×
اجتماعی
شناسه خبر : 300939
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/12/21 ساعت 13:44
استاندار تهران: حمل‌ونقل عمومی رایگان شد

استاندار تهران: حمل‌ونقل عمومی رایگان شد

استاندار تهران گفت: سازوکار ثبت و جبران خسارات شهروندان فعال است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: محمدصادق معتمدیان با اشاره به اقدامات انجام شده برای تسهیل تردد شهروندان اظهار کرد: در راستای حمایت از مردم و مدیریت مصرف سوخت، خدمات حمل‌ونقل عمومی در تهران به‌صورت رایگان ارائه می‌شود و شهروندان نیز با استقبال از این طرح، بدون مشکل از ناوگان حمل‌ونقل عمومی استفاده می‌کنند.

وی افزود: مدیریت و تقسیم کار در این حوزه با نظارت شهرداری تهران انجام شده و شهروندان تهرانی می‌توانند برای پیگیری امور مربوط به خسارات احتمالی به ۲۲ منطقه شهرداری تهران و ۱۲۶ ناحیه شهری  مراجعه کرده و پرونده‌های خود را ثبت و مدارک لازم را ارائه دهند.

استاندار تهران ادامه داد: پس از انجام ارزیابی‌های لازم، روند جبران خسارات از سوی شهرداری تهران انجام خواهد شد و این سازوکار برای شهرستان‌های استان تهران نیز پیش‌بینی شده است.

معتمدیان همچنین با اشاره به نقش ستاد مدیریت بحران استانداری در این روند گفت: شهروندان در شهرستان های استان تهران  نیز می‌توانند برای تسهیل امور و پیگیری پرونده‌های خود به دفاتر فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها مراجعه کنند و فرآیند بررسی و ثبت خسارات را انجام دهند.

وی با بیان اینکه در روزهای اخیر دستگاه‌های اجرایی مرتبط به‌ویژه در حوزه ساخت‌وساز و خدمات شهری با همکاری استانداری در حال ارائه خدمات هستند، افزود: در مرحله نخست جبران خسارات جزئی در دستور کار قرار دارد و پس از تکمیل پرونده‌ها، خسارات گسترده‌تر نیز مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

استاندار تهران در ادامه با اشاره به نقش مردم در حفظ امنیت استان تصریح کرد: در کنار تلاش‌های نیروهای امنیتی، انتظامی و نظامی برای تأمین امنیت استان، مشارکت و همراهی مردم نقش بسیار مهمی در حفظ آرامش و ثبات دارد.

وی افزود: رویکرد امنیت مردمی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی یکی از سیاست‌های مؤثر کشور بوده و امروز نیز نیروهای داوطلب و مردمی در کنار نهادهای امنیتی، انتظامی و نظامی برای حفظ امنیت شهروندان فعالیت می‌کنند.

معتمدیان با اشاره به ایجاد ایستگاه‌های نظارتی و امنیتی در نقاط مختلف استان گفت: صدها ایستگاه بازرسی برای ارتقای سطح امنیت شهروندان ایجاد شده و نیروهای پلیس، دستگاه‌های امنیتی و سایر نهادهای مسئول به‌صورت شبانه‌روزی در حال انجام مأموریت هستند.

استاندار تهران در پایان با اشاره به مواضع کشورهای غربی در حوزه حقوق بشر اظهار کرد: در حالی که برخی کشورهای غربی خود را مدافع حقوق بشر معرفی می‌کنند، در سال‌های اخیر شاهد سکوت آن‌ها در برابر اقدامات خشونت‌آمیز رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان، زنان و سالمندان بوده‌ایم؛ موضوعی که پیامدهای سیاسی و اقتصادی آن حتی می‌تواند بر زندگی مردم اروپا نیز تأثیرگذار باشد.


اخبار مرتبط
مترو و اتوبوس فقط تا فردا رایگان است
شنبه 1405/02/26 ساعت 12:14
مترو و اتوبوس فقط تا فردا رایگان است
رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اینکه استفاده رایگان از اتوبوس و مترو تا فردا 27 اردیبهشت ماه اجرایی می شود، درباره احتمال تمدید مجدد آن، گفت: فعلا تمدید نمی‌شود.
حمل‌ونقل عمومی تهران تا این تاریخ رایگان خواهد بود
دوشنبه 1405/01/17 ساعت 23:25
حمل‌ونقل عمومی تهران تا این تاریخ رایگان خواهد بود
سخنگوی شهرداری گفت: تا 23 فروردین ماه استفاده از حمل‌ونقل عمومی (اتوبوس‌های بی‌آرتی و مترو) در تهران رایگان است.
کاهش مصرف بنزین تهران به یک سوم با همراهی مردم
پنج‌شنبه 1404/12/21 ساعت 15:29
کاهش مصرف بنزین تهران به یک سوم با همراهی مردم
استاندار تهران اعلام کرد با همراهی شهروندان، مصرف بنزین پایتخت از 24 به هفت میلیون لیتر کاهش یافت و با مدیریت هوشمند بحران، روند سوخت‌رسانی و تأمین برق بدون وقفه ادامه دارد.
معاون استاندار تهران اعلام کرد: هیچ قطعی برقی در شهر تهران نداشتیم
سه‌شنبه 1404/12/19 ساعت 23:41
معاون استاندار تهران اعلام کرد: هیچ قطعی برقی در شهر تهران نداشتیم
حشمت الله عسگری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران در نشست کمیته انرژی از عدم قطعی برق در شهر تهران علیرغم حملات متعدد دشمن خبر داد.
نظرات

