×
سیاسی
شناسه خبر : 279940
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/15 ساعت 02:54
در روزهای آینده روند حملات شدیدتر و گسترده‌تر خواهند بود

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص):

در روزهای آینده روند حملات شدیدتر و گسترده‌تر خواهند بود

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) با اشاره به جزئیاتی از ضربات سنگین به دشمن در روز ششم جنگ تحمیلی، عنوان کرد: در مجموع و با احتساب موج بیستم عملیات وعده صادق 4 بیش از 2000 فروند پهپاد و بیش از 600 فروند موشک علیه مواضع آمریکا در منطقه و اهداف صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی شلیک شدند و انجام حملات بیشتر علیه دشمنان کشورمان کماکان ادامه دارد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سرهنگ دوم پاسدار ابراهیم ذوالفقاری سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) در پیامی تصویری به ارائه توضیحاتی درباره جزئیات ضربات سنگین به دشمن در روز ششم عملیات وعده صادق ۴ پرداخت و با بیان اینکه «نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در شبانه روز گذشته عملیات‌های آفندی و پدافندی متعددی را اجرا کردند»، اظهار کرد: نیروی هوایی و دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با پرتاب پهپادهای انهدامی به سوی سرزمین‌های اشغالی، پایگاه هوایی رامات دیوید و سایت راداری میرون در اراضی اشغالی را هدف قرار دادند.

وی افزود: همچنین محل استقرار تروریست‌های آمریکایی در کمپ العدیری کویت نیز دیگر هدف حملات پهپادهای هجومی نیروی دریایی ارتش بود. نیروی زمینی ارتش نیز در ادامه عملیات‌های خود علیه تروریست‌های آمریکایی مستقر در کردستان عراق، مقر این نیروها را در اربیل مورد هجوم پهپادهای خود قرار داد.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) در ادامه با اشاره به اقدامات انجام شده از سوی نیروهای مختلف سپاه در جریان ششمین روز جنگ تحمیلی جاری گفت: نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در موج نوزدهم عملیات وعده صادق ۴ با رمز یا حسن بن علی (ع) موشک‌های بالستیک خرمشهر را که به کلاهک‌های سنگین مجهز بودند به سوی فرودگاه بن‌گوریون شلیک کردند. نیروی زمینی سپاه نیز در جریان موج نوزدهم عملیات با شلیک پهپادهای انهدامی، مواضع استقرار نیروهای تروریستی آمریکایی را در اقلیم کردستان عراق هدف حملات خود قرار دادند.

سرهنگ ذوالفقاری ادامه‌داد: موج بیستم عملیات وعده صادق ۴ نیز با نام و یاد شهدای مظلوم ناو شکن دنای ارتش جمهوری اسلامی ایران با رمز «یا معز المومنین» و با اقدامات ترکیبی، متنوع و پر دامنه نیروهای مسلح علیه اهداف آمریکایی و صهیونیستی اجرا شده که اخبار و اطلاعات آن متعاقباً اعلام خواهد شد.

وی با اشاره به مورد اصابت قرار گرفتن یک ناو آمریکایی توسط پهپادهای نیروی دریایی سپاه اظهار کرد: ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن که با هدف مدیریت تنگه هرمز به فاصله ۳۴۰ کیلومتری مرزهای آبی ایران در دریای عمان نزدیک شده بود، هدف پهپادهای نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران قرار گرفت و به همراه ناو شکن‌های خود منطقه را ترک کرده و تاکنون بیش از هزار کیلومتر از منطقه فاصله گرفته است.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) با بیان اینکه «علاوه بر عملیات‌های آفندی، عملیات‌های پدافندی نیروهای مسلح نیز ادامه دارد»، عنوان کرد: یگان‌های پدافندی ارتش و سپاه ذیل فرماندهی قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا (ص) صبح امروز پنجشنبه چهاردهم اسفند ماه یک فروند جنگنده F-15 E و مجموعاً چهار فروند پهپاد پیشرفته شناسایی رزمی هرمس ۹۰۰ و MQ9 را در آسمان مناطق غرب، جنوب غرب و جنوب کشورمان رهگیری و منهدم کردند؛ این سرنگونی‌ها مجموع تعداد پهپادهای سرنگون شده دشمنان توسط نیروهای مسلح کشورمان را به بیش از ۷۵ فروند رساند.

