×
سیاسی
شناسه خبر : 279662
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/12/14 ساعت 02:23
پورمحمدی: نیروهای اطلاعاتی علی‌رغم ضربه‌هایی که خورده‌اند، از قوام و انسجام برخوردارند

پورمحمدی: نیروهای اطلاعاتی علی‌رغم ضربه‌هایی که خورده‌اند، از قوام و انسجام برخوردارند

دبیرکل جامعه روحانیت مبارز با تاکید بر ضرورت هوشیاری در برابر تحرکات دشمن، گفت: باید نشان دهیم هوشمندانه آماده دیدن مشکلات کشور هستیم و با اتکا به مردم و توانمندی‌های داخلی، مسیر اصلاحات و پیشرفت را دنبال کنیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی در گفت‌وگو با شبکه خبر اظهار کرد: رهبر شهیدمان واقعا در اغلب رشته‌ها یک کارشناس بودند؛ به‌خصوص در رشته‌های امنیتی، اطلاعاتی و سیاسی که اشراف زیادی داشتند. ایشان هوش فوق‌العاده‌ای در فهم جامع مسائل داشتند و نسبت به سیر حوادث، ذهنی مسلط و فراگیر داشتند.
وی افزود: در مقاطعی که موضوعاتی درباره غرب و به‌ویژه آمریکا مطرح می‌شد و ما در حوزه‌های اطلاعاتی پیگیر پرونده‌ها بودیم، ایشان صراحتا هشدار می‌دادند که آمریکا فریبکار است، دروغ می‌گوید و کلک می‌زند و نباید به ظاهر گفتار و رفتار آن‌ها اعتماد کرد. این نگاه مبتنی بر شناخت دقیق از ماهیت رفتار آمریکایی‌ها بود.
پورمحمدی ادامه داد: امروز نیز شاهد هستیم که همان روحیه پیمان‌شکنی، زورگویی و زیر میز زدن در میانه مذاکره وجود دارد. همه حرف‌های گذشته خود را به‌راحتی کنار می‌گذارند و بی‌پروا رفتار می‌کنند. برخی ممکن است چهره‌ای بزک‌شده ارائه دهند اما ماهیت همان است.
وی با اشاره به صداقت و دیانت رهبر شهید انقلاب اسلامی تصریح کرد: ایشان در مواضع خود کاملا صریح و شفاف بودند. در موضوع سلاح‌های کشتار جمعی هیچ‌گونه دوگانگی در دیدگاه، مواضع و اقدامات ایشان وجود نداشت و محکم اعلام می‌کردند که این سلاح‌ها را درست نمی‌دانند و قائل به آن نیستند. آنچه در جلسات مطرح می‌کردند، با مواضع علنی ایشان کاملا منطبق بود و این نشان‌دهنده تقید و دیانت فوق‌العاده ایشان بود.
دبیرکل جامعه روحانیت مبارز با تاکید بر ضرورت همراهی با رهبر جدید برای اصلاحات در کشور گفت: باید به رهبر جدید برای پیشبرد اصلاحات کمک کنیم و از حضور مردم برای ایجاد تغییرات بزرگ استفاده کنیم.
پورمحمدی با بیان اینکه ۸۰ درصد هدف‌گیری‌های دشمن مراکز امنیتی و انتظامی است، اظهار کرد: توانایی اطلاعاتی ایران فوق‌العاده است و همین مسئله موجب نگرانی دشمنان شده است. ضدانقلاب زمین‌گیر شده و آمریکا و رژیم صهیونیستی باید آن را شارژ کنند.
وی افزود: نیروهای اطلاعاتی علی‌رغم ضربه‌هایی که خورده‌اند، از قوام و انسجام برخوردارند. مهم‌تر از همه، حضور مردم است؛ اگر پلیس و دستگاه اطلاعاتی احساس کنند مردم پشت آن‌ها هستند، انرژی می‌گیرند و این حضور مردم قابل افتخار است.
پورمحمدی با بیان اینکه جنگ اطلاعاتی همانند جنگ نظامی است و شکست و پیروزی در آن وجود دارد، گفت: در مقاطع مختلف از جمله در جنگ ۱۲ روزه و حوادث دی‌ماه، غافلگیری‌هایی وجود داشت اما این‌ها بخشی از ماهیت جنگ و مبارزه است.
وی تصریح کرد: دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی کشور به توانایی بسیار بالایی دست یافته‌اند. دشمنان می‌دانند که در تقابل مستقیم نظامی نیز به‌راحتی نمی‌توانند با نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران دربیفتند، چراکه آن‌ها توان دفاع از کشور را دارند.
دبیرکل جامعه روحانیت مبارز با اشاره به تحرکات رژیم صهیونیستی گفت: به نظر می‌رسد بخش قابل توجهی از عملیات‌های آن‌ها ماهیت پارتیزانی دارد و هدف اصلی آن‌ها ضربه زدن به بنیه امنیتی و انتظامی کشور است. اگر ۲۰ درصد هدف‌ها نظامی باشد، ۸۰ درصد آن امنیتی و انتظامی است.
پورمحمدی تاکید کرد: دشمن تلاش کرده با به‌کارگیری عوامل داخلی، انتقال سلاح و ایجاد جنگ‌های پارتیزانی در برخی مناطق از جمله در کردستان و دیگر نقاط، ناامنی ایجاد کند و با تصرف مقطعی برخی نقاط شهری یا ایجاد درگیری و هیاهوی تبلیغاتی، کشور را دچار آشوب کند، اما با هوشیاری دستگاه‌های مسئول و همراهی مردم، این توطئه‌ها خنثی شده است


