×
اقتصادی
شناسه خبر : 300635
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/12/20 ساعت 11:41
میوه‌های شب عید از امروز توزیع می‌شود

میوه‌های شب عید از امروز توزیع می‌شود

بنا بر گفته رئیس سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، ذخیره‌سازی میوه شب عید 3 برابر سال گذشته انجام شده و توزیع بر اساس سنت هر ساله از امروز چهارشنبه 20 اسفند آغاز می‌شود.

نورنیوز-گروه اقتصادی: رصد بازار میوه، صیفی‌جات و سبزیجات در هفته منتهی به ۲۰ اسفند ۱۴۰۴ از ثبات این بازار حکایت دارد.

بازار میوه

رصد بازار میوه در میوه‌فروشی‌های مناطق مرکزی رو به پایین شهر نشان می‌دهد؛

هر کیلوگرم انار ۷۵ تا ۲۰۰، انگور ۲۷۰ تا ۳۸۰، به ۱۰۲ تا ۱۴۹، پرتقال ۷۵ تا ۱۷۰، پرتقال تو سرخ ۵۰ تا ۱۵۸، پرتقال جنوب ۲۹۸، توت فرنگی ۳۵۹ تا ۵۹۵ (هر بسته ۲۰۰ گرمی ۸۰ تا ۲۳۰ هزار تومان)، سیب قرمز ۸۵ تا ۱۵۹، سیب زرد ۸۵ تا ۱۹۸، کیوی ۱۱۰ تا ۱۹۸، گریپ‌فروت ۷۹، لیمو شیرین ۱۳۰ تا ۲۰۳ و نارنگی ۱۰۳ تا ۱۶۷ هزار تومان در این بازار به فروش می‌رسد.

در بازار میوه‌های وارداتی هر کیلوگرم موز ۱۶۵ تا ۱۸۸، آناناس ۶۵۰ و نارگیل از هر دانه ۱۵۰ تا هر کیلوگرم ۱۵۸ تا ۲۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

گفتنی است، نرخ‌های اعلام شده از کف تا سقف قیمتی است و در بین این دو قیمت، نرخ‌های دیگر هم وجود دارد؛ به عنوان مثال، پرتقال در بازار میوه از هر کیلو گرم ۷۵ هزار تومان (آب‌گیری) تا ۲۹۸ هزار تومان در حال عرضه است که شهروندان می‌توانند این میوه را با نرخ‌های ۷۵، ۸۰، ۱۲۰، ۱۸۸ و… نیز خریداری کنند.

بازار سبزیجات

رصد بازار سبزیجات در میوه‌فروشی‌های مناطق مرکزی رو به پایین شهر نشان می‌دهد؛

هر کیلوگرم بادمجان ۲۷ تا ۹۸، خیار ۵۸ تا ۹۵، سیر خشک ۲۷۰ تا ۵۸۰، شلغم ۲۵ تا ۵۰، چغندر برشی ۲۵ تا ۵۰، کاهو رسمی ۳۸ تا ۵۹، کاهو سالادی (پیچ) ۳۸ تا ۷۰، کاهو پاک شده ۸۵، کدو حلوایی ۶۰ تا ۸۰، کدو مسما ۴۸ تا ۶۹، کرفس ۳۰ تا ۷۰، کلم بروکلی ۹۸ تا ۱۸۰، کلم سفید ۱۹ تا ۵۰، کلم قرمز ۴۸ تا ۵۰، کلم چینی ۸۰، گل کلم ۳۸ تا ۵۰، گوجه‌فرنگی ۴۹.۸۰۰ تا ۵۷.۸۰۰، لوبیا سبز ۹۱ تا ۱۳۵، لیمو ترش ۲۴۸ تا ۲۷۸، فلفل ۲۰۰ تا ۳۰۰، فلفل دلمه سبز ۷۵ تا ۱۱۸، فلفل دلمه رنگی ۱۴۸، قارچ فله‌ای ۱۵۵ تا ۲۹۸، نارنج ۷۵ و هویج ۳۲ تا ۶۰ هزار تومان تعیین قیمت شده‌اند.

سیب‌زمینی در این بازار هر کیلوگرم ۵۵ تا ۸۵، پیاز سفید ۴۹.۸۰۰ تا ۵۴.۸۰۰ و پیاز زرد ۳۹.۸۰۰ تا ۵۷.۸۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

گفتنی است، هفته گذشته با شروع جنگ آمریکایی صهیونی نرخ سیب‌زمینی به هر کیلوگرم ۱۷۰ هزار تومان رسید اما در ادامه با توزیع سیب‌زمینی از محل ذخیره‌سازی این محصول از سوی سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور، نرخ فروکش کرد. این کاهش هنوز به قیمت اول ماه هر کیلوگرم بین ۳۷ تا ۵۵ هزار تومان برنگشته است.

محمدرضا طلایی، رئیس سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرده بود، اقلام مصرفی که در گروه سبزیجات است و در ماه مبارک رمضان مصرف آنها افزایش می‌یابد مثل گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی و پیاز، برای بیش از دو ماه ذخیره‌سازی شده است.

به گفته وی توزیع بیشتر اقلام از جمله سیب‌زمینی در میادین شهر تهران و شهرهای تابعه از یکشنبه ۱۰ اسفند آغاز شده و ادامه دارد.

