×
سیاسی
شناسه خبر : 279443
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/12/13 ساعت 11:15
مراسم وداع با امام خامنه‌ای در مصلی تهران به تعویق افتاد/علت تعویق اعلام شد+فیلم

تکمیلی؛

مراسم وداع با امام خامنه‌ای در مصلی تهران به تعویق افتاد/علت تعویق اعلام شد+فیلم

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران اعلام کرد: علت اصلی تعویق مراسم، درخواست‌های مکرر بسیاری از مردم در استان‌های مختلف برای رسیدن به مراسم تشییع بوده است.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران اعلام کرد: علت اصلی تعویق مراسم، درخواست‌های مکرر بسیاری از مردم در استان‌های مختلف برای رسیدن به مراسم تشییع بوده است.


 

مراسم وداع با امام خامنه‌ای در مصلی تهران به تعویق افتاد و برنامه جدید متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از عموم ملت شریف ایران و همه اقشار دعوت کرده بود تا با حضور گسترده در آیین وداع با پیکر مطهر "رهبر شهید و قائد عظیم الشان انقلاب اسلامی" از ساعت 22 امشب چهارشنبه به مدت سه شبانه روز در مصلای امام خمینی تهران حضور پیدا کنند.

 متن اطلاعیه به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

«مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضی نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْدِیلاً»

ملت بزرگ، بصیر و سرافراز ایران اسلامی؛ در روزهایی که تاریخ این سرزمین، برگ‌هایی خونین اما حماسی را ورق می‌زند، پیکر مطهر پیشوای آزادگان و امام مستضعفان و رهبر شهید انقلاب، حضرت آیت‌الله العظمی امام سید علی حسینی خامنه‌ای(قدس سره الشریف)، آن عبد صالح خدا و پرچمدار عزت و مقاومت، از امشب به مدت سه شبانه روز برای وداعی تاریخی به آستان مصلی بزرگ مصلای امام خمینی تهران منتقل می‌شود؛ همان مکان مقدسی که بارها تجلی‌گاه وحدت، ایمان و بصیرت ملی بوده است و اکنون، میعادگاه دل‌های داغدار و ارواح استوار خواهد بود، این وداع سه‌روزه، تجدید میثاقی آگاهانه با راه، مکتب و آرمان‌های مقتدا و رهبری است که عمر خویش را وقف اعتلای اسلام ناب محمدی(ص)، صیانت از استقلال و عزت ایران اسلامی و تقویت جبهه مقاومت در برابر استکبار جهانی کرد.

همچنان‌که ملت قدرشناس ایران در سال ۱۳۶۸ با وداعی تاریخی با معمار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام روح‌الله خمینی، صحنه‌هایی ماندگار از وفاداری و عشق آفرید، امروز نیز بی‌تردید با حضوری حماسی و دشمن‌شکن، نشان خواهد داد که شهادت رهبران الهی نه‌تنها خللی در اراده ملی ایجاد نمی‌کند، بلکه عزم‌ها را راسخ‌تر و صفوف را فشرده‌تر می‌سازد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ضمن عرض تسلیت شهادت به پیشگاه حضرت بقیة‌الله الأعظم «عجل الله تعالی فرجه الشریف» و امت اسلام و همه آزادیخواهان جهان از عموم ملت شریف ایران، زن و مرد، پیر و جوان، دانشگاهی و حوزوی، کارگر و کشاورز، اصناف، فرهنگیان، دانشجویان و همه اقشار دعوت می‌کند با حضور گسترده در آیین وداع با پیکر مطهر "رهبر شهید و قائد عظیم الشان انقلاب اسلامی" از ساعت ۲۲ امشب به مدت سه شبانه روز در مصلای امام خمینی تهران، بار دیگر جلوه‌ای باشکوه از وحدت ملی، وفاداری به آرمان‌های انقلاب اسلامی و ایستادگی در برابر دشمنان این مرز و بوم را به نمایش بگذارند.

بی‌تردید، پیام این حضور میلیونی، فراتر از مرزهای جغرافیایی ایران طنین‌انداز خواهد شد و به دوستان، امید و به بدخواهان، هشداری روشن خواهد داد که راه مقاومت، عدالت‌خواهی و پیشرفت، با شهادت متوقف نمی‌شود و پرچم عزت این ملت، به دست نسل‌های مؤمن و انقلابی، برافراشته خواهد ماند.

