×
بین الملل
شناسه خبر : 279986
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/15 ساعت 11:45
موضع‌گیری جدید فرانسه درباره حملات نظامی علیه ایران

موضع‌گیری جدید فرانسه درباره حملات نظامی علیه ایران

سفارت فرانسه در تهران با انتشار اطلاعیه‌ای تأکید کرد این کشور «به هیچ‌وجه در هیچ یک از عملیات های آمریکا علیه ایران شرکت نمی‌کند و استقرار تجهیزات آمریکایی در پایگاه های فرانسوی در خاورمیانه را «نادرست» خواند.

نورنیوز_ گروه بین الملل : سفارت فرانسه در تهران در اطلاعیه‌ای با تاکید بر اینکه این کشور «به هیچ‌وجه در عملیات ایالات متحده» علیه ایران شرکت نمی‌کند، استقرار ادعایی تجهیزات آمریکایی در پایگاه های فرانسوی در خاورمیانه را «نادرست» خواند.

سفارت فرانسه در پستی در شبکه اجتماعی اینستاگرام به زبان فارسی نوشت: اطلاعات منتشر شده مبنی بر استقرار ادعایی تجهیزات آمریکایی در پایگاه‌های ما در خاورمیانه نادرست است.

در این متن آمده است: از سوی دیگر، هواپیماهای آمریکایی که پشتیبانی عملیاتی و نه هواپیماهای جنگی ارائه می‌دهند، در پایگاه هوایی ایستر در فرانسه پذیرفته شده‌اند. این یک رویه معمول در چارچوب ناتو است.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: با این حال با توجه به شرایط فعلی فرانسه تصریح کرده است که این تجهیزات به هیچ وجه در عملیات انجام شده توسط ایالات متحده در ایران شرکت نمی‌کنند بلکه صرفاً برای مشارکت در دفاع از شرکای ما در منطقه استفاده می‌شوند. فرانسه در این مورد تضمین کامل دریافت کرده است.

امروز همچنین امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه در پستی در شبکه‌های اجتماعی نوشت: ما در حال جنگ نیستیم. فرانسه در خاورمیانه «جنگ به راه نمی‌اندازد» و در آنجا «درگیر» نخواهد شد.

رئیس جمهور فرانسه در جواب یکی از کاربران که از پیامدهای تهاجم نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران ابراز نگرانی کرده بود، افزود: به خوبی نگرانی شما را درک می‌کنم. فرانسه بخشی از این جنگ نخواهد بود.

اظهارات مکرون در حالی مطرح می‌شود که وی از استقرار منابع نظامی برای محافظت از منافع این کشور و متحدانش در حاشیه خلیج فارس خبر داد. همچنین با تصمیم وی ناو هواپیمابر شارل دو گل عازم خاورمیانه شده است.

به گزارش ایرنا، تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌پگری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

تحلیلگران معتقدند این اقدام نشان داد که آمریکا در عمل پایبندی لازم به اصول گفت‌ وگو، اعتمادسازی و حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اختلافات ندارد و همچنان از گزینه نظامی به‌ذعنوان ابزار فشار سیاسی بهره می‌گیرد.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده‌اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است. جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
نیمه دوم /انگلیس (4) - فرانسه (3)
چت‌جی‌پی‌تی به والدین هشدار می‌دهد
هشدار مجدد آمریکا به شهروندان خود در منطقه غرب آسیا
افشاگری نیویورک‌تایمز از حملات ایران به پایگاه آمریکا در اردن
حمله آمریکا به حوالی سیریک/تکذیب تخلیه خارگ/ممنوعیت تردد غیرضروری در هرمزگان
هرتسوگ: عربستان حق توافق با ایران ندارد!
کبد چرب؛ بیماری خاموشی که به اپیدمی جهانی تبدیل شده است
ادعای سنتکام درباره ادامه محاصره دریایی ایران
نجباء: آمریکا هزینه دور زدن تنگه هرمز را از عراق می‌گیرد
بانک‌های خوزستان روز دوشنبه تعطیل هستند
شریعتی:حمله به اهداف‌ نفتی منطقه عامل بازدارنده آمریکاست
دزدی 15 میلیارد دلاری ترامپ از ونزوئلا
انصارالله: کشورهای میزبان پایگاه‌های آمریکا شریک تجاوز به ایران هستند
رهبر انقلاب: مردم مومن عراق در استقبال از قائد عظیم‌الشان شهید حماسه‌ای عظیم آفریدند
غریب‌آبادی: پیگیر خسارت‌ جنگ‌ها هستیم + فیلم
خبر قطع اینترنت تکذیب شد
موشکهای ایران‌ به ترامپ فهماند که جنگ، بازی کامپیوتری نیست!
پرسپولیس به دنبال بازیکن پیشین بارسلونا
چرا تنگه هرمز به محور اصلی تقابل ایران و آمریکا تبدیل شد؟
خروج هرمزگان از برنامه خاموشی برق کشور
پزشکیان: اتحاد و پرهیز از تفرقه رمز عبور از بزنگاه تاریخی است
زمان سفر نخست‌وزیر عراق به تهران مشخص شد
سقوط محبوبیت ترامپ؛ نارضایتی اقتصادی آمریکایی‌ها به اوج رسید
پاسخ نیروهای مسلح ایران به تجاوز جدید آمریکا؛ اعتراف سنتکام به هلاکت نظامیان آمریکایی
والیبال نوجوانان ایران قهرمان آسیا شد+ تبریک عارف
آماده‌باش کامل عراق برای اربعین؛ امنیت زائران در اولویت است
پروازهای ایران به دبی از سر گرفته شد
3 طلا و یک نقره ثمره تلاش زیست‌شناسان جوان ایران در جهان
عارف: آمریکا پیش از خشک شدن مرکب تفاهم‌نامه، تعهداتش را نقض کرد
دستور فتاح برای کمک به مناطق آسیب‌دیده و تامین آب شرب 20 روستای جاسک
افتخارآفرینی شیمی‌دان‌های جوان ایران در جهان؛ 4 مدال برای تیم ملی
ادارات هرمزگان فردا یکشنبه با 50 درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند
والیبالیست های نوجوان ایرانی در تیم رویایی آسیا
اعتراف سنتکام به کشته‌شدن 2 نظامی آمریکایی در اردن
مهاجم گل‌گهر با سپاهان به توافق رسید
نادر غبیشاوی به استقلال پیوست
جنگ با ایران میراث ترامپ را نابود می‌کند
حادثه برای کشتی تجاری در نزدیکی سواحل عمان
اسرائیل هیوم: ترامپ تمایلی به دیدار با نتانیاهو ندارد
خیبر مدافع ذوب‌آهن را جذب کرد
مردم از تردد غیر ضرور در جاده‌های هرمزگان خودداری کنند
کمیته بین‌المللی المپیک قصدی برای محرومیت اینفانتینو ندارد!
تردد از تونل شهید میرزایی بندرعباس ممنوع شد
ایران در سید سوم فوتبال آسیایی ناگویا قرار گرفت
رهبر انقلاب: نقض تفاهم‌نامه بار دیگر نامعتبربودن امضای رئیس‌جمهور آمریکا را ثابت کرد
پشت پرده اعترافات ونس؛ سیاست یا عملیات روانی؟
بقائی:آمریکا با حمله به غیرنظامیان جنایت جنگی مرتکب شد
پخش رقابت فرانسه و انگلیس برای برنز جام جهانی از شبکه سه
هشدار یک مقام نظامی درباره پیامدهای حمله آمریکا به زیرساخت‌های ایران
لاوروف و امارات خواستار توقف درگیری‌ها در تنگه هرمز شدند