×
بین الملل
شناسه خبر : 279975
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/15 ساعت 10:39
واکنش ترامپ به افزایش قیمت نفت و بنزین

واکنش ترامپ به افزایش قیمت نفت و بنزین

دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده به دنبال پیامدهای تجاوز نظامی واشنگتن و رژیم صهیونیستی علیه ایران و تأثیرات آن بر قیمت جهانی نفت و بنزین مدعی شد نگران افزایش قیمت بنزین نیست.

نورنیوز_ گروه بین الملل : دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در پی پیامدهای تجاوز نظامی واشنگتن و رژیم صهیونیستی به ایران بر قیمت جهانی نفت و نیز بنزین در آمریکا، ادعا کرد که نگران افزایش قیمت بنزین نیست.

رئیس جمهور آمریکا در گفت وگو با رویترز با بیان اینکه نگران افزایش قیمت بنزین در آمریکا در نتیجه تجاوز نظامی به ایران نیست، گفت: «اگر قیمت‌ها افزایش یابد، افزایش می‌یابد.»

ترامپ در حالیکه مردم، بازار و سهامداران آمریکایی از آغاز جنگ علیه ایران نگران و هراسان هستند، مدعی شد: «من هیچ نگرانی در این مورد ندارم. وقتی این [جنگ] تمام شود، قیمت‌ها خیلی سریع کاهش می‌یابند و اگر افزایش یابند، افزایش می‌یابند، اما این بسیار مهم‌تر از افزایش اندک قیمت بنزین است.»

تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران طی چند روز گذشته باعث شده است قیمت بنزین در آمریکا حدود ۲۰ سنت در هر گالن (یعنی حدود ۷ درصد) افزایش یابد.

ترامپ به رویترز گفت که قصد ندارد از ذخایر استراتژیک نفت آمریکا استفاده کند؛ بزرگ‌ترین ذخیره اضطراری نفت جهان که در شبکه‌ای از غارهای نمکی زیرزمینی در ایالت‌های لوئیزیانا و تگزاس نگهداری می‌شود.

او همچنین ادعا کرد که مطمئن است تنگه هرمز، کانالی در نزدیکی سواحل جنوبی ایران که از هر پنج بشکه نفت جهان یک بشکه از آن عبور می‌کند، باز خواهد ماند.

اظهارات ترامپ بیش از یک هفته پس از آن مطرح می‌شود که او در سخنرانی وضعیت کشور (State of the Union) گفته بود که قیمت بنزین کاهش یافته است.

به گزارش ایرنا، تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌پگری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

تحلیلگران معتقدند این اقدام نشان داد که آمریکا در عمل پایبندی لازم به اصول گفت‌ وگو، اعتمادسازی و حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اختلافات ندارد و همچنان از گزینه نظامی به‌ذعنوان ابزار فشار سیاسی بهره می‌گیرد.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده‌اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است. جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.


اخبار مرتبط
چرا تهدید عصر حجر به طراحی میز مذاکره با قواعد ایران تبدیل شد؟
پنج‌شنبه 1405/01/20 ساعت 08:44
نورنیوز بررسی می‌کند،
چرا تهدید عصر حجر به طراحی میز مذاکره با قواعد ایران تبدیل شد؟
تن دادن دونالد ترامپ به آتش‌بس دو هفته‌ای و طرح 10 ماده‌ای، همزمان با ادعای آغاز «عصر طلایی خاورمیانه» نشان می‌دهد که تحولات غرب آسیا از نظم آمریکایی–صهیونیستی عبور کرده و مقاومت محور جدید امنیت و استقلال منطقه را رقم زده است.
اعلام آمادگی ترامپ برای دست زدن به جنایت جنگی
یکشنبه 1405/01/02 ساعت 16:15
اعلام آمادگی ترامپ برای دست زدن به جنایت جنگی
تهدید ترامپ به نابودی زیر ساختهای برق ایران اعتراف آشکار به جنایت جنگی و نشانه استیصال است. ایران سیاست راهبردی خود در تنگه هرمز را قطعا تغییر نمی دهد اما برای ترامپ، اسرائیل و متحدان منطقه ای ، شرایط اجتماعی و زیستی بسیار سخت و غیرقابل تصور در انتظار است.
ادعای عجیب ترامپ : ایران را از نقشه جهان محو کردیم!
یکشنبه 1405/01/02 ساعت 03:31
ادعای عجیب ترامپ : ایران را از نقشه جهان محو کردیم!
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال ادعا عجیبی مطرح کرد و نوشت: ایالات متحده “ایران را از نقشه جهان محو کرده است” و به اهداف خود در جنگ زودتر از موعد رسیده است.
خودشیفته‌ای که دشمن واقعیت‌هاست
سه‌شنبه 1404/12/26 ساعت 20:33
نورنیوز سخنان ترامپ در جعلی دانستن فیلم راهپیمایی روز قدس را بررسی می‌کند
خودشیفته‌ای که دشمن واقعیت‌هاست
ترامپ چنان تخته‌بند روایت‌سازی تحریف‌شده اسراییلی‌ها قرار گرفته که حتی گزارش‌های رسانه‌های جریان اصلی در آمریکا را هم نمی‌پذیرد و آنها را متهم به دروغگویی می‌کند و به دلیل گزارش‌هایشان خواستار تعطیلی آنهاست! او در توری از شبه واقعیت‌های قلابی گرفتار شده است که تحلیل‌گران اسراییلی برایشان بافته‌اند.
وزیر امنیت داخلی آمریکا برکنار شد
جمعه 1404/12/15 ساعت 11:04
وزیر امنیت داخلی آمریکا برکنار شد
کریستی نوم، وزیر امنیت داخلی دولت تروریستی آمریکا و از چهره‌های برجستهٔ اجرای سیاست‌های سختگیرانهٔ مهاجرتی، اعلام کرد در پایان این ماه از سمت خود کناره‌گیری می‌کند.
ایران به شورای امنیت درباره حمله به مراکز غیرنظامی نامه فرستاد
جمعه 1404/12/15 ساعت 06:09
ایران به شورای امنیت درباره حمله به مراکز غیرنظامی نامه فرستاد
امیرسعید ایراوانی نماینده دائم جمهوری اسلامی در سازمان ملل متحد، در نامه‌ای به شورای امنیت سازمان ملل و دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد:در طول این جنگ مجرمانه علیه کشورم، متجاوزان به‌طور عمدی مناطق غیرنظامی پرجمعیت و زیرساخت‌های حیاتی غیرنظامی را مورد هدف قرار داده‌اند.
نظرات