سرهنگ ذوالفقاری گفت: همچنین در مناطق مختلفی از کشور، تعدادی از موشک‌های کروز شلیک شده توسط تروریست‌های آمریکایی نظیر موشک‌های سری تاماهاک و جاسم توسط آتش پدافند هوایی نیروهای مسلح سرنگون شده است.

وی عنوان کرد: در مجموع و با احتساب موج بیستم عملیات وعده صادق ۴ بیش از ۲۰۰۰ فروند پهپاد و بیش از ۶۰۰ فروند موشک علیه مواضع آمریکا در منطقه و اهداف صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی شلیک شدند و انجام حملات بیشتر علیه دشمنان کشورمان کماکان ادامه دارد.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) در پایان با تاکید بر اینکه صدای مستمر آژیر و حبس طولانی مدت ساکنان در سرزمین‌های اشغالی در پناهگاه‌ها در ۱۰۰ ساعت گذشته جنگ، آهنگ پایدار و مدیریت شده شلیک پرتابه‌های ایرانی برای انتقام سخت از جنایتکاران تروریست را نشان می‌دهد، گفت: نیروهای بزدل نظامی و امکانات رژیم صهیونیستی در لایه‌های مدنی و عمومی مخفی شدند اما کشف و ضربه به متجاوزان ادامه داشته و در روزهای آینده روند حملات شدیدتر و گسترده‌تر خواهد شد


اخبار مرتبط
آغاز موج بیست و دوم عملیات وعده صادق 4/ اصابت موشک به فرودگاه «بن‌گوریون»
جمعه 1404/12/15 ساعت 15:47
این خبر به روزرسانی می‌شود...
آغاز موج بیست و دوم عملیات وعده صادق 4/ اصابت موشک به فرودگاه «بن‌گوریون»
در ادامه عملیات موج بیست و دوم «وعده صادق 4»، موج تازه حملات موشکی و پهپادی ایران علیه پایگاه‌های نظامی آمریکا و سرزمین های اشغالی ظهر امروز جمعه 15 اسفند ماه با رمز یاحسین بن علی علیه السلام آغاز شد.
جزئیات تازه از سرنگونی جنگنده آمریکایی در بصره
جمعه 1404/12/15 ساعت 10:31
جزئیات تازه از سرنگونی جنگنده آمریکایی در بصره
رسانه‌های عراقی بعد از ظهر پنجشنبه گزارش دادند یک فروند جنگنده که گمان می‌رود آمریکایی باشد، در استان بصره سقوط کرده است، ولی فرماندهی مرکزی آمریکا این گزارش را تکذیب کرد.
آغاز موج نوزدهم عملیات وعده صادق 4/شلیک موشک‌های سنگین خرمشهر 4 به قلب تل آویو
پنج‌شنبه 1404/12/14 ساعت 19:58
آغاز موج نوزدهم عملیات وعده صادق 4/شلیک موشک‌های سنگین خرمشهر 4 به قلب تل آویو
روابط عمومی سپاه پاسداران اعلام کرد: موشک‌های سنگین خرمشهر 4 هوافضای سپاه پاسداران با سرجنگی 1 تنی در سحرگاه امروز پنج شنبه 14 اسفندماه در موج نوزدهم عملیات وعده صادق 4 با رمز مبارک «یا حسن بن علی علیه السلام» روانه قلب تل آویو، فرودگاه بن گوریون و پایگاه اسکادران 27 نیروی هوایی ارتش صهیونیستی در این فرودگاه شدند.
نظرات

