×
سیاسی
شناسه خبر : 279527
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/12/13 ساعت 15:56
نظارت میدانی معاون اول رئیس‌جمهور بر روند تامین و توزیع کالاهای اساسی

نظارت میدانی معاون اول رئیس‌جمهور بر روند تامین و توزیع کالاهای اساسی

معاون اول رئیس‌جمهور در پنجمین روز از آغاز حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه خاک ایران، در چهار بازدید سرزده در سازمان تعزیرات حکومتی، بانک مرکزی و 2 فروشگاه زنجیره‌ای حضور پیدا کرد و از نزدیک در جریان روند تامین و توزیع کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم، نحوه نظارت بر بازار و همچنین تامین منابع ریالی و ارزی کالاهای اساسی و دارو قرار گرفت.

نورنیوز-گروه سیاسی: «محمدرضا عارف» صبح امروز چهارشنبه ۱۳ اسفندماه ۱۴۰۴ و در پنجمین روز از آغاز حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه خاک ایران، در چهار بازدید سرزده در ۲ فروشگاه زنجیره‌ای، بانک مرکزی و سازمان تعزیرات حکومتی حضور پیدا کرد و از نزدیک در جریان روند تامین و توزیع کالاهای اساسی، نحوه نظارت بر بازار و همچنین تامین منابع ریالی و ارزی کالاهای اساسی و دارو قرار گرفت.

معاون اول رئیس‌جمهور در نخستین بازدید سرزده خود، از ۲ فروشگاه زنجیره‌ای در مرکز تهران بازدید کرد و در گفت و گو با مدیران این فروشگاه ها در جریان تامین کالاهای اساسی و ارزاق عمومی مورد نیاز مردم قرار گرفت؛ عارف همچنین در جریان این بازدید با مردم و خریداران درخصوص رضایت آنان از عرضه به موقع و با قیمت مصوب این کالاها گفت‌وگو کرد و شنوای دغدغه ها و مشکلات مطرح شده از سوی مشتریان این فروشگاه ها بود.

در ادامه این بازدیدهای سرزده، معاون اول رئیس‌جمهور در سازمان تعزیرات حکومتی حضور یافت و در نشستی با «امین حسین رحیمی» وزیر دادگستری و علی فرهادی رئیس سازمان تعزیرات حکومتی بر نظارت هرچه دقیق‌تر و گسترده‌تر بر بازار و لزوم بازرسی بیشتر از کسبه و صنوف تاکید کرد؛ عارف سازمان تعزیرات حکومتی را ابزاری قوی برای نظارت بر بازار و جلوگیری از سوءاستفاده برخی فرصت‌طلبان و محتکران در شرایط حساس کشور دانست.

عارف پس از دریافت گزارش رئیس سازمان تعزیرات از اقدامات و بازرسی های انجام شده در راستای جلوگیری از افزایش قیمت و یا احتکار کالاها و همچنین نظارت بر روندتوزیع کالا و مواد غذایی در فروشگاه ها بر لزوم نظارت دقیق بر بازار در شرایط حساس کنونی تاکید کرد و افزود: باید نظارت دقیق بر روند توزیع و قیمت کالاها صورت گیرد و از احتمال احتکار کالا یا افزایش قیمت‌ها جلوگیری شود؛ اصناف و کسبه نیز باید در چهارچوب قانون و مقررات عمل کنند.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی نیز گزارشی جامع از روند اقدامات صورت گرفته طی روزهای اخیر به معاون اول رئیس‌جمهور و وزیر دادگستری ارایه کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین در ادامه برنامه‌های خود برای نظارت بر شرایط بازار، در بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران حاضر شد. در این بازدید «عبدالناصر همتی» رئیس‌ کل بانک مرکزی درباره روند تامین منابع ریالی و ارزی دستگاه‌ها و اختصاص ارز به کالاهای اساسی و دارو گزارش کاملی ارایه کرد.


