×
سیاسی
شناسه خبر : 300120
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/12/18 ساعت 16:03
تجدید بیعت مردم تهران با رهبر انقلاب

تجدید بیعت مردم تهران با رهبر انقلاب

مردم تهران با تجمع در خیابان‌های منتهی به میدان انقلاب با قرائت متنی بیعت خود را از رهبر جدید انقلاب فریاد زدند.

نورنیوز-گروه سیاسی: در پی انتخاب و معرفی آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای از سوی مجلس خبرگان رهبری به عنوان سومین رهبر نظام جمهوری اسلامی ایران آحاد مختلف مردم تهران بی اعتنا به تجاوز هوایی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در آسمان تهران برای بیعت با رهبر جدید در میدان انقلاب تجمع کردند.

 تجمع مردم تهران در حالی برگزار شد که دقایقی قبل از آغاز این تجمع در ساعت ۱۵ جنگنده‌های رژیم صهیونیستی حریم هوایی تهران را مورد تجاوز قرار دادند.

مشاهدات خبرنگار از خیابان‌های ری، امیرکبیر، خیابان انقلاب اسلامی، خیابان کارگر، خیابان و میدان جمهوری اسلامی، میدان امام خمینی، میدان بهارستان، میدان سپاه، خیابان و میدان ولیعصر شهر تهران گویای این حقیقت است که آحاد مردم تهران به خصوص خانواده‌ها با در دست داشتن عکس رهبر شهید و پرچم سرنگ کشورمان سوار بر موتور سیکلت و خودروهای شخصی خود را به نزدیک‌ترین مسیر برای راهپیمایی میدان انقلاب رساندند.

پرچم رژیم صهیونیستی به آمریکا زیر پای تجمع کنندگان قرار داشت.

تجمع کنندگان عکس‌های رهبر شهید، امام خمینی، سید مجتبی خامنه‌ای،  سید حسن نصرالله و فرماندهای شهید در جنگ ۱۲ روزه را در دست داشتند.

ساختمان نیروی انتظامی در تقاطع خیابان کارگر و شهدای ژاندارمری در حالی توسط جنگنده‌های رژیم صهیونیستی منهدم شده است که یکی از پدافندهای نیروی انتظامی بر فراز این ساختمان همچنان سر جای خودش باقی است.

در این مراسم سرود «ای ایران خدایی» با نوای جوانان کشورمان پخش شد.

تجمع کنندگان شعارهایی چون مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، دست خدا بر سر ماست خامنه‌ای رهبر ماست، خامنه‌ای جوان نایب صاحب زمان، دست خدا برتر است خامنه‌ای رهبر است و علی حیدر کرار خامنه‌ای نگهدار سر دادند. پرچم بزرگی بر شمال میدان انقلاب نصب بود که علاوه چاپ عکس رهبر شهید بر روی آن نوشته شده بود «آقای عزیزمان راهت ادامه دارد» همچنین بر روی پارچه نوشته دیگری نوشته شده بود «فرمانده رفته اما میدان باقی است.» روی پارچه دیگری نوشته بود «رهبر شهید شد اما خدای خامنه‌ای زنده است» مردم در سراسر خیابان انقلاب و  میدان انقلاب پرچم‌های سرخ و سیاه یا حسین و یا فاطمه به همراه پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی و پرچم زرد و سپاه قدس و حزب الله در دست داشتند. دور تا دور میدان انقلاب نمادهای هیات‌های مذهبی نصب بود. امنیت مراسم توسط ماموران نیروی انتظامی و سایر نیروهای امنیت شهری برقرار است. یکی از برگزارکنندگان در این تجدید بیعت این متن را برای تجدید بیعت با رهبر جدید انقلاب قرائت کرد: «من به عنوان یک ایرانی در نوزدهمین روز ماه رمضان ضمن تجدید عهد و پیمان با رهبر شهیدم از امروز هجدهم اسفند ۱۴۰۴ با خلف صالح او حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای به عنوان ولی فقیه و سومین رهبر معزز انقلاب اسلامی بیعت می‌کنم و برخورد لازم می‌دانم که از تمام اوامر او تا پای جان تبعیت و اطاعت کنم و این تبعیت و اطاعت را واجب می‌کنم. الله اکبر الله اکبر.» جمعیت حاضر بعد از تجدید بیعت یکپارچه شعار دادند «ما همه سرباز تویم خامنه‌ای گوش به فرمان تویم و این همه لشکر آمده به عشق رهبر آمده» حشمت الله قنبری سخنران این مراسم بود.

