×
بین الملل
شناسه خبر : 279708
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/12/14 ساعت 11:14
هرتزوگ: ما چیزی را به ترامپ دیکته نمی‌کنیم

هرتزوگ: ما چیزی را به ترامپ دیکته نمی‌کنیم

رئیس رژیم صهیونیستی مدعی شد که تل‌آویو، آمریکا را به سمت جنگ سوق نداده و تصمیم برای حمله به ایران با خود ترامپ بوده است. او همچنین هدف تل‌آویو از این جنگ را «تغییر خاورمیانه» اعلام کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: در حالی که حمله مشترک آمریکایی-صهیونیستی به ایران وارد روز ششم خود شده، «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی امروز پنج‌شنبه در گفتگو با شبکه «سی بی اس» آمریکا ادعا کرد: «اسرائیل خواستار حمله زمینی به ایران نیست، اجازه دهید شفاف بگویم، من خواستار اعزام نیروی زمینی نیستم و نه از آمریکایی‌ها و نه از هیچ طرف دیگری چنین چیزی نمی‌خواهم.»

هرتزوگ در پاسخ به این سوال که چه کسی در نهایت تصمیم به آغاز این جنگ را گرفت، ترامپ یا سران صهیونیست، گفت: «اسرائیل هیچ چیز را به ترامپ (رئیس جمهور آمریکا) دیکته نمی‌کند و آمریکا را به سمت جنگ سوق نمی‌دهد.»

رئیس رژیم صهیونیستی در ادامه گفت، تصمیم او (ترامپ) خارج از حوزه مطالعات شفاف و روند حرفه‌ای تصمیم گیری است و اسرائیل به عنوان یک همپیمان (برای آمریکا) یک فاکتور محسوب می‌شود.

او افزود: «تصمیم برای حمله بر عهده ترامپ است و از ملاحظات مشخصی نشات می‌گیرد.»

رئیس رژیم صهیونیستی در ادامه اظهارات متوهمانه خود گفت: «زمان آن رسیده که همه به ایران بگویند، رفقا خسته شدیم، این باید تغییر کند، اگر این جنگ به نحوی به تغییر حاکمیت در ایران منجر شود، بهتر خواهد بود.»

او در تایید طرح تل‌آویو برای اجرای پروژه متوهمانه «اسرائیل بزرگ» مدعی شد: «لزوما تغییر حاکمیت در ایران هدف جنگ نیست بلکه تغییر خاورمیانه هدف از این جنگ است که به معنای از بین بردن توان ایران برای ساخت سلاح هسته‌ای و جلوگیری از حمایت‌های آن از گروه‌های مسلح منطقه از جمله حوثی‌ها (جنبش مردمی انصارالله در یمن) است.»

هرتزوگ در ادامه با طرح این ادعا که رژیم صهیونیستی به اطلاعاتی ادعایی مبنی بر قصد ایران برای گسترش زرادخانه موشک‌های دور برد خود از ۲۰۰۰ به ۲۰ هزار موشک دست یافت، مدعی شد: «اسرائیل و آمریکا به جز اقدام و حمله به ایران، گزینه‌های زیادی ندارند.»

رئیس رژیم صهیونیستی با تکرار ادعاهای خود مبنی بر تلاش ایران برای دستیابی به بمب هسته‌ای، ادعا کرد: «زمانی که شما متوجه می‌شوید آنها یک طرح محرمانه جدید برای دستیابی به بمب هسته‌ای دارند، باید اقدامی را در پیش بگیرید.»

هرتزوگ در حالی این ادعا را تکرار می‌کند که تاکنون نه تل‌آویو و نه آمریکا هیچ مدرکی دال بر ادعاهای دروغین خود که ثابت کند ایران برای ساخت سلاح هسته‌ای در حال برنامه‌ریزی است، ارائه نکرده‌اند و ایران نیز بارها صراحتا اعلام کرده که برنامه هسته‌ای آن تنها مختص اهداف مسالمت‌آمیز است.

رئیس رژیم صهیونیستی در ادامه این مصاحبه ضمن طرح این ادعا که تل‌آویو از سایر کشورهای حوزه خلیج فارس نمی‌خواهد وارد این جنگ شوند، از ارائه پاسخ روشنی درباره زمان پایان یافتن این جنگ طفره رفت و گفت: «این جنگ مدتی زمان می‌برد چرا که این کارها زمان‌بر هستند اما اگر از بالا و بر اساس داده‌ها به قضیه نگاه کنید، متوجه می‌شوید که "حاکمیت ایران" رو به تضعیف است.»

