×
بین الملل
شناسه خبر : 279038
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/12/11 ساعت 22:52
پناهگاه‌ها قادر به حفاظت از اسرائیلی‌ها در برابر موشک‌های ایران نیستند

یک کارشناسان صهیونیست:

پناهگاه‌ها قادر به حفاظت از اسرائیلی‌ها در برابر موشک‌های ایران نیستند

مهندسان و کارشناسان اسرائیلی هشدار داده‌اند که پناهگاه‌ها و اتاق‌های مستحکم برای مقاومت در برابر موشکی که صدها کیلوگرم مواد منفجره حمل می‌کند، طراحی نشده‌اند.

نورنیوز- گروه بین الملل: این کارشناسان صهیونیست تاکید کردند که استفاده از این پناهگاهها بر اساس این فرض است که احتمال اصابت مستقیم موشک ها نادر است و بر اساس قدرت واقعی موشک های ایران با کلاهک‌های بزرگ ساخته نشده‌اند.

این هشدارها پس از گزارش‌های مهندسان اسرائیلی پس از اصابت مستقیم موشک های ایران به ساختمان‌ها در بیت شمش منتشر شد.

این کارشناسان اظهار داشتند که پناهگاه‌ها در اسرائیل به ویژه پناهگاه‌های قدیمی‌تر، استانداردهای فعلی را ندارند و در اصابت مستقیم موشک های ایران نمی توانند اسرائیلی ها را بطور کامل محافظت کنند.

«گای دونفیلد» مهندس شهرداری بیت شمش واقع در غرب قدس اشغالی، اظهار داشت: «پناهگاه‌ها و اتاق‌های مستحکم برای مقاومت در برابر موشکی که صدها کیلوگرم مواد منفجره حمل می‌کند، طراحی نشده‌اند.»

وی توضیح داد که بهترین کاری که می‌توان در چنین مواردی انتظار داشت، به حداقل رساندن تلفات است و نه جلوگیری تلفات بصورت کامل.

مهندس شهرداری بیت شمش افزود که بسیاری از پناهگاه‌ها، به ویژه آنهایی که دهه‌ها پیش ساخته شده‌اند، صرفاً پناهگاه‌های اضطراری هستند و سازه‌های مستحکم مطابق با استانداردهای امروزی ندارند.

آمارهای رسمی نشان می‌دهد که بیش از سه میلیون صهیونیست که حدود یک سوم جمعیت صهیونیست ها در سرزمین های اشغالی هستند، به پناهگاه یا اتاق مستحکمی که مطابق با استانداردها باشد، دسترسی ندارند.

مرکز پزشکی قانونی دولتی در سرزمین‌های اشغالی پس از مجوز اداره سانسور نظامی ارتش اسرائیل، اعلام کرد، روند شناسایی اجساد کشته‌شدگان حمله موشکی ایران به بیت‌شمش، واقع در غرب قدس اشغالی در روز گذشته به پایان رسیده و جزئیات تازه‌ای از شمار آنها، زخمی‌ها و تحقیقات ارتش منتشر شده است.

مرکز پزشکی قانونی ابوکبیر رژیم صهیونیستی در تازه ترین آمار خود تأیید کرد در پی حملات موشکی ایران در روز گذشته (یکشنبه) به بیت شمش، ۹ صهیونیست کشته و حدود ۶۵ نفر زخمی شده‌اند. این در حالی است که منابع میدانی شمار کشته‌ها و زخمی‌ها را بسیار بالاتر می‌دانند و آن را فاجعه توصیف کرده‌اند.

این در حالی است که نیروی هوایی ارتش اسرائیل اعتراف کرده است که موشکهای رژیم ناتوان از رهگیری بوده‌اند. در همین ارتباط، افی دافرین، سخنگوی ارتش با اشاره به شدت خسارات واردشده اذعان کرد که آسیب گسترده در بیت‌ شمش نشان می‌دهد که سامانه پدافند هوایی نتوانسته عمل کند. او افزود که بررسی‌های فنی همچنان ادامه دارد.

با وجود سانسور گسترده در رژیم صهیونیستی،شبکه ۱۳ همچنین اعلام کرد میزان خسارت به حدی بوده که یک محله به‌طور کامل تخریب شده است.

آمریکا و اسرائیل روز شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) در اقدامی تجاوزکارانه، غیرقانونی و خلاف منشور ملل متحد به ایران حمله کردند.

در پی این تجاوز، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد که در پاسخ به اقدام دشمن متخاصم و جنایتکار علیه جمهوری اسلامی ایران، نخستین موج حملات گسترده موشکی و پهپادی ایران به سوی سرزمین‌های اشغالی آغاز شده است.

در حالی که ایران وارد مذاکرات جدی با آمریکا شده بود، صبح دیروز شنبه آمریکا و رژیم صهیونیستی بدون توجه به مذاکرات به خاک ایران تجاوز کرده و به چندین نقطه را در شهرهای مختلف حمله کردند.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا دیروز با انتشار ویدیویی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» که به نظر می‌رسد پیشتر آماده شده بود، نوشت: حملات نظامی گسترده‌ای را علیه ایران آغاز کردیم. وزارت جنگ ایالات متحده، این عملیات را «عملیات خشم حماسی» نامید.