نظرات

آخرین اخبار
اسکلت یک دایناسور تی‌رکس در حراجی زیر چکش می‌رود
چاقی پدر و اثر آن بر متابولیسم فرزندان
این رژیم غذایی خطر چاقی در دوران یائسگی را کاهش می‌دهد
ویتامینی که سلامت قلب و استخوان را تضمین می کند
پوتین خط و نشان کشید: کالینینگراد خط قرمز روسیه است
غریب آبادی: اکنون زمان پایان دادن به امنیت رژیم اشغالگر است
امیدواری گوترش به پایان درگیری ها در خاورمیانه
جزئیات تحرکات نظامی امارات در جنگ و پس از آتش‌بس با ایران
قدردانی واشنگتن از نقش اسلام‌آباد در مذاکرات با ایران
گرمای بی سابقه در مازندران رکورد زد
در پس این هیاهو؟!
شوی تبلیغاتی ترامپ با چاشنی تحریف توافق/ 12 میلیارد دلار کلید قفل مذاکرات تهران و واشنگتن
چرا ویزای تیم ملی هنوز توسط آمریکا صادر نشده است؟
6 پله صعود بانوان والیبالیست ایران در رده‌بندی جهانی
آماده باش یگان حفاظت منابع طبیعی برای مقابله با آتش سوزی
تشکیل ستاد ویژه برای آماده‌سازی تشییع میلیونی پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب
جنگ علیه ایران پرده از بحران تقاضای نفت چین برداشت
حمله حزب‌الله به تجهیزات زرهی ارتش اسرائیل
ادامه بدون وقفه صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی ایران
فعال شدن پدافند در قشم
آنکارا پس از حمله به کشتی باری اش هشدار داد
بولونیا در آستانه انتخاب سرمربی جدید از ترکیه
جوزف عون در گفتگو با روبیو: آتش‌بس در لبنان اولویت است
تنها راه خروج ترامپ از جنگ چیست؟
یاسر آسانی؛ نامزد بهترین گل لیگ قهرمانان آسیا 2
لوکاشنکو: در صورت حمله به بلاروس، با سلاح هسته ای پاسخ خواهیم داد
آغاز فروش جدید سایپا بدون قرعه کشی از فردا +جزئیات
گروسی: اورانیوم ایران به قزاقستان منتقل شود
حجاج ایرانی مراسم حج را با سلامت به پایان بردند
نگرانی از نفوذ آمریکا در ساختار امنیتی دولت جدید عراق
اظهارات جنجالی ترامپ علیه جو بایدن و همسرش
تشدید شکاف طبقاتی در آمریکا در پی پیامدهای اقتصادی جنگ
کارگاه ضایعات الیاف در ماهدشت طمعه حریق شد
6 کشته در تصادف زنجیره‌ای مرگبار در یکی از ایالت‌های آمریکا
طرح تل آویو برای احداث 18 شهرک جدید در کرانه باختری
خط و نشان ناتو برای مسکو/ رومانی کنسولگری روسیه را تعطیل کرد/احضار سفیر روسیه
وضعیت پایدار ذخایر استراتژیک نهاده‌های دامی
بلغارستان به آمریکا: یا ویزا را لغو کنید، یا هواپیماها بروند!
24 کشتی از تنگه هرمز گذشتند
وزیر علوم زمان برگزاری کنکور سراسری را اعلام کرد
بسته شدن مسجد ابراهیمی توسط نیروهای اشغالگر
افزایش بارندگی‌ها، سد علویان مراغه را پر کرد
پهپاد پیشرفته آمریکایی در یمن ساقط شد
بازگشت فعالیت در تونل‌های موشکی ایران
جزئیات مذاکرات نظامی لبنان فاش شد
گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه عمان درباره همکاری در مدیریت تنگه هرمز
شهروند یونانی به اتهام همکاری با ایران بازداشت شد
قهرمانی ایران در کشتی فرنگی نوجوانان آسیا؛6 طلا کار را تمام کرد/تبریک معاون اول رئیس جمهور
سیاست جدید وزارت نیرو/ فشار تعرفه‌ها بر پرمصرف‌ها و حمایت از خوش‌مصرف‌ها
افتخار جدید سینما/ فیلم کریمی در اروپا روی پرده می‌رود