آخرین اخبار
عراق: استفاده از خاک خود علیه امنیت منطقه را برنمی‌تابیم
حزب‌الله: هیچ گروهی در دولت نمی‌تواند تصمیم‌گیری ملی را به انحصار خود درآورد
گزارش اتلتیک از احتمال ممنوعیت پرچم پیش از انقلاب ایران در جام جهانی
نصیرزاده: محرومیت بیرانوند ربطی به جام جهانی ندارد
هادی چوپان با مربی مطرح جهانی در مسیر مسترالمپیا 2026
وضعیت قرمز هوای تهران
عارف در سازمان اداری و استخدامی: تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی در دستور کار دولت قرار دارد
ترامپ میان سه گزینه دشوار در قبال ایران گرفتار است
پزشکیان در دیدار با زاکانی بر ضرورت بازسازی مناطق آسیب‌دیده تاکید کرد
کیفیت هوای تهران در وضعیت قرمز؛ پایتخت در محاصره گرد و خاک
چین ادعای فایننشال تایمز درباره پوتین را رد کرد
باران و کولاک در راه تهران ؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزید
تعویق حمله آمریکا به ایران؛ فریب یا واقعیت؟
ردپای 100 میلیارد دلاری اسرائیل در لیگ برتر انگلیس!
اشتباه محاسباتی در هاوانا؟ هشدار تحلیلگران درباره ماجراجویی نظامی آمریکا
سقوط قیمت تخم‌مرغ؛ جهش قیمت مرغ
سقف خسارت بیمه مسکن 30 درصد افزایش یافت
کاهش مصرف برق 17 درصدی با همکاری مردم
سرنوشت نامعلوم دوومیدانی‌کاران بازداشتی ایران در کره جنوبی
وزارت اطلاعات: 19 تروریست تکفیری دستگیر شدند+فیلم
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول
ایران تا 1430 سالخورده‌ترین کشور جهان می‌شود
ذخایر استراتژیک نفت خام آمریکا در سراشیبی تاریخی
اکرمی‌نیا: مردم با حضورشان، دشمن را ناکام کردند
ترامپ و سه مانع اصلی رشد اقتصادی آمریکا
شاخص بورس سبزپوش شد
سقوط آزاد نرخ باروری در ایران/کاهش جمعیت فقط درد اقتصاد نیست
حاجی‌بابایی: بخشی از گرانی‌ها هیچ ربطی به جنگ ندارد
ثبات قیمت در بازار برنج/از ایرانیِ 470 هزار تومانی تا هندیِ 195 هزار تومانی
امتحانات مدارس البرز مجازی شد
رحمانی فضلی: چین وارد تقابل مستقیم با ایران نمی‌شود
شهادت رزمنده بروجنی حین خنثی‌سازی بمب عمل نکرده در تهران
وام 500 میلیونی خرید کالا ربطی به وام ازدواج ندارد
رئیس‌جمهور: شهدای پتروشیمی در راه خدمت و پیشرفت ماندگار شدند
شمارش معکوس برای محدودیت برقی پرمصرف‌ها
چطور با یک کد پیامکی بدهکارِ میلیاردها تومان وام دیگران می‌شویم؟
بیماری خاموشی که چشم‌ها آن را فاش می‌کنند
جهان به نقطه بحرانی انرژی رسید
دستان «مادر» دوباره جان گرفت
چرا معرفی نمایندگان فوتبال ایران به آسیا به کلاف سردرگم تبدیل شد؟
10 کشته و مفقود در پی باران‌های سیل‌آسا در 8 استان چین
پایان رایگان بودن عمومی مترو و اتوبوس در تهران/چه کسانی بلیت مجانی می‌گیرند؟
فرصت دوباره برای ثبت‌نام ایران‌خودرو + نوع خودروها و لینک ثبت نام
نحوه برگزاری امتحانات پایان سال ابتدایی‌ها اعلام شد
پیش‌بینی وزیر دفاع پاکستان: جنگ دوباره آغاز نخواهد شد
سقوط قیمت نفت پس از سیگنال‌های دیپلماتیک کاخ سفید
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول قیمت ها
آمریکا هنوز آماده جام جهانی 2026 نیست!
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 29 اردیبهشت ؛ بازگشت به کانال 170 هزار تومانی+ جدول
افشاگری رسانه عبری از دیگر سفرهای محرمانه نتانیاهو