 

متن این تجدید بیعت به این شرح است:

«من به عنوان یک ایرانی در نوزدهمین روز ماه رمضان ضمن تجدید عهد و پیمان با رهبر شهیدم از امروز هجدهم اسفند ۱۴۰۴ با خلف صالح او حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای به عنوان ولی فقیه و سومین رهبر معزز انقلاب اسلامی بیعت می‌کنم و برخورد لازم می‌دانم که از تمام اوامر او تا پای جان تبعیت و اطاعت کنم و این تبعیت و اطاعت را واجب می‌کنم. الله اکبر الله اکبر.» جمعیت حاضر بعد از تجدید بیعت یکپارچه شعار دادند «ما همه سرباز تویم خامنه‌ای گوش به فرمان تویم این همه لشکر آمده به عشق رهبر آمده»


نظرات

آخرین اخبار
پیام منع کشت خشخاش؛ هشدار یا مشوق؟
ترک سیگار ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد؟
افزایش تلفات زلزله فیلیپین+فیلم
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: حملات به ایران هدفمند است/پیش از حمله مطلع شدم
گفت‌وگوی خانوادگی؛ راهکار کاهش استرس کودکان
حمله آمریکای متجاوز به بهانه سقوط بالگرد آپاچی/ موج دوم حملات به جنوب کشور
ادعای مقام کاخ سفید: به رغم حملات جدید، موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است
نامه عراقچی به اعضای شورای حکام ؛ از تکرار اشتباه سال گذشته جلوگیری کنید
فریب اطلاعات پزشکی فضای مجازی را نخورید
نیمی از نفت ایران در ازای مشارکت در بازسازی
آمریکای متجاوز: حملات علیه ایران را آغاز کرده ایم
زنبورها با مغزی به اندازه کنجد فکر می‌کنند
هشدار یک منبع آگاه نظامی به دشمن درباره شرارت جدید
ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت منقضی شده است
مستند افشاگرانه و حمایت قاطع گروه دوستان منشور ملل متحد از ایران
علی باقری: هدف آمریکا علیه ایران هرگز محقق نمی‌شود
آمادگی برای صدور ویزای شرکت‌کنندگان خارجی در مراسم تشییع رهبر شهید
دستورات ویژه وزیر راه و شهرسازی برای سفرهای اربعین و بازگشت حجاج
هند مجوز استارلینک را در سایه نگرانی‌های امنیتی متوقف کرد
توضیح الجزیره به نقل از منبع ایرانی درباره سقوط بالگرد آمریکایی
المطلع: ایران معادله بازدارندگی جدیدی در منطقه ایجاد کرد
وزیر انرژی آمریکا : درگیری با ایران پیچیده‌تر از پیش‌بینی‌ها بود
مخبر: 100 شب پایداری مردم، نقشه‌های شوم دشمن را بی‌اثر کرد
رای شورای امنیت سازمان ملل به بررسی بازگشت تحریم‌ها علیه ایران
بازگشایی سفارت هلند در تهران
وزیر فرهنگ: ‏قطع اینترنت جز با احراز شرایط اضطراری مجاز نیست
ادعای ترامپ درباره سرنگونی بالگرد آپاچی آمریکا توسط ایران
حمله به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل
پرونده قضایی و انضباطی دانشجویان متخلف در تجمعات دی‌ماه در حال رسیدگی است
ترامپ و خطای هرمز؛ بازی با آتشی که پاسخ دارد
وزیر خارجه انگلیس: خواستار مذاکرات موفق ایران و آمریکا هستیم
رنجبر: شهید طهرانچی مدیری تحول‌گرا بود
رد پیشنهاد 150 میلیونی رئال برای آلوارس
ایران: با پایان شرایط جنگی و رفع تهدیدات، زمینه راستی‌آزمایی فراهم می‌شود
شوک بزرگ در اردوی ازبک‌ها؛ماشاریپوف جام جهانی را از دست داد
سی‌ان‌ان ادعای ترامپ علیه ایران را تکرار کرد
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از زبان مادر قربانی
جزئیات جلسه ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب
بقائی: عملیات پرچم دروغین آمریکا به معامله یک میلیارد دلاری ختم شد
هشدارعراقچی نسبت به هرگونه خطای احتمالی دشمن در خلیج فارس
جزئیات جدید ترمیم نمرات امتحانات نهایی اعلام شد
الجزیره: تقلای ترامپ برای توافق با ایران، بیانگر شکاف میان آمریکا و اسرائیل است
پزشکیان: باید راه رانت و فساد در نظام اداری بسته شود
طوفان و تندباد شدید در پایتخت
کالاس: بازگشت به جنگ تمام‌عیار بهای سنگینی برای منطقه دارد
امسال آسمان کشور 68 درصد بیشتر بارید
گروسی در مناظره‌های ژنو میان نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل شرکت نکرد
قالیباف: ما زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم ولی زبان‌ غیردیپلماسی را روان‌تر صحبت می‌کنیم
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 19 خرداد 1405
درخواست روسیه برای خروج سلاح‌های هسته‌ای آمریکا از اروپا