×
سیاسی
شناسه خبر : 300703
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/12/20 ساعت 15:58
نمی‌گذاریم حتی یک لیتر نفت به نفع آمریکا و شرکای آنها از تنگه هرمز عبور کند

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء:

نمی‌گذاریم حتی یک لیتر نفت به نفع آمریکا و شرکای آنها از تنگه هرمز عبور کند

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء اعلام کرد هرگز اجازه نمی‌دهیم حتی یک لیتر نفت به نفع آمریکا و صهیونیست‌ها و شرکای آن‌ها از تنگه هرمز عبور کند و هر محموله نفتی که برای آمریکا، رژیم صهیونیستی و شرکای متخاصم آنها باشد، هدف مشروع ما خواهد بود.

نورنیوز-گروه سیاسی: سرهنگ دوم پاسدار ابراهیم ذولفقاری امروز چهارشنبه(۲۰ اسفندماه) در یک موضع‌گیری گفت: دشمنان آمریکایی ـ صهیونی به دلیل شکست‌های پی در پی در تجاوز وحشیانه و مغرورانه به ایران اسلامی و فروپاشی روحی روانی ارتش و سیاستمداران احمق خود، به گفتار درمانی و هذیان گویی روی آورده اند. اما به ترامپ ارباب کودک آزار صهیونیست‌ها و سازمان موساد مکرر هشدار داده‌ایم که جنگ را شما آغاز می‌کنید ولی پایان آن را ما تعیین می‌کنیم.

وی افزود: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به دلیل در دست داشتن ابتکار در تنگه هرمز نیازی به بستن آن تنگه ندارند و بسته شدن تنگه هرمز به دلیل شرایطی است که آمریکا و صهیونیست‌ها بر کشورهای جهان تحمیل کردند. البته پرقدرت تکرار می‌کنیم، هرگز اجازه نمی‌دهیم حتی یک لیتر نفت به نفع آمریکا و صهیونیست‌ها و شرکای آن‌ها از تنگه هرمز عبور کند و هر شناوری که شناور یا محموله نفتی آن برای آمریکا و رژیم صهیونیستی و شرکای متخاصم آنان باشد هدف مشروع ما خواهد بود.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء تاکید کرد: راهبرد پنهان شدن شما پشت کشورهای همسایه ایران اسلامی و مسلمان منطقه غرب آسیا و بلکه جهان، منقضی شده است. ترفند پنهان شدن ارتش بزدل شما در اماکن عمومی و زیرساخت‌های کشورهای منطقه نمی‌تواند ارتش شما را از باتلاقی که در آن گرفتار شده‌اید، نجات دهد و مراکز حیاتی و پایگاه‌هایتان، یکی پس از دیگری در آتشی که شعله‌ور کردید می‌سوزد و دوباره و دوباره خواهد سوخت.

سرهنگ ذوالفقاری یادآوری کرد: خون رهبر شهید ما و قاعده عظیم‌الشأن امت اسلامی را خط بطلانی بر هرگونه انفعال می‌دانیم. سیاست ضربه متقابل از سوی ما پایان یافته و سیاست ضربه پشت ضربه را تا تنبیه و پشیمانی کامل شما پیش رو داریم. یک بار هم که شده صادق باشید، قهرمان‌نمایی نکنید و به شکست خود در طول تاریخ آمریکا و از زمان بسته شدن نطفه نحس رژیم صهیونیستی اعتراف کنید و غلط کردن را تلفظ کنید.

وی با بیان اینکه بارها به حضور ناوهایتان در آب‌های منطقه اشاره کردید، افزود: یک بار هم که کمی جلو آمدید با قدرت موشکی ایران عقب نشینی کردید. از روز اول تجاوز شما، انتظار آنها را می‌کشیم تا ثابت کنیم که ارتش بزدل شما کوچکتر از آن است که روی آن حساب می‌کنید.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء با بیان اینکه شما باید بدانید که نخواهید توانست قیمت نفت و انرژی را با تنفس مصنوعی پایین بیاورید، چرا که با گسترش جنگ در منطقه اعلام کردیم منتظر بشکه‌ای ۲۰۰ دلار باشید چون قیمت نفت تابع امنیت در منطقه است که منشأ ناامنی شما هستید، گفت: نیروهای مسلح مقتدر ایران اسلامی اجازه ترمیم و بازسازی ارتش شکست خورده شما را نخواهند داد. دست ما برای ضربات کوبنده‌تر و پرقدرت تر پُر است و در تداوم عملیات‌های دشمن شکن قبلی انتقام خون پاک رهبر شهیدمان، ملت عزیزمان و زنان و کودکان بی‌گناه و فرشته‌های معصومه شهید مینابی را از شما خواهیم گرفت.


