×
سیاسی
شناسه خبر : 300460
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/12/19 ساعت 18:40
محسنی اژه‌ای: از هر نقطه‌ای به کشورمان تجاوز شود پاسخ درخور می‌دهیم

محسنی اژه‌ای: از هر نقطه‌ای به کشورمان تجاوز شود پاسخ درخور می‌دهیم

رئیس قوه قضاییه اعلام کرد: از هر نقطه‌ای به کشورمان تجاوز شود پاسخ درخور می‌دهیم و پاسخمان هم مشروع است.

نورنیوز- گروه سیاسی: حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه امروز سه‌شنبه، طی سخنانی در نشست با تعدادی از اعضای شورای‌عالی قوه قضاییه، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) و پاسداشت لیالی پرفیض قدر، به نعمت بزرگ ولایت‌فقیه که نجات‌بخش کشور است، اشاره کرد و اظهار داشت: اقدام انقلابی مجلس خبرگان در موقعیت خطیر کنونی کشور و بیعت تاریخی ملت با ولایت، نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب کرد و جانی تازه به رگ‌های همه کارگزاران و رزمندگانی بخشید که در پیشانی میدان، مشغول جهاد فی‌سبیل‌الله و نبرد مقدس با اشقیای صهیونی - آمریکایی هستند.

رئیس قوه قضاییه ضمن تبیین و تشریح ریشه‌ها و بنیان‌های نظری و کلامی نعمت الهی ولایت‌فقیه بیان داشت: به فرموده امام راحل و عظیم‌الشأن ما، ولایت‌فقیه، همان ولایت رسول‌الله است؛ ولایت‌فقیه ادامه و استمرار ولایت پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار علیهم‌السلام است.

وی افزود: ولایت پیامبر و ائمه نیز مُنبعث از ولایت الهی است؛ هنگامی که خداوند پیامبر را مبعوث می‌کند و به او ولایت می‌بخشد، می‌فرماید: «أطیعُوا الله و أطیعُوا الرّسول و أولی الأمر منکم»؛ بدین‌سان، پیامبر و اولی‌الامر به اذن الهی دارای ولایت می‌شوند و مردم مأمور و مکلف به اطاعت از ایشان هستند.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: ولایت‌فقیه، حصن حصین است؛ با هدایت ولی‌فقیه است که می‌توانیم از پیچ‌های تاریخی به سلامت عبور کنیم؛ خداوند را شاکریم که در این برهه حساس کنونی نیز با عنایات حضرت بقیه‌الله‌الاعظم ارواحنافداه، اعضای مجلس خبرگان توانستند شخصیتی عالم، فقیه، مدبر، جامع‌الاطراف و حائز همه ویژگی‌های معین را به رهبری نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنند. اینک همه ما وفق آموزه‌های وحیانی مکلف و موظف به تبعیت محض از فرامین رهبر گرانقدرمان حضرت آیت‌الله‌العظمی سیدمجتبی خامنه‌ای هستیم و به جد معتقدیم ایشان همان مسیر نورانی و الهی امامین راحل و شهید انقلاب را با درایت و کیاست دنبال خواهند کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای اظهار کرد: جا دارد از عموم مردم گرانقدر و بصیر کشورمان که در مراسم بیعت تاریخی با رهبری سوم نظام، حضرت آیت‌الله‌العظمی سید مجتبی خامنه‌ای (حفظه‌الله)، حضوری خیره‌کننده، دشمن‌شکن و پرشکوه داشتند، کمال قدردانی را به عمل آورم.

رئیس عدلیه در ادامه سخنانش در این نشست، با اشاره به شرایط کنونی کشور، عنوان کرد: آثار هزیمت دشمن متجاوز و غدّار در میدان نبرد، آشکار است، از همین‌رو دشمن به حمله به مناطق مسکونی و زیرساخت‌های کشور روی آورده است؛ واکنش ما نیز وفق آموزه‌های الهی، مقابله‌به‌مثل و اعتداء در برابر دشمن است. به هر وسیله‌ای که دشمن به ما تجاوز میکند ما نیز حق داریم علیه او اقدام کنیم، هر جغرافیایی که مبدأ حمله به ایران اسلامی باشد، وفق بدیهیات حقوق بین‌الملل، هدفی مشروع برای واکنش و دفاع از خود است.

