×
اقتصادی
شناسه خبر : 300362
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/12/19 ساعت 12:30
مرحله هشتم کالابرگ الکترونیکی با تغییرات جدید آغاز شد + جزئیات

مرحله هشتم کالابرگ الکترونیکی با تغییرات جدید آغاز شد + جزئیات

معاون رفاه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مشارکت 96 درصدی خانوارها در مرحله هفتم طرح کالابرگ الکترونیکی خبر داد و اعلام کرد: مرحله هشتم این طرح از 15 اسفند با سازوکار جدید و اضافه شدن میوه و تره‌بار به سبد کالابرگ اجرایی شده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: یعقوب اندایش روز سه شنبه در گفت‌وگویی با اشاره به اجرای مرحله هفتم طرح کالابرگ الکترونیکی همزمان با وقوع جنگ تحمیلی رمضان، اظهار کرد: با بسیج همه امکانات و همکاری مناسب شبکه توزیع و فروشگاه‌ها، اجرای این مرحله بدون وقفه ادامه یافت و جنگ نیز نتوانست خللی در روند اجرای طرح ایجاد کند.

وی افزود: بر اساس آمارهای ثبت شده از میزان فروش کالاها، حدود ۹۶ درصد خانوارهای مشمول در این مرحله از طرح، مشارکت داشته‌اند که نشان‌دهنده استقبال گسترده مردم از کالابرگ الکترونیکی است.

اندایش با اشاره به حجم خرید انجام‌شده در این طرح اضافه کرد: طی ۲ ماه دی و بهمن، مجموع خرید کالابرگی خانوارها به حدود ۱۶۶ هزار میلیارد تومان رسید.

معاون رفاه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره مرحله هشتم این طرح توضیح داد: با وجود شرایط جنگی، برنامه‌ریزی لازم برای اجرای مرحله هشتم از ۱۵ اسفند ۱۴۰۴ انجام شد. در این مرحله برای توزیع یکنواخت خرید در سطح کشور، دهک‌بندی حذف و زمان مراجعه خانوارها بر اساس رقم پایانی کد ملی سرپرست تعیین شد.

به گفته وی، بر این اساس سرپرستان خانوار با رقم پایانی کد ملی ۰، ۱ و ۲ از ۱۵ اسفند، سرپرستان با ارقام ۳، ۴، ۵ و ۶ از ۲۰ اسفند و سرپرستان با ارقام ۷، ۸ و ۹ از ۲۵ اسفند می‌توانند برای خرید کالاهای مشمول طرح به فروشگاه‌های طرف قرارداد مراجعه کنند.

اندایش ادامه داد: تمامی خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی کشور بدون در نظر گرفتن رقم پایانی کد ملی، از روز دوشنبه ۱۸ اسفند اعتبار کالابرگ خود را دریافت کرده‌اند.

وی با اشاره به تمهیدات جدید برای اطمینان خاطر شهروندان خاطرنشان کرد: در صورتی که خانوارها در اسفندماه از اعتبار خود استفاده نکنند، این اعتبار به ماه بعد منتقل خواهد شد تا حقوق شهروندان در این زمینه حفظ شود.

معاون رفاه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مهم‌ترین تغییر مرحله هشتم را اضافه شدن میوه و تره‌بار به اقلام کالابرگ عنوان کرد و گفت: از این پس فروشگاه‌های عرضه‌کننده این محصولات نیز می‌توانند به شبکه فروشگاه‌های طرف قرارداد طرح کالابرگ بپیوندند و محصولات خود را در قالب این طرح عرضه کنند.

اندایش تاکید کرد: پس از حذف ارز ترجیحی و پرداخت آن در قالب کالابرگ به مردم، محدودیت در عرضه برخی کالاها کاهش یافته است.

به گفته وی، در شرایط جنگی اگر نهاده‌ها و محصولات با قیمت‌های پایین عرضه می‌شد، احتمال کاهش جدی تولید و عرضه وجود داشت، اما اجرای این سیاست توانسته تا حد زیادی از بروز چنین وضعیتی جلوگیری کند.


