×
بین الملل
شناسه خبر : 300312
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/12/19 ساعت 08:32
حزب‌الله لبنان از انجام 24 عملیات نظامی در یک روز خبر داد

حزب‌الله لبنان از انجام 24 عملیات نظامی در یک روز خبر داد

رسانه جنگی مقاومت اسلامی در لبنان اعلام کرد نیروهای حزب‌الله در واکنش به حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف لبنان، طی یک روز 24 عملیات نظامی علیه مواضع و نیروهای این رژیم در مرز لبنان و فلسطین اشغالی و همچنین در عمق این منطقه انجام داده‌اند.

نورنیوز-گروه بین الملل:رسانه جنگی مقاومت اسلامی در لبنان اعلام کرد در پی حملات گسترده رژیم صهیونیستی به ده‌ها شهر و روستای لبنان، از جمله ضاحیه جنوبی بیروت، نیروهای حزب‌الله روز دوشنبه ۹ مارس ۲۰۲۶ در قالب ۲۴ بیانیه نظامی از عملیات‌های مختلف خود علیه تحرکات ارتش رژیم صهیونیستی در مرز لبنان و فلسطین اشغالی و همچنین هدف قرار دادن پایگاه‌ها، مواضع و شهرک‌های این رژیم در شمال و عمق فلسطین اشغالی خبر داده‌اند.

 

بر اساس این گزارش، نخستین عملیات در ساعت ۰۴:۴۰ بامداد دوشنبه انجام شد که طی آن یک بولدوزر و دو خودروی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در ارتفاع «القبع» در حاشیه جنوب شرقی شهرک مرزی مرکبا با موشک‌های هدایت‌شونده هدف قرار گرفتند و به گفته حزب‌الله خساراتی به آنها وارد شد.

در ادامه و در ساعت ۲۳:۵۰ همان روز، نیروهای حزب‌الله پس از رصد پیشروی نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی به سمت منطقه «خله المحافر» در شهرک مرزی العدیسه، این نیروها را با گلوله‌های توپخانه هدف قرار دادند. هم‌زمان در همان ساعت، یک واحد دیگر از نیروهای رژیم صهیونیستی که به سمت شهر مرزی عیترون در حال پیشروی بودند نیز با آتش توپخانه هدف قرار گرفت.

در ساعت ۰۰:۱۰ بامداد، پس از ناکامی عملیات هلی‌برن نیروهای رژیم صهیونیستی دو روز پیش در منطقه نبی‌شیت، تلاش جدیدی برای اجرای عملیات مشابه صورت گرفت. طبق این گزارش، حدود ۱۵ بالگرد نظامی از سمت سوریه وارد منطقه شده و بر فراز رشته‌کوه شرقی لبنان و آسمان روستاهای جنتا، یحفوفا، نبی‌شیت، عرسال و رأس بعلبک پرواز کردند. برخی از این بالگردها نیروهای پیاده را در دشت سرغایا پیاده کردند که به گفته حزب‌الله هنگام پیشروی به سمت خاک لبنان با آتش نیروهای مقاومت مواجه شدند.

در ساعت‌های بعد نیز چندین بار پیشروی نیروهای صهیونیستی به سمت مناطق مرزی از جمله عیترون و العدیسه با گلوله‌باران توپخانه‌ای متوقف شد. در ساعت ۰۲:۱۵ نیز پس از شلیک چندین موشک به سمت نیروهای دشمن که به العدیسه نزدیک شده بودند، درگیری مستقیم با سلاح‌های سبک و راکت میان دو طرف رخ داد که به گفته حزب‌الله باعث عقب‌نشینی نیروهای رژیم صهیونیستی به منطقه خله المحافر شد.

حزب‌الله همچنین در ساعت ۰۵:۵۰ شهر «کریات شمونه» در شمال فلسطین اشغالی را با یک رگبار موشکی هدف قرار داد. در ساعت ۰۶:۱۲ نیز نیروهای رژیم صهیونیستی که از ارتفاع «العقبه» در منطقه مرزی مرکبا پیشروی می‌کردند با حمله موشکی مواجه شدند.

در ساعت ۰۶:۳۰ تجمعی از خودروها و نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه خله المحافر در اطراف العدیسه هدف حمله موشکی قرار گرفت. در همان زمان نیز نیروهای صهیونیست که از محله «حاره البرسیمه» در شهر مرزی رب‌الثلاثین در حال حرکت بودند با چند راکت هدف قرار گرفتند.

در ساعت ۰۸:۵۵ نیز دو پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی شامل پایگاه «العباد» و پایگاه «المناره» مقابل شهرک مرزی حولا با موشک هدف قرار گرفتند.

