×
اقتصادی
شناسه خبر : 300362
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/12/19 ساعت 12:30
مرحله هشتم کالابرگ الکترونیکی با تغییرات جدید آغاز شد + جزئیات

مرحله هشتم کالابرگ الکترونیکی با تغییرات جدید آغاز شد + جزئیات

معاون رفاه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مشارکت 96 درصدی خانوارها در مرحله هفتم طرح کالابرگ الکترونیکی خبر داد و اعلام کرد: مرحله هشتم این طرح از 15 اسفند با سازوکار جدید و اضافه شدن میوه و تره‌بار به سبد کالابرگ اجرایی شده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: یعقوب اندایش روز سه شنبه در گفت‌وگویی با اشاره به اجرای مرحله هفتم طرح کالابرگ الکترونیکی همزمان با وقوع جنگ تحمیلی رمضان، اظهار کرد: با بسیج همه امکانات و همکاری مناسب شبکه توزیع و فروشگاه‌ها، اجرای این مرحله بدون وقفه ادامه یافت و جنگ نیز نتوانست خللی در روند اجرای طرح ایجاد کند.

وی افزود: بر اساس آمارهای ثبت شده از میزان فروش کالاها، حدود ۹۶ درصد خانوارهای مشمول در این مرحله از طرح، مشارکت داشته‌اند که نشان‌دهنده استقبال گسترده مردم از کالابرگ الکترونیکی است.

اندایش با اشاره به حجم خرید انجام‌شده در این طرح اضافه کرد: طی ۲ ماه دی و بهمن، مجموع خرید کالابرگی خانوارها به حدود ۱۶۶ هزار میلیارد تومان رسید.

معاون رفاه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره مرحله هشتم این طرح توضیح داد: با وجود شرایط جنگی، برنامه‌ریزی لازم برای اجرای مرحله هشتم از ۱۵ اسفند ۱۴۰۴ انجام شد. در این مرحله برای توزیع یکنواخت خرید در سطح کشور، دهک‌بندی حذف و زمان مراجعه خانوارها بر اساس رقم پایانی کد ملی سرپرست تعیین شد.

به گفته وی، بر این اساس سرپرستان خانوار با رقم پایانی کد ملی ۰، ۱ و ۲ از ۱۵ اسفند، سرپرستان با ارقام ۳، ۴، ۵ و ۶ از ۲۰ اسفند و سرپرستان با ارقام ۷، ۸ و ۹ از ۲۵ اسفند می‌توانند برای خرید کالاهای مشمول طرح به فروشگاه‌های طرف قرارداد مراجعه کنند.

اندایش ادامه داد: تمامی خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی کشور بدون در نظر گرفتن رقم پایانی کد ملی، از روز دوشنبه ۱۸ اسفند اعتبار کالابرگ خود را دریافت کرده‌اند.

وی با اشاره به تمهیدات جدید برای اطمینان خاطر شهروندان خاطرنشان کرد: در صورتی که خانوارها در اسفندماه از اعتبار خود استفاده نکنند، این اعتبار به ماه بعد منتقل خواهد شد تا حقوق شهروندان در این زمینه حفظ شود.

معاون رفاه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مهم‌ترین تغییر مرحله هشتم را اضافه شدن میوه و تره‌بار به اقلام کالابرگ عنوان کرد و گفت: از این پس فروشگاه‌های عرضه‌کننده این محصولات نیز می‌توانند به شبکه فروشگاه‌های طرف قرارداد طرح کالابرگ بپیوندند و محصولات خود را در قالب این طرح عرضه کنند.

اندایش تاکید کرد: پس از حذف ارز ترجیحی و پرداخت آن در قالب کالابرگ به مردم، محدودیت در عرضه برخی کالاها کاهش یافته است.

به گفته وی، در شرایط جنگی اگر نهاده‌ها و محصولات با قیمت‌های پایین عرضه می‌شد، احتمال کاهش جدی تولید و عرضه وجود داشت، اما اجرای این سیاست توانسته تا حد زیادی از بروز چنین وضعیتی جلوگیری کند.


اخبار مرتبط
واریز کالابرگ در سال 1405 ادامه دارد
شنبه 1404/12/23 ساعت 10:31
واریز کالابرگ در سال 1405 ادامه دارد
سخنگوی معاونت رفاه وزارت تعاون اعلام کرد که منابع لازم برای ادامه اجرای طرح کالابرگ‌های الکترونیکی در بودجه سال آینده (1405) پیش‌بینی شده است. جزئیات تغییرات احتمالی در اقلام و مبلغ اعتبار هنوز مشخص نیست.
گسترش کم‌سابقه شبکه کالابرگ؛ بیش از 500 هزار فروشگاه به طرح پیوستند
پنج‌شنبه 1404/12/21 ساعت 11:45
گسترش کم‌سابقه شبکه کالابرگ؛ بیش از 500 هزار فروشگاه به طرح پیوستند
معاون رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از 2 برابر شدن تعداد فروشگاه‌های طرف قرارداد طرح کالابرگ الکترونیکی نسبت به دی‌ماه خبر داد و اعلام کرد: اکنون بیش از نیم میلیون فروشگاه خرد و زنجیره‌ای در سراسر کشور اقلام این طرح را عرضه می‌کنند.
شارژ 800 هزار تومانی کالابرگ ویژه کودکان دارای سوءتغذیه
چهارشنبه 1404/12/20 ساعت 11:12
شارژ 800 هزار تومانی کالابرگ ویژه کودکان دارای سوءتغذیه
سخنگو معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مبلغ شارژ 800 هزار تومانی کالابرگ برخی خانوارها مربوط به اعتبار بهمن ماه کودکان دارای سوءتغذیه دهک‌های ششم و هفتم است.
امروز کالابرگ کد ملی‌های 3، 4، 5 و 6 شارژ شد
چهارشنبه 1404/12/20 ساعت 10:56
امروز کالابرگ کد ملی‌های 3، 4، 5 و 6 شارژ شد
امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 کالابرگ سرپرستان خانوار با رقم انتهای کد ملی 3، 4، 5 و 6 شارژ شد و تا پایان فروردین دارای اعتبار است.
کالابرگ افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی امروز فعال شد
دوشنبه 1404/12/18 ساعت 11:42
کالابرگ افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی امروز فعال شد
وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد : کالابرگ افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی امروز 18 اسفند ماه فعال شد
نظرات

