×
سیاسی
شناسه خبر : 279637
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/12/13 ساعت 23:36
برخلاف آمریکا و اسرائیل؛ برای جنگ طولانی‌مدت مجهز شده‌ایم

مشاور فرمانده سپاه:

برخلاف آمریکا و اسرائیل؛ برای جنگ طولانی‌مدت مجهز شده‌ایم

مشاور فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به الجزیره گفت: برخلاف آمریکا و اسرائیل، ایران برای یک جنگ طولانی‌مدت مجهز شده و گذشت زمان در این جنگ کاملاً به‌نفع دستاوردهای نظامی ایران است.

نورنیوز- گروه سیاسی: سردار حمیدرضا مقدم‌فر، مشاور فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به خبرنگار الجزیره گفت؛ به‌خلاف آمریکا و اسرائیل، ایران برای یک جنگ طولانی‌مدت مجهز شده است و گذشت زمان در این جنگ کاملاً به‌نفع دستاوردهای نظامی ایران است.

وی با اشاره به شکست آمریکا و اسرائیل در تحقق اهدافشان از این نبرد، گفت: علی‌رغم جنایات جنگی گسترده اسرائیلی‌ها در به شهادت رساندن رهبر معظم انقلاب اسلامی، کشتار گسترده از دانش‌آموزان ایران، حمله به مناطق مسکونی و...، اما اسرائیل و آمریکا به هدفهایی که در نظر داشتند نرسیده‌اند و از عملیاتهای نظامی ایران و تاب‌آوری نظام و ملت ایران کاملاً غافلگیر شده‌اند.

مشاور فرمانده‌کل سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: به‌خلاف حملات کور اسرائیلی‌ها، که عمدتاً ساختمان‌های بعضاً خالی یا مناطق مسکونی را هدف می‌گیرد، موشک‌های ایران با عنایت به اختلالی که در پدافند دشمن ایجاد شده است، به هر هدفی که اراده کنند اصابت می‌کنند.

سردار حمیدرضا مقدم‌فر ادامه داد: اطلاع دقیق داریم که خشاب آفندی و پدافندی دشمن در وضعیت نامناسبی قرار دارد و با توجه به زمان‌بر بودن تولید موشکهای پدافندی، اضطراب سنگینی بر سیستم فرماندهی دشمن حاکم شده است.

وی با بیان اینکه ایران طی روزهای گذشته 3 بار ستادکل ارتش رژیم صهیونیستی را مورد هدف قرار داده است، افزود: پایگاه‌های هوایی اسرائیل و رادارهای راهبردی این رژیم و آمریکا مورد هدف قرار گرفته‌اند.

مشاور فرمانده‌کل سپاه گفت که ایران یکی از مقرهای نتانیاهو را نیز هدف قرار داده و چند نفر از رابطین سطح‌بالای نخست‌وزیری رژیم صهیونی را که وظیفه هماهنگی و ارتباط با فرماندهی نیروی هوایی اسرائیل را به‌عهده داشتند، به هلاکت رسانده است.

مقدم‌فر همچنین گفت که کشورها و ملتهای منطقه و کشورهای حوزه خلیج فارس همگی دوستان ایران هستند اما ایران در تنبیه دشمن و حمله به منافع دشمن هیچ تردیدی به خود راه نخواهد داد.

وی تأکید کرد: تاب‌آوری ملت ایران و تغییر تاکتیکهای نظامی ایران دشمن را غافلگیر کرده است؛ مردم ایران در سوگ شهادت مولا و مقتدای خود عزم و اراده‌ای صدبرابری برای انتقام‌گیری و مقاومت در برابر دشمن کسب کرده‌اند و آنچه دشمن اراده کرده بود که شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی، ایرانیان را منفعل کند و سیستم حکمرانی و نظامی ایران را از کار بیندازد، کاملاً شکست خورده و اتفاقاً به عکس خود تبدیل شده است.

مشاور فرمانده‌کل سپاه با اشاره به شکار پهپادهای پیشرفته دشمن و همچنین سرنگون کردن چند جنگنده F-15 آمریکا گفت: مهندسی معکوس برخی پهپادها و تکنولوژی‌های بسیار پیشرفته دشمن، به کابوسی برای آنها تبدیل خواهد شد. ایران همزمان با نبرد نظامی، اقدامات فناورانه خود را نیز در حوزه نظامی پی می‌گیرد.


