×
فرهنگی
شناسه خبر : 279957
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/15 ساعت 09:03
دلنوشته‌های خوانندگان پاپ به مناسبت شهادت رهبر انقلاب

دلنوشته‌های خوانندگان پاپ به مناسبت شهادت رهبر انقلاب

جمعی از خوانندگان موسیقی پاپ نسبت به حملات آمریکا و اسرائیل علیه کشورمان و شهادت رهبر معظم انقلاب واکنش نشان داده و یادداشت‌ها و دلنوشته‌هایی را منتشر کردند.

نورنیوز_ گروه فرهنگی: جمعی از خوانندگان موسیقی پاپ در واکنش به حملات نیروهای صهیونیستی آمریکایی به کشورمان و شهادت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب یادداشت‌ها و دلنوشته‌هایی را منتشر کردند.

سالار بحیرایی خواننده و آهنگساز در واکنش به حملات نیروهای صهیونیستی آمریکایی به کشورمان و شهادت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب نوشت: «او مردی بود که در طوفانِ دشمنی‌ها، قامتش خم نشد و صدایش نلرزید.

سال‌ها با صلابت از عزت این سرزمین پاسداری کرد و دل‌های مومنان را به امید پیوند زد. امروز اگرچه جسمش در میان ما نیست اما راه و اندیشه‌اش زنده است. یقین داریم روزی آنان که در برابرش ایستادند نیز به بزرگی و استواری‌اش اعتراف خواهند کرد. شهادتش تسلیت و راهش پررهرو»

علی رها خواننده و آهنگساز نیز در واکنش به شهادت رهبر معظم انقلاب نوشت: «با اندوهی عمیق، شهادت ایشان را تسلیت عرض می‌کنیم. سال‌ها ایستادگی و صلابت در برابر دشمنان، برگ زرینی در تاریخ این ملت به یادگار گذاشت. بی‌تردید نام و راه او در حافظه مردم ماندگار خواهد ماند. این ضایعه را به ملت شریف ایران تسلیت می‌گوییم.»

علی اصحابی خواننده نوشت: «سال‌ها صدای او، طنین استقامت در گوش روزگار بود؛ صدایی که از ایمان می‌آمد و به امید ختم می‌شد. امروز اگرچه در سوگش نشسته‌ایم اما باور داریم اندیشه و مکتبش در جانِ نسل‌ها جاری خواهد ماند. شهادتش را به همه دلدادگان حقیقت تسلیت عرض می‌کنیم.»

پیربد دیگر خواننده موسیقی پاپ نوشت: «او در هنگامه‌ تندبادِ تهدید، کوهِ اطمینان بود؛ نه واژه‌ای از هراس بر زبان آورد و نه گامی از یقین واپس نشست. اکنون که ردای خاک را وانهاده و به افق‌های بلند پیوسته است، نامش در حافظه‌ تاریخ این سرزمین، چونان ستاره‌ای خاموش‌نشدنی خواهد درخشید. این مصیبت را تسلیت می‌گوییم و بر راه روشنش درود می‌فرستیم.»

زانکو خواننده نیز در واکنش به شهادت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب نوشت: «او با ایمان و اطمینان قدم برداشت و هرگز در مسیر دفاع از حقیقت، دچار تزلزل نشد. اکنون که به دیدار معبود شتافته است، یادش در دل‌های عاشقان عدالت زنده‌تر از همیشه خواهد بود. برایش علو درجات و برای بازماندگان صبر و آرامش مسئلت داریم.»

مهدی تارخ شاعر، خواننده و آهنگساز نوشت: «او مردِ روزهای دشوار بود؛ آنجا که بسیاری تردید کردند، او یقین را برگزید. آنجا که بیم سایه افکند، او چراغ برافروخت. اکنون در فراقش، دل‌ها اندوهگین است اما راهی که گشود، همچنان پیش روی تاریخ امتداد دارد.»

به گزارش ایرنا، در حالی که تهران وارد مذاکرات جدی با واشنگتن شده بود، صبح نهم اسفند، آمریکا و رژیم صهیونیستی همانند دوره گذشته بدون توجه به مذاکرات، به خاک ایران تجاوز و به چندین نقطه در شهرهای مختلف کشورمان و از جمله تهران حمله کردند.

‌حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی حمله صبح روز شنبه رژیم صهیونیستی و آمریکا به شهادت رسیدند. همچنین نهم اسفندماه در حمله وحشیانه صهیونیست‌ها به مدرسه ابتدایی دخترانه شجره طیبه در میناب استان هرمزگان، ۱۶۸ کودک جان خود را از دست داده و به شهادت رسیدند. این حادثه ۹۵ مجروح نیز برجای گذاشته است.

