×
سیاسی
شناسه خبر : 279298
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/12/12 ساعت 21:07
مراسم تشییع شهدای اصفهان پنج‌شنبه برگزار می‌شود

مراسم تشییع شهدای اصفهان پنج‌شنبه برگزار می‌شود

فرماندار اصفهان گفت: مراسم وداع و تشییع شهدای تجاوز آمریکایی _صهیونیستی صبح پنج‌شنبه برگزار می‌شود.

نورنیوز- گروه سیاسی: محمدعلی احمدی در نشست خبری اطلاع‌رسانی مراسم تشییع شهدای اخیر استان شهادت رهبر عظیم‌الشان انقلاب را تسلیت گفت و اظهار داشت: خوش به حال کسانی که در طول 37 سال امامت و ولایت مقام معظم رهبری، عشق و تبعیت محض‌شان را از این چشمه زلال معرفت ثابت کردند؛ مسیر انقلاب با قدرت ادامه می‌یابد و امیدواریم خدای متعال این غم جانکاه را با عنایات خاصه حضرت ولی‌عصر (عج) جبران کند.

وی در ادامه به حساسیت برهه فعلی اشاره کرد و متذکر شد: امروز کشور درگیر یک جنگ ترکیبی پیچیده شده که نسبت به دوران جنگ‌ دوازده‌روزه و حوادث تروریستی دی‌ماه شدت بیشتری دارد. در چنین وضعیتی، حضور یکپارچه مردم در صحنه تنها عاملی است که می‌تواند توطئه‌های دشمن را خنثی کند.حضور آگاهانه ملت، اصلی‌ترین مولفه امنیت‌ساز کشور است و باید بستر حضور مردم را به شکلی فراهم کنیم که امنیت پایدار را به ارمغان بیاورد.

فرماندار در ادامه سخنانش به اعتراف دشمنان به انسجام بی‌نظیر ملت ایران اشاره کرد و افزود: کارشناسان و اتاق‌های فکر دشمن اذعان کرده‌اند که این سطح از انسجام مردمی برای آن‌ها غیرقابل‌تصور و عجیب است. در اجتماع عظیم میدان نقش‌جهان هم شاهد بودیم که مردم نقش اصلی را ایفا کردند و وظیفه ما مسئولان در این میان، صرفاً تسهیل‌گری و بسترسازی برای این خروش حماسی است.

وی با تأکید بر استمرار فعالیت ادارات و نهادهای خدماتی خاطرنشان کرد: اعلام تعطیلی عمومی به معنای توقف خدمت‌رسانی مسئولان نیست. تمامی مدیران و کارکنان باید در تمام عرصه‌ها از جمله اصناف، هیئت‌های مذهبی و متن جامعه حضور فعال داشته باشند. امروز همان روز مبادایی است که همه ما باید با تمام توان و بدون کوچکترین کوتاهی، به وظایف قانونی و شرعی خود عمل کنیم.

احمدی در ضمن هشدار نسبت به روزهای حساس پیش‌ رو، خواستار همت مضاعف در تمامی حوزه‌های امنیتی، پشتیبانی و خدمات شهری شد و بر لزوم فعال بودن تمام‌قد دستگاه‌ها تأکید کرد.

وی در ادامه به ضرورت تأمین نیازهای فرهنگی مردم در تجمعات اشاره کرد و گفت: برآورد ما نیاز به توزیع حداقل یک میلیون قطعه پوستر از تمثال مبارک حضرت آقا در سطح شهر اصفهان است. بسیاری از مردم مشتاقانه به دنبال تهیه این اقلام هستند و شایسته نیست با کمبود مواجه شویم. لذا از تمامی نهادها و دستگاه‌هایی که توانایی چاپ و تأمین دارند، دعوت می‌شود پای کار بیایند. همچنین انتظار می‌رود هر دستگاه اجرایی، حمایت و تأمین نیازهای حداقل یک موکب مردمی را بر عهده بگیرد.