این مسئول دولتی با توزیع روزانه ۱۳۰۰ تا ۱۵۰۰ تن سیب‌زمینی، اظهار کرد، قیمت‌ها متعادل شده و سیب‌زمینی با کیفیت را تعاون روستایی با نرخ ۳۰ تا ۳۵ هزار تومان عرضه می‌کند و در میوه‌فروشی ها بین ۴۰ تا ۵۵ هزار تومان باید به فروش برسد.

معاون وزیر در تعاون روستایی با بیان اینکه توزیع سیب‌زمینی ادامه دارد، تصریح کرد: بازار گوجه‌فرنگی و پیاز هم روزانه رصد می‌شود و با مشاهده کمبود و افزایش قیمت توزیع از محل ذخائر استراتژیک در اسرع وقت انجام می‌شود.

وی همچنین از توزیع میوه‌های شب عید خبر داد و گفت، با تدابیر اندیشیده شده ذخیره‌سازی میوه شب عید اعم از سیب، پرتقال و... ۳ برابر سال گذشته انجام شده و با اعلام زمان توزیع از سوی ستاد تنظیم بازار که معمولا از امروز ۲۰ اسفند ماه است، توزیع سراسری آغاز می‌شود. اختیار در استان‌ها مربوط به استاندارها بوده و برخی استان‌های مرکزی توزیع میوه ایام نوروز را قبل آغاز کرده‌ بودند.


نظرات

آخرین اخبار
عاشورا؛ اوج عرفان و حماسه
پیام‌های ویژه اسلام‌آباد به تهران ؛ مذاکرات یکشنبه از سر گرفته می‌شود
5 کشته و مجروح در قطب صنعتی دستگرد
حمایت نبیه بری از توافق آتش‌بس و خروج اسرائیل از لبنان
رضایی: آمریکا از سر استیصال اصرار به مذاکره دارد
رکوردشکنی نقره در معاملات خردادماه
تحلیل انصارالله از تحولات منطقه؛ بازگشت معادلات به نقطه آغاز
پیش بینی قیمت طلای جهانی امروز 31 خرداد 1405
قیمت گوشت قرمز امروز 31 خرداد 1405 + جدول
عزاداری شب ششم محرم 1448 مسجد ولی عصر (عج) خوزستانی های مقیم تهران
سند تحول قوه قضاییه دارای 287 راهکار بوده است
ترامپ برای نجات خود با ایران توافق کرد
طوفان سامورایی‌ها،بازگشت رویایی آلمان و رکورد تاریخی هلند
جزئیات تازه از کالابرگ؛ برنامه دولت برای جبران گرانی‌ها
وضعیت ترافیک تهران؛ آغاز شلوغی در بزرگراه‌های اصلی
چرا درمان هر روز گران‌تر می‌شود؟
پیش‌ بینی قیمت دلار یکشنبه 31 خرداد 1405 / دلار در مسیر بازسازی کانال‌های از دست‌رفته
شهباز شریف و فرمانده ارتش پاکستان وارد سوئیس شدند
آیا جنگ سرنوشت ساز در پیش است؟
مسئولیت حقوقی رهبری و نهادهای نظام
آزمایش DNA راز رابطه پنهانی را فاش کرد
پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه 31 خرداد 1405 / بازار طلا در انتظار فرمان تازه دلار
تیم ملی کاراته بانوان ایران قهرمان آسیا شد
خطر چالش‌های حقوقی تفاهم‌نامه
چرا بند اول تفاهمنامه مهم است؟
برنامه کامل مسابقات جام جهانی 2026 ؛ یکشنبه 31 خرداد؛ نبرد بزرگ ایران و بلژیک
مدار دیپلماسی | لبنان، نخستین آزمون تفاهم ایران و آمریکا
کاراته قهرمانی آسیا؛ صعود مقتدرانه ایران با دو مدال طلا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 31 خرداد 1405 + جدول
هشدار سرمربی بلژیک؛ طارمی و قدوس می‌توانند خطرساز شوند
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 31 خرداد 1405 +جدول
جزئیات تغییرات در نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان اعلام شد
سی‌بی‌اس نیوز: لبنان در دستور کار مذاکرات سوئیس قرار گرفت
شهیدی که یکسال قبل شهادت نامه خود را منتشر کرد
افزایش 142 هزار نفری یارانه بگیران دهک 4 تا 9
ونس وارد سوئیس شد؛ بحران لبنان نخستین دستور کار مذاکرات ایران و آمریکا
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 31 خرداد 1405 + وضعیت استانها
قلعه‌نویی: همه فرصت‌ها را از ما گرفتند، اما تسلیم نمی‌شویم
انتقال انرژی خورشیدی از فضا؛ موفقیت جدید محققان چینی
فستینگ چطور به سلامت لثه ها کمک می کند؟
چرا زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند؟
نقش کلیدی ویتامین C در حفظ سلامت مغز
لوپوس چیست و چگونه می‌توان آن را زودتر تشخیص داد؟
مصرف قند با بی‌خوابی چه رابطه ای دارد؟
پشت پرده خطرناک آمپول‌های لاغری
چرا همیشه «آخر ماه» پول کم می‌آوریم؟
کشف نوعی سلول ایمنی «انتحاری» در کرم‌های پلاناریا
رئیس‌جمهور بولیوی وضعیت اضطراری اعلام کرد
اردوغان: آنها که قوی نیستند جایگاهی در میز مذاکره ندارند
هلند به باشگاه 100تایی‌های جام جهانی پیوست