×
سیاسی
شناسه خبر : 300454
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/12/19 ساعت 19:07
انهدام بیش از 100 پهپاد و اف-15 آمریکا و رژیم صهیونیستی

عضو کمیسیون امنیت ملی اعلام کرد:

انهدام بیش از 100 پهپاد و اف-15 آمریکا و رژیم صهیونیستی

عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیش از 100 پهپاد و اف-15 آمریکا و رژیم صهیونیستی را نابود کرده‌ایم، گفت: خبرگان رهبری کسی را انتخاب کرد که 37 سال در کنار قائد امت و رهبر شهید و عزیز ما تربیت یافته است.

نورنیوز- گروه سیاسی: بهنام سعیدی اظهارداشت: از روز آغاز جنگ و تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران، اعضای کمیسیون امنیت ملی مرتب حضور دارند و جلسات کمیسیون به طور منظم برگزار می‌شود. ما در این جلسات مسائل امنیتی، سیاست خارجی و همچنین وضعیت استان‌ها را به صورت مرتب رصد کرده و مواردی را که باید در دستور کار باشد، به جد پیگیری می‌کنیم.

سعیدی در تحلیل خود از روند جنگ و اینکه براساس چه شاخصه‌هایی می‌گوییم که ما تا به امروز پیروز این جنگ بوده‌ایم، عنوان کرد: دشمن هیچگاه تصور نمی‌کرد که اگر جنگ را علیه ما شروع کند، با چنین تبعاتی روبرو خواهد شد. به هر حال رزمندگان ما و ملت بزرگ ایران اسلامی تجربه هشت سال دفاع مقدس را دارند و فرزندانی را تربیت کرده‌اند که می‌توانند در برابر هر دشمنی بایستند.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس تصریح کرد: از طرفی ما در جنگ ۱۲ روزه هم تجاربی را کسب کردیم که آن تجارب هم توانست خیلی به کار ما بیاید. امروز می‌بینیم که نیروهای مسلح ما با اراده‌ای پولادین، هر اقدامی را که بخواهند علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا انجام دهند، از دسترس آنها خارج نیست و در کوتاه‌ترین زمان ممکن اقدام می‌کنند.

سعیدی با بیان اینکه ما در این جنگ خونخواه رهبر شهیدمان هستیم، خاطرنشان کرد: آنها داغی را به دل ما گذاشتند و ما تا این داغ را به دل آن‌ها نگذاریم، کوتاه نخواهیم آمد. مطمئناً همه مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان خونخواه رهبر امت اسلام هستند و قطعاً این اتفاق دیر یا زود خواهد افتاد.

بیش از ۱۰۰ پهپاد و اف-۱۵ آمریکا و رژیم صهیونیستی را نابود کرده‌ایم

وی افزود: وقتی گفته می‌شود ما پهپادهای هرمس ۹۰۰ رژیم صهیونیستی و آمریکا را سرنگون می‌کنیم، این‌ها هر کدام معنایی دارند، مردم عزیزمان باید بدانند وقتی یک هرمس ۹۰۰ منهدم می‌شود، یعنی اقتدار هوایی آمریکای جنایتکار فرو می‌پاشد و از بین می‌رود. تا امروز می‌دانیم که ما بیش از ۱۰۰ پهپاد و اف-۱۵های آنها را نابود کرده‌ایم.

عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: وقتی ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن مورد حمله موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار می‌گیرد و مجبور به عقب‌نشینی و فرار می شود، این عقب‌نشینی در برابر اراده یک ملت بزرگ است که حیثیت آنها را بر باد می‌دهد. وقتی گفته می‌شود رادارهای آمریکا در خلیج فارس مورد هدف قرار گرفته و نابود می‌شوند، یعنی دیوار هشدار ۱۵ دقیقه‌ای که آن‌ها داشتند، فرو ریخته است. امروز دیگر هشدار پشت هشدار است؛ یعنی آژیرهای خطر در سرزمین‌های اشغالی اصلاً قطع نمی‌شود و مردم اصلاً فرصت بیرون آمدن از پناهگاهشان را ندارند.

سعیدی با بیان اینکه وقتی گفته می‌شود سامانه‌های تاد مورد هدف قرار می‌گیرند و نابود می‌شوند، یعنی چشمان دفاعی آمریکا کور شده است، گفت: به همین دلیل است که می‌بینیم آن‌ها این ضربات را متحمل می‌شوند اما صدایشان در نمی‌آید و اخبار را سانسور می‌کنند تا قدرت بالای رزمندگان جبهه اسلام را به اطلاع دنیا نرسانند.

