×
سیاسی
شناسه خبر : 300040
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/12/18 ساعت 04:50
پیام بیعت وزارت اطلاعات با ولی امر مسلمین، حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای

پیام بیعت وزارت اطلاعات با ولی امر مسلمین، حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای

پیام بیعت وزارت اطلاعات با ولی امر مسلمین، حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای دام ظله العالی منتشر شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: متن پیام به این شرح است: 

بسم الله الرحمن الرحیم

تَنَزَّلُ الْمَلَآئِکَةُ وَ الرُّوحُ فِیهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ کُلِّ أَمْرٍ الْیَوْمَ یَئِسَ الَّذِینَ کَفَرُوا مِنْ دِینِکُمْ فَلَا تَخْشَوْهُمْ وَ اخْشَوْنِ

امت سرافراز و قهرمان، ملت عزیز و شریف ایران، مردم رشید و نستوه، برادران و خواهران غیور مقاومت، مسلمانان جهادگر و صبور و آزادیخواهان جهان سلام خدای بزرگ بر رهبر، ولی‌امر و امام عظیم‌الشأن شهیدمان حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای (قدس الله نفسه الزکیه) و درود اولیا و بندگان صالح الهی و جمیع سربازان گمنام امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در سنگرهای گمنامی داخل و خارج کشور، نثار عظمت وجود شریف و حضور غیرتمندانه و آگاهانه‌ و ایمان خالصانه‌ی شما مردم که در تعظیم مقام شامخ قائد شهید امت و ولی امر مسلمین (قدس سره)، بر پایه‌ی بصیرت و باورمندی به شئونات امام‌‌شناسی، حاکمیت ولایت‌فقیه و ولایت‌مداری عمل کرده و همچنان الی یوم موعود بر عهد خود پایدار و ثابت قدم هستید.

به لطف الهی و عنایت حضرت صاحب‌الامر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، شجره‌ی طیبه و تناور انقلاب شکوهمند اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی که ۴۷ سال با استقامت و سرافرازی از توطئه‌های رنگارنگ جبهه‌ی استکبار و رژیم منحوس صهیونی پیروز و سربلند بیرون آمده؛ زین پس نیز همچنان قلوب مالامال و آکنده از عشق و عطوفت و معرفت‌ امت اسلامی و جامعه‌ی مومنین در راستای عمل به رسالت تاریخی، دینی و انقلابی و تبعیت از ولایت امر در تقابل همیشگی با جبهه‌ی شیطانی آمریکایی صهیونی مطمئن‌تر و قوی‌تر خواهد تپید. بحمدالله تعالی، قدرت ساخت ادبیات و شعارهای خلاق، هوشمند و مضمون‌دار برآمده از سویدای وجود ملت و جامعه‌ی مومن و انقلابی، بیانگر هدایت الهی جامعه‌ی ولایت‌مدار ایران برای تبدیل فوری این «سوگ عظیم» به «حماسه‌ بزرگ بیعت» مبتنی بر شور و شعور انقلابی و اثبات تربیت‌یافتگی در مکتب متعالی امامین انقلاب می‌باشد.

در این برهه‌ی حساس، به رغم جنگ تحمیلی و تهدیدات و توطئه‌های مستمر و دیوانه‌وار جریان خبیث و عنود ترامپ - نتانیاهو و عملیات‌های تروریستی این جنایتکاران و مزدوران و اذناب سرسپرده‌ی داخلی و خارجی آنان، باذن الله تعالی، شرایط برای انجام وظیفه‌ی خطیر و قانونی نمایندگان منتخب ملت در مجلس خبرگان به منظور تشخیص دقیق و برگزیدن ولی‌امر جدید و رهبر معزز انقلاب اسلامی مهیا شد تا بار دیگر بر همگان عیان گردد که ایران اسلامی مبتنی بر آموزه‌های اسلام ناب و سیره و‌ معارف اهل بیت علیهم‌السلام و «نظریه‌ی مترقی و رکن رکین ولایت‌فقیه»، بن‌بست‌پذیر نبوده و همواره چشم‌انداز روشن و پیروزی دارد.

اینک در این شهراللهِ رمضان الکریم و در لیالی عظیم قدر، سربازان گمنام امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در وزارت اطلاعات، جامعه‌ی اطلاعاتی کشور و تمامی نیروهای عرصه‌ی گمنامی در نهادها و دستگاه‌های اطلاعاتی، حفاظتی و حراستی کشوری و لشگری، ضمن تجدید عهد و میثاق با رهبران عظیم‌الشأن راحل و شهید، و امامین عالیقدر انقلاب اسلامی و اعلام استمرار تبعیت تام از سیره و روش، منویات، فرامین و رهنمودهای آن بزرگواران در عصر غیبت منجی و عدالت‌گستر عالم بشریت، مراتب بیعت خود را با ولی‌امر مسلمین و برگزیده‌ی خبرگان رهبری حضرت آیت‌الله آقای حاج سید مجتبی حسینی خامنه‌ای مدظله‌العالی را اعلام و تبعیت کامل و التزام عملی خود را نسبت به اوامر معظم‌له همچون پیروی از سلف صالح ایشان و در تراز ولایت مطلقه فقیه ابراز داشته و آمادگی خود را برای انجام مأموریت محوله در راستای اعتلای نظام مقدس اسلامی اعلام می‌دارند.

