×
بین الملل
شناسه خبر : 279461
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/12/13 ساعت 12:08
هشدار تل‌آویو به نمایندگی دیپلماتیک ایران برای ترک لبنان

هشدار تل‌آویو به نمایندگی دیپلماتیک ایران برای ترک لبنان

رژیم اشغالگر در ادامه نقض آتش‌بس و تداوم حملات هوایی خود، هتلی را در منطقه بعبدا لبنان هدف قرار داد و همزمان ضاحیه جنوبی بیروت را نیز بمباران کرد. اسرائیل به نمایندگی دیپلماتیک ایران نیز 24 ساعت فرصت داد که لبنان را ترک کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: خبرنگار المیادین گزارش داد تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی با حمله هوایی هتل «کامفورت» واقع در منطقه الحازمیه در شهرستان بعبدا را هدف قرار داد.

یک منبع نظامی مسؤول در پاسخ به شایعات مربوط به ایجاد کمربند امنیتی توسط مبارزان حزب‌الله در اطراف هتل کامفورت در بعبدا پس از هدف قرار گرفتن آن توسط حمله اسرائیل، به این نشریه تأیید کرد که خبر ایجاد کمربند امنیتی توسط عناصر حزب‌الله در مجاورت هتل به هیچ وجه صحت ندارد و این واحدهای نظامی بودند که برای کمک به عملیات جستجو و نجات و جلوگیری از نزدیک شدن شهروندان، در منطقه مستقر شده و کمربند امنیتی ایجاد کردند.

در همین راستا، رژیم صهیونیستی حملاتی را نیز به ضاحیه جنوبی بیروت انجام داد.

پیش از این و در ساعات اولیه بامداد امروز چهارشنبه، اشغالگران اسرائیلی یک ساختمان مسکونی چهار طبقه در منطقه عرمون و یک آپارتمان در منطقه السعدیات در استان جبل لبنان را هدف قرار دادند.

قربانیان حملات رژیم صهیونیستی

بر اساس آمار اولیه وزارت بهداشت لبنان، این تجاوز منجر به شهادت ۶ نفر و مجروح شدن ۸ نفر در عرمون و السعدیات شد.

در ادامه این حملات، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی یک ساختمان مسکونی در محله العسیره در شهر بعلبک در شرق لبنان را بمباران کردند که بر اساس آمار اولیه، در پی آن ۴ نفر شهید و بیش از ۱۰ نفر زخمی شدند.

این در حالیست که خبرنگار المیادین همچنین از شهادت ۵ نفر، مجروح شدن ۱۵ نفر و مفقود شدن ۳ نفر در تجاوز رژیم صهیونیستی به یک مجتمع مسکونی در بعلبک خبر داد.

وزارت بهداشت لبنان در گزارش رسمی اعلام کرده است که در نتیجه تجاوز صهیونیست‌ها به لبنان از صبح روز سه‌شنبه تا شامگاه این روز ۵۰ نفر شهید و ۳۳۵ نفر دیگر زخمی شدند.

هشدار جدید به ساکنان روستاهای جنوب لبنان

به رغم این تجاوزات ارتش رژیم اشغالگر امروز چهارشنبه با صدور بیانیه‌ای از ساکنان ۱۶ روستا در جنوب لبنان خواست تا شب این مناطق را تخلیه کنند.

در این بیانیه تاکید شده است که ساکنان باید فوراً منازل خود را ترک کرده و تا فاصله حداقل ۱۰۰۰ متری از روستاها دور شوند.

ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که حزب‌الله ارتش این رژیم را به اقدام نظامی علیه خود واداشته است.

ارتش اسرائیل به روستاییان دستور داده است که فوراً محله سکونت خود را تخلیه کنند و در این مرحله به روستاها و شهرک‌ها بازنگردند.

ارتش رژیم اشغالگر نسبت به هدف قرار دادن ساختمانی در ضاحیه جنوبی بیروت به‌ویژه در محله «حاره حریک» هشدار فوری داده است.

