×
سیاسی
شناسه خبر : 300242
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/12/18 ساعت 23:15
دادستان کل کشور: حضور مردم در صحنه مانع رسیدن دشمن به اهدافش شد

دادستان کل کشور: حضور مردم در صحنه مانع رسیدن دشمن به اهدافش شد

دادستان کل کشور گفت: حضور آگاهانه مردم در صحنه موجب ناامیدی دشمنان شد و زمینه انتخاب رهبر جدید نظام جمهوری اسلامی ایران را فراهم کرد و خلأ ایجاد شده به سرعت پر شد.

نورنیوز- گروه سیاسی: حجت الاسلام موحدی آزاد دادستان کل کشور در ابتدای این نشست با درود به ارواح طیبه شهدا، به‌ویژه رهبر شهید انقلاب اسلامی؛ حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای، گفت: انتصاب سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران را تبریک عرض می‌کنیم و از مجلس خبرگان رهبری و شورای موقت رهبری که در این مقطع مسئولیت سنگین اداره امور را بر عهده داشتند، قدردانی می‌کنیم.

او همچنین از حضور و همراهی مردم متدین، انقلابی و وطن‌دوست کشور قدردانی کرد و افزود: حضور آگاهانه مردم در صحنه موجب ناامیدی دشمنان شد و زمینه انتخاب رهبر جدید نظام جمهوری اسلامی ایران را فراهم کرد و خلأ ایجاد شده به سرعت پر شد.

موحدی‌آزاد با تشکر از دولت به دلیل مدیریت شرایط موجود اظهار کرد: دولت محترم به‌خوبی در حال مدیریت شرایط جنگی کشور در حوزه‌های امنیتی و اقتصادی است. 

دادستان کل کشور با اشاره به جنگ تحمیلی اخیر گفت: دشمن با اهداف مشخصی این جنگ را به کشور ما تحمیل کرد اما به لطف خداوند متعال، حضور مردم و خون پاک رهبر شهید به اهداف خود دست نیافت. همان‌گونه که خون شهدا در طول تاریخ موجب رسوایی نظام‌های فاسد شده است، خون این شهید بزرگوار نیز پایه‌های نظام‌های سلطه‌گر از جمله آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی را خواهد لرزاند.

وی ادامه داد: اکنون دشمنان به دنبال آتش‌بس و پایان جنگ هستند، اما خاتمه جنگ باید همراه با شرایط مشخصی باشد. به عنوان مدعی‌العموم وظیفه داریم از حقوق ملت دفاع کنیم؛ تحریم‌ها باید لغو شود، پایگاه‌های نظامی آمریکا از منطقه جمع‌آوری شود، اموال بلوکه‌شده ایران آزاد گردد و دشمن متعهد شود که تجاوزی علیه ایران و جبهه مقاومت تکرار نخواهد شد.

موحدی‌آزاد تأکید کرد: رژیم صهیونیستی باید از هرگونه تعرض به جبهه مقاومت دست بردارد و به تعهدات بین‌المللی پایبند باشد. این مطالبات خواسته مردم است و دولت و مسئولان نیز به آن توجه دارند.

دادستان کل کشور همچنین خطاب به دادستان‌های کل آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت: آنان باید در این مقطع حساس استقلال و مسئولیت حرفه‌ای خود را حفظ کرده و برای دفاع از حقوق مردم خود در برابر اقدامات غیرقانونی مسئولان و نخست‌وزیران‌شان بایستند تا بیش از این اعتبارشان در جهان خدشه‌دار نشود.

این مقام عالی قضایی با اشاره به شکست‌های گذشته دشمنان افزود: آنان در جنگ هشت‌ساله، جنگ تحمیلی دوازده‌روزه و نیز در این جنگ تحمیلی با شکست مواجه شده‌اند و باید عاملان اقدامات غیرقانونی مورد محاکمه قرار گیرند تا دیگر اجازه تجاوز به حقوق ملت‌ها را نداشته باشند.

