×
اقتصادی
شناسه خبر : 279778
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/12/14 ساعت 14:50
کاهش قیمت طلا در بازار داخلی

کاهش قیمت طلا در بازار داخلی

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: با وجود افزایش 340 دلاری هر اونس طلا در بازارهای جهانی و تجاوز آمریکا و رژیم اسرائیل، قیمت طلا در بازار داخلی به دلیل نیمه تعطیل بودن واحدهای صنفی کاهش یافته است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: درباره وضعیت بازار ارز و طلا پس از تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران اسلامی اظهار داشت: با وجود افزایش جهانی قیمت طلا پس از این تجاوز آشکار، قیمت طلا در بازار داخلی طی پنج روز ابتدایی جنگ کاهش یافت. دلایل اصلی این روند، نیمه‌تعطیل بودن واحدها، نیاز مردم به نقدینگی و افزایش عرضه در شرایط بحران بوده است.

وی افزود: در ابتدای هفته بهای هر گرم طلا حدود ۱۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بود و به رغم اینکه نوسان بازار جهانی تا روز دوشنبه تا حدود ۵۳۴۰ دلار در هر اونس نیز افزایش یافت اما در بازار داخلی به دلیل کاهش نرخ ارز و شرایط جنگی کاهش قیمت داشت.

وی با یادآوری اینکه در جریان جنگ ۱۲ روزه شاهد افزایش قیمت طلا در بازار بودیم، گفت: در پنج روزی که از جنگ می گذرد بازارهای تهران و برخی شهرها زیر هجمه حملات و تجاوزات دشمنان قرار داشته اند که سبب شده تا واحدهای صنفی طلا در شرایط تعطیل یا نیمه تعطیل قرار گیرند و مبادلات به حداقل برسد.

کاهش حدود ۱۶ میلیون تومانی بهای سکه

بذرافشان ادامه داد: از روز یکشنبه (۱۰ اسفند) روند کاهشی طلا را در پی داشتیم به طوری که هر گرم طلای ۱۸ عیار از ۱۹ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان به ۱۹ میلیون ۱۵۰ هزار تومان رسیده است بنابراین در این مدت ۴۰۰ هزار تومان در هر گرم کاهش قیمت ثبت شده است.

این فعال صنعت طلا و جواهر گفت: در ابتدای جنگ قیمت هر قطعه سکه تمام به ۲۰۹ میلیون تومان رسیده بود که اکنون به حدود ۱۹۳ میلیون تومان رسیده است و بنابراین شاهد کاهش نسبی قیمت ها در بازار هستیم.

بذرافشان تصریح کرد علاوه بر نیمه تعطیل بودن بازار معاملات طلا، در شرایط کنونی مردم ترجیح می دهند که نقدینگی و پول نقد در اختیار داشته باشند تا در صورت لزوم مایحتاج خود را تهیه کنند و بنابراین مبادلات حداقلی را شاهد هستیم.

نوسان ۵ تا ۷ درصدی بازار جهانی

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران درباره تاثیر ادامه دار بودن جنگ بر بازارهای جهانی نیز توضیح داد: بازار جهانی طلا در این چند روز پنج تا هفت درصد نوسان داشت که طبیعی بود و بعید می‌دانم که روند نوسانی و کاهشی بیشتر از این داشته باشد.

بذرافشان با یادآوری اینکه طلای جهانی در یک ماه اخیر بین ۴۹۵۰ تا ۵۳۰۰ دلار نوسان داشته و در حال حاضر هم ۵۱۳۰ دلار رسیده است و باید منتظر ماند که بازارهای جهانی در پایان هفته چه تغییراتی را تجربه خواهند کرد.

وی پیش بینی کرد که بازار جهانی طلا تا پایان هفته جاری تغییرات چندانی را تجربه نخواهد کرد و در داخل نیز تغییر قیمت ها به دلیل شرایط حاکم محدود خواهد بود.

مردم در شرایط التهاب از ورود به بازار خودداری کنند

بذرافشان تاکید کرد: باتوجه به نوساناتی که در بازار رخ داده است، در چنین شرایطی ورود مردم به بازار چندان به صلاح نیست زیرا در جنگ 12 روزه نیز شاهد بودیم در شرایط جنگ که قیمت ها دقیق نبود، وارد بازار شدند و بعد از توقف جنگ، متضرر شدند.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران به مردم توصیه کرد در شرایط کنونی که بازارها نوسانی است، حتی المقدور به بازار ورود نکنند و مبادلات را به زمانی موکول کنند که واحدهای صنفی به طور مداوم باز هستند و بتوانند به صورت فیزیکی و حضوری خرید انجام دهند.


نظرات

آخرین اخبار
هشدار مقام آمریکایی درباره پیامدهای ادامه درگیری با ایران
تاج: فیفا را مسئول صدور ویزا می‌دانیم
قلعه‌نویی ملی‌پوشان را آماده معرفی فهرست نهایی جام جهانی کرد
سهمیه آب زمزم به حجاج نرسید
قدردانی فرماندهی کل سپاه از افتخارآفرینی ورزشکاران کشور در میانه جنگ
مبینا نعمت زاده: بازی‌های آسیایی را از دست دادم
کواراتسخلیا، بهترین بازیکن فصل لیگ قهرمانان اروپا 26-2025 شد
پسر زیدان مسافر آمریکا شد، گندوز خط خورد
شنیده شدن صدای انفجار در کنارک
زهرا کیانی و امیرحسین زارع، بانو و آقای ورزش ایران شدند
ثبت یک موفقیت درمانی جدید با جراحی پیشرفته «هایتوک»در مشهد
مکرون خواستار توافق فوری میان ایران و آمریکا شد
طباطبایی: رئیس‌جمهور ‎از خدمت به مردم عقب نخواهد نشست/حضرتی: شایعه استعفا کذب است
انتقاد رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی از انتقال کمپ تیم ملی به مکزیک
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 10 خرداد 1405
نبیه بری: مقاومت به مفاد آتش‌بس پایبند است
حمله پهپادی حزب‌الله به شمال اراضی اشغالی 6 زخمی برجای گذاشت
تمرینات سخت تیم ملی فوتبال برگزار شد
طلسم 15 ساله شکست؛ تالاب سولدوز دوباره لبریز شد
پاداش ویژه رئیس‌جمهور در انتظار صعود تیم ملی از گروه جام جهانی
دولت جنگ ، حکومت نظامیان نیست
هشدار معاون سابق ترامپ: آمریکا از اصول محافظه‌کاری فاصله گرفته است
گمانه‌زنی درباره سفر رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو
رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت+فیلم
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!
ویزا ندادند! سفر تیم ملی آفریقای جنوبی متوقف شد
مشکلات آزادراه تهران–شمال ظرف دو هفته تعیین‌تکلیف شود
رکورد بالاترین سرعت ثبت‌شده در تاریخ رقابت‌های موتو جی‌پی شکسته شد
حاجی دلیگانی : اعتبار کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد
لیست شوم پرسپولیس/ 5 ستاره محبوب در خطر اخراج
چه کسی پشت پرده زرادخانه مشترک واشنگتن- تل آویو ایستاده است؟