×
بین الملل
شناسه خبر : 300388
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/12/19 ساعت 14:54
کارلسون: دیپلماسی آمریکا دروغین است

کارلسون: دیپلماسی آمریکا دروغین است

«تاکر کارلسون» مفسر برجسته آمریکایی با انتقاد از حمله اخیر آمریکا علیه ایران در میانه مذاکرات تهران-واشنگتن گفت که این اقدام به کشورهای جهان نشان می‌دهد دیپلماسی آمریکا دروغین است.

نورنیوز-گروه بین الملل:«تاکر کالرسون» مفسر محافظه‌کار آمریکایی در برنامه پادکست خود گفت که اقدامات دیپلماتیک آمریکا در ژوئن ۲۰۲۵ و فوریه ۲۰۲۶ دروغین بود.

به گفته کارلسون، این روند دیپلماتیک برای این طراحی شده بود که به ایرانی‌ها برای انجام دادن حمله‌ای پنهانی احساس امنیت کاذب را القا کند.
دولت آمریکا بار دیگر مانند حملات ماه ژوئن به ایران در میانه مذاکرات تهران-واشنگتن درباره محدودسازی برنامه هسته‌ای ایران و لغو تحریم‌های آمریکا، در اسفند ماه در حالی که روند دیپلماتیکی میان طرفین با میانجیگری عمان آغاز شده بود، حملات مشترکی را با رژیم صهیونیستی علیه ایران آغاز کرد.

ایران با تاکید بر رویگردانی از جنگ و آمادگی برای دفاع قاطع در برابر هرگونه تجاوزگری سه دور گفت‌وگو در مسقط و ژنو با هیئت آمریکایی انجام داد. اما به‌رغم پیشرفت‌های ملموسی که به گفته طرف‌های مذاکرات انجام شده بود، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا با ادعای تهدید فزاینده ناشی از برنامه‌هسته‌ای و موشکی ایران، اقدام به حمله نظامی علیه ایران کرد.

تهران که این اقدام آمریکا را خیانت به دیپلماسی نامیده، گفته واشنگتن تلاش‌های کشورهای منطقه برای کاهش تنش‌ها در منطقه از طریق روند دیپلماتیک را از بین برد.

ایران در عملیات وعده صادق ۴ در پاسخ به حملات غیرقانونی آمریکا و رژیم صهیونیستی به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی آن پایگاه‌ها و منافع آمریکا در منطقه و اهداف معین در اراضی اشغالی را هدف قرار داده است.

کارلسون در ادامه این قسمت از پادکست خود درباره حمله غیرقانونی آمریکا به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران که واشنگتن آن را حمله‌ای پیشگیرانه برای خنثی کردن تهدید ادعایی ناشی از برنامه موشکی و هسته‌ای ایران نامیده است، گفت: «این حمله چه فرقی با حمله غافلگیرانه زاپن به بندر پرل هاربر ایالات متحده آمریکا(در دهه ۴۰ میلادی) دارد؟ آیا این حمله بهتر از هر حمله پنهانی بی‌شرمانه دیگری در تاریخ است؟مسلما نه! این حمله‌ای پست و پایین‌تر از شأن ایالات متحده آمریکا و ما شهروندان آمریکایی است. هر کسی که در آن مشارکت کرده باید فورا مجازات شود.»

این چهره رسانه‌ای برجسته آمریکایی در ادامه با انتقاد از این رویکرد دولت آمریکا که دیپلماسی را غیرممکن ساخته است، می‌گوید: «وقتی از اوکراین به عنوان یک نیروی نیابتی استفاده می‌کنیم، چطور قرار است با دیپلماسی این درگیری را حل کنیم؟ ما جنگ را پیش می‌بریم و اوکراینی‌ها می‌میرند. باید پیش از آغاز جنگ علیه ایران این جنگ را پایان می‌دادیم، چراکه اکنون روس‌ها برای اهداف حملات اطلاعات به ایران می‌دهند. چرا این کار را نکنند؟ ما هم چهار سال است که همین کار را برای اوکراین انجام می‌دهیم.»

