×
سیاسی
شناسه خبر : 300927
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/12/21 ساعت 12:11
چرا به پیروزی خود اطمینان داریم ؟

سعدالله زارعی:

چرا به پیروزی خود اطمینان داریم ؟

قلم تب دار است‌، شخصیتی عظیم با رخ خونین به اعلی علیین کوچ کرده که آماده بودیم برای یک لحظه بیشتر ماندنش جان خود را نثار کنیم. او به گردن ما حق حیات دارد چون پدر امت بود و بر ایران حق احیاء دارد چرا که او و سلف صالح او این مُلک را به مرتبه‌ای رساندند که می‌بینیم دشمنان برای گرفتن آنچه او و آن به ایران و ایرانی داده اند‌، چه فتنه‌ها به راه انداخته‌اند .

نورنیوز-گروه سیاسی: خامنه‌ای که بود؟ سؤال ساده است و پاسخ آن بسیار صعب و پیچیده. مگر می‌شود ده‌ها سال جُهد خالصانه و اندیشمندانه و موفق را در سطوری و کلامی گنجاند؟ قرآن کریم در‌باره بسیاری از پیامبران سخن گفته است اما سخن گفتن آن در‌باره حضرت محمد و حضرت ابراهیم صلوات الله علیهما سنخ دیگری است. در‌باره پیامبر اعظم می‌فرماید چنان بود که در راه هدایت خلق جان خود را به میدان آورده بود و در‌باره ابراهیم خلیل سخن را به اوج می‌رساند و او را امت خطاب می‌کند. خمینی وخامنه‌ای البته پیامبر نبودند و این قلم نمی‌خواهد حدود را نادیده بگیرد اما در بین نواب امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از آغاز تا امروز‌، بی‌تردید در بلندترین نقطه نشسته بودند. چرا که ایجاد حکومتی دینی که نتیجه آن هدایت عام مردم و لذا بزرگ‌ترین مصداق امر به معروف است‌، اصلیترین ماموریت پیامبران الهی بوده است و تحقق این بزرگ‌ترین مصداق‌، کاری پیامبرانه است. 
نتایج کار امام خمینی و امام خامنه‌ای به همان اندازه که عظیم است‌، با ابتلائات و امتحانهای عظیم نیز در هم تنیده است. بیشترین توصیفات قرآن از پیامبران به حضرت مصطفی و حضرت خلیل تعلق گرفته است کما اینکه بزرگ‌ترین ابتلائات هم بر این دو وارد شده است. از این رو انواع ابتلائات امامین انقلاب خود گواهی بر عظمت قدر و بزرگی موفقیت آنان است.‌
شهادت امام خامنه‌ای به دست اشقی الاشقیاء آن هم در جنگی با این درجه از حساسیت و اهمیت‌، اندازه بزرگی این شخصیت را نشان می‌دهد. جنگ سنگین توامان استکبار و صهیونیسم و عوامل آن‌ها علیه انقلاب راه افتاده است و در طلیعه آن رهبر بزرگوار به شهادت رسیده است. حسب محاسبات مادی که دشمن با آن به حساب و کتاب باطل نشسته و به جنگ دست زده است‌، امت با شهادت امام باید پراکنده می‌شد کما اینکه تاریخ جز این را نشان نمی‌دهد اما امروز با وجود چنین شهادتی‌، امت اگر چه شدیدا در حسرت دیداری دوباره با خامنه‌ای بزرگ می‌سوزد اما همان جلوه‌ای پیدا کرده که امام شهیدش او را به آن فرا خوانده است. این یک بار دیگر بزرگی خامنه‌ای را به ما گوشزد می‌کند. او امت را جوری تربیت کرده است که خود امام باشد و راه خویش را دقیق بشناسد. همان‌طور که قرآن کریم فرموده است کنتم خیرُ امتِ اُخرجت للناس. 
کجا ما در عصر پیامبران چنین چیزی دیده شده است؟ این آیا از عنایتی خاص به این دو امام در عصر غیبت خبر نمی‌دهد؟
با این بحث وارد موضوع جنگ شویم. دشمنان اسلام چندین سال است برای تغییر خاورمیانه خمینی و خامنه‌ای دست به هر کاری زده‌اند. این ماجرائی ده ساله و بیست ساله هم نیست از آغاز انقلاب بوده است. موشه دایان در روزهای اول پیروزی انقلاب اسلامی طی نامه‌ای خطاب به مناخم بگین نخست‌وزیر وقت رژیم غاصب می‌نویسد بحث با اعراب و توافق با آنان و مهار آنان را رها کنید‌، پیروزی انقلاب ایران خطری عظیم پدید آورده و خلاصی از آن کار بسیار دشواری است. این خط از آن زمان شروع شده و در امتداد آن به جنگ‌های جرج بوش علیه منطقه رسیده و امروز همین حرف از دهان ترامپ و نتانیاهو بیرون می‌آید. مسئله همان مسئله اول انقلاب و اعلام خطر دایان است‌، جبهه همان جبهه و طرفین هم همان‌ها هستند‌، هدف گذاری و حتی تاکتیک‌ها هم همان است. 