او در ادامه هماهنگی‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران را «بسیار نزدیک» توصیف کرد اما از ارائه اطلاعاتی درباره نحوه این هماهنگی امتناع ورزید.


نظرات

آخرین اخبار
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در چند روز آینده
وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن
قطعی برق تهران فردا جمعه 30 مرداد+ لینک
روسیه: برای دیدار با مذاکره‌کنندگان آمریکایی آماده‌ایم
رئیس کمیسیون امنیت ملی: آمریکا تا دیر نشده به حضور خود در منطقه پایان دهد
گام مجلس برای حمایت از تولیدکنندگان؛ خسارت‌ها با جریمه تأخیر پرداخت می‌شود
هشدار نارنجی؛ احتمال وقوع سیلاب در 5 استان کشور
حمله اسرائیل به ابوالظهور؛ پیام مستقیم به اردوغان و ارتش ترکیه
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور 1405 آغاز شد
هشدار سخنگوی سپاه؛ سلاح‌های ایران در جنگ بعدی متفاوت خواهد بود
مرکز آزمون تصادف خودرو راه‌اندازی شد اما آزمون تصادف خودروها آغاز نشد
بازگشت پروازهای بندرعباس به شمال کشور
عارف خواستار پایان دخالت شوراهای عالی در امور اجرایی دانشگاه‌ها شد
نورنما | آتش سوزی در جزیره سالامینا یونان
اسلام‌آباد میزبان وزیر خارجه سوریه پس از 19 سال
غم‌انگیزترین غایبان کنکور 1405؛ 4 داوطلب شهید و 30 نفر فوت شدند
پیام عمان درباره تنگه هرمز؛ خواهان تشدید تنش نیستیم
آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مازندران
شوک بزرگ در نقل و انتقالات استقلال؛ ستاره فصل قبل تمرینات را با تیم اسپانیایی آغاز کرد!
روند صعودی قیمت نفت خام برای پنجمین روز متوالی
حرم حضرت معصومه(س) میزبان مراسم چهلمین روز تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی
افزایش نگرانی تل‌آویو از حضور دریایی ترکیه در سوریه
چین ساخت جزیره مصنوعی برای بزرگ‌ترین پایگاه نظامی خود را تکمیل کرد
تقدیر وزیر جهاد کشاورزی از فعالیت صیادان در دوران جنگ
کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند
حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم
عراقچی: اصرار بر سیاست‌های شکست‌خورده آمریکا، شکست‌های بیشتری به بار می‌آورد
توقیف 3 شناور صیادی با 76 هزار لیتر سوخت قاچاق
کره جنوبی: کره شمالی احتمالاً 40 تا 60 سلاح هسته‌ای دارد
صنعا از ورود به مرحله تازه تقابل با عربستان خبر داد
قیمت درهم امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405؛ درهم گران شد
قطعی برق خوزستان امروز پنجشنبه 29 مرداد + لینک
برنامه قطعی برق قزوین امروز پنجشنبه 29 مرداد+لینک
جزئیات محاسبه نمره کل کنکور سراسری 1405 از زبان رئیس سازمان سنجش
جزئیات آتش‌سوزی در پالایشگاه نفت تهران
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد 1405 مشخص شد
عملکرد ضعیف قلب با کوچک‌شدن سریع‌تر مغز ارتباط دارد
جدول پخش زنده بازی‌های پنجشنبه 29 مرداد 1405؛ فوتبال، کشتی، والیبال و بسکتبال
ریشه‌یابی تخلفات اداری شهرداری‌ها؛ از تعدد قوانین تا دخالت شوراهای شهر
دو کشته در تصادف زنجیره‌ای بزرگراه امام علی تهران
پخش زنده مسابقه ابوالفضل شمسی پور امروز پنجشنبه در رقابت های کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان
قیمت مرغ، سینه مرغ و بال مرغ امروز 29 مرداد+ جدول
حادثه مرگبار در علم‌کوه؛ ریزش سنگ جان یک کوهنورد را گرفت
جدول قیمت گوشت امروز پنج شنبه 29 مرداد
زاخارووا: کی‌یف ناتوانی خود در دستیابی به توافق صلح را نشان داده است
نوراینفو | این 6 شماره تماس را هرگز فراموش نکنید
الحشد الشعبی: 30 سپتامبر یک روز ملی و حاکمیتی برای عراق است
قیمت جهانی طلا پس از جهش 4 درصدی عقب نشست
خبر مهم برای شهروندان میناب؛ محدودیت سوخت‌گیری لغو شد
ترامپ از دیدار دوباره با رهبر کره شمالی خبر داد