×
سیاسی
شناسه خبر : 279982
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/15 ساعت 10:51
تکذیب حمله ایران به سفارت آمریکا در ریاض

تکذیب حمله ایران به سفارت آمریکا در ریاض

سفیر ایران در عربستان سعودی ضمن تکذیب ادعاها در خصوص حمله ایران به سفارت آمریکا در ریاض، از تعهد عربستان نسبت به اجازه ندادن برای استفاده از قلمروی این کشور برای حملات غیرقانونی علیه ایران قدردانی کرد.

نورنیوز_ گروه سیاسی : «علیرضا عنایتی» سفیر ایران در عربستان در گفت‌وگویی ادعاها درباره حمله ایران به سفارت آمریکا در ریاض را رد کرده و از تعهد عربستان نسبت به اجازه ندادن به استفاده از قلمروی این کشور برای حملان غیرقانونی علیه ایران قدردانی کرد.

«علیرضا عنایتی» سفیر ایران در عربستان سعودی قاطعانه ادعاها مبنی بر اینکه ایران این هفته سفارت آمریکا در ریاض را هدف قرار داده است، تکذیب کرد.

اظهارات عنایتی در پی پاسخ تهران به حملات غیرقانونی آمریکا و رژیم صهیونیستی به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران با هدف قرار دادن پایگاه‌ها و مواضع آمریکا درکشورهای منطقه مطرح شده است. 

ایران با تاکید بر اینکه تا هر زمانی که لازم باشد به دفاع از خود ادامه خواهد داد، تاکید کرده است جنگ آن با کشورهای همسایه نیست و تنها منافع آمریکا هدف قرار می‌گیرند که به‌رغم تلاش‌های کشورهای منطقه برای حل‌وفصل دیپلماتیک مسائل در روابط تهران-واشنگتن، باری دیگر به دیپلماسی خیانت کرد.

عنایتی در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه بیان کرد: «ما تایید کردیم که ایران هیچ نقشی در حمله به سفارت آمریکا در ریاض ندارد. اگر فرماندهی عملیات در تهران جایی را مورد حمله قرار دهد، مسؤولیت آن را بر عهده می‌گیرد.»

سفیر ایران تاکید کرد که تهران از تعهد پادشاهی عربستان به اجازه ندان استفاده از «حریم هوایی، آب‌ها یا خاک» خود برای حملات آمریکا قدردانی می‌کند.

علیرضا عنایتی گفت: «ما از آنچه بارها شنیده‌ایم قدردانی می‌کنیم، اینکه برادران ما در عربستان سعودی به دیگران اجازه نمی‌دهند از حریم هوایی، آبی و خاک این کشور علیه جمهوری اسلامی ایران استفاده کنند. ما آنچه عربستان سعودی می‌گوید را می‌پذیریم و تأیید می‌کنیم.»

در همین راستا، «علی بحرینی» سفیر و نماینده دائمی ایران در نزد سازمان‌های بین‌المللی در ژنو در نامه‌ای به دبیرکل کنفرانس خلع سلاح با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده و همواره مسیر دیپلماسی را دنبال کرده است، اعلام کرد که اکنون با تحمیل جنگی دیگر از سوی آمریکا و رژیم اسرائیل، ایران بدون تردید از حق ذاتی خود در دفاع مشروع بر اساس ماده ۵۱ منشور ملل متحد استفاده خواهد کرد.

در این چارچوب تصریح شده است که با آغاز جنگ تجاوزکارانه از سوی آمریکا، تمامی پایگاه‌ها، تاسیسات و دارایی‌های آن کشور در منطقه، در چهارچوب اعمال حق دفاع مشروع ایران، اهداف مشروع محسوب می‌شوند.

در این نامه تاکید شده است که این جنگ تنها علیه ایران نیست، بلکه تعرضی به صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی، حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد است.