نظرات

آخرین اخبار
سرلشکر عبداللهی: آمریکا و رژیم صهیونیستی باید از کرده‌ی خود اظهار پشیمانی کنند
زمزمه‌های واشنگتن برای آتش‌بس و شگفتی تیم ترامپ از ایستادگی ایران
آرامکو درباره عواقب فاجعه‌بار برای بازارهای نفت هشدار داد
بیش از 19 هزار واحد غیرنظامی در کشور آسیب دیده‌اند
تأکید وزیر راه و شهرسازی بر تسریع بازسازی مناطق آسیب‌دیده از جنگ
سخنگوی پلیس از آغاز فعالیت مراکز تعویض پلاک در کشور خبر داد
یک فروند پهپاد هرون TP در حوالی تهران منهدم شد
هاآرتص: ترامپ و نتانیاهو به مردم دروغ می گویند
هیچ کمبودی در تأمین گوشت و مرغ کشور نیست
گزارش پنتاگون از هزینه میلیاردی جنگ با ایران
دادگستری رژیم صهیونیستی درخواست عفو نتانیاهو را رد کرد
دست درازی دشمن به حافظه تاریخی و فرهنگی ایران
قیمت محصولات ایران خودرو امروز سه‌شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
مخالفت کره جنوبی با انتقال پاتریوت‌های آمریکا به منطقه
سخنگوی دولت: ما جنگ را آغاز نکردیم ولی پایان دهنده آن خواهیم بود
بارش باران در نقاط مختلف کشور
برق مناطق آسیب‌دیده تهران و البرز در کمتر از 2 ساعت وصل شد
5 سند بین‌المللی درباره آسیب به محیط زیست در جنگ‌ها
قالیباف: به دنبال آتش‌بس نیستیم
نخست وزیر اسلواکی: حملات نظامی به ایران نقض قوانین بین‌المللی است
پیش‌بینی قطارهای فوق العاده برای جابه‌جایی حجاج
مرحله هشتم کالابرگ الکترونیکی با تغییرات جدید آغاز شد + جزئیات
موشک‌های ایران شیر گاز اسرائیل را بست
تقدیر قالیباف از بیعت مردم با رهبر انقلاب اسلامی
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 19 اسفند 1404
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
افزایش 50 درصدی اعتبار بانکی بنگاه‌های اقتصادی
افزایش قیمت سوخت در جهان، پروازها را گران کرد
تلویزیون رژیم صهیونیستی: شب سختی را گذراندیم
هشدار سازمان جهانی بهداشت به آمریکا و رژیم صهیونیستی
قیمت بنزین در آمریکا طی 10 روز جنگ 17 درصد جهش کرد
آغاز سی وسومین موج عملیات وعده صادق4 با شلیک موشک‌های خیبر شکن
نفت ایران 100 دلاری شد
ذخایر استراتژیک کشور در وضعیت مطلوب است
قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
شرط ایران برای آتش‌بس اعلام شد
احمد امین‌نظر درگذشت
رصد بازار به منظور جلوگیری از احتکار از سوی دادستان‌های سراسر کشور
نصب سپر آبی در 120 موزه و بناهای تاریخی
ورزشگاه آزادی را دوباره می‌سازیم و خاطره‌سازی خواهیم کرد
واژگونی تریلی و اتوبوس یزد–کرج درجاده نائین
ایران ادعای قطر مبنی بر حمله به خاک این کشور را رد کرد
تیراندازی دسته‌جمعی در یک مدرسه در کانادا
افشای اطلاعات 50 خلبان اسرائیل توسط حنظله
آغاز تغییرات با آزادی زندانیان سیاسی ملی اندیش
اعتراف سنتکام به استفاده از کشورهای همسایه ایران برای شلیک موشک‌های برد کوتاه
پرواز همای: فقط مردم ایران می‌توانند سرنوشت خاکشان را رقم بزنند
برنامه امتحانات نهایی مدارس در خرداد 1405 اعلام شد
ابعاد دیپلماتیک تجاوزات آمریکا و اسرائیل
کیفیت ناسالم هوا، گروه های حساس در خانه بمانند