×
سیاسی
شناسه خبر : 279662
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/12/14 ساعت 02:23
پورمحمدی: نیروهای اطلاعاتی علی‌رغم ضربه‌هایی که خورده‌اند، از قوام و انسجام برخوردارند

پورمحمدی: نیروهای اطلاعاتی علی‌رغم ضربه‌هایی که خورده‌اند، از قوام و انسجام برخوردارند

دبیرکل جامعه روحانیت مبارز با تاکید بر ضرورت هوشیاری در برابر تحرکات دشمن، گفت: باید نشان دهیم هوشمندانه آماده دیدن مشکلات کشور هستیم و با اتکا به مردم و توانمندی‌های داخلی، مسیر اصلاحات و پیشرفت را دنبال کنیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی در گفت‌وگو با شبکه خبر اظهار کرد: رهبر شهیدمان واقعا در اغلب رشته‌ها یک کارشناس بودند؛ به‌خصوص در رشته‌های امنیتی، اطلاعاتی و سیاسی که اشراف زیادی داشتند. ایشان هوش فوق‌العاده‌ای در فهم جامع مسائل داشتند و نسبت به سیر حوادث، ذهنی مسلط و فراگیر داشتند.
وی افزود: در مقاطعی که موضوعاتی درباره غرب و به‌ویژه آمریکا مطرح می‌شد و ما در حوزه‌های اطلاعاتی پیگیر پرونده‌ها بودیم، ایشان صراحتا هشدار می‌دادند که آمریکا فریبکار است، دروغ می‌گوید و کلک می‌زند و نباید به ظاهر گفتار و رفتار آن‌ها اعتماد کرد. این نگاه مبتنی بر شناخت دقیق از ماهیت رفتار آمریکایی‌ها بود.
پورمحمدی ادامه داد: امروز نیز شاهد هستیم که همان روحیه پیمان‌شکنی، زورگویی و زیر میز زدن در میانه مذاکره وجود دارد. همه حرف‌های گذشته خود را به‌راحتی کنار می‌گذارند و بی‌پروا رفتار می‌کنند. برخی ممکن است چهره‌ای بزک‌شده ارائه دهند اما ماهیت همان است.
وی با اشاره به صداقت و دیانت رهبر شهید انقلاب اسلامی تصریح کرد: ایشان در مواضع خود کاملا صریح و شفاف بودند. در موضوع سلاح‌های کشتار جمعی هیچ‌گونه دوگانگی در دیدگاه، مواضع و اقدامات ایشان وجود نداشت و محکم اعلام می‌کردند که این سلاح‌ها را درست نمی‌دانند و قائل به آن نیستند. آنچه در جلسات مطرح می‌کردند، با مواضع علنی ایشان کاملا منطبق بود و این نشان‌دهنده تقید و دیانت فوق‌العاده ایشان بود.
دبیرکل جامعه روحانیت مبارز با تاکید بر ضرورت همراهی با رهبر جدید برای اصلاحات در کشور گفت: باید به رهبر جدید برای پیشبرد اصلاحات کمک کنیم و از حضور مردم برای ایجاد تغییرات بزرگ استفاده کنیم.
پورمحمدی با بیان اینکه ۸۰ درصد هدف‌گیری‌های دشمن مراکز امنیتی و انتظامی است، اظهار کرد: توانایی اطلاعاتی ایران فوق‌العاده است و همین مسئله موجب نگرانی دشمنان شده است. ضدانقلاب زمین‌گیر شده و آمریکا و رژیم صهیونیستی باید آن را شارژ کنند.
وی افزود: نیروهای اطلاعاتی علی‌رغم ضربه‌هایی که خورده‌اند، از قوام و انسجام برخوردارند. مهم‌تر از همه، حضور مردم است؛ اگر پلیس و دستگاه اطلاعاتی احساس کنند مردم پشت آن‌ها هستند، انرژی می‌گیرند و این حضور مردم قابل افتخار است.
پورمحمدی با بیان اینکه جنگ اطلاعاتی همانند جنگ نظامی است و شکست و پیروزی در آن وجود دارد، گفت: در مقاطع مختلف از جمله در جنگ ۱۲ روزه و حوادث دی‌ماه، غافلگیری‌هایی وجود داشت اما این‌ها بخشی از ماهیت جنگ و مبارزه است.
وی تصریح کرد: دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی کشور به توانایی بسیار بالایی دست یافته‌اند. دشمنان می‌دانند که در تقابل مستقیم نظامی نیز به‌راحتی نمی‌توانند با نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران دربیفتند، چراکه آن‌ها توان دفاع از کشور را دارند.
دبیرکل جامعه روحانیت مبارز با اشاره به تحرکات رژیم صهیونیستی گفت: به نظر می‌رسد بخش قابل توجهی از عملیات‌های آن‌ها ماهیت پارتیزانی دارد و هدف اصلی آن‌ها ضربه زدن به بنیه امنیتی و انتظامی کشور است. اگر ۲۰ درصد هدف‌ها نظامی باشد، ۸۰ درصد آن امنیتی و انتظامی است.
پورمحمدی تاکید کرد: دشمن تلاش کرده با به‌کارگیری عوامل داخلی، انتقال سلاح و ایجاد جنگ‌های پارتیزانی در برخی مناطق از جمله در کردستان و دیگر نقاط، ناامنی ایجاد کند و با تصرف مقطعی برخی نقاط شهری یا ایجاد درگیری و هیاهوی تبلیغاتی، کشور را دچار آشوب کند، اما با هوشیاری دستگاه‌های مسئول و همراهی مردم، این توطئه‌ها خنثی شده است


