×
سیاسی
شناسه خبر : 279544
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/12/13 ساعت 18:20
کمیسیون امنیت ملی: اطاعت از منتخب خبرگان واجب است

کمیسیون امنیت ملی: اطاعت از منتخب خبرگان واجب است

اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با صدور بیانیه‌ای با تاکید بر اینکه ترامپ سرنوشتی جز نابودی ندارد، اعلام کردند: هر شخصیتی که از سوی مجلس خبرگان به عنوان رهبر انتخاب شود، ولی‌فقیه ما بوده و اطاعت از او نیز واجب است.

نورنیوز- گروه سیاسی: اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با صدور بیانیه‌ای با تاکید بر اینکه ترامپ سرنوشتی جز نابودی ندارد، اعلام کردند: هر شخصیتی که از سوی مجلس خبرگان به عنوان رهبر انتخاب شود، ولی‌فقیه ما بوده و اطاعت از او نیز واجب است.

متن بیانیه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی پیرامون تحولات کشور به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم 

«أُذِنَ لِلَّذِینَ یُقَاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا وَإِنَّ اللَّهَ عَلَیٰ نَصْرِهِمْ لَقَدِیرٌ»(سوره حج، آیه ۳۹) 

ملت بزرگ و قهرمان ایران!

 دولت تروریست آمریکا با همکاری سگ هارش در منطقه بار دیگر به خاک ایران تجاوز کرده و این بار رهبر مستضعفان جهان را به شهادت رسانده است. حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای که مظهر همه فضایل بود، همچون جد بزرگوارش در ماه مبارک رمضان و با زبان روزه، توسط مظهر همه رذایل و پستی‌ها یعنی اشقی‌الاشقیاء به شهادت رسید. 

اگرچه رهبر عزیزمان شهید شدند اما خدای ایشان هست و اگرچه نایب امام زمان(علیه‌السلام) در میان ما نیست، اما وجود مقدس حضرت ولی‌عصر عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف در میان ما بوده و دستان مبارک ایشان بر سر ملت بزرگ ایران قرار دارد. مسیر روشن ما همان مسیر نورانی جهاد و مبارزه و مقاومت رهبر بزرگ ایران تا نابودی کفار و مستکبرین عالم است. 

با تدبیر حکیمانه امام شهیدمان، تمام منافع فرعون زمان در منطقه به آتش کشیده شد؛ هواپیماها و پهپادهای پیشرفته آنان سرنگون شد، ناو مهم آنها هدف قرار گرفت و موشک‌های ملت ایران با معجزه الهی از تمام پدافندهای مدرن آنها عبور کرده و اهداف از پیش تعیین‌شده را نابود کرده است؛ همچنان‌که عصای حضرت موسی علیه‌السلام تمام آنچه که ساحرین زبردست فرعون بافته بودند را بلعید. «فَأَلْقَیٰ مُوسَیٰ عَصَاهُ فَإِذَا هِیَ تَلْقَفُ مَا یَأْفِکُونَ»(سوره شعراء، آیه ۴۵)، اما سرانجام باطل فرو ریخت و آنچه را فرعونیان بنا کرده بودند زیرورو کرده است. «ثُمَّ دَمَّرْنَا مَا کَانَ یَصْنَعُ فِرْعَوْنُ وَقَوْمُهُ وَمَا کَانُوا یَعْرِشُونَ» (سوره اعراف، آیه ۱۳۷) 

ما نمایندگان مجلس، به نمایندگی از ملت ایران، دست و بازوی یکایک رزمندگان غیور اسلام را می‌بوسیم و به این بوسه افتخار می‌کنیم. 

فرعون زمان (ترامپ) بداند که سرنوشتی جز غرق شدن و نابودی ندارد؛ زیرا حاصل فساد، برتری‌طلبی، قتل، خیانت و استکبار چیزی جز نابودی نخواهد بود. «فَقَالَ أَنَا رَبُّکُمُ الْأَعْلَیٰ، فَأَخَذَهُ اللَّهُ نَکَالَ الْآخِرَةِ وَالْأُولَی» (سوره نازعات، آیه ۲۴ و ۲۵) 

ضمن تشکر از همه نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی که در مقابل دشمنان این ملت مبارزه می‌کنند، از مردم عزیز، بصیر و شجاع ایران نیز قدردانی می‌کنیم که با حضور و حمایت خود، دشمنان خارجی و اندک تفاله‌های آنان در داخل را مأیوس کرده‌اند. خداوند را بابت داشتن چنین ملت بزرگی شکرگزاریم. 

ملت عزیز ایران!

امور کشور از جهت اقتصادی با تدبیر مسئولان در حال مدیریت است و جای نگرانی نیست. از جهت سیاسی نیز با تعیین شورای موقت رهبری و در ادامه نیز با تعیین رهبری جدید از سوی مجلس خبرگان، آینده‌ای روشن و پیروزی در انتظار ملت خواهد بود. «وَلَیَنصُرَنَّ اللَّهُ مَن یَنصُرُهُ ۗ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِیٌّ عَزِیزٌ»(سوره حج، آیه ۴۰) 

ما نمایندگان تأکید می‌کنیم هر شخصیتی که از سوی مجلس خبرگان به عنوان رهبر انتخاب شود، او ولی‌فقیه ما بوده و اطاعت از او نیز واجب است.»


