×
اجتماعی
شناسه خبر : 279269
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/12/12 ساعت 19:39
هنوز 1800 مجروح در بیمارستان‌ها بستری هستند

اعلام آخرین وضعیت مجروجان جنگ:

هنوز 1800 مجروح در بیمارستان‌ها بستری هستند

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت آخرین وضعیت ارایه خدمات درمانی به مجروحان ناشی از حملات ددمنشانه آمریکایی - صهیونی را تشریح کرد و با بیان اینکه 2500 مجروح از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند، گفت: حدود 1800 نفر همچنان در بیمارستان‌های کشور بستری هستند.

نورنیوز- گروه اجتماعی: دکتر حسین کرمانپور درباره آسیب‌های ناشی از حملات آمریکایی - صهیونی به مراکز درمانی و امدادی در روزهای اخیر گفت: بیمارستان‌های «گاندی»، «شهید مطهری»، «خاتم» و «آرمان» به دلیل اصابت موشک‌ در مجاورت این مراکز، آسیب دیده‌اند.

تخلیه چند بیمارستان در تهران

او ادامه داد: هنگامی که موشکی نزدیکی یک بیمارستان فرود می‌آید، تاثیر خود را می‌گذارد. بنابراین، تفکیکی میان آسیب مستقیم و غیرمستقیم وجود ندارد، چرا که تخلیه بیمارستان‌ها از پیامدهای اصابت موشک در نزدیکی این مراکز است.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت با بیان اینکه بیمارستان گاندی بیشترین آسیب را متحمل شده، توضیح داد: پس از بیمارستان گاندی، بیشترین آسیب به بیمارستان شهید مطهری وارد شده و دو بیمارستان خاتم و آرمان نیز سیب دیده‌اند. شرایط این بیمارستان‌ها به نحوی است که ناچار به تخلیه شده‌اند.

حمله مستقیم به بیمارستان ابوذر اهواز

کرمانپور درباره آسیب سایر بیمارستان‌ها در دیگر شهرها نیز گفت: بیمارستان کودکان «ابوذر» اهواز مورد حمله مستقیم قرار گرفته که با زمان وقوع بیمارستان گاندی همزمان بود. حتی مادران کودکان، فرزند خود را به آغوش گرفتند و آنها را از بیمارستان به خیابان آوردند، خیابانی که شرایط بهتری از بیمارستان نداشت و مملو از دود و باروت بود.

آسیب به ۵ پایگاه اورژانس

او درباره پایگاه‌های اورژانس نیز اظهار کرد: پنج پایگاه اورژانس آسیب دیدند که از این تعداد دو مورد به صورت مستقیم است. پایگاه‌هایی که به صورت مستقیم آسیب دیده‌اند به دلیل اینکه در ماموریت حضور داشته‌اند، دستگاه‌های آمبولانس آنها آسیب ندیده است. متاسفانه، چند نفر از تکنسین‌های اورژانس در این حملات آسیب دیده‌اند. همکاران ما پایمردانه ایستاده‌اند و همچنان در حال ارائه خدمت هستند.

تداوم ارائه خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج

کرمانپور همچنین در بخش دیگری از صحبت هایش درباره چگونگی ارائه خدمات به بیماران خاص و صعب‌العلاج در شرایط جنگی توضیح داد: بیماران خاص و صعب‌العلاج، منظم‌ترین بیماران در دریافت خدمات درمانی به حساب می‌آیند، چرا که نسبت به ماهیت بیماری خود آگاه هستند. اگر کاستی‌های احتمالی در برخی نقاط به دلیل ازدحام یا جابه‌جایی جمعیت میان شهرها ایجاد شود، عذرخواهی می‌کنیم. هیچ‌کدام از ما مایل نیستیم یک بیمار علاوه بر رنج بیماری خود، دغدغه دیگری داشته باشد. تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم تا کمبودی برای بیماران خاص و صعب‌العلاج به وجود نیاید.

وی ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها و هماهنگی با سازمان‌های بیمه‌گر، تمام مبتلایان به بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج مانند گذشته نسبت به تهیه نیازهای خود اقدام می کنند. در حال حاضر، هیچ کمبودی وجود ندارد و تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم تا کمبودی وجود نداشته باشد.