وی خاطرنشان کرد: وقتی ما حملات مداوم را داریم، می‌بینید که در مراحل مختلف وعده صادق ۴، این ضربات بر پیکره دشمن وارد می‌شود. وقتی این حملات پشت سر هم انجام می‌شود، یعنی گنبد آهنین رژیم صهیونیستی از هم پاشیده است و نمی‌توانند کاری انجام دهند.

نماینده مردم عنبرآباد در مجلس افزود: از طرف دیگر، در منطقه شاهد تبعاتی هستیم؛ می‌بینیم هر چقدر این جنگ طولانی شود، قطعاً مهاجرت یهودیانی را در پی خواهد داشت که به رژیم صهیونیستی اعتماد کرده بودند. به آن‌ها وعده داده بودند که در اینجا با آرامش زندگی خواهید کرد؛ کدام آرامش؟ آرامشی که یک لحظه فرصت پیدا نمی‌کنند از پناهگاه خودشان خارج شوند.

سعیدی با بیان اینکه امروز محور مقاومت یک‌صدا و متحد شده است. ضرباتی که حزب‌الله بر پیکر رژیم صهیونیستی وارد می‌کند کم نیست و هر روز تعداد آن‌ها بیشتر می‌شود، اظهار کرد: نکته بسیار مهم این است که روزی کشورهای خلیج فارس فکر می‌کردند اگر آمریکا پایگاهی در کشور آن‌ها ایجاد کند، برایشان امنیت خواهد آورد؛ در صورتی که متوجه شدند این پایگاه‌ها نه تنها امنیتی را به ارمغان نمی‌آورد، بلکه باعث ناامنی آن کشورها شده است. لذا ما شاهد این کاهش اعتماد نسبت به آمریکا در کشورهای عربی هستیم.

وی ادامه داد: از طرف دیگر ما شاهد تزلزل در پیمان‌های منطقه‌ای هستیم و آن‌ها جایگاه خودشان را از دست داده‌اند. این جنگ برای بعضی از کشورها به‌خصوص کشورهای حاشیه خلیج فارس بحران‌های اقتصادی ایجاد می‌کند. امروز صادرات نفت با چالش جدی مواجه شده است. امروز وقتی آسمان یک کشور بسته می‌شود، یعنی اقتصاد آن کشور خسارت می‌بیند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بیان کرد: ببینید همین تنگه هرمز که با چالش جدی مواجه شده و امروز در اختیار و کنترل فرزندان ایران اسلامی و پاسداران انقلاب اسلامی ما قرار دارد، قیمت نفت را به کجا رسانده است؛ بعضی‌ها پیش‌بینی می‌کنند این قیمت به بالای ۱۵۰ تا ۲۰۰ دلار خواهد رسید. یعنی نه تنها غرب آسیا و کشورهایی که در خلیج فارس هستند، بلکه تمام دنیا با چالش مواجه شده است.

سعیدی گفت: البته بارها هم گفته شده است که ما تنگه هرمز را نبسته‌ایم، بلکه در آنجا کنترل هوشمند انجام می‌دهیم و این از اختیارات ما است. خود آنها جرات نمی‌کنند که به این منطقه نزدیک شوند. به هر حال، این یک جنگ است و هر جنگی دارای خسارت و تبعات است.

وی عنوان کرد: شک نکنید هر کشتی که با پرچم آمریکا و رژیم صهیونیستی یا تحت هر عنوانی به صورت پوششی بخواهد از این منطقه عبور کند، مورد هدف قرار خواهد گرفت. آمریکا هم ادعا کرده است که می‌خواهد کشتی‌ها را در آنجا اسکورت کند؛ اتفاقاً پاسداران، ارتشی‌ها و رزمندگان ما در آنجا منتظرشان هستند. ما از آن‌ها می‌خواهیم زودتر بیایند، البته وقتی می‌آیند، باید به کارخانه‌های تابوت‌سازی‌شان بگویند که تابوت‌های بیشتری برای سربازانشان آماده کنند.

نماینده مردم عنبرآباد در مجلس تاکید کرد: لذا می‌بینیم امروز چهره آمریکایی که مدعی بود به عنوان میانجی صلح جهانی فعالیت می‌کند، از بین رفته است. هیمنه پوشالی ابرقدرتی که آمریکا از خود ساخته بود و ادعا می‌کرد هیچ‌کس قدرت ندارد با آن طرف شود و صحبت کند، امروز فروریخته و آسیب‌پذیر شده است.

