×
سیاسی
شناسه خبر : 279662
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/12/14 ساعت 02:23
پورمحمدی: نیروهای اطلاعاتی علی‌رغم ضربه‌هایی که خورده‌اند، از قوام و انسجام برخوردارند

پورمحمدی: نیروهای اطلاعاتی علی‌رغم ضربه‌هایی که خورده‌اند، از قوام و انسجام برخوردارند

دبیرکل جامعه روحانیت مبارز با تاکید بر ضرورت هوشیاری در برابر تحرکات دشمن، گفت: باید نشان دهیم هوشمندانه آماده دیدن مشکلات کشور هستیم و با اتکا به مردم و توانمندی‌های داخلی، مسیر اصلاحات و پیشرفت را دنبال کنیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی در گفت‌وگو با شبکه خبر اظهار کرد: رهبر شهیدمان واقعا در اغلب رشته‌ها یک کارشناس بودند؛ به‌خصوص در رشته‌های امنیتی، اطلاعاتی و سیاسی که اشراف زیادی داشتند. ایشان هوش فوق‌العاده‌ای در فهم جامع مسائل داشتند و نسبت به سیر حوادث، ذهنی مسلط و فراگیر داشتند.
وی افزود: در مقاطعی که موضوعاتی درباره غرب و به‌ویژه آمریکا مطرح می‌شد و ما در حوزه‌های اطلاعاتی پیگیر پرونده‌ها بودیم، ایشان صراحتا هشدار می‌دادند که آمریکا فریبکار است، دروغ می‌گوید و کلک می‌زند و نباید به ظاهر گفتار و رفتار آن‌ها اعتماد کرد. این نگاه مبتنی بر شناخت دقیق از ماهیت رفتار آمریکایی‌ها بود.
پورمحمدی ادامه داد: امروز نیز شاهد هستیم که همان روحیه پیمان‌شکنی، زورگویی و زیر میز زدن در میانه مذاکره وجود دارد. همه حرف‌های گذشته خود را به‌راحتی کنار می‌گذارند و بی‌پروا رفتار می‌کنند. برخی ممکن است چهره‌ای بزک‌شده ارائه دهند اما ماهیت همان است.
وی با اشاره به صداقت و دیانت رهبر شهید انقلاب اسلامی تصریح کرد: ایشان در مواضع خود کاملا صریح و شفاف بودند. در موضوع سلاح‌های کشتار جمعی هیچ‌گونه دوگانگی در دیدگاه، مواضع و اقدامات ایشان وجود نداشت و محکم اعلام می‌کردند که این سلاح‌ها را درست نمی‌دانند و قائل به آن نیستند. آنچه در جلسات مطرح می‌کردند، با مواضع علنی ایشان کاملا منطبق بود و این نشان‌دهنده تقید و دیانت فوق‌العاده ایشان بود.
دبیرکل جامعه روحانیت مبارز با تاکید بر ضرورت همراهی با رهبر جدید برای اصلاحات در کشور گفت: باید به رهبر جدید برای پیشبرد اصلاحات کمک کنیم و از حضور مردم برای ایجاد تغییرات بزرگ استفاده کنیم.
پورمحمدی با بیان اینکه ۸۰ درصد هدف‌گیری‌های دشمن مراکز امنیتی و انتظامی است، اظهار کرد: توانایی اطلاعاتی ایران فوق‌العاده است و همین مسئله موجب نگرانی دشمنان شده است. ضدانقلاب زمین‌گیر شده و آمریکا و رژیم صهیونیستی باید آن را شارژ کنند.
وی افزود: نیروهای اطلاعاتی علی‌رغم ضربه‌هایی که خورده‌اند، از قوام و انسجام برخوردارند. مهم‌تر از همه، حضور مردم است؛ اگر پلیس و دستگاه اطلاعاتی احساس کنند مردم پشت آن‌ها هستند، انرژی می‌گیرند و این حضور مردم قابل افتخار است.
پورمحمدی با بیان اینکه جنگ اطلاعاتی همانند جنگ نظامی است و شکست و پیروزی در آن وجود دارد، گفت: در مقاطع مختلف از جمله در جنگ ۱۲ روزه و حوادث دی‌ماه، غافلگیری‌هایی وجود داشت اما این‌ها بخشی از ماهیت جنگ و مبارزه است.
وی تصریح کرد: دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی کشور به توانایی بسیار بالایی دست یافته‌اند. دشمنان می‌دانند که در تقابل مستقیم نظامی نیز به‌راحتی نمی‌توانند با نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران دربیفتند، چراکه آن‌ها توان دفاع از کشور را دارند.
دبیرکل جامعه روحانیت مبارز با اشاره به تحرکات رژیم صهیونیستی گفت: به نظر می‌رسد بخش قابل توجهی از عملیات‌های آن‌ها ماهیت پارتیزانی دارد و هدف اصلی آن‌ها ضربه زدن به بنیه امنیتی و انتظامی کشور است. اگر ۲۰ درصد هدف‌ها نظامی باشد، ۸۰ درصد آن امنیتی و انتظامی است.
پورمحمدی تاکید کرد: دشمن تلاش کرده با به‌کارگیری عوامل داخلی، انتقال سلاح و ایجاد جنگ‌های پارتیزانی در برخی مناطق از جمله در کردستان و دیگر نقاط، ناامنی ایجاد کند و با تصرف مقطعی برخی نقاط شهری یا ایجاد درگیری و هیاهوی تبلیغاتی، کشور را دچار آشوب کند، اما با هوشیاری دستگاه‌های مسئول و همراهی مردم، این توطئه‌ها خنثی شده است