بگین در پاسخ به اعلام خطر دایان با نیروی نظامی- ترکیب حملات هوائی و زمینی- به لبنان حمله کرد هنوز حزب‌اللهی هم در کار نبود. کما اینکه کمی پیش از آن رژیم صدام حسین را با‌تانک و طیاره به جان ایران انداخته بودند. بعد هم که بوش پدر در سال ۱۳۶۹می خواست خاورمیانه‌ای نو- با شعار نظم نوین جهانی- بسازد باز از قوای نظامی علیه عراق استفاده کرد. بعد که بوش پسر سر کار آمد باز با قوای نظامی و لشکر کشی و زیر پا گذاشتن همه قواعد اخلاقی‌، انسانی و حقوقی در صدد تغییر خاورمیانه برآمد و آشکارا هم از آن سخن گفت. حالا هم حرف ترامپ و نتانیاهو با حرف‌هایی که از دایان تا بوش زده شده مو نمی‌زند. حرف همان، مقصد همان‌، ابزار همان و نتیجه هم همان. 
البته الان یک تفاوت اساسی با گذشته از حیث امکان آنچه آرزو می‌شود وجود دارد. دایان آن روز در نامه به بگین از خطری بسیار بزرگ برای اسرائیل و غرب صحبت کرد‌، آن خطر بالفعل و در شُرف وقوع بود حالا آن خطر بالفعل و امری واقع است. آمریکا و رژیم اسرائیل با همراهی عوامل آن‌ها‌، تا پیش از این برای غلبه بر امری در شرف وقوع‌، جنگ‌ها به راه انداخته و در عین حال بارها به شکست خود اعتراف کرده‌اند. الان آنان با همان مقدورات به تکرار راهی طی شده و شکست خورده روی آورده‌اند. پیش‌بینی اینکه آنان در این مصاف جدید دوباره شکست خواهند خورد‌، هوش فوق‌العاده‌ای نمی‌خواهد از این رو در غرب هیچ‌کس باور ندارد اسرائیلی که هنوز در مصافی نیمه کاره با حزب‌الله در لبنان و با مقاومت فلسطین در غزه است، بتواند حریف قدرتی در اندازه ایران شود.
این مصاف البته یک تفاوت مهم با مصاف‌های پیشین آمریکا و رژیم غاصب دارد و آن خروجی این جنگ است. خروجی جنگ‌های قبلی آنان شکست عملیاتی بود و جنبه صرف نظامی داشت و این احتمال وجود داشت که آنان به مرور بر شکست خود غلبه کرده و مسیر را به نفع خویش تغییر دهند. اما مصاف فعلی مصافی است که سرنوشت آمریکا به آن گره خورده است. ترامپ در عمل نشان داده اولویت او بقاء رژیم جعلی اسرائیل است و در این راه همه ظرفیت آمریکا و عوامل منطقه‌ای آن را پای کار آورده است. وضعیت اسرائیل الان چگونه است؟ نتانیاهو با صدای بلند گفته است بقاء اسرائیل در گرو تغییر خاورمیانه است خب این یعنی ادامه خاورمیانه فعلی مرگ قریب‌الوقوع اسرائیل را در پی می‌آورد. ترامپ با پذیرش این معادله، به نفع اسرائیل وارد جنگ با جمهوری اسلامی شده است. پس به باور آمریکا و اسرائیل نتیجه این جنگ سرنوشت اسرائیل را رقم می‌زند و از آنجا که آمریکا احمقانه‌، سرنوشت خود در منطقه را به سرنوشت اسرائیل گره زده است‌، نتیجه این جنگ‌، سرنوشت آمریکا را هم رقم می‌زند. 
بدیهی است که هر جنگی دو طرف دارد و پیروزی و شکست در جنگ برای هر دو طرف مطرح است پس تا اینجای کار ترامپ و نتانیاهو همه دارایی خود را پای میز قماری آورده‌اند که یکی از دو احتمال آن شکست آمریکا و اسرائیل خواهد بود و حال آنکه پیش از آنکه با ایران درگیر شوند در وضعیت قمار سرنوشت نبودند. از سوی دیگر آنان ایران را هم در وضعیتی گذاشته‌اند که ناچار است راهبرد جنگی خود را بر مبنای دستیابی قطعی به پیروزی تنظیم کند و این دقیقا» در توان ایران هست. گواه آن این است که دشمنان در جنگ‌های قبلی شکست خورده‌اند و ایران در جنگ‌های قبلی پیروز شده است. 
ایران البته به هیچ وجه خود را در شرایط فروپاشی نظامی و یا در معرض تجزیه شدن و یا شکست خوردن در جنگ نمی‌بیند. گواه آن این است که توامان هم در جنگ با قدرت ظاهر شده و هم مرزهای خود را با قدرت کنترل کرده و هم در داخل مرزها با اجتماعات عظیم هر روزه مردمی مجال فتنه انگیزی را از دشمن گرفته است. به میزانی که آمریکا و رژیم اسرائیل با حدس و گمان غلبه سرنوشت خود را به قمار سپرده‌اند‌، جمهوری اسلامی با تکیه بر عنایات الهی و با اعتقاد قاطع به پیروزی بزرگ خود‌، صحنه جنگ را با طمأنینه‌ای مثال زدنی اداره می‌کند.


