×
بین الملل
شناسه خبر : 300309
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/12/19 ساعت 08:13
جزئیات تماس تلفنی پوتین و ترامپ اعلام شد

جزئیات تماس تلفنی پوتین و ترامپ اعلام شد

دستیار رئیس جمهور روسیه جزئیاتی از گفتگوی تلفنی روسای جمهور روسیه و آمریکا درباره جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران و جنگ بین روسیه و اوکراین ارائه کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: در بحبوحه حملات متجاوزانه ایالات متحده و تل‌آویو علیه ایران و جنگ در اوکراین، «یوری اوشاکوف» دستیار کرملین به خبرنگاران گفت که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا، این تماس را برای گفتگو درباره آخرین تحولات بین‌المللی آغاز کرده بود.

به گفته این مقام روس، گفتگوی مذکور بر مناقشه ایران و مذاکرات سه‌جانبه بین

مسکو، واشنگتن و کی‌یف با هدف حل و فصل مناقشه اوکراین متمرکز بود و این رایزنی‌ها «کاری، باز و سازنده» بود. به گفته اوشاکوف، هر دو رهبر آمادگی خود را برای ادامه تماس‌های منظم ابراز کردند.

وی اظهار داشت که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه و ترامپ حدود یک ساعت با هم صحبت کردند.

رئیس جمهور آمریکا بار دیگر بر علاقه واشنگتن به پایان خصومت‌ها بین مسکو و کی‌یف و دستیابی به یک توافق بلندمدت در مناقشه اوکراین تأکید کرد. به گفته اوشاکوف، پوتین از ترامپ به خاطر تلاش‌های مداوم میانجیگرانه دولتش تشکر کرد.

ولادیمیر پوتین همچنین نظرات خود را در مورد درگیری‌های جاری در ایران با ترامپ در میان گذاشت و در مورد گفتگوهایش با رهبران کشورهای حوزه خلیج فارس و مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران، که هفته گذشته داشته است، با او صحبت کرد. 
اوشاکوف گفت که ترامپ نیز به نوبه خود نظر خود را در مورد این وضعیت ابراز کرد و افزود که آنها بحث بسیار «محتوایی» در مورد این موضوع داشتند.

ترامپ مکالمه خود با پوتین را «یک تماس بسیار خوب» توصیف کرده و بعداً در روز دوشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت که رهبران در مورد جنگ ایران و «جنگ بی‌پایان» در اوکراین صحبت کردند.

آخرین باری که دو رئیس جمهور تماس تلفنی داشتند در ماه دسامبر بود و کاخ سفید در آن زمان آن را «مثبت» توصیف کرد.

پیش از این در روز دوشنبه، پوتین هشدار داد که ادامه درگیری در خاورمیانه، به ویژه با توجه به بسته شدن بالفعل تنگه هرمز، یک مسیر دریایی کلیدی، خطر اختلال جدی در جریان جهانی نفت و گاز را به همراه دارد.

او در یک جلسه دولتی گفت که این درگیری می‌تواند منجر به توقف تولید نفت خلیج فارس و «واقعیت جدید... قیمت» شود. رئیس جمهور روسیه گفت مسکو همچنان یک «تأمین‌کننده انرژی قابل اعتماد» است و افزود که به تأمین نفت و گاز کشورهایی که آنها را شرکای قابل اعتماد می‌داند، ادامه خواهد داد.

به گزارش راشا تودی، مسکو همچنین بمباران هوایی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی علیه ایران را به عنوان «یک اقدام تجاوزکارانه از پیش برنامه‌ریزی شده و بدون دلیل» محکوم کرده است. پوتین خود هیچ ارزیابی عمومی از کل تجاوزات ارائه نکرد، اما ترور آیت‌الله سید علی خامنه‌ای، رهبر عالی‌قدر انقلاب ایران، را «نقض آشکار» اخلاق و قوانین بین‌المللی توصیف کرد.

دونالد ترامپ روز دوشنبه به خبرنگاران گفت که «تماس تلفنی بسیار خوبی» با ولادیمیر پوتین در مورد اوکراین و درگیری در خاورمیانه داشته است.

ترامپ گفت: «نفرت شدیدی بین رئیس جمهور پوتین و رئیس جمهور (اوکراین) زلنسکی وجود دارد. به نظر نمی‌رسد که آنها بتوانند این موضوع را حل کنند، اما فکر می‌کنم این یک تماس تلفنی مثبت در این موضوع بود.»

ترامپ افزود که پوتین «می‌خواهد در مورد درگیری ایران مفید باشد».

ترامپ در یک کنفرانس مطبوعاتی در باشگاه گلف خود در فلوریدا به خبرنگاران گفت: «من گفتم، 'شما می‌توانید با پایان دادن به جنگ اوکراین و روسیه مفیدتر باشید. این مفیدتر خواهد بود'».