 


نظرات

آخرین اخبار
نورنما | نمایی متفاوت از محل تدفین رهبر
مستمری مددجویان بهزیستی به حساب مشمولان واریز شد
سرگردانی مسافران قطار مشهد در بیابان‌های سمنان
بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های منطقه
رفع تدریجی اختلالات بانکی؛ فعالیت کامل سامانه‌ها تا پایان هفته
افزایش کلاهبرداری با پیامک و پیام‌های جعلی ابلاغیه قضایی
اژه‌ای: آمریکا و اسرائیل هم مجازات شوند هم خسارت بپردازند
قیمت نقره امروز شنبه 20 تیر 1405 + جدول
قیمت گوشت قرمز امروز 20 تیر 1405 + جدول
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 20 تیر 1405+جدول
نورویدئو | وقتی سیاست، زبانش را از دست می دهد
چرا نوجوانان روز به روز از دنیای کتاب دورتر می شوند؟
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 20 تیر 1405 +جدول قیمت ها
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 20 تیر 1405 / دلار 4 هزار تومان ریزش کرد
انهدام محموله انفجاری در مرز کردستان
انتقام خون امام شهید را از قاتلین جنایتکار و بی‌آبرو می گیریم
واکنش سازمان هواپیمایی به شایعه خرید بوئینگ از عربستان
فارن‌پالیسی: تهدیدسازی علیه ترکیه بخشی از راهبرد انتخاباتی نتانیاهو است
احضار مدیرعامل پالایشگاه پلدختر پس از آتش‌سوزی
خداحافظی با چک رمزدار
جایگاه دانشگاه‌های ایرانی در جدیدترین رتبه‌بندی‌های جهانی
هشدار اتحادیه اروپا به متا؛ اینستاگرام و فیس‌بوک در آستانه جریمه سنگین
وجه همه بلیت‌های پروازهای لغوشده بازگردانده شد
هشدار درباره احتمال سقوط اجسام در هنگام ورزش باد شدید
ایهود باراک: نتانیاهو برای تشدید جنگ تدارک می‌بیند
رشد انفجاری معاملات بورس کالا و انرژی در 3 ماه نخست سال
مهاجرانی: دولت برای عزت ایران حتی گلوله هم می‌خورد
پیام‌هایی از مراسم آقای شهید
جدال بر سر یادداشت تفاهم
پشت پرده سفر رامین رضاییان به اسپانیا؛ واکنش باشگاه استقلال به خبر انتقال جنجالی
پیاتزا: اردوی صربستان برای ما مثل یک مرهم بود
وضعیت ترافیک تهران امروز 20 تیر ماه
مترو و BRT تهران تا کی رایگان می‌ماند؟
تهدید به مرگ خامینتون کامباس؛ سایه وحشت پس از حذف کلمبیا از جام جهانی
خسارت 300 میلیون دلاری به زیرساخت‌های پژوهشی کشور در جنگ
بن سلمان و ترامپ درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کردند
دلخوری محمدی از پرسپولیس؛ آیا میلاد با قرمزها قرارداد می‌بندد؟
آغاز عرضه ارز زیارتی اربعین از امروز + جزئیات خرید
دبیرکل کتائب حزب‌الله: تهدید دشمنان، ما را از مسیرمان باز نمی‌دارد
ترامپ چرا ناگهان از جان خودش گفت؟
اسپانیا - فرانسه؛ فینال زودرس جام جهانی 2026 در راه است
شبکه امداد مترویی تهران در راه بهره‌برداری تا پایان سال
چرا ترامپ ناگهان از جان خود گفت؟ پیام پنهان پس از تشییع میلیونی رهبر شهید
نورنما | سناریوی ترسناک در چین
حسین؛ پیام‌آور کرامت انسان
ابَر سرمایه تشییع قائد شهید
کالابرگ تیر 1405 شارژ شد+ جزئیات
آتش‌بس در لبنان و دشواری‌های پیش‌‌رو
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 20 تیر 1405+ جدول
پرونده جنایی عجیب؛ راز زیر گرفتن شوهر پس از انتقال خانه فاش شد