به صدا درآمدن آژیرها در اراضی اشغالی

پس از شلیک موشک‌های حزب‌الله به سمت شهر صفد و حومه آن در شمال سرزمین‌های اشغالی، آژیر خطر در این شهر به صدا درآمد.

شایان ذکر است که آژیر خطر طی شب گذشته چهار بار دیگر در منطقه الجلیل و مرزهای اراضی اشغالی با لبنان به صدا درآمده بود.

رسانه‌های دشمن نیز اعلام کردند که حزب الله لبنان طی شب گذشته ۳۰ فروند موشک به سمت اراضی اشغالی شلیک کرده است.

رسانه‌های لبنانی نیز از حملات رژیم صهیونیستی به شهرک‌های شقرا و الجمیجمه و اطراف شهرک «صریفا» واقع در جنوب لبنان خبر دادند.

منابع خبری همچنین از هدف قرار دادن ساختمانی در «حاره حریک» در ضاحیه جنوبی بیروت خبر دادند.

هشدار به دپیلمات‌های ایرانی برای ترک لبنان

وبگاه شبکه الجزیره گزارش داد: ارتش رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کرد که به همه نمایندگان نظام ایران در لبنان ۲۴ ساعت فرصت داده است تا این کشور را ترک کنند و هشدار داده که پس از پایان مهلت، آنها به «اهداف مستقیم» تبدیل خواهند شد.

سخنگوی ارتش اسرائیل در بیانیه‌ای به زبان عربی گفت: «هرگونه حضور نمایندگان نظام "تروریستی" ایران در لبنان تحمل نخواهد شد.»

این سخنگو تأیید کرد که ارتش اسرائیل پس از مهلت مقرر «نمایندگان این نظام را در هر کجا که پیدا شوند، هدف قرار خواهد داد.»

«آویخای ادرعی»، سخنگوی ارتش، در توییتی نوشت: «ارتش اسرائیل هیچ‌گونه حضور نمایندگان ایران را تحمل نخواهد کرد و پس از ۲۴ ساعت آینده، هیچ جای امنی برای آنها در لبنان وجود نخواهد داشت.»

تقویت ارتش اشغالگر در مرز لبنان

در همین رابطه، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نیروهای خود را در مرزهای شمالی تقویت کرد و تیپ ۱۴۶ را در مرزهای لبنان مستقر کرده است.

رسانه‌های عبری گزارش دادند که آژیرهای هشدار در کریات شمونه، المناره و مرجلیوت و المطله به صدا درآمده است.

منابع خبری اعلام کردند که آژیرهای هشدار در شهرک‌های شمال فلسطین اشغالی به دلیل حمله مداوم با پهپادها از جنوب لبنان به صدا درآمده است.

رسانه‌های رژیم اشغالگر همچنین از شلیک مستقیم موشک به «بیت شیمش» واقع در شهر قدس اشغالی خبر دادند.

حملات از ایران

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از شلیک ۳ موشک از خاک ایران به سمت شهر قدس اشغالی خبر دادند.