وی در توجیه این حملات علیه جمهوری اسلامی ایران مدعی شد: ارتش ایالات متحده در حال انجام یک عملیات عظیم و مستمر است تا از تهدید آمریکا و منافع اصلی امنیت ملی جلوگیری کنیم.

در پی حملات هوایی رژیم صهیونی و آمریکا علیه کشورمان، روابط عمومی سپاه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: موج حملات گسترده موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران به سوی سرزمین های اشغالی آغاز شد.


نظرات

آخرین اخبار
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی تلفات این رژیم در جنگ رمضان را اعلام کرد
فایننشال تایمز: ایران می‌تواند از جنگ قدرتمندتر خارج شود
رضا نصری: اگر ترامپ تهدیدش در «جنگ زیرساخت‌ها» را عملی کند...
پیام مجلس خبرگان رهبری در پی شهادت دریابان تنگسیری
سناتور آمریکایی: پیش از اینکه هزینه‌ها گران‌تر از این شود باید جنگ با ایران را تمام کنیم
ادعای وال استریت ژورنال: ترامپ حاضر به پایان جنگ است
اعلام وضعیت هشدار در عربستان/ فعال شدن آژیر خطر در استان «الخرج»
اتحادیه اروپا از مشارکت در هر ماموریت احتمالی در تنگه هرمز خودداری کرد
مجری مطرح فاکس‌نیوز شبکه حامی ترامپ: آیا ترامپ از عواقب سنگین جنگ با ایران آگاه بود؟
سناتور آمریکایی: کنگره به جنگ با ایران پایان دهد
وزیر کشور: دریابان تنگسیری در راه اعتلای نام ایران ثابت‌قدم بود
مسدود شدن صفحه سردار قاآنی پس از انتشار نخستین پیام در شبکه ایکس
شوک نفتی تنگه هرمز در غرب تازه شروع به حرکت کرد
حمله جدید آمریکا به مقر حشد شعبی در دو استان عراق
حمله به دانشگاه آمریکایی در سلیمانیه عراق
حزب‌الله: در 24 ساعت گذشته 43 حمله علیه نیروهای اسرائیلی انجام دادیم
قیمت نفت آمریکا با انفجار نفتکش کویت 3 دلار گران شد
هزینه واردات سوخت اتحادیه اروپا به 13 میلیارد یورو رسید
پیام تسلیت آیت الله آملی لاریجانی در پی شهادت دریابان تنگسیری
فرانسه خواستار نشست اضطراری شورای امنیت درباره لبنان شد
وقوع یک حادثه دریایی در نزدیکی دبی
پایگاه هوایی آمریکا در عربستان سعودی هدف حمله قرار گرفت
ریزش سنگین 1.3 تریلیون دلاری بازارهای سهام آمریکا در یک روز
پیام فرمانده نیروی قدس سپاه به مقاومت اسلامی یمن
ایران می‌تواند از جنگ قدرتمندتر خارج شود
جزئیات سی و یکمین روز عملیات وعده صادق 4
حمله هوایی به شمال استان بابل عراق/ منطقه «جرف‌النصر» هدف قرار گرفت
گفت‌وگوی فیدان و گوترش درخصوص تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ ایران
سازمان هواپیمایی:حمله به هواپیمای ایرانی حامل دارو جنایت جنگی است
عراقچی: ایران به عربستان سعودی احترام می‌گذارد و آن را کشوری برادر می‌داند
واکنش سفارت ایران در وین به اظهارات مارک روبیو
رشد 4,5 دلاری قیمت نفت آمریکا در یک روز
ماجرای هدف قرار گرفتن مرکز فرماندهی مخفی آمریکا در امارات
قالیباف: غلط می‌کند کسی ملت ما را تهدید کند
آوانوس سیمونیان؛ اولین شهید مسیحی جنگ رمضان در اصفهان
انهدام تیم تروریستی وابسته به منافقین
کمک‌های بشردوستانه عتبه امام حسین(ع) به تهران رسید
کاخ سفید: دیپلماسی اولویت ماست!
هواشناسی؛ این استان‌ها منتظر بارش رحمت الهی باشند
ایران «پایداری» را به یک دستاورد سیاسی و معنوی تبدیل کرده است
شوک نامتقارن جنگ علیه ایران به اقتصاد جهانی
قدردانی الیاس حضرتی از عملکرد رسانه‌ها در شرایط جنگی
انتقاد رئیس‌جمهور کره جنوبی از عواقب جنگ؛ خواب از چشمانم ربوده شده
تصویب طرح اعدام اسرای فلسطینی توسط کنست
مقاومت آماده مقابله و دفع تهدیدات است
قلعه‌نویی: نتیجه در بازی دوستانه برای ما ملاک نیست.
روایت گاردین از بمباران مدرسه‌ میناب: «هیچ چیز باقی نمانده»
در ایام جنگ چند نفر ازدواج کردند؟
پاسخ ایران از نظر شدت و گستره، آمریکا را به‌چالش کشید
متلاشی شدن راهبرد آمریکا در مقابله با تاکتیک‌های ایران