×
سیاسی
شناسه خبر : 279864
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/12/14 ساعت 20:44
مخبر: مکر رسانه‌ای دشمن به اندازه بمب‌هایش باید جدی گرفته شود

مخبر: مکر رسانه‌ای دشمن به اندازه بمب‌هایش باید جدی گرفته شود

مشاور و دستیار رهبر شهید انقلاب با اشاره به جایگاه رهبری در هندسه قدرت ملی، بر استمرار راه ایشان، لزوم حفظ وحدت داخلی و هوشیاری در برابر جنگ نرم دشمن تأکید کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمد مخبر صبح امروز در جمع تعدادی از اعضای تشکل ها و ادوار بسیج دانشجویی، با بیان اینکه تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب، کشور را به نقطه‌ تعالی پیشرفت و اقتدار رسانده است، تصریح کرد: این قدرت نرم و سخت، حاصل سال‌ها مقاومت و مدیریت هوشمندانه‌ای است که امروز توانایی ایستادگی در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی را ایجاد کرده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به راه پر فراز و نشیب طی شده کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی، خطاب به جوانان حاضر در جلسه گفت: دل نگران نباشید؛ زیرا خدای خامنه‌ای عزیز زنده است و این وعده الهی است که پشتیبان مؤمنان خواهد بود.

وی افزود : این مسیر همواره با فراز و فرودهایی همراه بوده، اما تاریخ نشان داده ملت ایران هیچ‌گاه از اصول خود عقب‌نشینی نکرده است.

مخبر مهمترین وظیفه امروز جامعه را حفظ وحدت و انسجام ملی دانست و افزود: ما در جنگی تمام‌عیار با جبهه استکبار هستیم؛ جنگی که میانه ندارد و در آن صف خیر و شر کاملاً در برابر هم صف‌آرایی کرده‌اند. در چنین شرایطی، کوچک‌ترین تفرقه می‌تواند هزینه‌های سنگینی به همراه آورد.

مشاور و دستیار رهبری شهید انقلاب با اشاره به جلسات منظم شورای موقت اصل ۱۱۱ قانون اساسی به عنوان سازوکار قانونی پیش‌بینی شده در قانون برای مقطع کنونی، از نخبگان خواست تا با اطمینان کامل به این شورا، آرامش را به جامعه منتقل کنند و تأکید کرد: شما جوانان توانایی حل مسائل کشور را دارید و در این ایام حساس باید چون کوه استوار و محکم بایستید.

مخبر با استناد به تجربه و موفقیت های ۴۷ ساله انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: این تجربه تاریخی به ما ثابت کرده که خداوند همواره حافظ و نگهبان این انقلاب بوده و این کشور متعلق به امام زمان (عج) است؛ بنابراین هیچ نیروی اهریمنی توانایی آسیب به آن را نخواهد داشت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین با اشاره به تهدیدات نرم دشمن، به جوانان، دانشجویان و نخبگان تأکید کرد که مراقب برخی جریانات و اقدامات سوء رسانه‌ای باشند و این توطئه ها را از بمب‌های نظامی خطرناک‌تر بدانند.

وی افزود: مکر رسانه‌ای دشمن به اندازه بمب‌هایش باید جدی گرفته شود. دشمن در مورد آسیب‌پذیری‌های داخلی ما دروغ می‌گوید و تلاش می‌کند ناکارآمدی هایی را در نظام القا کند، اما واقعیت این است که ساختار نظام اسلامی مستحکم است و مردم جهان نیز تجاوزگری آمریکا و اسرائیل را محکوم و منکوب می‌کنند.

مخبر در پایان با دعوت به هوشیاری کامل آحاد مردم، بر این نکته تأکید کرد که امروز نخبگان دانشگاهی سربازان خط مقدم جنگ نرم هستند و باید با بصیرت، توطئه‌های رسانه‌ای دشمن سفاک را خنثی کنند.