حدود ۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان جنگ تاکنون

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت درباره خدمات درمانی به آسیب‌دیدگان و مجروحان جنگ نیز گفت: از زمان آغاز جنگ تا به این لحظه، ۴۰۰ تا ۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان انجام داده‌ایم. همچنین تکنسین‌های اورژانس حدود ۷۰۰ نفر از مجروحان را در محل حادثه درمان کرده‌اند و نیازی به ارجاع به بیمارستان‌ها نداشتند.

او با بیان اینکه ۲۵۰۰ مجروح از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند، توضیح داد: در حال حاضر، حدود ۱۸۰۰ نفر از هم‌میهنان که بسیاری از آنها غیرنظامی هستند، در بیمارستان‌های کشور بستری هستند. امیدواریم هرچه سریع‌تر بهبود یافته و به آغوش خانواده‌هایشان بازگردند.

مردم از مراجعات غیرضروری به بیمارستانها بپرهیزند

کرمانپور با بیان اینکه مردم در این مدت بسیار همکاری کرده‌اند، توضیح داد: مردم از مراجعه غیرضروری به بیمارستان‌ها خودداری می‌کنند تا ظرفیت تخت‌ها برای پذیرش مجروحان احتمالی حفظ شود؛ چرا که تعداد مجروحان در هر حمله موشکی زیاد است و آنها به صورت تجمیعی به مراکز درمانی منتقل می‌شوند. من از مردم به دلیل اینکه از مراجعه غیرضروری خودداری می‌کنند، قدردانی می‌کنم.

صف مردم در پایگاه های انتقال خون

کرمانپور با بیان اینکه حضور پررنگ مردم در پایگاه‌های اهدای خون را شاهد هستیم گفت: میزان مراجعه مردم برای اهدای خون در ماه رمضان خوب است اما من از مردم درخواست می‌کنم بر اساس زمانبندی اعلام شده سازمان انتقال خون برای اهدای خون مراجعه کنند تا از ازدحام جمعیت در پایگاه‌ها جلوگیری شود و فرایند کار سریع‌تر باشد.

وی ادامه داد: استقبال از اهدای خون بسیار زیاد است و شاهد صف اهدا کنندگان در بسیاری از پایگاه‌های اهدای خون هستیم. به طور معمول، ساعت فعالیت پایگاه‌های اهدای خون از ساعت ۸ تا ۱۷ است اما این ساعت در تمام کشور یکسان نیست و اهداکنندگان برای اطلاع از ساعت فعالیت پایگاه‌های اهدای خون می‌توانند به سایت سازمان انتقال خون مراجعه کنند.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت درباره چرایی عدم فعالیت پایگاه‌های اهدای خون به صورت ۲۴ ساعته توضیح داد: پس از فرایند خونگیری، فعالیت اصلی پایگاه‌ها آغاز می‌شود. خون‌های فرآوری شده می‌بایست آزمایش‌های لازم را سپری کند و سپس فرآوری شود. تیم‌های پایگاه‌های اهدای خون تا ساعت ۶ صبح درگیر فعالیت فرآوری خون‌های اهدایی هستند تا برای تزریق به بیماران استفاده شود.

تقدیر از حضور شبانه روزی کادر درمان

کرمانپور با بیان اینکه کادر سلامت همواره پای کار حضور دارند، گفت: افراد بسیاری در تعطیلات به سر می‌برند اما همکاران ما با غیرت و پایمردی در کنار مردم ایستاده‌اند و به صورت شبانه‌روزی خدمت رسانی می‌کنند. شایسته است از این عزیزان قدردانی شود و برای آنان سلامت و سعادت آرزو می‌کنم.