اخبار مرتبط
شهادت رهبر آزمون سخت مردم خواص و خبرگان
چهارشنبه 1404/12/13 ساعت 15:20
احمد مازنی
شهادت رهبر آزمون سخت مردم خواص و خبرگان
با اعلام خبر شهادت حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای به دست دژخیمان پلید امریکایی و اسراییلی، یک‌بار دیگر مردم حق‌طلب ایران به ویژه خواص ملت و بالاخص اعضای مجلس خبرگان رهبری در معرض آزمونی سخت قرار گرفتند. تجربه رحلت امام خمینی(ره) را به یاد بیاوریم که در آن حادثه تلخ، به همان اندازه که مردم ایران و آزادگان جهان در ماتم فرو رفت، دشمنان ایران و اسلام شادی کردند.
خبرگان در معرض انتخاب تاریخی
چهارشنبه 1404/12/13 ساعت 14:20
خبرگان در معرض انتخاب تاریخی
در آستانه انتخاب رهبر_جدید معیار کلیدی برای خبرگان باید استمرار_هوشمندانه باشد؛ ثبات در اصول انقلاب اسلامی، تداوم نوآوری در روش‌ها. نه بازگشت به عقب، نه عدول از مسیر، بلکه پیوند خلاقانه میان میراث_پرافتخار_گذشته با افق‌های آینده
سخنی کوتاه با خبرگان ملت
چهارشنبه 1404/12/13 ساعت 13:00
نورنیوز از الزامات انتخاب رهبر جدید در شرایط خطیر کنونی گزارش می‌دهد؛
سخنی کوتاه با خبرگان ملت
در آستانه انتخاب رهبر جدید رویکردی که می‌تواند به عنوان یک معیار اساسی محل توجه نهاد خبرگان قرار بگیرد، «استمرار هوشمندانه» جریان تاریخی انقلاب است؛ استمراری که اصول را پاس می‌دارد و به ضرورت بهره گیری از روش‌های نوآورانه‌ و روزآمدی که منطبق با آن اصول است هم توجه اکید دارد.
نظرات

آخرین اخبار
تصادف در صفاشهر خرم بید با 3 جان باخته
به بازگشت جدی به مذاکرات نیاز داریم
ناو آبراهام لینکلن منطقه غرب آسیا را ترک کرد
شکست تیم فوتبال لوسیل قطر
بزرگداشت اربعین تدفین امام شهید در قم برگزار می‌شود
گزارش تصویری | مراسم بزرگداشت چهلم تدفین «آقای شهید ایران»
انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
ونس از «مرحله جدید» فشار علیه ایران گفت؛ تمرکز آمریکا بر فشار اقتصادی
تقویت بیمه‌ها برای تقبل هزینه‌های درمان ضروری است
طراحی پلاک جدید برای خودروهای عمرانی مناطق آزاد
قطعی برق کرمانشاه فردا جمعه 30 مرداد+ جدول
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا جمعه 30 مرداد
پیشروی تانک‌های اسرائیل در سوریه
برگزاری مراسم چهلم رهبر شهید انقلاب در شیراز
حملات پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان
تحریم 10 فرد از سوی خزانه‌داری آمریکا
زلزله 6.5 ریشتری پرو را لرزاند
قیمت طلا 18 عیار امروز پنجشنبه 29 مرداد چقدر افزایش یافت؟
انهدام خط لوله 6 کیلومتری قاچاق سوخت
تاکید عمان و ژاپن بر امنیت تنگه هرمز
تحلیل بازار ارز امروز 29 مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا جمعه 30 مرداد
حرکت حماس به سمت راهبرد ملی فراگیر
برنامه قطعی برق کرمان فردا جمعه 30 مرداد اعلام شد
نورنما | شهادت امام حسن عسکری (ع) داغیست که دل شیعه را به انتظار فرزندش گره زد
هشدار اروپا نسبت به پیامدهای پروژه صهیونیستی
تکریم خانواده شهید اسماعیل خطیب در قم
جدایی محمد قربانی از الوحده با رضایتنامه 1.1 میلیون دلاری!
زمان فروش بدون قرعه‌کشی سایپا اعلام شد+ قیمت و جدول شرایط
قهرمانی ایران در پرزیدنت‌کاپ پاکستان
پایداری فلسطینیان در برابر تجاوزات کرانه باختر
تأمین برق صنایع باید در چارچوب نگاه ملی و با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود
وضعیت فرسودگان در پایتخت؛ 67 درصد تاکسیرانی - 66 درصد اتوبوسرانی
صعود بسکتبالیست‌های جوان ایران به یک‌چهارم نهایی
ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تحریم‌ها علیه ایران
روایت‌سازی علیه هرمز زیر آتش بازار؛ نفت 94 دلاری چه می‌گوید؟
توسل میشل عون به پاپ برای توافق چارچوب!
تلاش آزادکاران ایران برای شانس مجدد در جهان
تظاهرات گسترده در توکیو در اعتراض به تلاش برای نظامی‌سازی ژاپن
ورق «بی‌بی» برمی‌گردد؟
دستور کار روشن برای ارتقای امنیت و ثبات ایران و عراق
روزنامه نظامی زیر تیغ سانسور پنتاگون!
ناو جورج بوش به سرنوشت لینکلن دچار می‌شود؟
نیروگاه‌های اتمی جدید برای تولید 30 گیگاوات برق می‌سازیم
هشدار ایران درباره مسابقه تسلیحاتی آمریکا در فضا
آرایش جدید نظامی با انتقال آپاچی‌ها
واکنش وزارت خارجه به تحریم های اقتصادی جدید آمریکا
محدودیت ترافیکی مراسم عید بیعت
حضور قالیباف در مراسم چهلمین روز خاکسپاری قائد شهید امت در کربلای معلی
قدردانی نماینده آیت‌الله سیستانی از مدیریت دکتر پزشکیان در جنگ رمضان
برنامه عادی‌سازی روابط ارمنستان با جمهوری آذربایجان و ترکیه