کلید واژگان
جنگمخبرهید رهبر
نظرات

آخرین اخبار
جرد کوشنر؛ چهره‌ای که سیاست آمریکا را به دنیای سرمایه پیوند زد
بلایی که فوتبال آمریکایی بر سر بازیکنان می‌آورد
نورویدئو | دویستمین شب؛ وقتی خیابان به سنگر تاب‌آوری تبدیل شد
امضای گوگل پای بزرگ‌ترین قرارداد حذف کربن
داور زن ایرانی در رقابت‌های بسکتبال ناگویا سوت می‌زند
استقلالی‌ها پس از دیدار با السد راهی ناگویا شدند
ارتش یمن: یک پهپاد سعودی RQ-20 سرنگون شد
نوری المالکی: عراق خواهان روابط متوازن با همه کشورهاست
رئیس اتاق اصناف رامسر بازداشت شد
الیور استون: آمریکا تشنه جنگ است
دیدار پاریسی عبدالله دوم و جوزف عون برای حمایت از ارتش لبنان!
باغ 70 ساله شیراز جان دوباره گرفت؛ «باغ زندگی» میزبان شهروندان شد
احضار کاردار هند در پاکستان پس از برخورد شناورهای دریایی دو کشور
خودروهای برقی با تعرفه 4 درصدی وارد می‌شوند
ادعای عجیب ونس در حمایت از ترامپ
مخالفت قانونگذار ارشد آمریکایی با فروش بمب 2 هزار پوندی به رژیم صهیونیستی
14 هزار کلاس درس در آستانه مهر آماده بهره‌برداری می‌شود
ظفرقندی: باید مسیر نظام سلامت را از درمان به پیشگیری تغییر دهیم
سیل مرگبار نپال؛ شمار قربانیان از 1400 نفر عبور کرد
کلاهبرداری با قرعه‌کشی جعلی خودرو؛ 80 نفر قربانی یک آگهی اینستاگرامی شدند
پیروزی تیم‌های ملی شطرنج زنان و مردان ایران در دور اول المپیاد جهانی سمرقند
قائم‌پناه: دولت برنامه‌ای برای بنزین 80 هزار تومانی ندارد
بازگشایی آخرین گذرگاه مرزی عراق با ایران
واکنش یمن به ادعای عربستان درباره مکه؛ چه کسی پرده کعبه را به اپستین داد؟
بهروزآذر: حجاب با برخورد فیزیکی اصلاح نمی‌شود
سرلشکر عبداللهی: اتحاد مردم قدرت ملی را افزایش داده است
سیمئونه، توپ طلا را به «مسی» داد!
وعده پایان چند هفته‌ای؛ جنگ ترامپ به هفت ماه رسید
رهگیری جنگنده‌های عربستان در عملیات موفق پدافندی یمن
نواف سلام در چه شرایطی رأی اعتماد گرفت؟
عیادت پزشکیان از موسوی گرمارودی در آستانه روز شعر و ادب فارسی
وزیر دارایی ترکیه: جنگ علیه ایران تورم را افزایش داده است
حملات توپخانه‌ای و پهپادی سعودی علیه یمنی‌ها
دور جدید پرداخت مطالبات گندمکاران آغاز شد
پوتین: رای دادن در انتخابات، سهم مشترک همه در پیروزی روسیه خواهد بود
سفیر ایران در سازمان ملل: تعامل بین‌المللی با مقامات افغانستان ضروری است
رکوردشکنی ناتوانی شرکت‌های آمریکایی در بازپرداخت وام‌ها
انصارالله: سقوط جنگنده سعودی پرده از واقعیت‌ها برداشت
قائم‌پناه: حتی در شرایط جنگی، سازندگی کشور متوقف نشد
ترفند جانسون برای نجات هگست از استیضاح
رضایی: به هیچ وجه به آمریکا اعتماد نداریم
نتانیاهو اتهام آزار مسیحیان توسط صهیونیست‌ها را رد کرد
یارانه شهریور دهک‌های اول تا سوم واریز شد
«نغمه‌های خواف» وارد تقویم گردشگری کشور شد
دست بردار «رافائل»!
بقایی: آلمان نمی‌تواند حامی جنگ و مدعی صلح باشد
چرا دماوند دود داشت؟
شهریار؛ شاعری که غزل فارسی را با نگاهی تازه روایت کرد
قالیباف: انتظارات تورمی آمریکا به تنگه هرمز و باب المندب وابسته شده است
کاهش تنش؛ اولویت اول، دوم و سوم در خاورمیانه