نظرات

آخرین اخبار
یارانه نقدی فروردین این دهک‌ها واریز شد
افزایش فشار بر ترامپ برای خروج از جنگ با ایران
سردار موسوی: راهبرد رهبر شهید ما را در مقابل قویترین شیاطین سربلند کرد
دستور رئیس بنیاد شهید برای پیگیری فوری درمان جانباز حسین محمدی
تاکید حزب الدعوه بر تداوم نامزدی نوری المالکی برای نخست‌وزیری عراق
تا ساعاتی دیگر عملیات خنثی‌سازی مهمات در ملارد انجام می‌شود
کارخانه یونولیت‌سازی گنبدکاووس در آتش/آتش سوزی مهار شد
تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان؛ این بار تخریب منازل میس الجبل
ازسرگیری فعالیت‌های دریایی در جاسک
باشگاه پرسپولیس تهدید کرد؛ شکایت می‌کنیم!
سدها نیمه‌جان، آیا آمارها واقعیت را پنهان می‌کنند؟
میزان نارضایتی از ترامپ به 37 درصد رسید
زمان برگزاری انتخابات اعلام شد
مصری‌ها با پیرمردها به جام جهانی می‌آیند!
مذاکره زیر سایه تهدید؛ آیا آتش‌بس به جرقه درگیری تبدیل می‌شود؟
تهدید بقای بلندمدت تولید داخلی مواد غذایی در آمریکا
نگاه حدادعادل به اهمیت انتخاب قالیباف به عنوان رئیس تیم مذاکره کننده
چارچوب هماهنگی عراق فردا تشکیل جلسه می دهد
30 بازیکن به تمرینات تیم ملی فوتبال دعوت شدند+ اسامی
لیگ برتر بسکتبال مختومه اعلام شد
صدای فرزندان بی‌صدای‌مان باشید
تا محاصره دریایی هست، مذاکره‌ای انجام نمی‌شود
جلسه دادگاه نتانیاهو باز به تعویق افتاد
حماس: رژیم صهیونیستی به تعهدات خود در آتش‌بس پایبند نیست
حباب طلای بورسی به منفی یک درصد برگشت
مذاکره، تثبیت پیروزی است نه سازش و تسلیم
برای حمایت از نظامیان، با «تمام قوا» وارد شوید
قهرمانی گیتی پسند در لیگ برتر فوتسال
جهانگیر از اجرای طرح چند ضلعی پدافند اجتماعی خبر داد
افزایش قدرت راهبردی ایران با کنترل تنگه هرمز
پاپ خواستار پایان دادن به جنگ‌ها در اوکراین و خاورمیانه شد
عطاء الله مهاجرانی: به ترامپ اعتماد می‌کنید به قالیباف و عراقچی بدگمانید!
بقائی: محاصره دریایی ایران جنایت علیه بشریت است
گفت وگوی وزرای خارجه ایران و پاکستان/پزشکیان و شهباز شریف امروز ارتباط برقرار می کنند
اسپانیا درپی تعلیق دائمی توافقنامه تجاری تل‌آویو با اتحادیه اروپا
البرادعی خطاب به ترامپ: تحمیل توافق قانونی نیست
آلن ایر تنگه هرمز را سلاح آخرالزمانی ایران خواند
تاکید عارف بر پرداخت تعهدات حوزه سلامت در اسرع وقت
ادعای ترامپ: نمایندگان آمریکا فردا برای مذاکره راهی پاکستان می‌شوند/ونس غایب است!
شارژ 90 درصدی خودروی برقی در 9 دقیقه
هزینه ماهانه نیروهای ذخیره ارتش اسرائیل در جنوب لبنان چقدر است؟
تأکید رئیس‌جمهور عراق بر تداوم گفت‌وگوها برای کاهش تنش‌های منطقه
هشدار نارنجی هواشناسی درباره افزایش ارتفاع امواج در شمال و جنوب کشور
بازار طلا به ثبات نسبی رسید
تیم‌ملی قبل از جام جهانی با پاناما دیدار می‌کند
وزیر اقتصاد: تصمیمات حمایتی در شرایط جنگی درآمد دولت را کاهش داد
شرط نهایی شدن افزایش حقوق و متناسب‌سازی بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد
رادان: جانفدایِ واقعیِ کشورم شما دخترانِ عزیزِ ایران هستید
پزشکیان: دانشگاه‌ها باید در خط مقدم حل مسائل کشور باشند
هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید در راه پایتخت