در ادامه این عملیات‌ها، در ساعت ۱۱:۳۰ بار دیگر شهر کریات شمونه با چندین راکت هدف قرار گرفت. در ساعت ۱۱:۵۰ نیز مقر لشکر ۱۴۶ ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه «جعتون» در شرق شهر نهاریا با دسته‌ای از پهپادهای انتحاری هدف حمله هوایی قرار گرفت.

در ساعت ۱۲:۱۵ پایگاه پدافند هوایی «زائیف» در شهر حیفا با موشک‌های ویژه هدف قرار گرفت. سپس در ساعت ۱۴:۵۵ شهرک نهاریا در شمال فلسطین اشغالی با رگبار موشکی مورد حمله قرار گرفت.

در ساعت ۱۵:۳۰ نیز نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی در وادی هونین مقابل شهرک مرزی مرکبا هدف حمله موشکی قرار گرفتند. در ساعت ۱۷:۰۰ تجمع نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی در پایگاه «البغدادی» مقابل شهر مرزی میس الجبل هدف قرار گرفت.

در همان ساعت، ایستگاه ارتباطات ماهواره‌ای وابسته به بخش ارتباطات و جنگ سایبری ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه وادی ایلا در مرکز فلسطین اشغالی که حدود ۱۶۰ کیلومتر با مرز لبنان فاصله دارد، با موشک‌های ویژه هدف قرار گرفت. همچنین پایگاه «الرمله» که مرکز فرماندهی جبهه داخلی رژیم صهیونیستی در جنوب شرق تل‌آویو محسوب می‌شود و حدود ۱۳۵ کیلومتر از مرز لبنان فاصله دارد، با چندین راکت هدف قرار گرفت.

در ادامه این عملیات‌ها، در ساعت ۲۱:۴۵ تجمعی از نیروها و خودروهای ارتش رژیم اشغالگر در پایگاه العباد مقابل شهر حولا هدف حمله موشکی قرار گرفت. در ساعت ۲۳:۰۰ نیز یک کارخانه نظامی در غرب شهر صفد با موشک هدف قرار داده شد.

در آخرین عملیات دوشنبه، در ساعت ۲۳:۲۰ شهرک «مسکاف عام» در شمال فلسطین اشغالی با تعدادی راکت هدف قرار گرفت.

در پایان این بیانیه تأکید شده است که مقاومت اسلامی لبنان خود را مسئول دفاع از سرزمین و مردم خود می‌داند، به‌ویژه در شرایطی که رژیم صهیونیستی با حملات خود از مرزها عبور کرده است. بر اساس این بیانیه، حملات حزب‌الله متوجه اهداف نظامی بوده و در واکنش به حملاتی انجام شده است که مناطق غیرنظامی لبنان را هدف قرار داده است.


اخبار مرتبط
بیانیه حزب‌الله درباره شهادت خبرنگار المنار توسط رژیم صهیونیستی
شنبه 1405/01/08 ساعت 21:00
بیانیه حزب‌الله درباره شهادت خبرنگار المنار توسط رژیم صهیونیستی
حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای ضمن تسلیت شهادت حاج علی حسن شعیب خبرنگار شبکه المنار و اعلام کرد: «حاج علی» تصاویر بی‌شماری از غرور و پیروزی مقاومت را در طول سال‌های گذشته ثبت کرد.
محل استقرار نیروهای اسرائیلی زیر آتش نیروهای مقاومت
شنبه 1404/12/23 ساعت 12:31
محل استقرار نیروهای اسرائیلی زیر آتش نیروهای مقاومت
حزب‌الله لبنان اعلام کرد در پاسخ به حملات اسرائیل به جنوب لبنان، طی 24 ساعت گذشته 26 عملیات موشکی و پهپادی علیه مواضع نظامی و شهرک‌های مرزی این رژیم انجام داده است.
حملات امروز اسرائیل به لبنان ده‌ها شهید و زخمی به‌جا گذاشت
چهارشنبه 1404/12/20 ساعت 17:36
حملات امروز اسرائیل به لبنان ده‌ها شهید و زخمی به‌جا گذاشت
در حملات رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت و دیگر مناطق لبنان، دست‌کم 15 شهروند لبنانی به شهادت رسیده و ده‌ها تن دیگر زخمی شدند.
اذعان مقام صهیونیست: حملات حزب‌الله خواب و امنیت را از اسرائیل گرفته است
چهارشنبه 1404/12/20 ساعت 14:45
اذعان مقام صهیونیست: حملات حزب‌الله خواب و امنیت را از اسرائیل گرفته است
شهردار شهر «کریات‌شمونه» در شمال فلسطین اشغالی با اذعان به توان حزب الله لبنان و اینکه حملات آنها خواب و امنیت را از اسرائیل گرفته است، اعلام کرد که اسرائیلی‌ها از وحشت حملات موشکی و پهپادی، 11 روز است که در پناهگاه‌ها هستند و دیگر توان ادامه این وضعیت را ندارند.
حزب‌الله لبنان بالگرد رژیم صهیونیستی را سرنگون کرد
دوشنبه 1404/12/18 ساعت 02:50
حزب‌الله لبنان بالگرد رژیم صهیونیستی را سرنگون کرد
منابع امنیتی لبنان از درگیری میان نیروهای حزب‌الله و بالگردهای رژیم صهیونیستی در شرق لبنان خبر دادند؛ در جریان این درگیری یک فروند بالگرد این رژیم هدف قرار گرفت.
نظرات