قاضی‌القضات افزود: جمهوری اسلامی ایران ۴۷ سال است به همسایگانش ثابت کرده که ملتزم به سیاست حسن‌همجواری است؛ اکنون نیز با صدای رسا اعلام می‌داریم که تابع و عامل به همان سیاست هستیم؛ لکن پایگاه‌های دشمن متجاوز در هر جغرافیایی قطعاً زیر ضربه نیروهای مسلح ما خواهد رفت و این مقوله‌ای است که در حقوق بین‌الملل و قواعد و نظامات جهانی نیز مشروع و مسموع است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه سخنانش در این نشست، با قدردانی از کلیه‌ی مقامات و مسئولان قضایی که در سراسر کشور علی‌رغم تهدیدات ناشی از تجاوز دشمن، طی روزهای اخیر در محل‌های کار و وظیفه حاضر شده و به نظارت مستمر به زیرمجموعه پرداخته‌اند، گفت: در این روزها، علی‌رغم شرایط جنگی و تهدیدات ناشی از تجاوز دشمن، مسئولان و مدیران قوه قضاییه همپای سایر نیروهای مجموعه قضایی کشور در محل‌های مأموریت حاضر شده و به تمشیّت و پیشبرد امورات قضایی و حقوقی مردم پرداختند؛ این رویه باید کماکان با قوت بیشتر استمرار یابد. همچنین مسئولان قضایی، همانطور که تاکنون مقیّد به بازدید و سرکشی از زیرمجموعه‌ها بوده‌اند، این روند را با اهتمام مضاعف ادامه دهند. تاکید مؤکد ما آن است که تا آنجا که مقدور و ممکن است حتی در این شرایط جنگی نیز در پیشبرد امورات قضایی مردم، تأخیر و تعویق ایجاد نشود.

رئیس قوه قضاییه بیان داشت: طی روزهای اخیر با بازدیدهایی که شخصاً از برخی مراجع و مراکز قضایی داشتم و گزارشاتی که دریافت کردم، متوجه شدم که بحمدالله شعب کشیک در مراجع مختلف قضایی، با همت مضاعف مشغول پیشبرد امور است و خللی در روندهای قضایی حادث نشده است. تاکید مؤکد داریم که این رویه با قدرت بیشتر استمرار پیدا کند.

رئیس عدلیه عنوان کرد: مردم اطمینان داشته باشند که مسئولان و نیروهای قضایی حتی یک لحظه نیز سنگر خدمت‌رسانی را رها نخواهند کرد و به هیچ‌وجه اجازه نخواهند داد که اشراری از موقعیت کنونی برای سلب امنیت مردم سوءاستفاده کنند.

قاضی‌القضات تصریح کرد: قوه قضاییه در شرایط فعلی، بیش از گذشته به حمایت از سایر دستگاه‌ها در قوای دیگر بویژه قوه مجریه خواهد پرداخت. بالاخص در حوزه نظارت بر بازار نیز در هماهنگی با بخش‌های مسئول دولتی، تمهیدات و تدابیر ویژه‌ای در دستور کار قرار گرفته است. از همین تریبون نیز به آن دسته از عناصری که قصد دارند از شرایط فعلی سوءاستفاده کنند و در بازار مایحتاج عمومی خلل ایجاد کنند، هشدار می‌دهم که وفق قانون، مورد برخورد شدید و قاطع قرار می‌گیرند و کوچکترین اغماضی در قبال‌شان صورت نخواهد گرفت.

شایان ذکر است، در جریان نشست امروز، اعضای شورای عالی قوه قضاییه بر تبعیت محض خود از ولی‌فقیه زمان، حضرت آیت‌الله‌العظمی سید مجتبی خامنه‌ای (حفظه‌الله) تاکید کردند و اعلام داشتند که شرایط جنگی سبب نخواهد شد در خدمات‌رسانی قضایی و حقوقی آنها به مردم، خلل و فترتی ایجاد شود.