نظرات

آخرین اخبار
حمله آمریکا به حوالی سیریک/تکذیب تخلیه خارگ/ممنوعیت تردد غیرضروری در هرمزگان
انگلیس (2) - فرانسه (0)
هرتسوگ: عربستان حق توافق با ایران ندارد!
کبد چرب؛ بیماری خاموشی که به اپیدمی جهانی تبدیل شده است
ادعای سنتکام درباره ادامه محاصره دریایی ایران
نجباء: آمریکا هزینه دور زدن تنگه هرمز را از عراق می‌گیرد
بانک‌های خوزستان روز دوشنبه تعطیل هستند
شریعتی:حمله به اهداف‌ نفتی منطقه عامل بازدارنده آمریکاست
دزدی 15 میلیارد دلاری ترامپ از ونزوئلا
انصارالله: کشورهای میزبان پایگاه‌های آمریکا شریک تجاوز به ایران هستند
رهبر انقلاب: مردم مومن عراق در استقبال از قائد عظیم‌الشان شهید حماسه‌ای عظیم آفریدند
غریب‌آبادی: پیگیر خسارت‌ جنگ‌ها هستیم + فیلم
خبر قطع اینترنت تکذیب شد
موشکهای ایران‌ به ترامپ فهماند که جنگ، بازی کامپیوتری نیست!
پرسپولیس به دنبال بازیکن پیشین بارسلونا
چرا تنگه هرمز به محور اصلی تقابل ایران و آمریکا تبدیل شد؟
خروج هرمزگان از برنامه خاموشی برق کشور
پزشکیان: اتحاد و پرهیز از تفرقه رمز عبور از بزنگاه تاریخی است
زمان سفر نخست‌وزیر عراق به تهران مشخص شد
سقوط محبوبیت ترامپ؛ نارضایتی اقتصادی آمریکایی‌ها به اوج رسید
پاسخ نیروهای مسلح ایران به تجاوز جدید آمریکا؛ اعتراف سنتکام به هلاکت نظامیان آمریکایی
والیبال نوجوانان ایران قهرمان آسیا شد+ تبریک عارف
آماده‌باش کامل عراق برای اربعین؛ امنیت زائران در اولویت است
پروازهای ایران به دبی از سر گرفته شد
3 طلا و یک نقره ثمره تلاش زیست‌شناسان جوان ایران در جهان
عارف: آمریکا پیش از خشک شدن مرکب تفاهم‌نامه، تعهداتش را نقض کرد
دستور فتاح برای کمک به مناطق آسیب‌دیده و تامین آب شرب 20 روستای جاسک
افتخارآفرینی شیمی‌دان‌های جوان ایران در جهان؛ 4 مدال برای تیم ملی
ادارات هرمزگان فردا یکشنبه با 50 درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند
والیبالیست های نوجوان ایرانی در تیم رویایی آسیا
اعتراف سنتکام به کشته‌شدن 2 نظامی آمریکایی در اردن
مهاجم گل‌گهر با سپاهان به توافق رسید
نادر غبیشاوی به استقلال پیوست
جنگ با ایران میراث ترامپ را نابود می‌کند
حادثه برای کشتی تجاری در نزدیکی سواحل عمان
اسرائیل هیوم: ترامپ تمایلی به دیدار با نتانیاهو ندارد
خیبر مدافع ذوب‌آهن را جذب کرد
مردم از تردد غیر ضرور در جاده‌های هرمزگان خودداری کنند
کمیته بین‌المللی المپیک قصدی برای محرومیت اینفانتینو ندارد!
تردد از تونل شهید میرزایی بندرعباس ممنوع شد
ایران در سید سوم فوتبال آسیایی ناگویا قرار گرفت
رهبر انقلاب: نقض تفاهم‌نامه بار دیگر نامعتبربودن امضای رئیس‌جمهور آمریکا را ثابت کرد
پشت پرده اعترافات ونس؛ سیاست یا عملیات روانی؟
بقائی:آمریکا با حمله به غیرنظامیان جنایت جنگی مرتکب شد
پخش رقابت فرانسه و انگلیس برای برنز جام جهانی از شبکه سه
هشدار یک مقام نظامی درباره پیامدهای حمله آمریکا به زیرساخت‌های ایران
لاوروف و امارات خواستار توقف درگیری‌ها در تنگه هرمز شدند
زمان نشستن زیدان روی نیمکت فرانسه مشخص شد
مقر گروه‌های ضدایرانی مورد هدف قرار گرفت
حزب‌الله توافق چارچوب لبنان و اسرائیل را رد کرد