او افزود که این جنگ باید خاتمه پیدا می‌کرد، چراکه اکنون دشوارتر شده و پیام آن به جهان این است که «دیپلماسی آمریکا دروغین است. آمریکا مذاکره‌کننده می‌فرستد تا سر ما را گرم کند و بعد حمله‌ای پنهانی علیه ما انجام دهد.»


اخبار مرتبط
کارشناس نظامی آمریکایی: راه‌حل بحران با ایران، دیپلماسی است
یکشنبه 1405/01/02 ساعت 19:36
کارشناس نظامی آمریکایی: راه‌حل بحران با ایران، دیپلماسی است
یک کارشناس نظامی آمریکایی با اشاره به حمله ایران به دیمونا هشدار داد که توانایی‌های نظامی ایران نباید دست‌کم گرفته شود و واشنگتن باید به جای تشدید تنش به سمت دیپلماسی حرکت کند.
رئیس‌جمهور سابق آمریکا در گرداب تناقضات خود
چهارشنبه 1404/12/27 ساعت 13:59
خیانت و هشت دروغ بزرگ ترامپ :
رئیس‌جمهور سابق آمریکا در گرداب تناقضات خود
اظهارات و مواضع «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که در شبکه‌ اجتماعی و نیز گفت‌وگوهایش با خبرنگاران انعکاس می‌یابد، چنان متناقض و متغیر است که نمی‌شود هیچ حسابی روی حرف‌هایش باز کرد. ترامپ مدت‌هاست به یک ماشین تولید دروغ تبدیل شده که فعالیتش بی‌وقفه ادامه دارد.
پرتغال؛ پیشگام دیپلماسی برای پایان جنگ در خاورمیانه
شنبه 1404/12/23 ساعت 09:21
پرتغال؛ پیشگام دیپلماسی برای پایان جنگ در خاورمیانه
دولت پرتغال با هدف کاهش تنش‌ها و توقف درگیری‌ها در خاورمیانه، رایزنی‌های دیپلماتیک گسترده‌ای را با آمریکا و هماهنگی احتمالی با ناتو آغاز کرده است.
سرلشکر عبداللهی: آمریکا و رژیم صهیونیستی باید از کرده‌ی خود اظهار پشیمانی کنند
سه‌شنبه 1404/12/19 ساعت 14:22
سرلشکر عبداللهی: آمریکا و رژیم صهیونیستی باید از کرده‌ی خود اظهار پشیمانی کنند
فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا(ص) در پیامی با بیان اینکه «امروز دیگر شرایط اینگونه نیست که هرگاه آمریکا و رژیم صهیونیستی بخواهند علیه ما جنگ را آغاز کنند و هرزمان بخواهند پایان دهند»، تصریح کرد: آمریکا و رژیم صهیونیستی بایستی از کرده‌ی خود اظهار پشیمانی کنند.
هشدار سازمان جهانی بهداشت به آمریکا و رژیم صهیونیستی
سه‌شنبه 1404/12/19 ساعت 11:42
هشدار سازمان جهانی بهداشت به آمریکا و رژیم صهیونیستی
سازمان جهانی بهداشت به آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره حمله به زیرساخت‌های بهداشتی و تاسیسات نفتی هشدار داد.
نظرات

