×
سیاسی
شناسه خبر : 279298
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/12/12 ساعت 21:07
مراسم تشییع شهدای اصفهان پنج‌شنبه برگزار می‌شود

مراسم تشییع شهدای اصفهان پنج‌شنبه برگزار می‌شود

فرماندار اصفهان گفت: مراسم وداع و تشییع شهدای تجاوز آمریکایی _صهیونیستی صبح پنج‌شنبه برگزار می‌شود.

نورنیوز- گروه سیاسی: محمدعلی احمدی در نشست خبری اطلاع‌رسانی مراسم تشییع شهدای اخیر استان شهادت رهبر عظیم‌الشان انقلاب را تسلیت گفت و اظهار داشت: خوش به حال کسانی که در طول 37 سال امامت و ولایت مقام معظم رهبری، عشق و تبعیت محض‌شان را از این چشمه زلال معرفت ثابت کردند؛ مسیر انقلاب با قدرت ادامه می‌یابد و امیدواریم خدای متعال این غم جانکاه را با عنایات خاصه حضرت ولی‌عصر (عج) جبران کند.

وی در ادامه به حساسیت برهه فعلی اشاره کرد و متذکر شد: امروز کشور درگیر یک جنگ ترکیبی پیچیده شده که نسبت به دوران جنگ‌ دوازده‌روزه و حوادث تروریستی دی‌ماه شدت بیشتری دارد. در چنین وضعیتی، حضور یکپارچه مردم در صحنه تنها عاملی است که می‌تواند توطئه‌های دشمن را خنثی کند.حضور آگاهانه ملت، اصلی‌ترین مولفه امنیت‌ساز کشور است و باید بستر حضور مردم را به شکلی فراهم کنیم که امنیت پایدار را به ارمغان بیاورد.

فرماندار در ادامه سخنانش به اعتراف دشمنان به انسجام بی‌نظیر ملت ایران اشاره کرد و افزود: کارشناسان و اتاق‌های فکر دشمن اذعان کرده‌اند که این سطح از انسجام مردمی برای آن‌ها غیرقابل‌تصور و عجیب است. در اجتماع عظیم میدان نقش‌جهان هم شاهد بودیم که مردم نقش اصلی را ایفا کردند و وظیفه ما مسئولان در این میان، صرفاً تسهیل‌گری و بسترسازی برای این خروش حماسی است.

وی با تأکید بر استمرار فعالیت ادارات و نهادهای خدماتی خاطرنشان کرد: اعلام تعطیلی عمومی به معنای توقف خدمت‌رسانی مسئولان نیست. تمامی مدیران و کارکنان باید در تمام عرصه‌ها از جمله اصناف، هیئت‌های مذهبی و متن جامعه حضور فعال داشته باشند. امروز همان روز مبادایی است که همه ما باید با تمام توان و بدون کوچکترین کوتاهی، به وظایف قانونی و شرعی خود عمل کنیم.

احمدی در ضمن هشدار نسبت به روزهای حساس پیش‌ رو، خواستار همت مضاعف در تمامی حوزه‌های امنیتی، پشتیبانی و خدمات شهری شد و بر لزوم فعال بودن تمام‌قد دستگاه‌ها تأکید کرد.

وی در ادامه به ضرورت تأمین نیازهای فرهنگی مردم در تجمعات اشاره کرد و گفت: برآورد ما نیاز به توزیع حداقل یک میلیون قطعه پوستر از تمثال مبارک حضرت آقا در سطح شهر اصفهان است. بسیاری از مردم مشتاقانه به دنبال تهیه این اقلام هستند و شایسته نیست با کمبود مواجه شویم. لذا از تمامی نهادها و دستگاه‌هایی که توانایی چاپ و تأمین دارند، دعوت می‌شود پای کار بیایند. همچنین انتظار می‌رود هر دستگاه اجرایی، حمایت و تأمین نیازهای حداقل یک موکب مردمی را بر عهده بگیرد.