نظرات

آخرین اخبار
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/انهدام پهپاد هرون TP اسرائیلی
تکذیب عبور کشتی نفتی با اسکورت آمریکا
نورنما | ادای احترام مردم برلین مقابل سفارت ایران
رهبر اقلیت سنا: ترامپ یک دروغگوست
تاج: پلیس استرالیا مقابل گیت گفته باید پناهنده شوید!
چطور فعالیت همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی را گزارش دهیم؟+ تصویر
پایگاه آمریکایی در عراق زیر آتش نیروهای مقاومت
آغاز برخورد با ایرانیان خارج‌نشین «همکار دشمن» از سوی قوه قضائیه
اجرای طرح‌های حمایتی در 12 استان برای مسافران
مقر فرماندهی ستاد ارتش اسرائیل، هدف حمله پهپادی حزب‌الله
اعلام تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای مراسم تشییع پیکر فرماندهان شهید
آغاز سی و پنجم موج عملیات وعده صادق4 با شلیک موشک‌های راهبردی فتاح، عماد، خیبر و قدر
مرتس: هیچ منفعتی از یک جنگ بی‌پایان نداریم
تاکید وزیر ارتباطات بر تقویت شبکه ارتباطی در استان‌های مهمان‌پذیر
تاکید قطر بر برقراری کانال‌های ارتباطی با ایران
سازمان اطلاعات سپاه: تعدادی از عوامل و عناصر وطن فروش دستگیر شدند
برلین: آمریکا برای یک راه‌حل دیپلماتیک آماده است؛ اما ایران نه
واکنش کابینه عربستان به حملات ایران به منافع آمریکایی‌ها
نامه ایران به سازمان ملل درباره شهادت چهار دیپلمات کشورمان در لبنان
دومین تماس تلفنی پوتین و پزشکیان در طول جنگ
دریادار تنگسیری: شناورهای مرتبط با متجاوزان حق عبور از ‎تنگه هرمز را ندارند
فعال شدن ستاد مردمی حمایت و پشتیبانی از دفاع مقدس
صادق خرازی: رژیم صهیونسیتی بعد از ایران سراغ عربستان، امارات و ترکیه خواهد رفت
آخرین اخبار از کیفیت هوای تهران
بقائی: اکنون که لبنان مقاومت می‌کند، ناگهان به یاد «حقوق بین‌الملل» افتاده‌اند!
عارف در گفت‌وگو با الجزیره: به دفاع از کشور ادامه می‌دهیم
گزارش تصویری | حمله آمریکایی - صهیونیستی به بزرگراه شهید باقری تهران
اعلام تمهیدات ترافیکی تشییع پیکر مطهر شهدای جنگ رمضان
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
شهادت چهار دیپلمات کشورمان در لبنان
9 راهکار کاهش ترس و نگرانی در شرایط جنگ
متوسط قیمت بنزین در آمریکا به 3.54 دلار رسید
قالیباف: چشم در برابر چشم را حکم می کنیم
دیدار معاون وزارت خارجه روسیه و سفیر ایران در مسکو پیرامون جنگ علیه ایران
برطرف شدن بخشی از اختلال خدمات بانک سپه
وزیر کشور: امنیت مرزهای کشور تامین است
واریز مستمری اسفندماه مددجویان کمیته امداد
مقاومت یک تانک مرکاوا را منهدم کرد
سناتور آمریکایی: جنگ با ایران هدر دادن روزانه یک میلیارد دلار است
واشنگتن به دنبال طرح صلح سه‌جانبه میان لبنان، سوریه و اسرائیل
درگیری ایران جهانی می‌شود
تا زمان شکست ترامپ، ایران به مبارزه ادامه می‌دهد
هزینه مراکز روزانه، نگهداری فرزندان بهزیستی واریز شد
سردار شکارچی: آمریکایی‌ها از مردم منطقه به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کنند
انهدام بیش از 100 پهپاد و اف-15 آمریکا و رژیم صهیونیستی
تل‌آویو توانمندی‌های ایران را دست کم گرفته بود
نورنما | شهادت مولای متقیان علی (ع) تسلیت‌باد
ادعای ترامپ: ممکن است با ایران گفتگو کنم!
وزیر جنگ آمریکا: روسیه در جنگ با ایران دخالت نکن
تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب