×
فرهنگی
شناسه خبر : 300162
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/12/18 ساعت 18:24
قدردانی رئیس هیات رئیسه خانه سینما از کادر درمان

قدردانی رئیس هیات رئیسه خانه سینما از کادر درمان

جمعی از سینماگران همراه با هیات رییسه خانه سینما با حضور در بیمارستان های تهران ضمن عیادت از مجروحان حملات اخیر اسراییل و آمریکا، از تلاش‌های کادر درمان قدردانی کردند.

نورنیوز- گروه فرهنگی: صبح امروز دوشنبه ۱۸ اسفند تعدادی از سینماگران و اعضاء هیات رئیسه خانه سینما در بیمارستان امام خمینی (ره) و بیمارستان شریعتی تهران حضور پیدا کردند و به عیادت مجروحان و آسیب دیدگان حملات اخیر اسرائیل و آمریکا رفتند.

در این دیدار محمدمهدی عسگرپور رئیس هیات رئیسه خانه سینما در گفتگو با مدیران و کادر درمان بیمارستان‌های فوق با تشکر از تلاش‌های شبانه روزی آنها در مداوای مجروحان گفت: هدف امروز ما عرض خداقوت و خسته نباشید به کادر درمان است زیرا واقعیت این است که سینماگران به دلیل ماهیت شغلی‌شان نسبت به گروه‌های دیگر هنری، ارتباط بیشتری با کادر درمان دارند و این ارتباط در مواقع بحران پررنگ‌تر می‌شود.

وی ادامه داد: ما همیشه زحمات شما را از نزدیک دیده و لمس کرده‌ایم و در طول سال‌ها نیز تلاش کردیم با ساخت آثار مختلف بتوانیم بخشی از زحمت شما را به تصویر بکشیم.

عسگرپور با محکوم کردن حملات اخیر دشمنان به کشور و ابراز تاسف از شهادت هموطنان و کادر درمان بیان داشت: در چنین شرایطی کادر درمان در خط مقدم خدمات‌رسانی به مردم قرار دارد و کسی نمی‌تواند زحمات آنها را انکار کند و حضور امروز ما در جمع شما کمترین کار برای بیان تشکر و سپاسگزاری از زحمات شما است.

وی ادامه داد: باید برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گیرد تا ارتباط سینماگران و فیلمسازان با گروه‌های مختلف خدمت‌رسان در مواقع بحران همچون پزشکان و پرستاران بیشتر شود تا آثار بیشتری بر اساس خاطرات و اتفاقات واقعی رخ داده ساخته شود.

عسگرپور با اشاره به نقش پررنگ هنر سینما در ثبت وقایع و درج آن در حافظه تاریخی گفت: اتفاقات، رشادت‌ها و ازخودگذشتگی‌هایی که این روزها همه ما شاهد آن هستیم قطعا می‌تواند در آینده دستمایه خوبی برای ساخت آثار سینمایی و مستند باشد.

علیرضا حسینی دبیر هیات رئیسه خانه سینما نیز گفت: ما امروز در اینجا به نمایندگی از جامعه اصناف سینما حاضر شدیم تا از زحمات شما تقدیر کنیم.

وی با اشاره به نقش پررنگ کادر درمان در جنگ ۱۲ روزه و حملات اخیر ادامه داد: کادر درمان اعم از پزشکان و پرستاران در طول این اتفاقات هم پای نیروهای مدافع کشور تلاش کردند و از هیچ خدمتی دریغ نمی‌کنند.

حسینی ادامه داد: گروه‌های مختلف فیلمسازی نیز این روزها در نقاط مختلف کشور با ساخت آثار سینمایی و مستند تلاش دارند تا بتوانند گوشه‌ای از زحمات و رشادت‌های کادر درمان و پزشکی و نیروهای مدافع وطن را برای جامعه ایرانی ثبت و مستندنگاری کنند تا آیندگان بدانند که این کشور شاهد چه صحنه‌ها و حوادثی بود است.

دکتر عبدالرحمان رستمیان رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) نیز با تشکر از حضور هنرمندان در جمع کادر درمان گفت: از روز اول حملات ددمنشانه اسرائیل و آمریکا به کشورمان تمامی پزشکان، پرسنل و بخش‌های مختلف بیمارستان و کادر درمان به صورت شبانه‌روزی مشغول به خدمت‌رسانی به آسیب دیدگان و مردم بودند.

وی ادامه داد: حتی تلاش کردیم علاوه بر ظرفیت موجود، تخت‌های بیشتری را برای پذیرش بیماران فراهم کنیم تا بیمار و مجروحی از خدمات رسانی محروم نشود.

حامد شکیبانیا رئیس انجمن تهیه‌کنندگان مستند، علی روئین‌تن کارگردان سینما، درسا جهانگیری فیلمساز، معصومه شاهین تهیه کننده ، سپیده حیدرآبادی مدیر روابط عمومی خانه سینم  و ... عسگرپور و حسینی را همراهی می کردند.


