×
بین الملل
شناسه خبر : 300713
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/12/20 ساعت 16:53
بی‌اعتمادی مسکو به ترامپ درپی حمله آمریکا در میانه مذاکرات

واشنگتن پست:

بی‌اعتمادی مسکو به ترامپ درپی حمله آمریکا در میانه مذاکرات

روزنامه واشنگتن پست در مطلبی به برخی مقالات در روزنامه‌های روس پرداخته است که اعلام کرده‌اند مسکو چگونه می‌تواند به دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا برای حل و فصل جنگ اوکراین اعتماد کند وقتی همزمان با مذاکرات واشنگتن با تهران، فرمان حمله به ایران را صادر کرد.

نورنیوز- گروه بین الملل: از زمان آغاز حملات آمریکا و اسرائیل به ایران، رسانه‌های دولتی روسیه و کارشناسان سیاسی این کشور در حال بررسی یک پرسش هستند؛ «آیا مذاکرات با ایالات متحده همیشه با حملات موشکی به پایتخت پایان می‌یابد؟»

موسکوفسکی کومسومولتس از روزنامه‌های نزدیک به کرملین در مقاله ای استدلال کرد در حالیکه دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری ایالات متحده، بر دستیابی به توافق صلح برای پایان به جنگ در اوکراین اصرار دارد، «متحدان روسیه را یکی یکی می‌بلعد و برای ما لالایی افسانه وار در مورد چشم انداز همکاری روسیه و آمریکا می گوید.»

دیمیتری پوپوف ستون‌نویس یک روزنامه روسی نیز ضمن هشدار نسبت به وضعیت کنونی در خاورمیانه به ویژه جاری بودن مذاکرات میان ایران و آمریکا پیش از آغاز جنگ، در مقاله‌ای نوشت: «شاید وقت آن رسیده که بیدار شویم؟»

واشنگتن پست با اشاره به مقاله این دو چهره سرشناس رسانه‌های روس، می‌افزاید: تصمیم ترامپ برای ترور آیت‌الله علی خامنه‌ای، همزمان با حضور ایران در مذاکرات با آمریکا این حس فزاینده را میان گروهی از سیاسیون در مسکو تقویت کرده که دیپلماسی در جهانی که ایالات متحده مایل به استفاده از نیروی نظامی برای دستیابی به اهداف خود است، شکننده و شاید حتی بی‌معنا باشد.

حمله به ایران همچنین این باور را در میان طرفداران روسیه در جنگ مقابل اوکراین تقویت کرده است که راه حل جنگ با کی‌یف فقط در میدان نبرد است و ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه باید فقط بر جنگ متمرکز شود.

فئودور لوکیانوف تحلیلگر برجسته سیاست خارجی روسیه در یک مصاحبه رادیویی گفت: «کارزار آمریکا و اسرائیل در ایران نشانه گذار به نوع متفاوتی از روابط بین‌الملل است که در آن در هر لحظه، می‌توانید از فردی که پشت میز مذاکره نشسته است به قربانی تبدیل شوید.»

وی افزود: «چگونه می‌توان در چنین شرایطی مذاکره کرد، اگر بدانید که هر لحظه طرف مقابل ممکن است به حمله مستقیم علیه شما روی آورد؟»

در ادامه مطلب درج شده در واشنگتن پست آمده است: اظهارات این گروه از روزنامه نگاران روس در مورد بی اعتمادی به آمریکا برای حل و فصل جنگ اوکراین در حالی است که مسکو در هفته‌های اخیر مقاماتی را برای دیدار با استیو ویتکاف و جرد کوشنر دو فرستاده ترامپ برای مذاکره به ژنو فرستاده است و مانند ایران، می‌داند که ایالات متحده و متحدان سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) آن را تهدیدی برای خود می‌دانند.

یک چهره آکادمیک روس که به شرط ناشناس ماندن با واشنگتن صحبت می‌کرد، تشریح کرد که سقوط دولت بشار اسد در سوریه، دستگیری نیکلاس مادورو در ونزوئلا و ترور آیت الله خامنه‌ای، زمینه ناخوشایندی برای مذاکرات بیشتر ایالات متحده و روسیه ایجاد می‌کند.

در انتهای این گزارش آمده است: باتوجه به وضعیت کنونی مشخص نیست که چگونه قرار است در مورد دستور کار اوکراین میان دو طرف آمریکایی و روس مذاکرات برقرار شود. این اعتماد را تضعیف و تا حدی ایالات متحده را به عنوان میانجی بی اعتبار می‌کند.


