×
اجتماعی
شناسه خبر : 300457
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/12/19 ساعت 18:48
پیش‌بینی بارش باران در 28 استان کشور

پیش‌بینی بارش باران در 28 استان کشور

سازمان هواشناسی نسبت به بارش باران در 28 استان،‌ وزش باد شدید در 3 استان و افزایش ارتفاع موج به بیش از 1.5 متر در آب‌های جنوب کشور هشدار داد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ آورده است: بارش باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، در نواحی مستعد با گردوخاک، در نقاط سردسیر و کوهستانی بارش برف و مه چهارشنبه (۲۰ اسفندماه) در گیلان، اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، جنوب خراسان رضوی، شمال خراسان جنوبی، ارتفاعات استانهای تهران، البرز، قزوین، هرمزگان، ارتفاعات مرکزی و جنوبی کرمان، پنج شنبه(۲۱ اسفندماه) در زنجان، کردستان، کرمانشاه، مرکزی، قم، قزوین، همدان، لرستان، ایلام، خوزستان، فارس، بوشهر، چهار محال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب استانهای آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، شمال غرب هرمزگان، غرب اصفهان و ارتفاعات استانهای تهران،البرز و کرمان پیش‌بینی می‌شود.

حاکمیت این شرایط جوی جمعه (۲۲ اسفندماه) در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، تهران، البرز، قزوین، همدان، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، قم، مرکزی، اصفهان، یزد، کرمان، فارس، بوشهر، خوزستان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و مناطق غربی و مرکزی مازندران و شنبه (۲۳ اسفندماه) در شمال و شرق خراسان رضوی، شرق خراسان جنوبی، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، غرب کردستان، غرب کرمانشاه دور از انتظار نیست.

از اثرات این مخاطره جوی می‌توان به اختلال در تردد شهری و بین شهری، لغزندگی جاده‌ها و کندی حرکت خودروها به‌ویژه در گردنه‌های کوهستانی به سبب بارش برف و یخ‌زدگی، احتمال بالا آمدن آب رودخانه‌ها و آبگرفتگی معابر، مه گرفتگی، کاهش دید افقی در مناطق سردسیر و کوهستانی، کولاک برف در مناطق برفگیر، احتمال رخداد بهمن و سقوط سنگ در مناطق کوهستانی اشاره کرد.

سازمان هواشناسی نسبت به پرهیز از سفرهای غیر ضروری، رانندگی با سرعت مطمئنه و رعایت فاصله طولی، مجهز بودن خودروها به وسایل زمستانی و سوخت کافی عدم توقف و عبور در بستر و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، خودداری از فعالیتهای کوه‌نوردی، احتیاط در فعالیت های تفریحی نظیر طبیعت‌گردی و ورزش‌های هوایی و آمادگی نیروهای امدادی، راهداری و شهرداری‌ها به سبب بارش برف و آب گرفتگی معابر توصیه می‌کند.

سازمان هواشناسی همچنین در توصیف سامانه دوم نسبت به افزایش گرادیان فشاری هشدار داد.

در این هشدار آمده است که وزش باد شدید در برخی نقاط خیزش گردوخاک در روز چهارشنبه (۲۰ اسفندماه) در استان خراسان شمالی، خراسان جنوبی و نیمه شمالی سیستان و بلوچستان دور از انتظار نیست.

در این شرایط جوی سقوط اشیای سبک از ارتفاع و خسارت به سازه‌های موقت، داربست، تابلوهای تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها، شکستن شاخه درختان فرسوده، احتمال آسیب به خطوط انتقال برق و اختلال موقت در شبکه، کاهش دید و اختلال در ترددهای جاده‌ای به‌ویژه در محورهای کویری و برون شهری، افزایش غلظت گردو خاک و کاهش کیفیت هوا در مناطق مستعد و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی و گلخانه‌ها دور از انتظار نیست.

سازمان هواشناسی در این شرایط استحکام بخشی سازه‌های موقت و تابلوهای تبلیغاتی، خودداری از پارک خودرو در کنار درختان کهنسال و ساختمان‌های نیمه کاره، احتیاط در ترددهای جاده‌ای به‌ویژه برای خودروهای سبک و دارای سطح جانبی زیاد، استفاده از ماسک در مناطق دارای گردوخاک برای گروه‌های حساس، اطمینان از استحکام پوشش گلخانه‌ها و واحدهای دامداری و خودداری از انجام فعالیت‌های عمرانی را توصیه می‌کند.

افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریا

همچنین سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ دیگری آورده است: نسبت به افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریا هشدار داد و آورده است که افزایش بیشینه سرعت وزش باد در محدوده ۲۲ - ۲۶ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا ۱.۵ متر در مناطق ساحلی و بیش از ۱.۵ متر در مناطق دور از ساحل دور از انتظار نیست.

منطقه این اثر چهارشنبه (۲۰ اسفندماه) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استانهای هرمزگان و سیستان و بلوچستان، در خلیج فارس، تنگه هرمز، دریای عمان، پنج‌شنبه(۲۱ اسفندماه) در مناطق ساحلی و دور از ساحل نواحی شمالی و مرکزی استان بوشهر و مناطق ساحلی و دور از ساحل استان هرمزگان، در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان پیش‌بینی می‌شود.

