×
اقتصادی
شناسه خبر : 300702
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/12/20 ساعت 15:55
قیمت نفت برنت در 2 ماه آینده به بالای 95 دلار می‌رسد

قیمت نفت برنت در 2 ماه آینده به بالای 95 دلار می‌رسد

اداره اطلاعات انرژی آمریکا بر این باور است که قیمت نفت خام برنت در دو ماه آینده به‌ دلیل تنش‌های خاورمیانه بالای 95 دلار خواهد بود.

نورنیوز-گروه اقتصادی: اداره اطلاعات انرژی روز سه‌شنبه ۱۹ اسفند، در تازه‌ترین گزارش ماهانه چشم‌انداز کوتاه‌مدت انرژی خود اعلام کرد: برآوردها حکایت از آن دارد که قیمت نفت برنت طی دو ماه آینده به‌دلیل اختلال در عرضه نفت در پی تنش‌های خاورمیانه، بالای ۹۵ دلار برای هر بشکه معامله شود و سپس تا پایان سال ۲۰۲۶ میلادی به حدود ۷۰ دلار می‌رسد.

بر اساس ارزیابی این نهاد زیرمجموعه وزارت انرژی آمریکا، گذر محموله‌های نفتی از گذرگاه راهبردی تنگه هرمز، محل عبور روزانه یک‌پنجم نفت جهان، تا حد زیادی مسدود شده است. این موضوع کاهش بیشتر تولید نفت کشورهای خاورمیانه را در هفته‌های آینده به دنبال خواهد داشت.

منابع روز دوشنبه (۱۸ اسفند) اعلام کردند: عربستان سعودی کاهش تولید نفت را آغاز کرده و به دیگر تولیدکنندگان خلیج فارس از جمله عراق و کویت در این کاهش‌ها پیوسته است.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد که توقف‌های تولید به‌تدریج با ازسرگیری ترانزیت کاهش می‌یابد و به محض برقراری دوباره جریان نفت از تنگه هرمز، عرضه جهانی همچنان از تقاضا پیشی خواهد گرفت.

طبق داده‌های گروه مالی بورس اوراق بهادار لندن (LSEG)، قیمت نفت خام برنت در معاملات آتی این ماه تاکنون حدود ۲۱ درصد افزایش یافته است.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا پیش‌بینی برای قیمت نفت برنت در سال ۲۰۲۶ را طی دوره مورد بررسی نسبت به ماه پیش از آن با ۳۷ درصد افزایش به ۷۹ دلار برای هر بشکه در سال ۲۰۲۶ رساند.

براساس گزارش بازوی آماری وزارت انرژی آمریکا، قیمت نفت خام شاخص برنت در سه ماهه سوم امسال به زیر ۸۰ دلار برای هر بشکه خواهد رسید.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا پیش‌بینی می‌کند: قیمت خرده‌فروشی بنزین در آمریکا حدود ۳ دلار و ۳۴ سنت برای هر گالن باشد که نسبت به برآورد پیشین ۱۴.۷ درصد افزاش نشان می‌دهد، در حالی که این نهاد پیش‌بینی برای قیمت گازوئیل را به ۴ دلار و ۱۲ سنت به ازای هر گالن رساند که حدود ۲۰.۱ درصد بیشتر از  برآورد پیشین است.

بر اساس اعلام این اداره، اگرچه پیش‌بینی می‌شود بخش عمده افزایش قیمت بنزین طی هفته‌های آینده به قیمت خرده‌فروشی منتقل شود، اما انتظار می‌رود عادی‌سازی حاشیه سود پالایش و خرده‌فروشی کندتر اتفاق بیفتد. اثر خالص این روند، فشار روبه‌بالای مداوم در سه‌ماهه دوم سال خواهد بود که از افزایش اولیه عقب‌تر می‌ماند.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا پیش‌بینی کرد که قیمت‌های بالاتر نفت، تولید این کشور را افزایش می‌دهد. بر این اساس، انتظار می‌رود تولید روزانه نفت آمریکا امسال به طور میانگین به ۱۳ میلیون و ۶۱۰ هزار بشکه برسد و در سال ۲۰۲۷ به ۱۳ میلیون و ۸۳۰ هزار بشکه در روز افزایش یابد.

این رقم با برآوردهای پیشین اداره اطلاعات انرژی آمریکا قابل مقایسه است که تولید را برای سال ۲۰۲۶ میلادی ۱۳ میلیون و ۶۰۰ هزار بشکه در روز و برای سال ۲۰۲۷ میلادی ۱۳ میلیون و ۳۲۰ هزار بشکه در روز پیش‌بینی کرده بود.

