×
سیاسی
شناسه خبر : 300683
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/12/20 ساعت 14:41
تاجگردون: در تلاشیم بودجه در موعد مقرر ابلاغ شود

تاجگردون: در تلاشیم بودجه در موعد مقرر ابلاغ شود

رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1405 با بیان اینکه حقوق و مزایای کارمندان دولت طبق برنامه پرداخت می‌شود، گفت: علی‌رغم شرایط جنگی و محدودیت‌های موجود، مجلس به دنبال این است که بودجه سال آینده را نهایی کرده و در موعد مقرر ابلاغ کند تا دولت از ابتدای سال با یک بودجه مصوب و مشخص فعالیت خود را آغاز کند.

نورنیوز-گروه سیاسی: غلامرضا تاجگردون با تسلیت شهادت رهبر انقلاب گفت: بی‌تردید فقدان رهبری حکیم، شجاع و دوراندیش ضایعه‌ای بزرگ برای امت اسلامی و ملت ایران است. ایشان شخصیتی بودند که در طول دهه‌های گذشته با هدایت‌های مدبرانه خود کشور را از پیچ‌های تاریخی و شرایط سخت عبور دادند و نام و یادشان برای همیشه در تاریخ ایران و جهان اسلام ماندگار خواهد بود.

وی ادامه داد: امروز ملت ایران در کنار اندوهی که از این فقدان بزرگ دارند، شاهد تصمیمی مهم و سرنوشت‌ساز از سوی مجلس خبرگان رهبری بودند؛ تصمیمی که با بصیرت، درایت و شناخت دقیق از شرایط کشور اتخاذ شد و آن انتخاب آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای به عنوان رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

انتخاب آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای نشان‌دهنده تداوم مسیر و مکتب رهبری است

نماینده گچساران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: این انتخاب نشان‌دهنده تداوم مسیر و مکتب رهبری در انقلاب اسلامی است. آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای به عنوان فرزند خلف رهبر شهید انقلاب اسلامی، سال‌ها در عرصه‌های مختلف فکری، فرهنگی و انقلابی حضور داشته و با مبانی انقلاب، آرمان‌های امام راحل(ره) و مسیر راهبردی جمهوری اسلامی آشنایی عمیق دارند.

تاجگردون خاطرنشان کرد: انتخاب ایشان در شرایط حساس کنونی، حاوی پیام روشنی به دشمنان جمهوری اسلامی است که تصور می‌کردند با ایجاد فشارها، تهدیدها و حتی اقدامات خصمانه می‌توانند خللی در ساختار و انسجام نظام ایجاد کنند؛ نظام جمهوری اسلامی با اتکا به سازوکارهای قانونی و پشتوانه مردمی خود، با قدرت مسیر خود را ادامه می‌دهد.

بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق 

رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ در ادامه به اقدامات  کمیسیون تلفیق برای تقویت معیشت مردم در بودجه سال آینده و کاهش نگرانی‌ها در این حوزه اشاره و اظهار کرد: کمیسیون تلفیق در جریان بررسی و تصویب بودجه و با هدف ایجاد انضباط مالی و توجه به مسائل معیشتی مردم، تلاش گسترده‌ای انجام داد و این روند حتی در شرایط خاص کشور و زیر سایه جنگ نیز با دقت و نظارت جدی ادامه یافت تا کار بررسی بودجه به سرانجام برسد.

وی افزود: در این مدت اعضای کمیسیون تلفیق جلسات خود را به‌صورت مجازی برگزار کردند و ایرادات شورای نگهبان و هیأت عالی نظارت را مورد بررسی قرار دادند. همچنین با برگزاری نشست‌ها و انجام گفت‌وگوهای مجازی با حقوقدانان شورای نگهبان و اعضای کمیسیون مربوطه در هیأت عالی نظارت، این ایرادات به‌صورت دقیق بررسی و اصلاح شد.

رئیس کمیسیون تلفیق توضیح داد: علی‌رغم شرایط جنگی و محدودیت‌های موجود، مجلس به دنبال این است که بودجه سال آینده را نهایی کرده و در موعد مقرر ابلاغ کند تا دولت از ابتدای سال با یک بودجه مصوب و مشخص فعالیت خود را آغاز کند.

تاجگردون گفت: امیدوارم دولت نیز بتواند پیش از پایان سال، دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌های اجرایی لازم برای اجرای بودجه را صادر کند تا اجرای آن بدون وقفه و با برنامه‌ریزی دقیق در سال آینده آغاز شود.

پرداخت حقوق، مزایا و عیدی کارکنان و بازنشستگان طبق برنامه پیش‌بینی‌شده انجام می‌شود

وی همچنین با اشاره به وضعیت تامین کالاهای اساسی، گفت: با وجود جنگ تحمیلی علیه ایران، هیچ خللی در تأمین نیازهای معیشتی مردم ایجاد نخواهد شد و پرداخت حقوق، مزایا و عیدی کارکنان و بازنشستگان طبق برنامه پیش‌بینی‌شده انجام می‌شود.  

