×
بین الملل
شناسه خبر : 300852
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/12/21 ساعت 02:00
تناقض گویی‌های ترامپ: در 11 روز گذشته ارتش ما ایران را عملا نابود کرد

تناقض گویی‌های ترامپ: در 11 روز گذشته ارتش ما ایران را عملا نابود کرد

رئیس جمهوری آمریکا عصر چهارشنبه به وقت محلی و در دوازدهمین روز از حمله مشترک با اسرائیل علیه ایران، بدون اینکه شواهد قابل توجهی برای ادعاها خود ارائه دهد، در سخنانی ضد و نقیض، ابتدا ادعای پیروزی کرد اما بلافاصله گفت که به اندازه کافی پیروز نشدیم.

نورنیوز-بین الملل: دونالد ترامپ عصر چهارشنبه به وقت محلی در سخنانی در شهر هیبران ایالت کنتاکی در اظهاراتی ضد و نقیض و مدعی شد: « ما پیروز شدیم. هیچ‌وقت دوست ندارید خیلی زود بگویید که پیروز شده‌اید. ما پیروز شدیم. در همان ساعت اول همه‌چیز تمام شد.»

وی که همواره ضد و نقیض درباره حمله به ایران سخن گفته است، پیش از مدعی شده بود، این «جنگ بسیار جلوتر از برنامه پیش می‌رود، ممکن است چهار تا ۶ هفته طول بکشد»، عصر چهارشنبه نیز پس از ادعا پیروزی بلافاصله مدعی شد: «ما همین حالا هم پیروز شده‌ایم… اما هنوز به اندازه کافی پیروز نشده‌ایم».

رئیس جمهوری جنگ طلب آمریکا پیش از این، حملات به ایران را یک «اقدام کوتاه‌مدت» توصیف کرده است.

ترامپ در عین حال در سخنرانی روز چهارشنبه خود ادعا کرد: «ما که نمی‌خواهیم زود برویم، درست است؟ باید کار را تمام کنیم، درست؟» تا «تمام کردن کار» در نبرد باقی خواهد ماند «ما نمی‌خواهیم هر دو سال یک بار بگردیم.»

وی با دستاوردسازی از این حمله مدعی شد: در ۱۱ روز گذشته ارتش ما ایران را عملا نابود کرد و ۵۸ کشتی نیروی دریایی ایران را غرق کرده ایم.»

رئیس جمهوری آمریکا که تحت فشار افکار عمومی و کنگره این کشور بدلیل نداشتن دلیل موجهی برای جنگ طلبی خود است، با تکرار ادعاهای خود مدعی شد: «ما یک عملیات انجام دادیم. می‌دانید عملیات یعنی چه؟ ما مجبور شدیم یک اقدام (گشت‌وگذار) کوتاه انجام دهیم تا از شر برخی افراد شرور، بسیار شرور، خلاص شویم. این کار باید ۴۷ سال پیش انجام می‌شد؛ آن‌ها ۴۷ سال است که مردم ما را می‌کشند. ۴۷ سال. »

ترامپ با اعتراف به قدرت ایران مدعی شد: «فقط می‌توانم این را بگویم: آن‌ها کاملا آماده بودند. بسیار قدرتمند هستند. می‌دانید، می‌خواهند کل خاورمیانه را تصرف کنند. می‌خواهند اسرائیل را از بین ببرند. اما نمی‌دانند چه چیزی به آن‌ها برخورد کرده است، درست است؟ اصلاً نمی‌دانند چه شده است. آن‌ها توسط ارتش آمریکا هدف قرار گرفتند. نمی‌دانند. می‌گویند، چه اتفاقی دارد می‌افتد؟ چنین چیزی را اصلاً انتظار نداشتند.»

رئیس جمهور جنگ طلب آمریکا با تمجید از قدرت ارتش این کشور مدعی شد: «راستش را بخواهید، فکر نمی‌کردم لازم باشد تا این حد قدرت ارتش را به نمایش بگذاریم. من آن را ساختم. در دوره اول ریاست‌جمهوری‌ام این ارتش را ساختیم و تصور نمی‌کردم مجبور شویم تا این اندازه از آن استفاده کنیم، اما اکنون از آن به‌خوبی استفاده می‌کنیم و هیچ ارتشی بهتر از آن وجود ندارد. هیچ‌کس حتی نزدیک هم نیست، و ما به آن بسیار افتخار می‌کنیم.»

