×
سیاسی
شناسه خبر : 300925
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/12/21 ساعت 12:05
رئیس قوه قضاییه: مردم با حضور در خیابان‌ها دشمن را ناامید کردند

رئیس قوه قضاییه: مردم با حضور در خیابان‌ها دشمن را ناامید کردند

رئیس قوه قضاییه با قدردانی از حضور حماسی مردم در صحنه، تأکید کرد که دشمن با وجود تجاوز و حمله به زیرساخت‌ها و مردم، به اهداف شوم خود در مخدوش کردن امنیت و تاب‌آوری کشور نائل نشده است. وی همچنین به نقش مؤثر دادرسی الکترونیک در استمرار امور قضایی در شرایط جنگی اشاره کرد و لزوم اتحاد و حمایت همه‌جانبه از نیروهای مسلح را یادآور شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در ادامه بازدیدها و سرکشی‌های مستمر خود از مراجع و مراکز قضایی، از شعب دیوان عدالت اداری بازید به عمل آورد.

رئیس قوه قضاییه در جریان این بازدید به گفت‌وگو با دست‌اندرکاران و مسئولان دیوان عدالت اداری پرداخت و در جمع آنها، ضمن اشاره به شرایط جنگی کشور اظهار کرد: در شرایط جنگی، یکی از راه‌هایی که سبب می‌شود در پیشبرد و تمشیّت امور، خلل و نقصان ایجاد نشود، توسعه دادرسی الکترونیک است؛ بحمدالله در همه مراجع و مراکز قضایی از جمله دیوان عدالت اداری به این مهم، التفات و اهتمام شده است.

محسنی اژه‌ای افزود: شاهد هستیم که با وجود تحمیل جنگ و تعطیلی ایجاد شده، امور مرتبط با دیوان عدالت اداری به واسطه توسعه دادرسی الکترونیک، دچار تعطیلی و رکود نشده است.

رئیس دستگاه قضا گفت: وفق گزارش واصله از سوی ریاست دیوان عدالت اداری، از سه ماه پیش، زیرساخت‌های دادرسی الکترونیکی در شعب دیوان تکمیل شد و در این مدت، توفیقاتی در این عرصه حاصل شد؛ از جمله آنکه حدود ۹۲ درصد از شکایات در شعب بدوی دیوان و حدود ۸۱ درصد شکایات در شعب تجدیدنظر، به صورت ۱۰۰ درصد الکترونیکی مورد رسیدگی قرار گرفت. این مهم، از حیث تسریع در احقاق حقوق مردم، بسیار حائز اهمیت است.

صدها دادنامه در دیوان عدالت اداری در ایام جنگ اخیر به صورت الکترونیکی صادر شد

رئیس عدلیه اضافه کرد: تاکید مؤکد ما در شرایط جنگی فعلی آن است که در پیشبرد امور قضایی و حقوقی مردم تأخیر و تعویق ایجاد نشود؛ دیوان عدالت اداری در زمره بخش‌هایی بوده که در این عرصه، توفیق داشته و با وجود تعطیلی حادث شده به واسطه شرایط جنگی، قضات و مسئولان دیوان، کار را تعطیل نکرده و از طریق سامانه‌های الکترونیکی تمهید شده، صدها دادنامه را در ایام اخیر جنگی صادر کرده‌اند و صدها دادخواست ارسالی از ناحیه مردم را ارجاع داده‌اند. این دستاورد، جای تقدیر و عرض خدا قوت دارد.

محسنی اژه‌ای اظهار کرد: مردم شایسته بهترین‌ها هستند؛ مردم این روزها و شب‌ها بار دیگر نشان دادند که چه پیوند استوار و مرصوصی با ولایت دارند؛ حضور این مردم در بیعت تاریخی با ولی‌فقیه زمان، شگفت‌انگیز بود؛ این حماسه‌سازی‌های مردم، تکلیف ما کارگزاران و مسئولان را برای خدمت‌رسانی بی‌منت و همه‌جانبه به آنها مضاعف می‌سازد.

رئیس قوه قضاییه در جریان سخنان خود در جمع مسئولان دیوان عدالت اداری از حضور پرشکوه و دشمن‌شکن مردم بصیر و قدرشناس ایران در آیین تشییع ابدان مطهر فرماندهان شهید جنگ رمضان، قدردانی کرد.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به شرایط موجود در کشور اظهار کرد: ملت مسلمان و انقلابی ایران عزیز و سربلند، این روزها و شب‌ها حقیقتاً در اقامه عزای شهادت سلاله رسول‌الله صلی‌الله‌علیه‌واله‌وسلّم امام خامنه‌ای رضوان‌الله‌علیه و بیعت با خلف صالح ایشان و حمایت از نیروی‌های مسلح، سنگ تمام گذاشته‌اند و حضوری سرافرازانه و افتخارانگیز و دشمن‌شکن دارند.

دشمن امید واهی داشت امنیت را مخدوش کند

رئیس قوه قضاییه گفت: در شرایطی که دشمن متجاوز و زبون، امید واهی داشت به واسطه ددمنشی و کشتار، امنیت شهرهای ایران اسلامی را مخدوش کند، این مردم سلحشور هستند که رهسپار خیابان‌ها و میادین شهرها شده‌اند و غریو جانفشانی خود را در راه عظمت و ثبات ایران اسلامی، به گوش جهانیان می‌رسانند.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: در این ایام متبرک ماه مبارک رمضان، فرزندان امام خامنه‌ای شهید و عزیز در نیروهای مسلح با زبان روزه، میدان رزم را به تسخیر درآورده‌اند و چشم دشمن را از مبدأ در هر جغرافیایی که باشد کور می‌کنند و توأمان ملت انقلابی ایران، در خیابان‌ها قدرت‌نمایی می‌کند.