آخرین اخبار
هواشناسی؛ این استان‌ها منتظر بارش رحمت الهی باشند
ایران «پایداری» را به یک دستاورد سیاسی و معنوی تبدیل کرده است
شوک نامتقارن جنگ علیه ایران به اقتصاد جهانی
قدردانی الیاس حضرتی از عملکرد رسانه‌ها در شرایط جنگی
انتقاد رئیس‌جمهور کره جنوبی از عواقب جنگ؛ خواب از چشمانم ربوده شده
تصویب طرح اعدام اسرای فلسطینی توسط کنست
مقاومت آماده مقابله و دفع تهدیدات است
قلعه‌نویی: نتیجه در بازی دوستانه برای ما ملاک نیست.
روایت گاردین از بمباران مدرسه‌ میناب: «هیچ چیز باقی نمانده»
در ایام جنگ چند نفر ازدواج کردند؟
پاسخ ایران از نظر شدت و گستره، آمریکا را به‌چالش کشید
متلاشی شدن راهبرد آمریکا در مقابله با تاکتیک‌های ایران
مرتس: امیدواریم که راه‌هایی برای پایان فوری جنگ پیدا کنیم
تحقیقات گسترده درباره جنایات آمریکا و اسرائیل انجام شود
حمله پهپادی به مقر پیشین سازمان ملل در سلیمانیه عراق
رهبران اروپایی خواستار توقف حملات اسرائیل به لبنان شدند
یونیفل از کشته شدن 2 نظامی‌اش در لبنان خبر داد
انهدام 3 دستگاه تانک مرکاوا توسط حزب‌الله
درخواست مقاومت عراق برای اخراج فوری اشغالگران آمریکا
انتخابات شوراها در شرایط جنگی چگونه انجام خواهد شد؟
مخالفت اکثریت یهودیان آمریکا با جنگ علیه ایران
دیدار اولیانوف با گروسی درباره وضعیت خلیج فارس
اعتبار تعمیرات جزئی اماکن بخش خصوصی آسیب‌دیده از جنگ تامین شد
سی شب ایستادگی؛ خیابان‌ها همچنان در اختیار مردم
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی/ حمله تهران، شیراز، بوشهر، اهواز، تبریز و کرج
واکنش عارف به تهدید اعزام سرباز به خارک
شکار سومین پهپاد در آسمان استان البرز
نورویدئو | بادهای هرمز، قطار تسلیحات را منحرف کرد
دیگر برای چه کار‌هایی باید اجازه بگیریم؟ برای دستشویی رفتن!
هذیان‌گویی جدید ترامپ درباره تصرف جزایر ایران
تصادف زنجیره‌ای 30 خودرو در آزادراه قزوین-زنجان
گلوگاه پتروشیمی عربستان در تیررس پاسخ ایران
تصویب طرح اعمال عوارض برای تنگه هرمز
سپاه: پهپاد MQ9 دیگری منهدم شد
یک رسانه عبری: جهش قابل توجه درآمدهای ایران از قِبَل جنگ
کیانوش عیاری: یکی از غم انگیزترین اتفاق‌ها برای من تجزیه ایران است
پهپادهای کم‌هزینه ایرانی چالش جدی برای سیستم دفاعی آمریکا
دنیامالی : جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی را محکوم کنید
سپاه: رادار هشدار هوایی ارتش آمریکا منهدم شد
تاکسی‌‍‌رانان بخوانند؛ نحوه پرداخت خسارت به تاکسی‌های آسیب دیده در جنگ
تاکنون چند واحد غیر نظامی در جنگ آسیب دیدند؟
موج 87 وعده صادق 4/ هجوم به محل اختفای خلبان‌های دشمن
قدردانی معاون وزارت ارشاد از رسانه‌ها و چند توصیه
کاهش شدید ترافیک کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز
اعلام محتمل‌ترین گزینه‌ میزبانی متمرکز لیگ برتر فوتبال
وقتی میز مذاکره روی مین چیده می‌شود
خط لوله‌ای که تنگه هرمز را دور می‌زد، آتش گرفت
کشتی کانتینری با پرچم انگلیس هدف 2 پرتابه قرار گرفت
مأموریت سخت نظامیان اسرائیل در لبنان
کشف منابع جدید گازی در عسلویه