دلیل نامگذاری حمله به ایران به نام خشم حماسی
ترامپ در بخش دیگری از سخنانش ادعا کرد: «برای توقف تهدیدی که ایران ایجاد کرده است، اقدام قاطع انجام می‌دهیم، با عملیات خشم حماسی. اسم بزرگی است، نه؟ البته فقط وقتی اسم خوبی است که برنده شوید. می‌دانید، فقط در آن صورت… و ما برنده شدیم. بگذارید به شما بگویم، ما برنده شدیم.»

وی مدعی شد: «آن‌ها حدود ۲۰ اسم به من دادند. من داشتم خوابم می‌برد. هیچ‌کدام را دوست نداشتم. بعد دیدم نوشته Epic Fury. گفتم این اسم را دوست دارم.»


نظرات

آخرین اخبار
مدیریت جدید خلیج فارس بر مدار فرمان رهبر معظم انقلاب
احتمال شنیدن صدای انفجارهای کنترل شده در عسلویه
ازسرگیری پروازهای رشت- مشهد و بالعکس
جو کنت: اسرائیل امریکا را برای جنگ متقاعد کرد
دیدار اعضای فراکسیون وفاداری به مقاومت لبنان با سفیر ایران در بیروت
سی ان ان:تقریبا همه سایت‌های نظامی آمریکا در خاورمیانه تخریب شده اند
سودجویان بازار خودرو را آشفته کردند
فرماندهی کل سپاه: کارگران پیشران‌ پیشرفت عزت و عظمت کشور
مخالفت ترامپ با ضرب‌الاجل 60 روزه برای جنگ با ایران
دیدار فیدان با رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق
توقف ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم یک اثر تاریخی در لرستان
شهادت 14 نفر در عملیات پاکسازی مهمات
ترور امام جماعت حرم حضرت زینب (ع) در سوریه
ترامپ در دستیابی به اهداف جنگ علیه ایران ناکام مانده است
جسد مرد مفقودی در سد شاه‌قاسم بویراحمد کشف شد
محاصره دریایی آمریکا پرخطر و کم‌دستاورد است
8 مصدوم در تصادف زنجیره‌ای محور آذرشهر-گنبرف
61 درصد آمریکایی‌ها مخالف اقدام نظامی علیه ایران
امارات با خروج از اوپک تنش نفتی با عربستان را آغاز کرد
رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف
چین: تنگه هرمز باید هرچه سریع‌تر بازگشایی شود
5 کشته در سانحه سقوط هواپیما در تگزاس
واردات خودرو ممنوع نیست
موزه هنرهای معاصر تهران میزبان نمایشگاه «هنر و جنگ» می شود
کشف 8000 فشنگ جنگی در شهرستان شوش
دلافوئنته: یامال را برای مراحل حذفی نگه می‌داریم
ناوشکن آمریکایی در اقیانوس آرام آتش گرفت
تحریم سه صرافی ایرانی از سوی آمریکا
معلمان و کارگران ستون فقرات عرصه فرهنگ و اقتصاد هستند
تعرفه واردات خودرو از اتحادیه اروپا 25 درصد شد
دستگیری قاتل در پیشوا در کمتر از یک ساعت
حمله به مدرسه میناب، یک جنایت جنگی از پیش طراحی شده
حملات بی سابقه حزب‌الله به اهداف نظامی رژیم صهیونیستی
نگرانی سازمان جهانی بهداشت از فروپاشی نظام سلامت در غزه
معاون صدراعظم آلمان: به توصیه‌های ترامپ نیازی نداریم
صعود فوتسالیست های دائم‌پناه مشهد به لیگ برتر
رونمایی چین از جدیدترین ابررایانه خود
فلسطین، اینفانتینو را سنگ روی یخ کرد
محکومیت حمله به راهبه در قدس از سوی رهبران مسیحی
زمین؛ عجیب‌ترین سیاره منظومه شمسی!
پایان مرگبار یک درگیری ملکی در لنگرود
پاسخ برلین به تهدید نظامی ترامپ
پایان دور رفت فینال سوپرلیگ گلف با برد ملی‌حفاری اهواز
نورنما | میم مثل معلم مثل میهن
تمرینات ریکاوری ملی‌پوشان برگزار شد
پزشکیان: شرکت‌های پیمانکاری جمع شوند
بازسازی فوری صنایع آسیب‌دیده کلید خورد
عارف: موحد نماد روحیه پهلوانی بود
رئیس فدراسیون فوتبال ایران:فیفا از امریکا هراس دارد
آبادانی ایران بدون تلاش کارگران میسر نیست