قیمت نفت خام شاخص دبلیوتی‌آی آمریکا تاکنون در ماه مارس حدود ۲۵ درصد افزایش یافته است.


نظرات

آخرین اخبار
واکنش کنایه‌آمیز عراقچی به اظهارات ترامپ
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به فرودگاه کاشان
هگست فرمانده کل نیروی زمینی ارتش آمریکا را برکنار کرد
تیم ملی کشتی فرنگی عازم قرقیزستان شد
آغاز موج 91وعده صادق 4/هجوم پهپادی ارتش به مقرجنگنده‌ها دراردن/سقوط جنگنده دشمن
نورنما | میدان تجریش ـ موکب دریاسالار شهید علی شمخانی
مخبر: حمله به شرکت‌های داروسازی جنگ تمام‌عیار است
مقام مستعفی سازمان ملل: بمباران پل «بی‌-1» ایران جنایت جنگی است
نخست‌وزیر ایرلند نسبت به تبعات تهدید اخیر ترامپ علیه ایران هشدار داد
ابراهیم رضایی: دشمن باید منتظر شگفتانه‌های دیگری در روزهای آینده باشد
نورنما | هجوم پهپادی ارتش به مقر جنگنده ها
حمله موشکی یمن به اهداف حیاتی اسرائیل
پلها مستحکم تر ساخته می شوند اما اعتبار و اعتماد به آمریکا هرگز ترمیم نمی شود
حمله به مرکز پشتیبانی ارتش آمریکا در بغداد
زمانی که نیاکان شما در عصر حجر بودند، ایران در قلب گهواره تمدن بود
فعال شدن عرضه شیرخشک یارانه‌ای در داروخانه‌ها
سفیر ایران در سازمان ملل در نامه به شورای امنیت حمله به انستیتو پاستور را محکوم کرد
احتمال بازگشایی دوطرفه جاده چالوس
برگزاری اردوی تیم ملی فوتبال در شمال
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا: دشمن منتظر ضربات کوبنده‌تر ایران باشد
استعفای بوفون افسانه‌ای از تیم ملی فوتبال ایتالیا
سی‌وسومین موج تجمعات شبانه مردمی ایران
ادامه واکنش هنرمندان به تجاوز به خاک ایران
«لالایی» فریدون آسرایی برای کودکان میناب
تقدیر بقائی از حمایت مردم و نخبگان کشورهای مغرب عربی از ایران
تهدیدات ترمپ مصداق روشن قصد مجرمانه برای ارتکاب جنایات جنگی است
اعتراف ترامپ به ارتکاب یک جنایت جنگی دیگر
حملات موشکی سهمگین به تل‌آویو و حیفا
ایران از حقوق خود درخصوص خسارات زیست‌محیطی جنگ کوتاه نمی‌آید
پاسخگویی به 18 هزار تماس در ستاد خسارت‌دیدگان از ابتدای جنگ
فیفا سپاهان و آلوز را نقره‌داغ کرد
واکنش رییس‌جمهور به حمله به بیمارستان‌ها و مراکز پزشکی
رسانه‌های عراقی به منصوریان لقب نوستراداموس دادند
ادارات منابع طبیعی آماده واگذاری نهال به شهروندان
ترامپ دادستان کل آمریکا را برکنار کرد
نورویدیو | جهانی سازی جنگ ، خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
واکنش های جهانی به ادعای ترامپ درخصوص به«عصر حجر» کشاندن ایران
از ابتدای جنگ چند واحد غیر نظامی آسیب دیدند؟
موسیمانه، سرمربی تیم ملی غنا می شود
تردید کرملین نسبت به ادعای ترامپ درباره پایان سریع جنگ علیه ایران
سروده عبدالکریم سروش در ستایش ایران
آیا سنگ قبرهایتان را آماده کرده‌اید؟
واکنش سخنگوی دولت به حمله نظامی به پل کرج و انستیتو پاستور
ممنوعیت تردد خودرو در آزاد راه تهران شمال
بن‌بست ترامپ در جنگ ایران؛ شکستی که طنین پیروزی می‌دهد
اعلام آخرین وضعیت ترافیک جاده‌ها؛ کدام محورها درگیر ترافیک است؟
کاشت نهال در سفارت ایران در عراق
رایزنی وزیر خارجه قطر با همتای آلمانی درباره شرایط منطقه
پیوستن فرماندهان پلیس به پویش «جانفدا برای ایران»
پرده‌برداری قالیباف از فشار سرمایه‌گذاران و بانکداران یهودی به ترامپ