 

نظرات

آخرین اخبار
پاسخ پهپادی و موشکی حزب‌الله به نقض مکرر آتش‌بس توسط اسرائیل
جزئیات واریز اعتبار حمایتی برای کودکان مبتلا به سوءتغذیه از زبان سخنگوی دولت
تنش در روابط رم و واشنگتن بر سر مواضع ایتالیا در قبال ایران
اتحادیه عرب: فلسطین خطرناک‌ترین منطقه جهان برای خبرنگاران است
مقاومت؛ خط قرمز غیرقابل تغییر در دکترین جنبش حماس
پاسخ ایران به متن پیشنهادی آمریکا ارسال شد/ انتقال پاسخ ایران به طرف آمریکایی توسط پاکستان
بحران بی‌سابقه کمبود نیروی نظامی در خط مقدم جنگ اسرائیل
آغاز ثبت‌نام کاردانی دانشگاه ملی مهارت از امروز+ لینک و نحوه شرایط ثبت‌نام
جدول جدید مبالغ واریزی کمیته امداد منتشر شد
سفر محرمانه فرستادگان ویژه ترامپ به قلب روسیه
ورود دیوان‌عالی به پرونده اخلالگران ارزی و محتکران کالا
نحوه دریافت اعتبار خرید لوازم خانگی اعلام شد
پرونده متخلفان دلار ارزان روی میز قاضی
همتی: بازار ارز در آرامش است/ ارز دارو و کالاهای اساسی تضمین شد
پرش 25 درصدی ارزش صادرات ایران به قاره سیاه
تثبیت نظم ایرانی در تنگه هرمز با عبور دومین کشتی
ایران در بین 20 کشور برتر کشتیرانی
سرقت بزرگ و سودهای میلیون دلاری با اخبار جعلی در بازار نفت
جام جهانی 2026 صحنه پایانی خامس رودریگس
رسانه‌های عبری از نفوذ ایران در ارتش اسرائیل خبر دادند
ویتکاف و کوشنر ممکن است به زودی به روسیه سفر کنند
انتقال مسافران کشتی هانتاویروس به ساحل و فرودگاه
دو کودک در ساحل بندرمقام شهرستان بندرلنگه غرق شدند
دستور فوری معاون اول رئیس‌جمهوری برای مقابله با گران‌فروشی
اعتراض گسترده به نظام پادشاهی در لندن + عکس
آلودگی نفتی در خارک شایعه است
اوسمار ویرا فعلاً به ایران بازنمی‌گردد
قیمت گوشت قرمز امروز 20 اردیبهشت 1405 + جدول
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 20 اردیبهشت 1405
گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه قطر درباره تحولات منطقه
چه کسانی پشت پروژه حذف شیعیان بحرین ایستاده‌اند؟
فردا آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون های سمپاد و نمونه دولتی
جزئیات دیدار فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا با فرمانده معظم کل قوا
هشدار سخنگوی وزارت خارجه: آژانس وارد بازی سیاسی نشود
توقیف کامیون با راننده 12 ساله در محور پرتردد کرمان
نایب‌رئیس مجلس: تنگه هرمز با عملیات نظامی باز نخواهد شد
استفاده رایگان از مترو و اتوبوس تا 22 اردیبهشت تمدید شد
نخستین عبور موفقیت‌آمیز کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز
ترامپ از موضع ضعف به پکن می‌رود
«دلفین‌های خلیج فارس» در تنگه هرمز آماده‌باش هستند
ورود موج جدید بارشی به پایتخت از سه شنبه
چگونه از «تابستان سخت انرژی» با موفقیت عبور کنیم؟
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 20 اردیبهشت ؛ عقب نشینی طلا + جدول
بیش از 100 کیلووات پنل خورشیدی در پایتخت آسیب دیدند
تصمیم جدید دولت برای تسهیل جذب سرمایه‌گذاری خارجی
قیمت دلار، یورو ‌و سایر ارزها امروز 20 اردیبهشت/ دلار هزار تومان ارزان شد
پایان طرح رایگان مترو و اتوبوس در تهران
ذخایر طلای چین به 2322 تن رسید
وضعیت بازار در جلسه غیرعلنی مجلس بررسی شد
قیمت هر شانه تخم‌ مرغ به 480 هزار تومان رسید