دادستان کل کشور در ادامه از دادستان‌ها، قضات، بازپرسان و دادیاران و تمامی کارکنان قضایی سراسر کشور که در این شرایط در حال خدمت‌رسانی هستند تقدیر کرد و گفت: قوه قضاییه یکی از ارکان اصلی نظام جمهوری اسلامی است و همکاران ما در سراسر کشور به‌صورت مجاهدانه در حال انجام وظیفه هستند.

او همچنین افزود: حفظ حرمت ماه مبارک رمضان باید مورد توجه جدی قرار گیرد. امسال اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است.

موحدی‌آزاد با اشاره به جایگاه مردم در استمرار انقلاب اسلامی اظهار کرد: انقلاب اسلامی ماهیتی الهی و مردم‌پایه دارد و همین ویژگی موجب تثبیت و استمرار آن شده است. این حوادث هرگز موجب تضعیف نظام نخواهد شد، چرا که این نظام قائم به شخص نیست و خلأ غیرقابل جبرانی در آن به وجود نخواهد آمد.

وی تأکید کرد: ساختار قانونی جمهوری اسلامی بر مبنای آموزه‌های قرآن کریم شکل گرفته و در تمامی ارکان آن نیروهای مؤمن، انقلابی، آگاه و متخصص حضور دارند.

دادستان کل کشور با قدردانی از نیروهای مسلح کشور گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با توکل بر خداوند متعال و با پشتیبانی مردم با اقتدار در میدان حضور دارند و این جنگ تحمیلی نیز با پیروزی ملت ایران پایان خواهد یافت.

او همچنین از مردم خواست حمایت خود از نظام و نیروهای مسلح را ادامه دهند و افزود: دشمن با انتشار اخبار جعلی و جنگ روانی در فضای مجازی به دنبال ایجاد ناامیدی است، اما مردم هوشیار هستند و باید اخبار صحیح را تنها از مراجع رسمی دریافت کنند و به توصیه‌های نهادهای نظامی، انتظامی و امنیتی توجه داشته باشند.

این مقام عالی قضایی در پایان اظهار کرد: مردم با آرامش، توکل بر خدا و حمایت از ولی امر مسلمین، آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای، مسیر خود را ادامه دهند. ما نیز بیعت خود و مجموعه دادسراهای کشور را با رهبر معظم در اولین ساعات انتخاب اعلام کردیم و مجددا نیز بر آن تاکید می‌کنیم و از خداوند متعال می‌خواهیم حافظ نظام جمهوری اسلامی، رهبر معظم انقلاب، مسئولان خدمتگزار و ملت بزرگ ایران باشد.