آخرین اخبار
افزایش ساعت کاری میادین و بازارهای میوه و تره‌بار در تهران
دریادار سیاری: آماده خلق بیت‌المقدس‌های جدید هستیم
جنجال در لیگ یک؛ تیمی که نیامد و بازنده شد!
هشدار طوفان و گردوخاک در پایتخت
دیپلماسی در سایه جنگ؛ تهران و واشنگتن در آستانه توافق یا رویارویی تازه؟
تمدید مهلت ثبت‌نام کنکور 1405 و آزمون پذیرش دانشجو معلم + لینک ثبت‌نام
امتحانات مدارس در کدام استان‌ها مجازی شد؟
جنگ علیه ایران، بازار مسکن آلمان را به زانو درآورد
رایزنی‌های فشرده در تهران؛ عاصم منیر با پزشکیان و قالیباف دیدار کرد
مدینه از زائران ایرانی خالی شد/ آغاز فصل جدید عملیات حج 1405
واکنش تند رسانه‌های بین‌المللی به تصویر خبرساز سفارت ایران از مغز ترامپ
لفاظی روبیو علیه ایران در دهلی‌نو/اجازه نمی‌دهیم ایران بازار جهانی انرژی را کنترل کند!
ارتش: آماده مقابله قاطع و همه‌جانبه با هرگونه تعدی دشمنان هستیم
ثبت 419 مورد ابتلا به تب دنگی در کشور
تایید انتخاب فرمانده اولین پرواز سرنشین‌دار مریخ توسط اسپیس‌ایکس
طرح جدید برای یکپارچه‌سازی نظام تأمین اجتماعی کلید خورد
دانشگاه‌ها در مسیر بازگشت به آموزش حضوری
صدور کیفرخواست برای 9 متهم در پرونده امنیتی قزوین
همگرایی روسیه، چین و ایران در برابر فشارهای آمریکا
پیام ویژه رهبر انقلاب به مردم سیستان و بلوچستان
وزیر جهاد کشاورزی: دشمن در هدف‌گیری امنیت غذایی ایران ناکام ماند
عرضه گسترده مرغ منجمد برای تنظیم بازار آغاز شد
نخست‌وزیر پاکستان وارد هانگژو چین شد
تأمین کالاهای اساسی از مسیر کشورهای همسایه
جزئیات محدودیت ترافیکی در جاده چالوس از ساعت 16
53 سال حبس برای 2 زن متهم به همکاری با شبکه‌های معاند
قیمت لبنیات 20 درصد دیگر افزایش یافت
خرید سانتی متری مسکن در تهران کلید خورد
عبور 25 کشتی از تنگه هرمز با تأمین امنیت سپاه
پایگاه‌های میزبانِ دشمن، اهداف نظامی مشروع برای ایران هستند
وام ودیعه و خرید مسکن 1405 ابلاغ شد
آغاز نصب نیروگاه خورشیدی در 12 هزار مدرسه کشور
جزئیات آغاز اسکان دوباره دانشجویان در خوابگاه ها و امکان لغو حذف ترم
قیمت گوشت قرمز امروز 2 خرداد 1405 + جدول
پاداش 30 درصدی برای «خوش‌مصرف‌ها»
نوراینفو | کودکان و فضای مجازی
قطر: از تلاش ها برای رسیدن به توافقی فراگیر حمایت می کنیم
جهش 50 درصدی و رکوردشکنی قیمت بنزین در آمریکا
آمریکا اسرائیل را از مذاکرات با ایران کنار گذاشت
رشد 70 هزار واحدی شاخص بورس؛ بازار سرمایه سبز پوش شد
آخرین اخبار از شرایط حجاج ایرانی
فدراسیون فوتبال خبر رد ویزای ملی‌پوشان را تکذیب کرد
تأثیر 60 درصدی سوابق تحصیلی در کنکور 1405
برگزاری انتخابات هیئت رئیسه مجلس4 خرداد برگزار می‌شود
«زنده شور» و «استخر» در راه اکران سینماها
هشدار 9 کشور غربی به رژیم صهیونیستی درباره شهرک سازی
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 2 خرداد ؛ سکه کاهشی شد+ جدول قیمت ها
چرا در پرونده شهید آرمان علی‌وردی حکم اعدام صادر نشد
تغییر استراتژیک در ناسا؛ از بررسی گزینه‌های مدیریتی تا فشار بودجه‌ای
سخنگوی سازمان هواپیمایی: نوتام منتشرشده در فضای مجازی صحت ندارد