یکی از دستیاران سیاست خارجی پوتین روز دوشنبه گفت که پوتین ایده‌ای برای «پایان سریع سیاسی و دیپلماتیک درگیری ایران» پیشنهاد داده است.

ترامپ اخیراً از درگیری جاری بین روسیه و اوکراین که بیش از چهار سال پیش آغاز شده است، ابراز نگرانی کرده است.


نظرات

آخرین اخبار
کیفیت ناسالم هوا، گروه های حساس در خانه بمانند
بارش برف زمستانی هوای کلانشهر مشهد را پاک کرد
ملاحظات یکسان‌سازی نرخ ارز
زندگی در تهران زیر سایه‌ جنگ ادامه دارد
پنج شهید و یک مجروح در حمله صهیونی آمریکایی به یک خانه مسکونی در اراک
پنج نکته درباره جنگ، جامعه و رهبری
انهدام یک فروند پهپاد هرمس در بروجرد
رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی برای حفظ سلامت عمومی
جزئیات بسته حمایتی برای تولیدکنندگان اعلام شد
سناتورهای دموکرات خواستار تحقیقات بی‌طرف در مورد فاجعه میناب شدند
دمشق: سوریه مستقیما تحت تأثیر پیامدهای جنگ در منطقه قرار دارد
سفیر ایران: تجاوز آمریکا و اسرائیل وضعیت خطرناکی برای غیرنظامیان ایجاد کرده است
وضعیت کشورهای عرب خلیج فارس پس از جنگ چگونه خواهند بود؟
حزب‌الله لبنان از انجام 24 عملیات نظامی در یک روز خبر داد
سناتور آمریکایی: ترامپ و وزیر جنگش مسئول کشته شدن 175 نفر در میناب هستند
اجرای 37 عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا توسط مقاومت اسلامی عراق
جزئیات تماس تلفنی پوتین و ترامپ اعلام شد
سامانه‌های تاد آمریکا در خاورمیانه آسیب دیدند
مقام سابق پنتاگون: رهبر جدید ایران فرقی با رهبر قبلی ندارد
اسرائیل آدرس‌های داده شده توسط اینترنشنال در ایران را هدف قرار می‌دهد
انجمن خودروسازی آمریکا: قیمت هر گالن بنزین طی 10 روز 16.4٪ افزایش یافته است
علی مطهری: انتخاب آیت الله سید مجتبی خامنه ای تصمیم درستی بود
درخواست مشاوران ترامپ برای تدوین طرح خروج از جنگ
فرار آمازون و مایکروسافت از مراکز داده خلیج فارس
بازدید شبانه عارف از ایستگاه‌های بازرسی فراجا در تهران
پایانی برای جنگ وجود ندارد
در پی حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران بیش از 1٬255 نفر شهید شدند
خبرنگار الجزیره در تهران: تلاش ویتکاف برای برقراری ارتباط با عراقچی
افسر اطلاعاتی آمریکا : جنگ را در همان روز اول باختیم
سخنگوی سپاه: ترامپ در تلاش است تا با دروغ و فریب، فشار روانی به ایران بیاورد
5 سال زندان برای انتشار تصاویر حملات موشکی ایران در اسرائیل
حزب الله مرکز توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی را موشکباران کرد
حزب‌الله برای اولین بار پایگاه «زیپوریت» در شرق حیفا را موردهدف قرار داد
مخالفت عراق برای استفاده ار آسمان و خاک خود برای حمله به همسایگان
انتقاد شدید اسپانیا از موضع رئیس کمیسیون اروپا در قبال جنگ علیه ایران
پاسخ قاطع سردار نائینی به یاوه‌گویی‌های ترامپ برای فرار از فشار جنگ
تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
حمله پهپادی به کنسولگری امارات در کردستان عراق
شلیک همزمان موشک از ایران و لبنان به شمال فلسطین اشغالی
گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و نخست‌وزیر کانادا با محوریت تحولات منطقه
حمله پهپادی به پایگاه پشتیبانی لجستیکی سفارت آمریکا در بغداد
عراقچی: فکر نمی‌کنم دیگر گفتگو با آمریکا در دستورکار ما باشد
حمله آمریکایی- صهیونیستی به مقرهای الحشد الشعبی
برقراری تردد کامل از گمرکات مرزی ایران و جمهوری آذربایجان
کرملین: پوتین و ترامپ تبادل‌نظر مفیدی درباره ایران داشتند
غریب‌آبادی: شرط ایران برای آتش‌بس، تضمین برای عدم تکرار تجاوز است
دمشق: سوریه مستقیما تحت تأثیر پیامدهای جنگ در منطقه قرار دارد
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/انهدام موشک کروز آمریکا
پاسخ عراقچی به اعترافات سنتکام
عربستان از انهدام 9 پهپاد خبر داد/صدای چندین انفجار در کویت