پایگاه‌های آمریکایی‌ به مقر ناامیدی تبدیل شده‌اند

وی با بیان اینکه امروزه آمریکایی‌ها نه فقط در غرب آسیا و کشورهای خلیج‌فارس بلکه در هیچ‌کجای این دنیا امنیت ندارند،گفت: لذا می‌بینیم پایگاه‌های آنها که روزی نوید امنیت می‌دادند، خودشان به مقر ناامیدی تبدیل شده‌اند و سفارتخانه‌هایشان نیز مقر ناامنی است. طبق آمار، تا امروز بیش از ده‌ها هزار نفر از نیروهای آمریکایی از جاهای مختلف فرار کرده و به‌دنبال پناهگاه هستند. پس امروز خود پایگاه‌های آمریکایی به یک تهدید برای مکان‌هایی که در آنجا مستقر هستند، تبدیل شده‌اند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: ما بارها گفته‌ایم که نسبت به کشورهای همسایه خود روابط دوستانه داریم؛ آن‌ها مورد احترام ما هستند و ما از نظر فرهنگی و تمدنی ارتباطات بسیار خوب و مسالمت‌آمیزی با یکدیگر داریم. البته اگر آنجا به مبدأ حمله‌ای علیه ایران تبدیل شود، مطمئناً جمهوری اسلامی ایران پاسخ خواهد داد.

سعیدی یادآور شد: یکی از دلایل موفقیت ما که بسیار مهم است، بعد از لطف خداوند که همیشه شامل حال مردم ما بوده، اتحاد و همبستگی است که امروز بین ملت بزرگ ایران اسلامی وجود دارد و آن وحدت و انسجامی است که بین ارکان نظام برقرار است. امروز ملت، دولت، احزاب و جناح‌ها همه یک‌صدا شده‌اند و آن یک‌صدایی، فقط ایستادگی در برابر دشمن است.

وی درخصوص بروز و ظهور اتحاد و همبستگی ملت ایران در بیعت با سومین رهبر انقلاب اسلامی گفت: به هر حال مردم ایران سوگوار امام شهیدشان هستند. باید از تصمیمی که مجلس خبرگان رهبری گرفت، صمیمانه تقدیر و تشکر کنیم؛ چراکه آنها در بحبوحه جنگ و بحران، از اولین لحظه‌ای که خبر شهادت امام شهید را شنیدند، وارد کار شدند، جلساتشان را به صورت منظم برگزار کردند و یک شخص اصلح، اسلام‌شناس، فقیه، عادل، بصیر، حکیم و شجاع را انتخاب کردند.

سعیدی تصریح کرد: خبرگان رهبری کسی را انتخاب کرد که ۳۷ سال در کنار قائد امت و رهبر شهید و عزیز ما تربیت یافته است؛ یعنی او تربیت‌یافته و پرورش‌یافته مکتب امام ما است. کسی انتخاب شده است که رزمنده دفاع مقدس بوده و خودِ این رزمنده بودن یعنی این شخص صاحب تجربه میدانی است تا بتواند هم در عرصه تصمیم‌گیری، هم در حوزه سیاسی، هم در حوزه اقتصادی و هم در حوزه میدانی و بحران‌ها به خوبی تصمیم بگیرد؛ در واقع رزمنده بودن یک شاخص بسیار مهم است.

وی اظهار کرد: رهبر و امام عزیز ما که توسط مجلس خبرگان انتخاب شد، در سطوح عالی مدیریت، تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری حضور داشته است؛ یعنی او کسی است که مشاور امین رهبری بوده، یک فقیه عادل است و کسی است که پژوهش‌های فراوان دارد و تعداد شاگردانی که در درس‌های این رهبر عزیز حضور داشتند، گاهی بیش از هزار نفر گزارش شده است که در محضر ایشان تلمذ می‌کردند. ما خدا را شاکر و سپاسگزار هستیم که امروز این اتفاق مبارک نه تنها برای ملت بزرگ ایران اسلامی، بلکه برای امت اسلام افتاد و دعا می‌کنیم که خداوند انشاالله وجود رهبر عزیز ما را محافظت کند.