نظرات

آخرین اخبار
نورنما | حمله آمریکا به نفتکش های ایرانی
آخرین جزئیات پرونده‌های مهم قضایی؛ از پرونده محمد باقر خرازی تا تراستی‌ها و تعهدات ارزی
تلگرام در کدام کشورها از دسترس خارج شد؟
آخرین قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 17 شهریور 1405؛ سکه 2.5 میلیون گران تر شد+جدول قیمت ها
قیمت دلار و یورو امروز سه شنبه 17 شهریور 1405؛ چرا دلار دوباره صعودی شد؟
خنثی‌سازی مهمات عمل نکرده در بوشهر
موضع‌گیری تند سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی علیه تصمیم انگلیس+ جزئیات
خودروهای نوشماره و وارداتی چقدر بنزین می‌گیرند؟
پزشکیان پیام صریحی به متجاوزان داد
زمان مراسم خاکسپاری حسین وخشوری
کشف سوخت قاچاق زیر بار خاک تریلی
خبر خوش برای جاماندگان ارشد علوم پزشکی
وزیر نیرو: مردم از درآمد نیروگاه‌های خورشیدی بهره می‌برند
آخرین قیمت دینار عراق امروز سه شنبه 17 شهریور؛ دینار کاهشی شد
آمریکا در شوک گازوئیلی؛ سان‌فرانسیسکو در آستانه 9 دلار، مقصد بعدی 10 دلار؟
گلستان زیر باران رفت؛ خسارتی ثبت نشد
هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها تا 4 روز آینده ادامه دارد
کارت زرد مجلس به وزیر ارتباطات
جزئیات افزایش وام ودیعه مسکن
آخرین اخبار وگزارش ها ازسیل مازندران و گیلان؛ ساری زیر آب رفت، ادارات و بانک ها تعطیل شدند
برنامه دولت برای کاهش 20 درصدی مصرف انرژی در زمستان
آخرین اخبار جنگ ایران و آمریکا؛ حمله به تأسیسات انرژی عربستان و کاهش شدید تردد در هرمز
ایوب آقاخانی حکم گرفت
نورویدئو | وقتی سنتکام، قدرت ایران را لو داد
واکنش تأمین اجتماعی به مطالبات داروخانه‌ها
آمریکا در تأمین موشک‌های دفاعی به مشکل خورد
اعضای جدید اتحادیه بین‌المجالس مشخص شدند
تابستان تاریخی سینمای آمریکا؛ رکورد 2013 شکست
عملیات نظامی گسترده؛ پاسخ قاطع یمن به تجاوزهای عربستان
پیامدهای خسارات سنگین حملات ایران به پایگاه‌های آمریکایی ؛ بررسی کاهش نیرو در خاورمیانه
خودروی مزاحم را بدون تماس با 110 گزارش کنید
برنامه قطعی برق شهرهای استان بوشهر برای امروز سه‌شنبه 17 شهریور + لینک
معوقه فروردین‌ بازنشستگان تأمین اجتماعی برای همه حروف واریز شد؛ زمان واریز معوقه اردیبهشت
هراز مسدود شد؛ ریزش سنگ تردد را متوقف کرد
هشدار نارنجی برای تهران/ پایتخت در مخاطرات
تحویل 420 واحد مسکن مهستان تا پایان سال؛ میزان آورده متقاضیان کاهش یافت
عارف: بنزین وارداتی گران می‌شود؛ نرخ چهارم نداریم
ماجرای بازگشت ناگهانی جنگنده‌های اف-16 تایوان به آمریکا؛ ردپای چین یا نقص فنی؟
کدام شهرهای چهارمحال و بختیاری سه‌شنبه 17 شهریور برق ندارند؟ بروجن، لردگان، فارسان و...
جدول قطعی برق کرمانشاه سه‌شنبه 17 شهریور +جدول ساعت خاموشی کرمانشاه
برنامه خاموشی برق استان البرز امروز سه‌شنبه 17 شهریور اعلام شد
انتقاد سفیر ایران در آلمان از بی‌قانونی‌های مکرر تروئیکای اروپایی
تنش دیپلماتیک در تل‌آویو؛ وزرای اسرائیلی خواستار اخراج سفیر انگلیس شدند
طرح غذای جدید دانشجویان به تعویق افتاد؛ خبر جدید درباره افزایش وام‌ها
عارف: فیلترشکن‌ها اشراف امنیتی ما را از بین برده‌اند
پاسخ سخت کانادا به ترامپ؛ تعرفه‌های 50 درصدی اجرا شد
قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه 17 شهریور 1405 + جدول قیمت ها
آخرین خبر از وضعیت رایگان مترو و بی.آر.تی
اعتراف رئیس سابق شاباک: اسرائیل در حال باختن جنگ است
امروز سه‌شنبه 17 شهریور کدام مناطق قزوین خاموش می‌شوند؟ برنامه قطعی برق را ببینید