نظرات

آخرین اخبار
رکورد اهدای خون در ایران بعد از 10 سال شکسته شد
مصدومیت جدید نیمار؛ نگرانی برزیل در آستانه جام جهانی 2026
حمله حزب‌الله به تجمع نظامیان اسرائیلی در جنوب لبنان
پیشنهاد آلمان برای «عضویت وابسته» اوکراین در اتحادیه اروپا
سفر نخست‌وزیر پاکستان به چین با محوریت تحولات منطقه
زمان برگزاری کنکور 1405 اعلام شد ؛ ثبت‌نام بیش از 313 هزار داوطلب
پزشکیان : آمادگی عملیاتی ارتش اقتدار دفاعی ایران را به نمایش گذاشت
شهردار تهران: مترو و اتوبوس‌های پایتخت تا اطلاع ثانوی رایگان می‌مانند
رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید در راه تهران
زمین‌لرزه 3.6 ریشتری حوالی بندرعباس را لرزاند
جزئیات جدید حکم متهمان پرونده شهادت آرمان علی‌وردی
اورونوف درآستانه جام جهانی بازهم مصدوم شد
بلومبرگ: سقوط روپیه هند؛ دهلی‌نو به دنبال افزایش نرخ بهره و جذب دلار
معاون اول قوه قضاییه : با اخلالگران اقتصادی برخورد قاطع می‌شود
مابه‌التفاوت افزایش حقوق بازنشستگان چه زمانی پرداخت می شود؟
بحران فولاد ساختگی است؛ ذخایر انبارها تا 6 ماه نیاز بازار را تأمین می‌کند
طلای ناب سلیمی و نقره ولی‌زاده در روز نخست تکواندوی قهرمانی آسیا
دکتر مخبر: تولیدکنندگان با کمک به دولت در سنگر امنیت غذایی نیز دشمن را شکست دهند
ایران سریع‌تر از پیش‌بینی غرب توان نظامی خود را احیا کرد
آخرین وضعیت مصدومیت مدافع تیم ملی قبل از جام جهانی
نورنما | طلوع خورشید بر فراز دماوند از دل برج آزادی
قیمت‌ کاغذ پس از جنگ 60 درصد جهش کرد
بیانیه مشترک نهادهای مالی: بازگشایی بورس موفق و متعادل بود
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405 +جدول قیمت ها
قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405+ جدول
وزیر جهاد کشاورزی:ایران ظرفیت تبدیل شدن به هاب غذایی منطقه را دارد
پنتاگون طرح‌های حمله نظامی به کوبا را شبیه‌سازی می‌کند
پرداخت 40 هزار میلیارد تومان مطالبات گندمکاران در راه است
افسران اسرائیلی: رهگیری پهپادهای حزب‌الله دشوار شده است
زاکانی: تعداد ایستگاه‌های مترو تهران به 163 رسید
عبور سه ابرنفتکش از تنگه هرمز پس از دو ماه توقف
قیمت گوشت قرمز امروز 31 اردیبهشت 1405 + جدول
پیش بینی قیمت طلا و دلار تا پایان سال ؛ ریسک معامله چقدر است؟
هشدار نارنجی هواشناسی؛ سامانه بارشی جدید در راه شمال و غرب کشور
رقابت شدید الهلال و الاتحاد برای جذب لواندوفسکی
صنعت خودروسازی جهان در چاله جنگی ترامپ
جدول پخش فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون
ایروانی: شورای امنیت نباید در برابر تهدیدهای مکرر ترامپ بی‌تفاوت بماند
واکنش تند لهستان به رفتار صهیونیست‌ها با فعالان بین‌المللی
ادمه رایزنی‌های مصر با عربستان و قطر برای مهار تنش
7 مزایای حیاتی زایمان طبیعی برای مادر و نوزاد
کاهش 70 درصدی پیوند اعضا پس از جنگ؛ 27 هزار بیمار چشم‌انتظار هستند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت + جدول
تنگه هرمز؛ ابعاد حقوقی ترتیبات جدید در پرتو تجاوز و تغییر بنیادین اوضاع
فرمانده ارتش پاکستان امروز وارد تهران می شود ؛ ادامه رایزینی ها با ایران
با سنگر‌های استیجاری سنتکام چه باید کرد؟
صدور کیفرخواست آمریکا علیه رائول کاسترو
از حمله مرگبار شامپانزه‌ها تا سکوی قهرمانی؛ روایت یک قهرمان کشتی
فهرست نهایی مصر برای جام جهانی اعلام شد؛ صلاح در اندیشه درخشش مقابل ایران
عقب‌نشینی دولت ترامپ؛ تحریم‌های گزارشگر ویژه سازمان ملل لغو شد