حاکمیت این شرایط جوی روز جمعه (۲۲ اسفندماه) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های بوشهر و هرمزگان، در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان، شنبه (۲۳ اسفندماه) در مناطق ساحلی و دور از ساحل جنوب استان بوشهر، در خلیج فارس و مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های هرمزگان و سیستان و بلوچستان، در دریای عمان و یک‌شنبه (۲۴ اسفندماه) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های هرمزگان و سیستان و بلوچستان در دریای عمان دور از انتظار نیست.

از اثرات این مخاطره جوی غرق شدن شناگران و غواصان، پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در ترددهای دریایی قایق های صیادی، شناورهای سبک و نیمه سنگین، اختلال در تردد شناورهای مسافربری و تجاری و اختلال در فعالیت‌های فراساحلی و سکوهای نفتی است.

سازمان هواشناسی در این شرایط منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، اجتناب از تردد شناورهای سبک و نیمه سنگین، اتخاذ محدودیت و تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی و فعالیت‌های سکوهای نفتی و آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی را توصیه می‌کند.

هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.


نظرات

آخرین اخبار
اتحادیه اروپا بر لزوم توقف درگیری‌ها در لبنان تاکید کرد
آتلانتیک: جنگ علیه ایران آمریکا را تبدیل به یک قدرت منفور در جهان کرد
آیت‌الله جوادی آملی: مردم در صحنه جزو فرشتگان زمینی‌اند +فیلم
استیو بنن خواستار اخراج پسر نتانیاهو را از آمریکا شد
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به 6 شهر
جنگ علیه ایران شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزای آلمان زمینگیر کرد
امیریل ارجمند: من خاک می‌خورم اما خاک نمی‌دهم
پیکر مطهر دریابان شهید علیرضا تنگسیری در آبادان به خاک سپرده می‌شود
حمایت مفتی عمان از محور مقاومت به رهبری ایران
اعلام تمهیدات ترافیکی مراسم تشییع پیکر شهید تنگسیری در میدان انقلاب
نور‌ویدئو| هذیان گویی جدید ترامپ درباره تصرف جزایر ایران
قالیباف: نتیجه سیاست‌های آمریکا حذف وعده‌های غذایی مردمش است
ترامپ تصویر رهبری آمریکا را تضعیف کرده است
دستیابی قلعه‌نویی به رکورد 40 پیروزی
تقلای نتانیاهو برای تفکیک آتش بس احتمالی با ایران از پرونده حزب الله لبنان
نحوه فعالیت ادارات استان تهران از شنبه هفته آینده اعلام شد
اروپا در تله تناقض؛ ادامه بازی دوگانه در میدان لبنان
دستگیری 7 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر و بابلسر
یک منبع آگاه: بندر فجیره هدف قرار خواهد گرفت
حزب‌الله: اتهام‌زنی حکومت آل خلیفه به مقاومت بی‌اساس است
احتمال پایان جنگ بدون باز شدن تنگه هرمز
حمله سایبری به شرکت نفتی «الصافی» سعودی
اعلام جزئیات درگیری نبرد تن به تن حزب الله با ارتش اسرائیل
ناراحتی بن‌سلمان از ترامپ
تحویل «رضا پهلوی» را در شروط پایان جنگ بگنجانید
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات جنگی در خوزستان
اسپانیا قانون اعدام اسرای فلسطینی را گامی به سوی آپارتاید خواند
فرانسه مانع استفاده از حریم هوایی‌اش برای انتقال سلاح به اسرائیل شد
گسترش سریع سویه‌ای از کووید-19 در آمریکا
انهدام موشک کروز پنهان‌کار توسط سامانه پدافند غرب کشور در ایلام
سازوکاری فوری برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به ایران فراهم آورید
جنگ علیه ایران محبوبیت ترامپ را به منفی 17 رساند
تعطیلی خوابگاه‌ها تا اطلاع ثانوی
هلال احمر: مردم به فکر ذخیره دارو نباشند
برنامه سی و یکمین شب تجمعات مردمی در میادین تهران
مراکز راهبردی صنعتی و ارتباطی رژیم صهیونیستی آماج حملات پهپادی ارتش
هیچ ابرقدرتی نمی‌تواند در مقابل اتحاد مردم و رزمندگان ایستادگی کند
5 پیشنهاد برای احیای صلح در منطقه+ متن بیانیه
حملات به زیرساخت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی ایران را متوقف کنید
اسرائیل روستاهای جنوبی لبنان را به تخریب کامل تهدید کرد
روی خوش سهامداران به صندوق‌های طلا
لغو طرح ترافیک در پایتخت تا اطلاع ثانوی
ایران 5 - کاستاریکا صفر/برتری پر گل ایران برابر کاستاریکا در دیداری دوستانه
گزارش تصویری | تشییع پیکر مطهر دریابان شهید «علیرضا تنگسیری» در بندرعباس
روسیه: آژانس اتمی زیر فشار آمریکا شجاعت محکوم‌کردن حملات به ایران را ندارد
پیام ابوعبیده خطاب به حزب‌الله: مأموریت را تکمیل کنید
وزیر نیرو : برق خانه‌ها بی‌وقفه تأمین است
اعتماد فعالان اقتصادی به زیرساخت‌های بورس انرژی/180 هزار میلیارد معامله انجام شد
نامه آیت‌الله اعرافی به رهبر معنوی کلیسای ارتدکس روسیه
تشکیل «ستاد همیاری» در خانه سینما