تاجگردون در پایان گفت: مجلس و دولت با همکاری یکدیگر، تدابیر لازم برای تضمین امنیت اقتصادی و استمرار حمایت‌های اجتماعی را اتخاذ کرده‌اند تا مردم در شرایط جنگ و تهدیدهای اقتصادی، آرامش خاطر داشته و فشارهای خارجی هیچ تأثیری بر معیشت و رفاه خانواده‌ها نگذارد.


نظرات

آخرین اخبار
کدام شیر برای استخوان‌ها بهتر است؟
کلاژن؛ «معجزه جوانی» یا محصولی تحت تأثیر تبلیغات؟
بینی الکترونیکی مواد غذایی فاسد را تشخیص می دهد
پیام رهبری،مسئولیت اجزای مؤثر در فرآیند مذاکره را تبیین کرد
عزاداری شب چهارم محرم 1448 مسجد ولی عصر (عج) خوزستانی های مقیم تهران
عاشورا، جدال جاودان حقیقت با قدرت
اولیسه در مسیر زیدان و پلاتینی
توافق ایران و آمریکا امتیازات گسترده ای به تهران می دهد
توافق صلح در ایران، روز شکرگزاری در پاکستان
لغو سفر هیات ایرانی به ژنو به دلیل تداوم حملات به لبنان
وزیر امور خارجه: هدایت‌های دلسوزانه رهبر انقلاب، پشتوانه‌ صیانت از عزت ملی است
نمایش درخشان وفایی؛ صعود مقتدرانه به ووهان چین
رامین رضاییان خلاق‌ترین‌ بازیکن جام جهانی شد
بازتاب گسترده تفاهم‌نامه ایران و آمریکا/ رسانه ها، افراد و محافل سیاسی چه گفتند؟
سطح هشدار مسافرت به ایران کاهش می یابد
رکورد 18 ساله 50 متر قورباغه ایران شکسته شد
مهلت دو ماهه مقاومت به صهیونیست ها برای خروج از لبنان
ونس: متن توافق با ایران به کنگره ارسال شد
لفاظی دوباره ترامپ: خبر پرداخت 300 میلیارد دلار به ایران جعلی است
عبور بدون هزینه کشتی‌های تجاری از تنگه هرمز به مدت 60 روز
جامعه جهانی در برابر جنایات صهیونیست‌ها مسئول است
کاپیتان چک بهترین بازیکن دیدار مقابل آفریقای جنوبی شد
آمریکا مسئول اجرای آتش‌بس است
ترامپ: درگیری‌ها در همه جبهه‌ها باید پایان یابد
احتمال لغو تحریم‌های هسته‌ای ایران توسط اتحادیه اروپا
نورنما | ما‌ بی‌قرار،منتظر روضه مانده ایم؛اصلا تمام سال فدای محرمت...
ضربه پلیس امنیت اقتصادی به شبکه قاچاق در تهران
تهران و دوشنبه در مسیر گسترش همکاری‌ اقتصادی
توقف جمهوری چک مقابل آفریقای جنوبی با پنالتی
نیمار بازی هائیتی را از دست داد
تغییرات در فروش ایران خودرو+جزئیات
رهبر انقلاب درباره تفاهم‌نامه ایران و آمریکا: نظر دیگری داشتم، اما اجازه دادم
آمریکا تحریم‌های جدید علیه لبنان اعمال کرد
برترین‌های روز نخست جام تختی کشتی آزاد مشخص شدند
حمایت مشروط ترامپ از نتانیاهو در انتخابات آینده
نورویدئو | صلح پس از جنگ، آزمون دشوار منطقه و جهان
تبریک امیر قطر به پزشکیان بابت امضای توافق با آمریکا
39 کشور درباره رفع تحریم‌ها علیه ایران همصدا شدند
محاصره دریایی ایران پایان یافت
محکومیت جنایات شهرک نشینان در کرانه باختری توسط 8کشور عربی
ناگفته های یک دکترین ناشناخته؛ نقش موشک‌های بارانی در پیروزی جنگ رمضان
هشدار تند مسکو به ناتو
دفاع جدی ونس از تفاهم ایران و امریکا؛ واشنگتن مقابل نتانیاهو ایستاد
شتاب نوسازی ناوگان اتوبوسرانی در پایتخت
ادامه تنش در جنوب لبنان با وجود امضای تفاهم اسلام آباد
ایران-نیوزیلند هفتمین بازی پرتماشاگر جام جهانی شد
یادداشت تفاهم ایران و آمریکا به کنگره رسید
پیگیری پرونده جنایات جنگی در دادسرای تهران
برنامه دور دوم بازی‌های جام جهانی 2026+جدول
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت دهم