×
سیاسی
شناسه خبر : 280029
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/15 ساعت 14:44
اژه‌ای: طی روزهای جنگ خدمات قضایی ادامه دارد

اژه‌ای: طی روزهای جنگ خدمات قضایی ادامه دارد

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای؛ رئیس قوه قضاییه از تداوم ارائه خدمات قضایی به مردم و همچنین مستندسازی جنایات آمریکا و اسرائیل خبر داد.

نورنیوز_ گروه سیاسی : رئیس قوه قضاییه در بازدید از دادسرای تهران تأکید کرد که ارائه خدمات قضایی به مردم و مستندسازی جنایات آمریکا و اسرائیل با قوت ادامه دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه در راستای نظارت‌ها و سرکشی‌های مستمر خود از مراکز و مراجع قضایی، صبح امروز از یکی از نواحی دادسرای تهران بازدید به عمل آورد و با حضار در این مرجع قضایی به گفتگو پرداخت.

بازدید رئیس قوه قضائیه از این مرجع قضایی در شرایطی است که ایران اسلامی و فرزندان امام خامنه‌ای شهید و عزیز در هفتمین روز نبرد مقدس خود با جبهه اشقیاء به سرکردگی رژیم‌های شیطانی آمریکا و اسرائیل قرار دارند و متجاوزان حمله به مناطق مسکونی و مراجع خدمات‌رسان به مردم از جمله مراکز قضایی را در دستور کار قرار داده‌اند.

رئیس دستگاه قضا در جریان بازدید امروز خود از یکی از نواحی دادسرای تهران، با نیروها و مسئولان قضایی حاضر در این مرجع به گفتگوی صمیمانه پرداخت و خطاب به آنان تاکید کرد که جانفشانی شما در این شرایط در راستای خدمت به کشور و مردم، در نزد خداوند مأجور است.

رئیس عدلیه در ادامه بیان داشت: دشمن غدّار و متجاوز، این روزها حمله وحشیانه به منازل مسکونی مردم را در دستور کار قرار داده است؛ در چنین شرایطی علاوه بر خدمات‌رسانی‌های امدادی و اسکانی به مردمی که دشمن متجاوز خانه‌هایشان را هدف گرفته توسط دستگاه‌های مسئول، ما در قوه قضائیه نیز مکلف هستیم انواع و اقسام خدمات حقوقی و قضایی را به این دسته از شهروندان به‌صورت ویژه ارائه دهیم.

رئیس قوه قضائیه بیان داشت: تمامی نواحی دادسرای تهران و همچنین سایر استانهای کشور بصورت شبانه‌روزی با شعب کشیک به خدمات‌رسانی قضایی به عموم مردم می‌پردازند و نظارت‌های قضایی کماکان استمرار دارد؛ حوادث اخیر سبب نشده تا در پیشبرد امورات قضایی، تعطیلی حادث شود.

رئیس دستگاه قضا عنوان کرد: تمام نیروهایی که در سنگرهای قضایی و سایر سنگرهای خدمات‌رسانی، این روزها، پای کار کشور و مردم هستند، همپای نیروهای نظامی و امنیتی، مشغول جهاد فی‌سبیل‌الله می‌باشند و نزد خداوند مأجور هستند.

رئیس عدلیه عنوان کرد: از دادستان تهران و سایر مسئولان و نیروهای قضایی که در شرایط فعلی بصورت شبانه‌روزی و میدانی، ارائه خدمت می‌کنند، کمال قدردانی را دارم.

قاضی‌القضات تصریح کرد: با تمامی عناصری که قصد دارند از شرایط فعلی سوءاستفاده کنند و به انحاء مختلف، امنیت شهروندان را مخدوش گردانند و به اموال و عرض و جان مردم دست‌درازی کنند، هشدار می‌دهم که وفق قانون، مورد برخورد بسیار شدید و قاطعانه قرار خواهند گرفت؛ در شرایط فعلی کسی تصور نکند که فضا برای اعمال مجرمانه فراهم است.

محسنی اژه‌ای اظهار داشت: مستندسازی و گردآوری اسناد قضایی ناظر بر جنایات و تعدیات رژیم‌های آمریکا و اسرائیل علیه ملت ایران جهت اقامه دعوا علیه این متجاوزان، در دستور کار جدی قرار دارد.