کیهان
نظرات

آخرین اخبار
اقدام خصمانه فرانسه علیه 2 دیپلمات ایرانی
دستگیری عامل عمدی آتش‌سوزی در جنگل‌های ایلام
ممنوعیت ساعت هوشمند و هندزفری در کنکور؛ محرومیت از آزمون تا 10 سال!
نورنما | مسیر شگفت انگیز راه آهن دورود به اندیمشک در ایران زیبا
چرخش استراتژیک در کاراکاس؛ چرا ونزوئلا پس از سال‌ها به رژیم صهیونیستی نزدیک شد؟
حضور یکپارچه مردم در چهلمین روز تشییع تاریخی وتدفین «آقای شهید ایران »
گفت‌وگوی تلفنی بن زاید و ترامپ؛ بررسی محورهای همکاری امارات و آمریکا
توافق آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و دولت موقت سوریه برای حل پرونده پادمانی
دیپلماسی علمی در محاصره؛ پنتاگون نگران «نشت فناوری» به ایران، چین و روسیه
آمریکا رئیس دیوان بین‌المللی کیفری را تحریم کرد
اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی 2 دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب
شمسی پور قهرمان کشتی فرنگی جوانان جهان شد
واکنش محسن رضایی به ادعای ترامپ درباره مالکیت بر تنگه هرمز
نساجی 0 - 1 استقلال / صدر جدول آبی باقی ماند +فیلم خلاصه بازی
تعطیلی ادارات و بانک‌ها فردا چهارشنبه 28 مرداد؛ اسامی استان‌ها اعلام شد
قالیباف: با اعمال فشار بیشتر بر ایران، نمی‌توان به امتیازاتی دست یافت
پخش زنده بازی النصر و الدرعیه امروز سه شنبه در جام پادشاهی عربستان
تقویم کامل بازی‌های استقلال و تراکتور در مسابقات آسیایی
عملیات جدید یمن در جنوب استان الحدیده
قطع زنجیره تأمین ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن توسط ایران
جنگ 40 روزه معادلات امنیتی منطقه را تغییر داد
قطعی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 28 مرداد + جدول خاموشی
گزارش تصویری از مراسم بزرگداشت چهلمین روز تشییع تاریخی و تدفین «آقای شهید ایران»
مراسم چهلم رهبر شهید در تهران؛ وداعی که پس از 40 روز همچنان تازه است
درخشش خیره‌کننده نمایندگان تکواندوی ایران در پاکستان
انفجارهای مهیب در دبی؛ آیا امارات هدف حمله مستقیم قرار گرفته است؟
ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان؛ تغییر در ترکیب
نقطه عطف دانشگاه علم و فرهنگ؛ تاسیس دانشکده هوش مصنوعی
خلاصه و نتیجه بازی تراکتور و سپاهان امروز سه شنبه در رقابت های لیگ برتر ایران
پخش زنده بازی سپاهان و تراکتور امروز سه شنبه 27 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
حادثه امنیتی در تنگه هرمز؛ کشتی باری هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت
یزد در چهلم رهبر شهید انقلاب، یکپارچه به میدان می‌آید
خلاصه و نتیجه بازی استقلال و نساجی امروز سه شنبه در رقابت های لیگ برتر ایران
بازگشت شکوه طلا؛ چرا قیمت طلا دوباره به سمت 4400 دلار حرکت می‌کند؟
واکنش گروسی به حمله پهپادی اوکراین به نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا
پخش زنده بازی استقلال و نساجی امشب سه شنبه 27 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
دستور پزشکیان برای تکمیل فوری پروژه ملی نشانه‌گذاری مکان‌محور (GNAF)
حمله به سوریه چگونه شکل گرفت؟
پرچمدار بازی‌های آسیایی؛ چه کسی جایگزین آتوسا گلشادنژاد شد؟
اعلام 11 مرد آبی‌ها برابر نساجی
جزئیات افزایش سقف تسهیلات ساخت، خرید، جعاله و ودیعه مسکن
محدودیت‌های جدید علیه مسلمانان در تگزاس
بخش دوم گزارشِ دولت به مردم امشب پخش می‌شود
اجماع قوای سه گانه بر لزوم اصلاح احکام برنامه هفتم پیشرفت
تاکید وزیر میراث فرهنگی بر آغاز فصل جدید همکاری‌های گردشگری ایران و ازبکستان
محسن کمالیان چشم از جهان فروبست
به خانه برگشتم
پاسخ بریتانیا به ادعای نتانیاهو درباره «جمهوری اسلامی انگلیس»
زیر چکمه‌های سربازان ایرانی دفن خواهید شد
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا چهارشنبه 28 مرداد