نظرات

آخرین اخبار
سازمان غذا و دارو: این محصولات را نخرید
توصیه‌های مهم به سالمندان برای حضور در مراسم تشییع رهبر شهید
الشرق: اسرائیل عامل اصلی بحران‌های منطقه است
هشدار درباره آمپول‌های لاغری
دانشمندان سلول‌های سرطان پانکراس را وادار به خودتخریبی کردند
سازمان جهانی بهداشت:تابستان‌های داغ‌تر در انتظار اروپا
استاندار تهران: پایتخت در آماده‌باش کامل برای مراسم تشییع رهبر شهید
سازمان همکاری اسلامی خواستار توقف حملات اسرائیل به سوریه شد
رئیس‌جمهور: وزارت علوم فرآیند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور را راهبری کند
وزارت بهداشت دستورالعمل نظارت بر مراسم تشییع رهبر شهید را ابلاغ کرد
ادعای ونس: مذاکرات فنی با ایران ادامه دارد
حماس: نیروهای بین‌المللی باید حملات اسرائیل به غزه را متوقف کنند
نکاتی برای استفاده از موبایل در مراسم تشییع رهبر شهید
دیدار وزیر کشور ترکیه با الجولانی در دمشق
جزئیات تازه قالیباف از تفاهم اسلام‌آباد؛ مذاکرات ایران و آمریکا به کجا رسید؟
قطعی برق 16 هزار مشترک در فرانسه همزمان با گرمای بی‌سابقه
حسین طیبی برترین بازیکن فوتسال ایران در سال 1404 شد
رئیس سیا؛ جنگ با ایران، جنگ فناوری است
آماده‌باش امنیتی پس از اعلام ربایش هواپیمای عازم تل‌آویو
هالند در آخرین فرصت درخشید؛ نروژ حریف برزیل شد
پاکستان: قطع آب از سوی هند، اعلام جنگ است
ثابت کردید شایستگی میزبانی یک تورنمنت بین‌المللی را ندارید
لایحه امنیتی انگلیس، آزادی رسانه‌ها را نشانه گرفت
مصر و قطر بر تداوم مذاکرات تهران و واشنگتن تأکید کردند
رئیس‌جمهور گرجستان در مراسم تشییع رهبر شهید ایران حضور می‌یابد
اعلام آمادگی کامل نیروی زمینی سپاه برای مراسم تشییع رهبر شهید
سفر هیئت حماس به قاهره برای ادامه مذاکرات آتش‌بس
بودجه ویژه برای مقابله با قاچاق سوخت
آمار شوکه‌کننده وزیر آموزش و پرورش از مدارس آسیب‌دیده
فراخوانی که همه را غافلگیر کرد
تأکید وزارت راه بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای حل بحران مسکن
آشورماتوف به‌زودی به تمرینات آبی‌ها اضافه می‌شود
ثبت‌نام وام بازنشستگان تأمین اجتماعی آغاز شد؛ جزئیات نحوه نام‌نویسی
ادعای دفن امانتی پیکر رهبر شهید در قم تکذیب شد
ادعای کاخ سفید درباره هزینه 30 میلیارد دلاری جنگ با ایران
لغو ممنوعیت صادرات محصولات پتروشیمی و پلیمری
مرتس پس از حذف آلمان، سوژه رسانه‌ها شد
عیادت حجت‌الاسلام مروی به نمایندگی از رهبر انقلاب از حجت‌الاسلام راشد یزدی
طرح 4 میلیارد دلاری آمریکا برای پایگاه‌های نظامی خود در انگلیس
آغاز پرداخت تسهیلات کم‌بهره برای نصب پنل‌های خورشیدی خانگی
رئیس‌جمهور ترکیه: اتهام‌زنی اسرائیل علیه آنکارا بی‌ارزش است
عموزاد و سهرابی برترین کشتی‌گیران جهان در ماه ژوئن شدند
دروغ مذاکراتی ترامپ برای کاهش قیمت نفت
آمریکا تحریم‌های جدید علیه حزب‌الله اعمال کرد
پزشکیان: با همکاری کشورهای مسئولیت‌پذیر، تلاش‌های مخرب برخی بازیگران ناکام می‌مانَد
الشرع: سوریه میدان اجرای توطئه‌های خارجی نخواهد شد
وزیر علوم: فناوری روز، ستون فقرات قدرت دفاعی و توسعه اقتصادی کشور است
ثبت‌نام خودرو چانگان آغاز می‌شود+ شرایط
ایران دوباره در مسیر رشد علمی قرار گرفت
جزئیات آتش‌سوزی انبار نفت ری؛ 3 نفر مصدوم شدند