لزوم اتحاد، انسجام و حمایت همه‌جانبه از نیروهای مسلح

رئیس عدلیه اضافه کرد: اکنون که در لیالی پرفیض قدر قرار داریم و دست تضرع و التجاء ملت ایران بر آستان حضرت حق دراز است، برای نیروهای مسلح غیور کشورمان و همه رزمندگان محور مقاومت دعا می‌کنیم و نصرت‌شان را از درگاه معبود مسئلت داریم؛ همچنین تأکید داریم که فریضه واجب ما در جهت حراست از کیان ایران اسلامی، اتحاد و انسجام و حمایت همه‌جانبه از نیروهای مسلح است.

محسنی اژه‌ای با اشاره به جنایت سبوعانه دشمن در حمله به خانه‌های مسکونی ، اماکن امدادی، بانک‌ها و کارمندان شریفی که در این روزهای آخر سال مشغول خدمات‌رسانی اقتصادی و پرداخت حقوق و دستمزدها به مردم و کارکنان بخش‌های مختلف هستند، گفت: دشمن صهیونیستی و آمریکایی به اهدافش در تجاوز اخیر نائل نشده است، بنابراین معطوف به حمله به مردم و کارکنان خدوم بخش‌های مختلف خدمات‌رسان کشور شده تا به زعم باطل خود مانع پیشبرد امور کشور شود و تاب‌آوری مردم را مخدوش کند؛ قدر مسلم، این حربه دشمن غدّار و سفاک نیز راه به جایی نخواهد برد.


نظرات

آخرین اخبار
پاسخ برلین به تهدید نظامی ترامپ
پایان دور رفت فینال سوپرلیگ گلف با برد ملی‌حفاری اهواز
نورنما | میم مثل معلم مثل میهن
تمرینات ریکاوری ملی‌پوشان برگزار شد
پزشکیان: شرکت‌های پیمانکاری جمع شوند
بازسازی فوری صنایع آسیب‌دیده کلید خورد
عارف: موحد نماد روحیه پهلوانی بود
رئیس فدراسیون فوتبال ایران:فیفا از امریکا هراس دارد
آبادانی ایران بدون تلاش کارگران میسر نیست
بارش باران و وزش باد در ارتفاعات تهران
بیانیه حماس درباره تداوم بحران انسانی در غزه
پافشاری فرانسه بر از سرگیری مذاکرات بازگشایی تنگه هرمز
وقوع انفجار در حرم حضرت زینب(س) در دمشق
جنگ ایران صادرات نظامی آمریکا را متوقف کرد
لندن، صحنه بزرگ‌ترین حراج مدرن
افزایش تعداد موافقان برکناری نتانیاهو
گفت‌وگوی عراقچی و فیدان درباره مذاکرات
تالاب های عراق زنده شدند
تصادف مرگبار قطار در اندونزی
تحویل پیشنهاد تازه ایران به آمریکا توسط پاکستان
تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا تا 2028
ائتلافی که وجود ندارد؛ اعتراف تلخ واشنگتن به ناتوانی
رای دهندگان آمریکایی به شدت از ترامپ ناامید هستند
رشد بی‌سابقه قیمت بنزین در آمریکا
فرمانده ارتش: با پشتوانه ملت مقابل تهدیدات دشمن می‌ایستیم
تشدید حملات پهپادی و موشکی حزب‌الله به مواضع صهیونیست‌ها
سپاه پاسداران :بمب پیشرفته امریکایی در پیشوا خنثی شد
رایزنی دنیامالی با وزرای ورزش ازبکستان و قرقیزستان
محسنی اژه ای: به همت کارگران ،دشمن آرزوی فروپاشی اقتصادی کشور را به گور می برد
ارائه متن تازه‌ترین طرح مذاکراتی ایران به میانجی پاکستانی
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتایان منطقه‌ای
بیکاری در فلسطین رکورد زد
شهردار نیویورک توقیف «ناوگان مقاومت جهانی» را محکوم کرد
وزیر بهداشت: ذخایر دارو و تجهیزات پزشکی با برنامه‌ریزی قبلی تأمین شد
پیام تسلیت عارف برای درگذشت پیشکسوت کشتی ایران
وقوع حادثه دریایی در آب‌های یمن
توافق وزارت نیرو و صمت برای افزایش سهم برق صنایع در تابستان
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و کایا کالاس درباره تحولات منطقه
مخاطرات پیدا و پنهان هند از جنگ ایران چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 11 اردیبهشت 1405+ جدول
صادق: شهرداری‌ها و نظام مهندسی در بازسازی خدمات رایگان ارائه می‌کنند
نشست وزرای گردشگری اکو در جمهوری آذرباجان برگزار شد
آغاز ثبت‌نام اعزام عتبات عرفه در سامانه حج و زیارت
جزئیات دستمزد مقطوع مشاغل صنفی برای محاسبه حق‌بیمه
بحران تنگه هرمز، صنعت هوانوردی اروپا را زمین‌گیر کرد
«آنتیک» صدرنشین جدید سینماها؛ پژمان و مجید رکود را شکستند
واشنگتن‌پست: پیش‌بینی ترامپ درباره فروپاشی صنعت نفت ایران بعید است
فراخوان جامعه کارگری برای حضور در تجمعات سراسری روز کارگر
حسین‌زاده: اینترنت برای معیشت روستاییان یک ضرورت است، نه کالای لوکس
چگونه جنگ خلیج فارس جهان را وارد هشدار گرسنگی می کند؟