چه مبارک سحری بود و چه فرخنده شبی آن شب قدر که این تازه براتم دادند.

سیداسماعیل خطیب وزیر اطلاعات


نظرات

آخرین اخبار
هشدار گلدمن ساکس در خصوص افزایش قیمت غلات
رویای «آقای توخالی جهان» شکست خورد!
سردبیر بین‌الملل اسکای‌نیوز: آمریکا «پلن B» ندارد؛ ترامپ در جنگ با ایران شکست خواهد خورد
چگونه به کودک مبتلا به اوتیسم در طول جنگ کمک کنیم؟
حادثه در ایستگاه برق و تصفیه آب کویت
استاددانشگاه قطر: ورود کشورهای عربی به جنگ با ایران بزرگترین اشتباه بود
احتمال جذب 9هزار پرستار جدید در 1405
مخالفت قاطع ائتلاف حاکم عراق به استفاده از حریم هوایی این کشور علیه همسایگان
ترامپ: دموکرات‌ها بیمار و مانند تروریست‌ها هستند
اسرای آمریکایی در دادگاه‌های ایران به عنوان تروریست محاکمه می شوند
تصویب بودجه 2026 رژیم صهیونیستی با افزایش هزینه‌های نظامی
2 واقعه امنیتی برای ترامپ در یک روز
سناتور آمریکایی: ترامپ به هیچ‌یک از اهدافش در جنگ با ایران نرسیده است
اطلاعیه‌ قوه قضاییه در خصوص نگرانی‌های ایرانیان مقیم امارات بعد از سلب اقامت‌ها
80 نفر از عوامل مرتبط با شبکه‌های معاند در مازندران دستگیر شدند
پایگاه ویکتوریای آمریکا در بغداد هدف قرار گرفت
حمله پهپادی گروه مقاومت اسلامی تازه تاسیس سوریه به پایگاه آمریکا در اردن
ادعای ترامپ: فقط به دنبال نفت ایران هستم!
اکونومیست: ایران پیروز جنگ انرژی است
حملات همزمان به مواضع آمریکا در چند کشور منطقه
کشته شدن سرباز یونیفل در جنوب لبنان
حمله حزب الله به پایگاه و انهدام دو تانک مرکاوای اسرائیل
مخالفت قاطع ائتلاف حاکم عراق با استفاده از حریم هوایی این کشور علیه همسایگان
آژانس: در تاسیسات آب سنگین خنداب هیچ ماده هسته ای وجود نداشته است
اولیانوف در پی تداوم تجاوز به مراکز اتمی ایران: شورای امنیت باید اقدام کند
ضربه 120 میلیارد دلاری جنگ به اقتصاد امارات
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی/ حمله به پتروشیمی تبریز و4 نقطه درقم
قیمت نفت هفته را با 115دلار شروع کرد
هشدار قالیباف به بازگشایی بازارهای مالی در آمریکا
حمله پهپادی یمن به جنوب سرزمین‌های اشغالی
جزیره خارک امن و فعال است/ صادرات نفت بدون مشکل انجام میشود
اجماع چهارجانبه در نشست اسلام‌آباد؛ دیپلماسی تنها راه پایان جنگ
مقاومت عراق: 21 عملیات علیه اشغالگران آمریکایی انجام دادیم
نحوه ادامه فعالیت‌های آموزشی دانشگاه تهران در نیمسال دوم
قدردانی عراقچی از دولت و ملت ارمنستان بدلیل حمایت از مردم ایران
کلیه خاموشی‌های تهران برطرف شد/ حل مشکل نقاط باقی‌مانده کرج تا دقایقی دیگر
شاهکار پدافندی ایران ادامه دارد؛ انهدام 5 پهپاد هرمس
حضرتی: جنگ علیه ایران، در افکار عمومی غرب مشروعیت ندارد
سردار موسوی: تقاص تعرض به زیرساخت‌های ایران در حال انجام است
یگان 15 نفره ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان منهدم شد
واکنش عراقچی به بمباران دانشگاه‌ها
اصابت موشکهای ایران به زیرساخت راهبردی صنعتی اسرائیل
سخنگوی قرارگاه خاتم‌الانبیا: منزل فرماندهان و مسئولان دشمن را هدف قرار می‌دهیم
موج 86 وعده صادق اجرا شد/ اهداف آمریکایی و صهیونیستی در منطقه زیر ضرب سپاه
فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی به شهادت رسید
کنایه پاپ به دولت ترامپ: خدا دعای جنگ‌افروزان را رد می کند
مهدی احمدی درگذشت
75 درصد آمریکایی‌ها خواهان استیضاح و حبس ترامپ
پاکستان: در حال رایزنی برای پایان دادن به جنگ منطقه هستیم
تلاش‌های ناامیدکننده دیپلماتیک ترامپ در قبال ایران