وی همچنین ضمن تشکر از اهالی رسانه‌ای کشور گفت: بخش گسترده‌ای از اهالی رسانه همواره در کنار مردم حضور دارند و با اطلاع‌رسانی دقیق، درست و به‌موقع، نقش مهمی در آرامش و آگاهی جامعه ایفا می‌کنند که از آنان نیز قدردانی می‌کنم.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
جرد کوشنر؛ چهره‌ای که سیاست آمریکا را به دنیای سرمایه پیوند زد
بلایی که فوتبال آمریکایی بر سر بازیکنان می‌آورد
نورویدئو | دویستمین شب؛ وقتی خیابان به سنگر تاب‌آوری تبدیل شد
امضای گوگل پای بزرگ‌ترین قرارداد حذف کربن
داور زن ایرانی در رقابت‌های بسکتبال ناگویا سوت می‌زند
استقلالی‌ها پس از دیدار با السد راهی ناگویا شدند
ارتش یمن: یک پهپاد سعودی RQ-20 سرنگون شد
نوری المالکی: عراق خواهان روابط متوازن با همه کشورهاست
رئیس اتاق اصناف رامسر بازداشت شد
الیور استون: آمریکا تشنه جنگ است
دیدار پاریسی عبدالله دوم و جوزف عون برای حمایت از ارتش لبنان!
باغ 70 ساله شیراز جان دوباره گرفت؛ «باغ زندگی» میزبان شهروندان شد
احضار کاردار هند در پاکستان پس از برخورد شناورهای دریایی دو کشور
خودروهای برقی با تعرفه 4 درصدی وارد می‌شوند
ادعای عجیب ونس در حمایت از ترامپ
مخالفت قانونگذار ارشد آمریکایی با فروش بمب 2 هزار پوندی به رژیم صهیونیستی
14 هزار کلاس درس در آستانه مهر آماده بهره‌برداری می‌شود
ظفرقندی: باید مسیر نظام سلامت را از درمان به پیشگیری تغییر دهیم
سیل مرگبار نپال؛ شمار قربانیان از 1400 نفر عبور کرد
کلاهبرداری با قرعه‌کشی جعلی خودرو؛ 80 نفر قربانی یک آگهی اینستاگرامی شدند
پیروزی تیم‌های ملی شطرنج زنان و مردان ایران در دور اول المپیاد جهانی سمرقند
قائم‌پناه: دولت برنامه‌ای برای بنزین 80 هزار تومانی ندارد
بازگشایی آخرین گذرگاه مرزی عراق با ایران
واکنش یمن به ادعای عربستان درباره مکه؛ چه کسی پرده کعبه را به اپستین داد؟
بهروزآذر: حجاب با برخورد فیزیکی اصلاح نمی‌شود
سرلشکر عبداللهی: اتحاد مردم قدرت ملی را افزایش داده است
سیمئونه، توپ طلا را به «مسی» داد!
وعده پایان چند هفته‌ای؛ جنگ ترامپ به هفت ماه رسید
رهگیری جنگنده‌های عربستان در عملیات موفق پدافندی یمن
نواف سلام در چه شرایطی رأی اعتماد گرفت؟
عیادت پزشکیان از موسوی گرمارودی در آستانه روز شعر و ادب فارسی
وزیر دارایی ترکیه: جنگ علیه ایران تورم را افزایش داده است
حملات توپخانه‌ای و پهپادی سعودی علیه یمنی‌ها
دور جدید پرداخت مطالبات گندمکاران آغاز شد
پوتین: رای دادن در انتخابات، سهم مشترک همه در پیروزی روسیه خواهد بود
سفیر ایران در سازمان ملل: تعامل بین‌المللی با مقامات افغانستان ضروری است
رکوردشکنی ناتوانی شرکت‌های آمریکایی در بازپرداخت وام‌ها
انصارالله: سقوط جنگنده سعودی پرده از واقعیت‌ها برداشت
قائم‌پناه: حتی در شرایط جنگی، سازندگی کشور متوقف نشد
ترفند جانسون برای نجات هگست از استیضاح
رضایی: به هیچ وجه به آمریکا اعتماد نداریم
نتانیاهو اتهام آزار مسیحیان توسط صهیونیست‌ها را رد کرد
یارانه شهریور دهک‌های اول تا سوم واریز شد
«نغمه‌های خواف» وارد تقویم گردشگری کشور شد
دست بردار «رافائل»!
بقایی: آلمان نمی‌تواند حامی جنگ و مدعی صلح باشد
چرا دماوند دود داشت؟
شهریار؛ شاعری که غزل فارسی را با نگاهی تازه روایت کرد
قالیباف: انتظارات تورمی آمریکا به تنگه هرمز و باب المندب وابسته شده است
کاهش تنش؛ اولویت اول، دوم و سوم در خاورمیانه