وی در پایان با اعلام زمان مراسم وداع، تصریح کرد: آیین تشییع پیکر مطهر شهدای تجاوز آمریکایی - صهیونیستی ساعت 8:30 صبح پنج‌شنبه (چهاردهم اسفند) برگزار خواهد شد. در این راستا، مسئولیت تأمین زیرساخت‌هایی نظیر جایگاه‌ها، سیستم‌های صوتی و استقرار مقرها بر عهده شهرداری اصفهان خواهد بود. همچنین لازم است در محوطه گلستان شهدا اقدامات فنی از جمله نصب داربست‌ها با سرعت انجام شود و تمامی نهادها در زمینه فراخوان و تسهیل انتقال مردم به محل مراسم، با حداکثر ظرفیت فعال شوند. جزئیات تکمیلی این مراسم متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
وزیر کشور: امنیت مرزهای کشور تامین است
واریز مستمری اسفندماه مددجویان کمیته امداد
آغاز سی و پنجم موج عملیات وعده صادق4 با شلیک موشک‌های راهبردی فتاح، عماد، خیبر و قدر
مقاومت یک تانک مرکاوا را منهدم کرد
سناتور آمریکایی: جنگ با ایران هدر دادن روزانه یک میلیارد دلار است
واشنگتن به دنبال طرح صلح سه‌جانبه میان لبنان، سوریه و اسرائیل
درگیری ایران جهانی می‌شود
تا زمان شکست ترامپ، ایران به مبارزه ادامه می‌دهد
هزینه مراکز روزانه، نگهداری فرزندان بهزیستی واریز شد
سردار شکارچی: آمریکایی‌ها از مردم منطقه به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کنند
انهدام بیش از 100 پهپاد و اف-15 آمریکا و رژیم صهیونیستی
تل‌آویو توانمندی‌های ایران را دست کم گرفته بود
نورنما | شهادت مولای متقیان علی (ع) تسلیت‌باد
ادعای ترامپ: ممکن است با ایران گفتگو کنم!
وزیر جنگ آمریکا: روسیه در جنگ با ایران دخالت نکن
تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
تعطیلی مدارس و دور کاری اجباری؛ نتیجه افزایش شدید قیمت نفت
پیش‌بینی بارش باران در 28 استان کشور
ساعت کاری مراکز معاینه فنی شهر تهران اعلام شد
تولید روغن نباتی فله ممنوع شد
محسنی اژه‌ای: از هر نقطه‌ای به کشورمان تجاوز شود پاسخ درخور می‌دهیم
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/انهدام پهپاد هرون TP اسرائیلی
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
پزشکیان: ‏ویرانگران آمده‌اند و رفته‌اند، ایران مانده است
بازدید رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه از دادسرا و دادگاه انقلاب
بلومبرگ: تولید نفت اعراب خلیج فارس کاهش یافته است
ترامپ در حال تکرار اشتباه کارتر درباره ایران و نفت است
چین خطاب به آمریکا: در امور داخلی ایران دخالت نکنید
کنعانی‌زادگان: حمله متجاوزان به مدرسه میناب جهان را در شوک فرو برد
حردانی: حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی نامش جنایت است
میزان موفقیت حملات موشکی و پهپادی ایران بیش از 90 درصد است
بارزانی: اربیل هرگز عامل خطر علیه ایران و منطقه نخواهد بود
شرایط محورهای کوهستانی زمستانی شد؛ مسافران مراقب باشند/چالوس و کندوان یکطرفه شد
شناسایی و بازداشت 30 جاسوس دشمن صهیونی - آمریکایی
عارف: کالاهای اساسی به‌اندازه کافی موجود است
پیکر شهدای ناو دنا به زودی به کشور منتقل می شوند
استان‌های مسافرپذیر در اولویت تامین کالا
بیانیه سپاه درباره مراسم تشییع پیکر مطهر فرماندهان شهید
کارلسون: این کشور دیگر ارزش جنگیدن ندارد
نویسنده ایتالیایی: جنایات هولناک علیه غیرنظامیان، کودکان ومراکز پزشکی را محکوم می کنم+فیلم
هدف قرار دادن عمدی غیرنظامیان و زیرساخت‌های حیاتی جنایت علیه بشریت است
مقامات رژیم صهیونیستی با افزایش بودجه جنگ موافقت کردند
سردبیر مارکس: حمله پست به ایران وجدان همه ملت‌های جهان را جریحه‌دار کرد
حقوق اسفندماه مستمری‌بگیران صندوق روستائیان واریز شد
برای کاهش اثر آلاینده‌های سمی ناشی از آتش‌سوزی و انفجار چه کنیم؟
وزیر ورزش از بازگشت تیم فوتبال بانوان به ایران خبر داد
جنگ با ایران پایان امپراتوری آمریکا را به‌دنبال دارد
نورنما | مگه نگفته بودن که فقط...!
بحران انرژی به فیلیپین رسید
وقوع انفجار جدید در تل‌آویو با موشک های ایرانی