این حملات همچنان ادامه دارد و تاکنون یکهزار و ۲۳۰ نفر از هموطنان به شهادت رسیده‌اند. عملیات‌ «وعده صادق ۴» برای مقابله با حملات نیروهای صهیونیستی آمریکایی آغاز شده و تا شکست دشمنان استمرار خواهد داشت.


نظرات

آخرین اخبار
کنکور 45 روز پس از پایان زمان جنگ برگزار می‌شود
آیا محاصره دائمی تنگه هرمز توسط آمریکا بخشی از یک طرح بسیار بزرگتر است؟
استقرار گسترده رادارهای اسرائیل در لبنان به‌دلیل نگرانی‌های امنیتی
سفیر آمریکا در اعتراض به سیاست‌های ترامپ کناره‌گیری کرد
ادعای بحران در صورت توقف پمپاژ نفت واقعیت ندارد
قیمت بنزین در آمریکا همزمان با تداوم تنش‌ها رکورد زد
الزام ادارات به کاهش 70 درصدی مصرف برق بعد از ساعت 13
تعطیلی 7 مدرسه ایرانی در امارات و کویت
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 9 اردیبهشت 1405
زاخارووا: تردد در تنگه هرمز پس از اقدام نظامی آمریکا دچار وقفه شد
قیمت سکه و طلا امروز 9 اردیبهشت 1405 + طلا در قله 20 میلیونی
سقوط هواپیما و آتش‌سوزی در فرودگاه «آدلاید» استرالیا
واکنش حماس به سخنان تونی بلر در شورای امنیت
قیمت دلار امروز چهارشنبه 9 اردیبهشت 1405 ؛ جهش تاریخی دلار
تعدیل بازار فولاد با عرضه سنگین ورق در بورس کالا
تأیید عبور امن کشتی ژاپنی از تنگه هرمز
ترکیه مانع عبور هواپیمای رئیس رژیم صهیونیستی شد
جزئیات قرارداد محرمانه گوگل و پنتاگون برای استفاده از هوش مصنوعی
پرواز رشت – تهران پس از دو ماه از سر گرفته شد
نتایج نظرسنجی جدید درباره عملکرد نظامی تل‌آویو فاش شد
رای سازمان ملل با روایت غرب است یاعدالت؟
ثبات بازار کالاهای اساسی با وجود تنش‌های اخیر در کشور
گندم در سال 1405 پنج نرخی شد
جهش تاریخی قیمت طلا؛ عبور هر گرم از مرز 20 میلیون تومان ؛ سکه به اوج رسید
ترویج لوازم کاهنده برای مصرف بهینه آب در سال 1405
پیش‌بینی باد شدید و احتمال آلودگی هوا در تهران
جزئیات ثبت‌نام و دریافت ارز حج تمتع 1405 اعلام شد
نامه مفتی لبنان به عون: توان و مشروعیت لبنان بر مقاومت استوار است
جزئیات نحوه برگزاری امتحانات پایه‌های یازدهم و دوازدهم
سکته قلبی دیگر سن نمی‌شناسد؛ این علائم را جدی بگیرید
حمایت آمریکا و 5 کشور آمریکای لاتین از پاناما در برابر چین
روایت جان‌فشانی‌ها رسالت اهل فرهنگ است
تنش پنهان ریاض–ابوظبی؛ از اوپک تا رسانه‌های خلیج فارس
جزئیات آسیب به 40 مرکز دارویی در جنگ رمضان
جزئیات حمله مسلحانه به گشت انتظامی در زاهدان
مرگ یک کارگر در حادثه معدن پرورده طبس
شهادت یک فلسطینی در جریان عملیات کرانه باختری
کمپین «جهان برای ایران»؛ روایت حمایت های بین المللی از ایران در جنگ رمضان
معامله بمب اتم با ترقه؟!
اژه‌ای: مقابله با فساد در دستگاه قضایی حتی در شرایط جنگی متوقف نمی‌شود
سازمان بازرسی: بازپرداخت پول پروازهای لغوشده الزامی است
چراغ سبز پکن برای ازسرگیری صادرات سوخت در ماه آینده
تنکرترکرز: صادرات نفت ایران در ماه دوم جنگ کم نشد
تشدید تنش در واشنگتن؛ احتمال شکایت از ترامپ بر سر اختیارات جنگی
خرید 80 هزار تن مرغ مازاد برای تنظیم بازار
نوراینفو | همه چیز برای دویدن تازه کارها
افت محدود قیمت نفت پس از رسیدن به اوج سه‌هفته‌ای
اروپای ناتوان تا کجا به تخته پاره تحریم چنگ می زند؟
اقتصادنگار | مبلغ کالا برگ چقدر افزایش می یابد؟
نوراینفو | 6 نکته موثر در کاهش مصرف سوخت در رانندگی