نظرات

آخرین اخبار
10 درصدکمتر بخور، بیشتر زندگی کن
اثرات پنهان آلودگی هوا بر بدن که تازه آشکار شده است
اسکلت یک دایناسور تی‌رکس در حراجی زیر چکش می‌رود
چاقی پدر و اثر آن بر متابولیسم فرزندان
این رژیم غذایی خطر چاقی در دوران یائسگی را کاهش می‌دهد
ویتامینی که سلامت قلب و استخوان را تضمین می کند
پوتین خط و نشان کشید: کالینینگراد خط قرمز روسیه است
غریب آبادی: اکنون زمان پایان دادن به امنیت رژیم اشغالگر است
امیدواری گوترش به پایان درگیری ها در خاورمیانه
جزئیات تحرکات نظامی امارات در جنگ و پس از آتش‌بس با ایران
قدردانی واشنگتن از نقش اسلام‌آباد در مذاکرات با ایران
گرمای بی سابقه در مازندران رکورد زد
در پس این هیاهو؟!
شوی تبلیغاتی ترامپ با چاشنی تحریف توافق/ 12 میلیارد دلار کلید قفل مذاکرات تهران و واشنگتن
چرا ویزای تیم ملی هنوز توسط آمریکا صادر نشده است؟
6 پله صعود بانوان والیبالیست ایران در رده‌بندی جهانی
آماده باش یگان حفاظت منابع طبیعی برای مقابله با آتش سوزی
تشکیل ستاد ویژه برای آماده‌سازی تشییع میلیونی پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب
جنگ علیه ایران پرده از بحران تقاضای نفت چین برداشت
حمله حزب‌الله به تجهیزات زرهی ارتش اسرائیل
ادامه بدون وقفه صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی ایران
فعال شدن پدافند در قشم
آنکارا پس از حمله به کشتی باری اش هشدار داد
بولونیا در آستانه انتخاب سرمربی جدید از ترکیه
جوزف عون در گفتگو با روبیو: آتش‌بس در لبنان اولویت است
تنها راه خروج ترامپ از جنگ چیست؟
یاسر آسانی؛ نامزد بهترین گل لیگ قهرمانان آسیا 2
لوکاشنکو: در صورت حمله به بلاروس، با سلاح هسته ای پاسخ خواهیم داد
آغاز فروش جدید سایپا بدون قرعه کشی از فردا +جزئیات
گروسی: اورانیوم ایران به قزاقستان منتقل شود
حجاج ایرانی مراسم حج را با سلامت به پایان بردند
نگرانی از نفوذ آمریکا در ساختار امنیتی دولت جدید عراق
اظهارات جنجالی ترامپ علیه جو بایدن و همسرش
تشدید شکاف طبقاتی در آمریکا در پی پیامدهای اقتصادی جنگ
کارگاه ضایعات الیاف در ماهدشت طمعه حریق شد
6 کشته در تصادف زنجیره‌ای مرگبار در یکی از ایالت‌های آمریکا
طرح تل آویو برای احداث 18 شهرک جدید در کرانه باختری
خط و نشان ناتو برای مسکو/ رومانی کنسولگری روسیه را تعطیل کرد/احضار سفیر روسیه
وضعیت پایدار ذخایر استراتژیک نهاده‌های دامی
بلغارستان به آمریکا: یا ویزا را لغو کنید، یا هواپیماها بروند!
24 کشتی از تنگه هرمز گذشتند
وزیر علوم زمان برگزاری کنکور سراسری را اعلام کرد
بسته شدن مسجد ابراهیمی توسط نیروهای اشغالگر
افزایش بارندگی‌ها، سد علویان مراغه را پر کرد
پهپاد پیشرفته آمریکایی در یمن ساقط شد
بازگشت فعالیت در تونل‌های موشکی ایران
جزئیات مذاکرات نظامی لبنان فاش شد
گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه عمان درباره همکاری در مدیریت تنگه هرمز
شهروند یونانی به اتهام همکاری با ایران بازداشت شد
قهرمانی ایران در کشتی فرنگی نوجوانان آسیا؛6 طلا کار را تمام کرد/تبریک معاون اول رئیس جمهور