آخرین اخبار
واهمه آمریکا از سیستم دریافت عوارض برای تنگه هرمز
ایران بیش از هر زمانی بر تنگه هرمز مسلط است
حمله به خارگ تلفات نیروهای آمریکایی را افزایش می‌دهد
رسانه‌های فرانسوی: ترامپ در تله‌ای استراتژیک گرفتار شده است
«نه» رسای مردم امریکا به پادشاهی که تشنه نفت ایران است
انتقاد جمهوری‌خواهان از میزان جنگ‌طلبی گراهام
عبور 2 کشتی تجاری چین با مجوز ایران از هرمز
مقتدی صدر برای تظاهرات سراسری در عراق فراخوان داد
گزافه‌گویی‌های جدید ترامپ !
بوستان جنگلی سرخه‌حصار تاپایان جنگ تعطیل می‌ماند
ترخیص مواد غذایی فاسدشدنی تسریع شود
امیرحاتمی: راه مقدس با خون پاک فرمانده دریادل مستحکم‌تر ادامه دارد
فعالیت سامانه بارشی در استان تهران
بیروت: دستی که به تهدید علیه صلح داخلی دراز شود، قطع خواهد شد
افزایش بی‌سابقه قیمت نفت/ رشد قیمت تا چه زمانی ادامه دارد؟
اعلام جدیدترین آمار شهدا؛ چند خانم تاکنون شهید شده‌اند؟
چه خبر از مرحله چهارم کالابرگ؟
کرملین: کمک به کوبا را وظیفه خود می‌دانیم
پاک‌نژاد: مردم نگران تأمین سوخت نباشند
ایران در حال اعمال حق غیرقابل انکار خود در زمینه دفاع مشروع است
هدف‌گیری آواکس، ضربه‌ راهبردی و جدی ایران علیه واشنگتن
جاده چالوس یکطرفه شد
موضع گیری روسیه در خصوص درگیری ها در منطقه
حماس از کشتار روزانه مردم غزه با وجود آتش‌بس خبر داد
بانک مرکزی: نرخ تورم سالانه به 48.3 درصد رسید
فرازِ سرخِ این شاهنامه، با این کوچ‌ها رنگ نمی‌بازد
تنگه هرمز به اهرم مهم ایران در معادلات انرژی و اقتصاد جهانی تبدیل شده است
حمله به خبرنگاران و دانشگاه‌ها عبور از خطوط انسانی و حقوقی است
بیانیه اتاق بازرگانی در حمایت از دفاع ملت ایران و صیانت از حاکمیت ملی
اسپانیا حریم هوایی خود را به روی جنگنده‌های آمریکایی بست
صهیونیسم در تلاش است آثار اسلام و مسیحیت را از بین ببرد
سفارت ایران در لبنان بدون وقفه به فعالیت خود ادامه می‌دهد
مصر برای صرفه‌جویی در انرژی محدودیت‌های جدید اعمال کرد
میزان حق بیمه مشاغل آزاد و بیمه اختیاری در سال 1405 اعلام شد
تمدید مهلت ثبت و ارسال صورت‌حساب‌های الکترونیکی زمستان 1404 و بهار 1405
بازگشایی بازار سهام منوط به بررسی شرایط و تصویب شورای عالی بورس است
وزارت دفاع: امنیت تنگه هرمز و خلیج فارس برقرار است
ترخیص کافی برنج و منطقی‌تر شدن قیمت‌ها در بازار
شرایط جنگی نباید خللی در اجرای صحیح قوانین ایجاد کند
قالیباف: دنیا اثرات درخشان شهید تنگسیری را در تنگه هرمز می‌بیند
موج 87 وعده صادق 4/ هجوم به محل اختفای خلبان‌های دشمن
رهبر انقلاب: شهادت فرزند دلیر تنگستان، سند افتخاری عظیم محسوب می‌شود
مشکل چک‌های برگشتی و انسداد حساب‌ها به‌زودی حل می‌شود
حمله پهپادی به ایستگاه رادار و محل استقرار نیروهای آمریکا در امارات
دو زخم ماندگار از این 5 کشور عربی در حافظه ایرانیان
هاآرتص: معاون ترامپ خواهان پایان فوری جنگ با ایران است
بازار میوه شب عید با وجود شرایط جنگی با ثبات نسبی همراه بود
وزیر راه: ترخیص کالاهای اساسی و جابه‌جایی مسافران بدون وقفه ادامه دارد
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون دوشنبه 10 فروردین+جدول پخش
پزشکیان: شهید تنگسیری اقتدار نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس را ارتقا داد