نظرات

آخرین اخبار
برنامه خاموشی کهگیلویه و بویراحمد برای فردا چهارشنبه 25 شهریور
وزارت ارشاد: هیچ خواننده خارج‌نشینی برای کنسرت در ایران درخواست نداده است
پاداش 100 هزار دلاری استقلال با پیروزی مقابل السد
زمان واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد + جزئیات نحوه واریز
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا چهارشنبه 25 شهریور 1405 ؛ احتمال ادامه ریزش قیمت سکه و طلا
برنامه خاموشی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 25 شهریور + جدول قطع برق مناطق
آخرین تحولات جنگ ایران وآمریکادر روزشصت‌وششم؛کاهش عبورکشتی‌ها،افزایش قیمت نفت وهشدار ایران
ایران - امارات؛ آغاز کار تیم فوتبال امید با هزار امید و آرزو در ناگویا ؛ ساعت بازی ایران
آخرین قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 24 شهریور؛ ریزش سکه و طلا آغاز شد
افزایش تورم و قیمت سوخت؛ ترامپ تنها راه نجات در انتخابات کنگره را از دست داد
پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه 25 شهریور 1405؛ نوسان دلار بین دو مرز حساس
خرید حمایتی مرغ با قیمت 335 هزار تومان؛ دولت به کمک مرغداران آمد
درخواست سازمان ملل برای ورود بازرسان بین‌المللی به غزه
پایان فرار عامل حمله با کوکتل مولوتوف در پونک؛ دستگیری متهم با بازبینی دوربین مداربسته
جشن پرسپولیس با بلیت 2 میلیونی؛ چرا بازیکنان در مراسم هواداران غایب بودند؟
دیدار عراقچی و طالبانی در تهران؛ تأکید بر امنیت مرزهای ایران و عراق
آمار هولناک سیل نپال؛ 1400 کشته و هزاران مفقود
سازمان ملل خواستار دسترسی بازرسان بین‌المللی برای مستندسازی جنایات غزه شد
رئیس‌جمهور پیگیر تأمین دارو از هند؛ واکسن اروپایی آنفلوآنزا وارد نمی‌شود
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک‌طرفه شدند
نیویورک تایمز: بی‌میلی ترامپ به جنگ در یمن، عربستان را سرخورده کرد
ثبت سفارش واردات برنج از امروز آغاز شد
صدای انفجار در بهمئی؛ مهمات به‌جامانده از جنگ منهدم می‌شود
روسیه با استقرار تسلیحات در فضا مخالفت کرد
اکران آنلاین «ماهور» با بازی زنده‌یاد همایون ارشادی
فراخوان حزب عهد ایران برای انسجام و همبستگی ملی حداکثری در شرایط محاصره و دفاع میهنی
نورنما | یک لحظه حواس‌پرتی، یک سقوط تلخ!
رئیس اتحادیه نانوایان: یارانه نان باید به مردم یا زنجیره نهایی پرداخت شود
تمام آمبولانس‌های کشور تا پایان سال هوشمند می‌شوند
تکذیب معامله آمریکا و روسیه بر سر ایران و اوکراین
عارف: خطوط قرمز تصمیم‌گیری مشخص است؛ اختلاف سلیقه نباید به بی‌احترامی به مسئولان منجر شود
انتقال 49 زندانی ایرانی از عراق به زندان ایلام
مقاومت تا زمان اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان پابرجا خواهد ماند
گل‌گهر - الجزیره ؛ آغاز ماجراجویی آسیایی گل‌گهر؛ رحمتی به دنبال تاریخ‌سازی در دوشنبه
یک کشتی در تنگه هرمز هدف حمله قرار گرفت
بازسازی برج مراقبت فرودگاه تبریز آغاز شد
وزیر علوم راهی ریاض شد؛ ایران در مجمع جهانی اخلاق هوش مصنوعی
تشکیل پرونده قضایی برای تأخیر پروازها
دبیرکل مجمع تقریب مذاهب: وحدت اسلامی راه مقابله با بحران‌های منطقه است
غذای دانشجویی گران‌تر شد؛ سهم دانشجویان کاهش یافت
سرمربی تیم امید :برای بازی با امارات نگرانی نداریم؛ منتظر بازیکنان استقلال و تراکتور هستیم
هشدار درباره ال‌نینو؛ استان‌ها آماده سیلاب و خشکسالی باشند
مقابله با نفوذ به سبک چینی
عبور ترامپ از قانون اساسی؛ محورهای اتهامی جدید برای استیضاح در کنگره آمریکا
نورنما | جرثقیل‌های غول پیکر پشت پرده پروژه‌های عظیم چین
شهباز شریف حملات اسرائیل به لبنان را محکوم کرد
هشدار هواشناسی؛ تهرانی‌ها منتظر وزش باد شدید و غبار باشند
پایان رویای عربستان در یمن؛ سناریوی «فروپاشی سوریه» در ساحل غربی شکست خورد
بورس رکورد زد؛ شاخص کل وارد کانال 7.5 میلیون واحد شد
اعلام رسمی چین درباره سفر عراقچی؛ تهران هنوز واکنشی نشان نداده است