آخرین اخبار
ارتباط معنادار کیفیت رژیم غذای و سلامت ریه
ناسا با کسوف مصنوعی به دنبال چیست؟
همه علائم و عوارض احتمالی ابتلا به زونا
عاداتی که کلیه‌ها را نابود می‌کنند
دارویی که چربی‌ها را بدون از دست دادن عضله یا کمتر غذا خوردن می‌سوزاند!
اولین تولد اکبر عبدی بدون عمو اکبر
خروج نیروهای خارجی از عراق طبق جدول زمانی
نخست‌وزیر قطر فردا به تهران می‌آید
افتتاح بزرگ‌ترین کارخانه هوشمند شوینده ایران
کولاک سعید اسماعیلی؛ طلای بدون امتیاز
مسعود حسنخانی، نوازنده پیشکسوت ویولن درگذشت
کاهش سرعت رشد تورم در مرداد 1405
تمام شهرهای فارس گازدار شدند
افتتاح 60 کیلومتر راه و بزرگراه در هرمزگان
نورنما | واژگونی چند هواپیما در فرودگاهی در ایتالیا بر اثر طوفان
حریق مراتع کلاردشت پس از چهار ساعت تلاش مهار شد
مقاومت و خدمت‌رسانی؛ راهبرد ایران در برابر تحریم‌ها
انهدام باند بزرگ قاچاق شیشه در سیستان و بلوچستان
دموکراسی‌خواهان آمریکا علیه دیکتاتور کاخ‌نشین قیام می‌کنند؟
کوانتوم و هوش مصنوعی؛ دو اولویت فناورانه ایران
گفت‌وگوی لاوروف و وزیر خارجه مصر درباره تحولات غرب آسیا
حکیم: بحران اقتصادی اولویت نخست عراق است
سومین تساوی گل‌محمدی با دهوک در لیگ عراق
گفت‌وگوی عراقچی با نماینده مسیحیان ارامنه شمال کشور
همدردی ایران با قربانیان آتش‌سوزی بیمارستان اسلام‌آباد
افشاگری گزارشگر ویژه سازمان ملل درباره ساکت کردن منتقدان اسرائیل از سوی آمریکا
رازهای فرار از کابل
رابطه راهبردی ایران و چین به اجازه هیچکس نیازی ندارد
بیمه معلمان مدارس غیردولتی روی میز مجلس
توافق بازسازی فازهای 9 و 10 پارس جنوبی امضا شد
تأکید شورای عالی انقلاب فرهنگی بر اصلاح رشته‌های دانشگاهی
خبر بلومبرگ از تشدید حملات روسیه به اوکراین
آتلانتیک: قمار قطری‌ها روی جلب نظر ترامپ فاجعه‌بار بود
تقدیر زلنسکی از نامه ضدایرانی نتانیاهو!
پرداخت 140 میلیارد تومان به شاکیان شهر خودرو و ریگان خودرو
مالاریا در فرودگاه فرانکفورت قربانی گرفت
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز چهارشنبه 4 شهریور
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه 5 شهریور/ آیا طلا سقوط می کند؟
جدول زمانبندی قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 5 شهریور
قائم‌پناه: وفاق یعنی بهره‌گیری از ظرفیت همه مردم
واکنش انگلیس به تخریب مرکز آموزشی آنروا
تأکید وزیر نیرو بر تسریع آبرسانی سرانی
مسئولیت قانونی و اخلاقی سازمان ملل و کلیه دولت‌ها برای محکوم‌کردن اقدام غیرقانونی آمریکا
فرانسه اظهارات مقام اسرائیلی درباره کشتار فلسطینیان را بشدت محکوم کرد
اعتبار 400 میلیاردی برای ساختمان فدراسیون وزنه‌برداری
حمایت آیت‌الله سیستانی از یتیمان جنگ‌زده لبنان
برنامه قطعی برق کرمان فردا پنجشنبه 5 شهریور اعلام شد+ لینک
حماس طرح‌های شهرک‌سازی اسرائیل را محکوم کرد
هدف وزنه‌برداری ایران؛ طلای بازی‌های آسیایی ناگویا
پذیرش نقشه راه از سوی حماس و گروه‌های فلسطینی یک تحول تاریخی است