آخرین اخبار
ترافیک سنگین در محورهای کندوان و هراز؛ رانندگان با احتیاط تردد کنند
سفیر آمریکا: احتمال اقدام علیه زیرساخت‌های ایران در تنگه هرمز وجود دارد!
ایتالیا خواستار خویشتنداری ایران و آمریکا شد
گزارش تصویری | زلزله ویرانگر در ونزوئلا
تجمع مخالفان توافق لبنان و رژیم صهیونیستی مقابل کاخ ریاست‌جمهوری
قدردانی وزیر ورزش از ملی‌پوشان؛ شما دل ملت ایران را شاد کردید
ادعای وال‌استریت ژورنال درباره لغو مذاکرات این هفته ایران-آمریکا
واکنش تند اسرائیل به ترکیه پس از به رسمیت شناختن نسل‌کشی ارامنه
نورنما | سردشت در غبار خردل ; تسلیت به مظلومیت یک شهر
نماینده پارلمان لبنان: توافق، ادامه اهداف دشمن در خارج از میدان نبرد است
مسیرهای دسترسی به مراسم وداع و تشییع امام شهید اعلام شد
اختلال خدمات کارت‌محور بانک ملی برطرف شد
واکنش متفاوت یک نویسنده فرانسوی به حذف ایران از جام جهانی
پوتین: غرب به‌دنبال بی‌ثبات‌سازی روسیه است
هند محدودیت تردد کشتی‌های خود در تنگه هرمز را لغو کرد
تأکید رئیس جمهور عراق بر حل‌وفصل اختلافات به روش‌های دیپلماتیک
این مارک از پودر لاغری و چاقی غیرمجاز است
آغاز پروازهای تهران-دبی از فردا
واکنش مشاور رهبر انقلاب به فشارها علیه حزب‌الله لبنان
تردد کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز افزایش یافت
سرمربی اتریش ادعای تبانی مقابل الجزایر را رد کرد
بازداشت 47 متهم از نمایندگان و مسئولان عراقی به اتهام فساد
جنجال بزرگ جام جهانی 2026؛ شایعه تبانی در بازی اتریش و الجزایر و حذف ایران
تنبیه حذف از جام جهانی؛ پرواز چارتر تیم ملی اروگوئه لغو شد
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت بیستم
پیروزی ایران مقابل کوبا در لیگ ملت‌های والیبال
هشدار پلیس درباره وام‌های فوری در فضای مجازی؛ فریب تبلیغات را نخورید
توافق دولت لبنان با رژیم صهیونیستی محکوم و چیزی جز تسلیم نیست
قالیباف: پایان جنگ لبنان در صدر تفاهم‌نامه ایران و آمریکا قرار دارد
بروجردی: پاسخ ایران به نقض آتش‌بس فوری و قاطع خواهد بود
زمان امتحانات دانشگاه تهران دوباره تغییر کرد+ جزئیات جدید
برف تابستانی سبلان را سفیدپوش کرد
بیانیه فاطمیون در پاسخ به ادعاهای رسانه‌های صهیونیستی منتشر شد
رکورد جدید واردات طلای چین؛ بیش از 163 تن در یک ماه
مشروعیت از آنِ مقاومت است، نه دولت لبنان
برترین بازیکنان مرحله گروهی جام جهانی 2026 معرفی شدند/دو بازیکن از ایران در جمع برترین ها
محبوبیت صدراعظم آلمان به پایین‌ترین سطح رسید
محدودیت تردد کامیون‌ها در روز تشییع رهبر شهید
جزئیات توافق جدید ایران و ارمنستان؛ توسعه نوردوز در دستور کار قرار گرفت
خون‌هایی که هندسه روایت جهان را تغییر داد
درخواست هلال احمر برای همکاری و کمک مردم به پیشگیری از گرمازدگی در تجمعات
سعید اخباری : با دست خالی برای سهمیه آسیا می‌جنگیم
سهمیه بازیکنان خارجی لیگ برتر نصف شد؛ شوک بزرگ به استقلال، پرسپولیس و تراکتور
قیمت نقره امروز یکشنبه 7 تیر 1405 + جدول
سقوط مرگبار بالگرد آرامکو در عربستان؛ همه سرنشینان کشته شدند
نورویدئو | لبنان؛ میان توافق ادعایی، امنیت وعده داده شده و معادله خلع سلاح
جزئیات طرح جدید غذای دانشجویی؛ راه‌اندازی رستوران‌های مکمل در دانشگاه‌ها
اقتصاد ایران پس از تفاهم؛ فرصتی برای اصلاح خطاهای گذشته
نوراینفو | شرایط ثبت نام وام بازنشستگان تامین اجتماعی
کنایه زلاتان به دیدار اتریش و الجزایر: نمی‌دانم از حذف ایران متاسف باشم یا نه