نظرات

آخرین اخبار
پایان مشارکت هلند در طرح آموزش نیروهای اوکراینی تحت رهبری انگلیس
پرداخت مطالبات ناشران نمایشگاه کتاب
بسکتبالیست زن آمریکایی در ایران ازدواج کرد و مسلمان شد
پیام سید مجید نقطه زن به مردم چیست؟
سفارت ایران در برلین: آمریکا مسئول نقض آتش‌بس است
آتش‌سوزی گسترده در جنوب لندن؛ 100 آتش‌نشان به محل اعزام شدند
ادعای سنتکام درباره توقیف نفتکش در دریای عمان
حمله حزب‌الله به مواضع ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
ترامپ: پنج کشور خواستار توقف درگیری‌ها و فشار بر نتانیاهو شدند
عزیزی: ایران مانع مذاکرات با آمریکا نیست
انفجارهای شدید در شمال عراق
حازم قاسم: سفارتخانه‌های فلسطین باید صدای مردم غزه در جهان باشند
قاآنی: مقاومت از هرمز تا باب‌المندب کمربند امنیتی می‌سازد
تداوم وضعیت فعلی تنگه هرمز هزینه سنگینی برای اقتصاد جهانی دارد
ادعای ترامپ درباره نتانیاهو؛ به او گفتم مقابل ایران تنها خواهی ماند
یزد 19 خرداد تعطیل شد؛ امتحانات طبق برنامه برگزار می‌شود
چرا جنگنده‌های اسرائیل وارد آسمان ایران نشدند؟
پایان کابوس دختران سنندجی؛ نامادری سنگدل راهی زندان شد
وزیر صمت: اجازه اختلال در زنجیره تأمین و کمبود کالا را نمی‌دهیم
افزایش شمار شهدای لبنان به 3637 نفر
تغییر تازه در پروازهای حج؛ بازگشت حجاج ایرانی به تهران از سر گرفته شد
مرحله سوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان امسال اجرا می‌شود
عارف: دشمن ناچار به التماس مجدد برای آتش‌بس شد
جهش گردشگری اسپانیا؛ جنگ خاورمیانه بازار سفر را تغییر داد
منبع امنیتی اسرائیل: تصور نمی‌کردیم ایران تهدید خود را عملی کند
جایزه بین‌المللی برای هدی زین العابدین در گرجستان
ایران دوست وفادار لبنان است
هدف مذاکرات پایان جنگ و ایجاد امنیت پایدار است، نه عادی‌سازی با آمریکا
هزینه سنگین درگیری با ایران برای رژیم صهیونیستی؛ تا این لحظه 171 میلیون دلار
معافیت مالیاتی برای خسارت‌دیدگان جنگ
بازگشت وحید امیری به پرسپولیس+ جزئیات و عکس
قالیباف:هدف مذاکرات با آمریکا عادی‌سازی روابط نیست
دولت هزینه برخی عوارض ملکی را کاهش داد
تبریک عراقچی به پاشینیان
عکس های منتخب جهان، 8 ژوئن 2026
دیدار اردوغان و رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا در استانبول
واکنش ایران به تحریم‌های اروپا
بازنشستگان حکم حقوقی خود را چگونه دریافت کنند؟
نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اعتراف کرد
بقایی: نیرویی که برای تسلط بر دیگران آفریده بودند، دیگر از فرمانشان خارج شده است
آتش‌سوزی در نفتکش نزدیک سواحل عمان
نوراینفو | چگونه از روان کودک مراقبت کنیم؟
آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت
رحمان بی رحم با کامبکی دیدنی در فینال
اعلام نحوه قیمت‌گذاری بر لوازم خانگی
آمریکا بیش از 100 مقام نیکاراگوئه را تحریم کرد
رئیس سابق اطلاعات اسرائیل: رهبر ایران پیام قدرت و اعتماد به نفس به مردمش داد
لبنان: اسرائیل 3491 بار آتش‌بس را نقض کرد
انصارالله: اجازه قلدری نتانیاهو در منطقه را نمی‌دهیم
صالحی: کنار هم بودن ایران و لبنان فقط همدردی نیست، یک ضرورت دفاعی است