وی در پایان با اعلام زمان مراسم وداع، تصریح کرد: آیین تشییع پیکر مطهر شهدای تجاوز آمریکایی - صهیونیستی ساعت 8:30 صبح پنج‌شنبه (چهاردهم اسفند) برگزار خواهد شد. در این راستا، مسئولیت تأمین زیرساخت‌هایی نظیر جایگاه‌ها، سیستم‌های صوتی و استقرار مقرها بر عهده شهرداری اصفهان خواهد بود. همچنین لازم است در محوطه گلستان شهدا اقدامات فنی از جمله نصب داربست‌ها با سرعت انجام شود و تمامی نهادها در زمینه فراخوان و تسهیل انتقال مردم به محل مراسم، با حداکثر ظرفیت فعال شوند. جزئیات تکمیلی این مراسم متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
راهبرد هسته‌ای جدید آمریکا در قبال روسیه و چین
عالیشاه شاگرد مهدی رحمتی شد
محکومیت شدید اقدامات صهیونیست‌ها از سوی اسلام‌آباد
درخواست حماس از آمریکا برای اجرای کامل نقشه راه آتش‌بس
درخواست از جامعه جهانی بر مبنای نسخه 1967
پوتین فرمانده نیروهای جدید سامانه‌های بدون سرنشین را تعیین کرد
نورنما | یک سنجاب مسابقه بیسبال را به هم ریخت
توسعه مرز ریلی رازی؛ گامی بزرگ در مسیر کریدور شرق-غرب
مسابقات تکواندو نونهالان پردیس به یاد شهدای میناب
مدیریت هوشمند آب با اتصال سامانه‌های کشاورزی و نیرو
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در 15 مرداد؛ جدال اونس جهانی و دلار بر سر قیمت‌ها
تأکید شهباز شریف بر ادامه تلاش‌های پاکستان برای صلح در منطقه
جست‌وجوی نفسگیر در زاینده‌رود؛ سرنوشت کودک 7 ساله در هاله‌ای از ابهام
سقوط 30 درصدی قیمت دام زنده؛ چرا قیمت گوشت برای مردم ارزان نشد؟
عربستان: اقدامات یک‌جانبه اسرائیل در خاک فلسطین باطل و فاقد اعتبار است
اتفاق عجیب در راه لیگ برتر / استقلال و پرسپولیس از پایتخت می‌روند
دیدار وزیر صمت ایران با نخست‌وزیر پاکستان در اسلام‌آباد + فیلم
هشدار یمن درباره فرار رو به جلوی رژیم سعودی
بازی‌سازی فرانسه در جنگ اوکراین و روسیه!
بمب نقل‌وانتقالاتی پرسپولیس از روسیه می‌آید/ مذاکره برای جذب ستاره جوان
توصیف باشکوه آیین اربعین در رسانه روسیه
یورش گسترده نظامیان صهیونیست به اردوگاه قلندیا
پرونده «گوسفند کبوده پاسارگاد» برای ثبت جهانی در فائو نهایی شد
مشتری تازه مهدی طارمی از لیگ فرانسه؛ جزئیات پیشنهاد احتمالی
توقف پروازها در فرودگاه شهدای ساری از فردا
جزئیات محرمانه وین درباره مذاکرات صلح با اوکراین
چراغ سبز به نفت‌کش‌های پاکستانی برای عبور از تنگه باب‌المندب
تاکید بغداد و ریاض بر جلوگیری از استفاده از خاک عراق علیه کشورهای همسایه
انفجار جایگاه سی‌ان‌جی هنگام سوخت‌گیری با 1 کشته و 3 مصدوم
گام نهایی آنکارا؛ لایحه انحلال حزب کارگران کردستان به پارلمان ترکیه رفت
اختلال در پروازهای آمریکا و اروپا بر اثر موج بی‌سابقه گرما
پشت پرده مصرف بالای برق؛ 5492 دستگاه ماینر جمع‌آوری شد
راهکارهای افزایش سهمیه بورسیه‌های تحصیلی میان ایران و تاجیکستان
هشدار وزارت بهداشت درباره ورود سگ و حیوانات خانگی به رستوران‌ها
آخرین آمار تردد اربعین؛ نیم‌میلیون زائر هنوز در عراق هستند
صاعقه وسط مسابقه فوتبال؛ پایان تلخ برای یک بازیکن جوان
فرصت ویژه برای دانش‌آموزان غایب امتحانات نهایی
انفجار مرگبار در جنوب لبنان؛ 9 اسرائیلی کشته و زخمی شدند
حادثه خونین در محور اهواز–شوش؛ 8 نفر کشته و مصدوم شدند
نزاع خانوادگی بر سر ارثیه، جان همسایه را گرفت
پیش بینی قیمت دلار فردا 15 مرداد/ سناریوی صعودی یا تثبیت در انتظار بازار؟
آخرین قیمت دلار آمریکا امروز چهارشنبه 14 مرداد اعلام شد
دلیل افزایش قابل توجه قیمت برق چیست؟
بازیگر جوان سینما به خاک سپرده شد؛ آخرین سکانس زندگی مریم همتیان
دلیل افزایش 3 تا 4 برابری قبض برق اعلام شد
جزییات جدید از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز چهارشنبه 14 مرداد
پایان سرقت‌های سریالی زن سارق در کرمان؛ سرقت با کلت قلابی
پایان زندگی هنری یکی از ستون‌های تئاتر بریتانیا
رئیس‌جمهور: از هر تصمیم رهبران فلسطینی در مذاکرات حمایت می‌کنیم
پیش بینی وضعیت آب و هوا تهران فردا پنجشنبه 15 مرداد ؛ باد شدید و رگبار در راه است