 


نظرات

آخرین اخبار
ترکیب احتمالی تراکتور مقابل الشباب
ادعای تازه ترامپ درباره جنگ ایران؛ پایان جنگ نزدیک است؟
یمن: سقوط رهگیرهای عربستانی باعث خسارت به مسجد شده است
واللا: ایده حمله اسرائیل به دمشق در ارتش مطرح شده است
پیاتزا: هرگز بازی را رها نکردیم؛ به تیمم افتخار می‌کنم
اعلام موجودیت سومالی‌لند با آمادگی اعزام 2 هزار نیرو به غزه!
رده‌بندی نهایی والیبال قهرمانی آسیا اعلام شد
پیراهن دو تیم تراکتور و شباب الاهلی برای دیدار فردا در لیگ نخبگان آسیا + عکس
سردار رادان: بیرانوند سرباز است؛ باید به ملوان یا فجر برود
استیو بنن: ترکیه بزرگترین خطر برای آمریکا است
ابو ساهر، رهبر داعش در کرکوک دستگیر شد
سرمربی ژاپن: برای شکست ایران خیلی سخت جنگیدیم
ترکیب مس شهر بابک در بازی با نساجی مازندران
تأکید بر توسعه همکاری‌های اقتصادی ایران در قالب بریکس
کانادا در مسیر اروپا؛ ایده عضویت وابسته در اتحادیه اروپا
کشف تاریخی در اهر؛ کتیبه 10 سطری اورارتویی به فهرست آثار ملی رفت
آمادگی ژاپن برای خمایت از کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا
کشف 41 ماینر غیرمجاز در خرمشهر؛ فعالیت استخراج رمزارز در 6 خانه متوقف شد
اعلام زمان بازگشایی کامل مرزهای ایران و عراق؛ کدام گذرگاه‌ها فعال شدند؟
جزئیات نجات معجزه‌آسای کودک 10 ساله در پارس‌آباد
فرودگاه ویلنیوس به‌دلیل تهدید پهپادی بسته شد
اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در شهرکرد
خبر خوش استقلال برای هواداران؛ سقر رایگان از شلمچه تا ورزشگاه بصره
خیز دموکرات‌ها برای پایانِ ترامپ
صف‌آرایی بارسلونا ولوانته+ترکیب دو تیم
220 ماینر غیرمجاز در شهرک صنعتی شیراز توقیف شد
سکوت دانشگاه در برابر شبهات فاصله با دانشجو را بیشتر می‌کند
کشف 15 تن برنج احتکارشده در لاهیجان
شروع فاجعه‌بار تاتنهام در لیگ برتر
نشست سرنوشت‌ساز وزرای خارجه ایران و کشورهای خلیج فارس؛ امنیت هرمز در کانون مذاکرات
غرب آسیا در آستانه تغییر موازنه؛ از هرمز تا باب‌المندب
مرگ «براید» در ساحل بندر لنگه؛ کارشناسان وارد بررسی می‌شوند
3 ستاره والیبال ایران در تیم رویایی آسیا
تیم والیبال ژاپن یازدهمین قهرمانی آسیا را جشن گرفت؛ مدال المپیک آرزوی ایشیکاوا
دروغ گوبلز آنتروپیک درباره یمن
قطعی برق مازندران فردا دوشنبه 23 شهریور؛ برنامه خاموشی ساری، آمل و رامسر را ببینید
تاج :دربی زنان با VAR برگزار می‌شود
رویکرد انصارالله برای پایان دادن به جنگ داخلی در یمن
برنامه قطعی برق اردبیل برای دوشنبه 23 شهریور منتشر شد؛ ساعات خاموشی مشگین‌شهر و خلخال
تقدیر مجلس از 200 روز ایستادگی مردم
اختیار جدید برای پلیس مدرسه
هشدار وزارت بهداشت درباره افزایش کرونا
لحظه به لحظه با دربی جذاب شهر منچستر
ژاپن 3 - ایران صفر؛ قهرمانی آسیا از دست رفت، جنگ برای المپیک ادامه دارد+ فیلم خلاصه بازی
سقوط تاریخی محبوبیت مکرون در فرانسه
ابن‌الرضا: تهدیدهای تکراری نشانه ضعف دشمن است
31 شهریور؛ آخرین مهلت مالیات اشخاص حقوقی
هشدار پلیس در پیک پایانی سفرهای تابستانی
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 22 شهریور 1405+جدول قیمت ها
قطعی برق آذربایجان غربی فردا دوشنبه 23 شهریور؛ برنامه خاموشی ارومیه، مهاباد و ماکو