نظرات

آخرین اخبار
شلیک موشکی از یمن به سمت تل‌آویو+فیلم
آیا ویتامین D می‌تواند از بیماری‌های مزمن پیشگیری کند؟
شنیده شدن صدای انفجارها در بغداد و بیروت
پیروزی حزب پاشینیان در انتخابات پارلمانی ارمنستان
اعلام شنیده شدن انفجارهای قوی در عربستان
شنیده شدن صدای انفجار در مناطقی از عراق
برقراری آرامش در بیروت و ضاحیه
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به شهرهای ایران؛ پاسخ شدید تر ایران در راه است
مقام وزارت خارجه ایران: پاسخ موشکی ایران واکنش دفاعی به نقض آتش‌بس بود
افزایش سطح هشدار در اراضی اشغالی از ترس حملات موشکی
پژوهش ایرانی با حمایت بنیاد علم ایران در مسیر درمان آلزایمر
نتانیاهو زیر تیغ انتقادات داخلی پس از حملات موشکی ایران
صداوسیما برای ملی‌بودن به جراحی نیاز دارد
جزئیات حمله موشکی ایران به سرزمین‌های اشغالی
اوپن‌ای‌آی از قابلیت جدید امنیتی چت‌جی‌پی‌تی رونمایی کرد
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت/پاسخ حزب الله به تجاوزات + فیلم
4 علامت اولیه سرطان روده بزرگ که نباید نادیده بگیرید
پشت‌پرده تماس ترامپ با نتانیاهو پس از حمله موشکی ایران
دستور امنیتی سفارت آمریکا در اسرائیل به کارکنان و خانواده‌ها
سه عامل اصلی سرفه‌های شایع از نگاه متخصصان + راه درمان
زلزله بزرگ در فیلیپین؛ جزئیات اولیه از زمین‌لرزه 8.2 ریشتری
واکنش اسرائیل به پاسخ موشکی ایران؛ محاصره غزه تشدید شد
واکنش حزب‌الله به حمله اسرائیل؛ مقاومت ادامه دارد
میکروربات‌های زیستی برای ترمیم آسیب‌های نخاعی ساخته شد
واکنش بازار انرژی به تحولات خاورمیانه؛ نفت صعودی شد
بازی دانمارک و اوکراین در پی حادثه ای تلخ نیمه‌تمام ماند
واکنش یمن به حمله ایران؛ دوران تجاوز اسرائیل رو به پایان است
ماجرای صدای انفجار در تبریز چه بود؟
هشدار محسن رضایی به اسرائیل پس از پاسخ موشکی ایران
اظهارات جنجالی ترامپ درباره نتانیاهو و توافق با ایران
هشدار لندن درباره تنش ایران و اسرائیل: درگیری به سود هیچ‌کس نیست
هوش مصنوعی اشتباهات ورزشی را در لحظه اصلاح می‌کند
واکنش حماس به حمله موشکی ایران؛ پیام وحدت علیه اسرائیل
بازگشت حجاج متوقف شد
در عملیات سپاه علیه اسرائیل از چه موشکی هایی استفاده شد؟
جزئیات تماس ترامپ با نتانیاهو پس از حمله موشکی به اسرائیل
جزئیات تماس فوری رئیس ستاد ارتش اسرائیل با فرمانده سنتکام
تبدیل زباله‌های پلاستیکی به سوخت جت با فناوری جدید
بیانیه وزارت امور خارجه درباره ضربات دفاعی ایران علیه اهداف صهیونی
منبع آگاه: موشک‌های ایران آماده‌اند در صورت پاسخ اسرائیل فوراً شلیک شوند
منبع ایرانی: آتش‌بس باید همه جبهه‌های منطقه از جمله لبنان را دربر بگیرد
حماس: حمله موشکی ایران، تبلور همبستگی امت اسلامی است
رایزنی عراقچی با وزرای خارجه انگلیس و ترکیه و فرمانده ارتش پاکستان در مورد نقض آتش
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: کوتاه نخواهیم آمد
کمیته‌های مقاومت: حمله موشکی ایران بار دیگر معادله وحدت میادین را تثبیت کرد
حزب الله عراق: اگر آمریکا در تنش اخیر دخالت کند، منافعش را میزنیم
حمله روبات انسان‌نما به کودک؛ نگرانی‌ها از ایمنی روبات‌ها بالا گرفت
پادشاه اردن خواستار تثبیت آتش‌بس میان ایران و آمریکا شد
چرا ترامپ به‌دنبال خرید چاگوس از موریس است؟
شروط سخت‌گیرانه توکیو برای ائتلاف دریایی