نظرات

آخرین اخبار
کاپیتان پرتغال به ششمین جام جهانی می‌رسد
کاهش دارایی اوراق خزانه آمریکا در پی شوک انرژی
سینماهای کشور در «روز ملی جمعیت» برای عیالوارها رایگان شد
فردا؛ خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده جنگ تحمیلی در احمدآباد مستوفی
سناریوی ساختگی در جاده چالوس؛چاقوی سوءظن بر قلب نوعروس
عراق: استفاده از خاک خود علیه امنیت منطقه را برنمی‌تابیم
حزب‌الله: هیچ گروهی در دولت نمی‌تواند تصمیم‌گیری ملی را به انحصار خود درآورد
گزارش اتلتیک از احتمال ممنوعیت پرچم پیش از انقلاب ایران در جام جهانی
آیا علیرضا بیرانوند محروم میشود؟
هادی چوپان با مربی مطرح جهانی در مسیر مسترالمپیا 2026
جزئیات قرار گرفتن وضعیت هوای تهران در شرایط خطرناک
خبرهای جدید معاون اول رئیس جمهور از تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی
سه گزینه دشوار ترامپ در قبال ایران چیست؟
جزئیات جلسه شهردار تهران با پزشکیان؛ رسیدگی به آسیب دیدگان جنگ وبازسازی شتاب میگیرد؟
کیفیت هوای تهران در وضعیت قرمز؛ پایتخت در محاصره گرد و خاک
چین ادعای فایننشال تایمز درباره پوتین را رد کرد
باران و کولاک در راه تهران ؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزید
تعویق حمله آمریکا به ایران؛ فریب یا واقعیت؟
ردپای 100 میلیارد دلاری اسرائیل در لیگ برتر انگلیس!
اشتباه محاسباتی در هاوانا؟ هشدار تحلیلگران درباره ماجراجویی نظامی آمریکا
سقوط قیمت تخم‌مرغ؛ جهش قیمت مرغ
سقف خسارت بیمه مسکن 30 درصد افزایش یافت
کاهش مصرف برق 17 درصدی با همکاری مردم
سرنوشت نامعلوم دوومیدانی‌کاران بازداشتی ایران در کره جنوبی
وزارت اطلاعات: 19 تروریست تکفیری دستگیر شدند+فیلم
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول
ایران تا 1430 سالخورده‌ترین کشور جهان می‌شود
ذخایر استراتژیک نفت خام آمریکا در سراشیبی تاریخی
اکرمی‌نیا: مردم با حضورشان، دشمن را ناکام کردند
ترامپ و سه مانع اصلی رشد اقتصادی آمریکا
شاخص بورس سبزپوش شد
سقوط آزاد نرخ باروری در ایران/کاهش جمعیت فقط درد اقتصاد نیست
حاجی‌بابایی: بخشی از گرانی‌ها هیچ ربطی به جنگ ندارد
ثبات قیمت در بازار برنج/از ایرانیِ 470 هزار تومانی تا هندیِ 195 هزار تومانی
امتحانات مدارس البرز مجازی شد
رحمانی فضلی: چین وارد تقابل مستقیم با ایران نمی‌شود
شهادت رزمنده بروجنی حین خنثی‌سازی بمب عمل نکرده در تهران
وام 500 میلیونی خرید کالا ربطی به وام ازدواج ندارد
رئیس‌جمهور: شهدای پتروشیمی در راه خدمت و پیشرفت ماندگار شدند
شمارش معکوس برای محدودیت برقی پرمصرف‌ها
چطور با یک کد پیامکی بدهکارِ میلیاردها تومان وام دیگران می‌شویم؟
بیماری خاموشی که چشم‌ها آن را فاش می‌کنند
جهان به نقطه بحرانی انرژی رسید
دستان «مادر» دوباره جان گرفت
چرا معرفی نمایندگان فوتبال ایران به آسیا به کلاف سردرگم تبدیل شد؟
10 کشته و مفقود در پی باران‌های سیل‌آسا در 8 استان چین
پایان رایگان بودن عمومی مترو و اتوبوس در تهران/چه کسانی بلیت مجانی می‌گیرند؟
فرصت دوباره برای ثبت‌نام ایران‌خودرو + نوع خودروها و لینک ثبت نام
نحوه برگزاری امتحانات پایان سال ابتدایی‌ها اعلام شد
پیش‌بینی وزیر دفاع پاکستان: جنگ دوباره آغاز نخواهد شد