×
بین الملل
شناسه خبر : 279038
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/12/11 ساعت 22:52
پناهگاه‌ها قادر به حفاظت از اسرائیلی‌ها در برابر موشک‌های ایران نیستند

یک کارشناسان صهیونیست:

پناهگاه‌ها قادر به حفاظت از اسرائیلی‌ها در برابر موشک‌های ایران نیستند

مهندسان و کارشناسان اسرائیلی هشدار داده‌اند که پناهگاه‌ها و اتاق‌های مستحکم برای مقاومت در برابر موشکی که صدها کیلوگرم مواد منفجره حمل می‌کند، طراحی نشده‌اند.

نورنیوز- گروه بین الملل: این کارشناسان صهیونیست تاکید کردند که استفاده از این پناهگاهها بر اساس این فرض است که احتمال اصابت مستقیم موشک ها نادر است و بر اساس قدرت واقعی موشک های ایران با کلاهک‌های بزرگ ساخته نشده‌اند.

این هشدارها پس از گزارش‌های مهندسان اسرائیلی پس از اصابت مستقیم موشک های ایران به ساختمان‌ها در بیت شمش منتشر شد.

این کارشناسان اظهار داشتند که پناهگاه‌ها در اسرائیل به ویژه پناهگاه‌های قدیمی‌تر، استانداردهای فعلی را ندارند و در اصابت مستقیم موشک های ایران نمی توانند اسرائیلی ها را بطور کامل محافظت کنند.

«گای دونفیلد» مهندس شهرداری بیت شمش واقع در غرب قدس اشغالی، اظهار داشت: «پناهگاه‌ها و اتاق‌های مستحکم برای مقاومت در برابر موشکی که صدها کیلوگرم مواد منفجره حمل می‌کند، طراحی نشده‌اند.»

وی توضیح داد که بهترین کاری که می‌توان در چنین مواردی انتظار داشت، به حداقل رساندن تلفات است و نه جلوگیری تلفات بصورت کامل.

مهندس شهرداری بیت شمش افزود که بسیاری از پناهگاه‌ها، به ویژه آنهایی که دهه‌ها پیش ساخته شده‌اند، صرفاً پناهگاه‌های اضطراری هستند و سازه‌های مستحکم مطابق با استانداردهای امروزی ندارند.

آمارهای رسمی نشان می‌دهد که بیش از سه میلیون صهیونیست که حدود یک سوم جمعیت صهیونیست ها در سرزمین های اشغالی هستند، به پناهگاه یا اتاق مستحکمی که مطابق با استانداردها باشد، دسترسی ندارند.

مرکز پزشکی قانونی دولتی در سرزمین‌های اشغالی پس از مجوز اداره سانسور نظامی ارتش اسرائیل، اعلام کرد، روند شناسایی اجساد کشته‌شدگان حمله موشکی ایران به بیت‌شمش، واقع در غرب قدس اشغالی در روز گذشته به پایان رسیده و جزئیات تازه‌ای از شمار آنها، زخمی‌ها و تحقیقات ارتش منتشر شده است.

مرکز پزشکی قانونی ابوکبیر رژیم صهیونیستی در تازه ترین آمار خود تأیید کرد در پی حملات موشکی ایران در روز گذشته (یکشنبه) به بیت شمش، ۹ صهیونیست کشته و حدود ۶۵ نفر زخمی شده‌اند. این در حالی است که منابع میدانی شمار کشته‌ها و زخمی‌ها را بسیار بالاتر می‌دانند و آن را فاجعه توصیف کرده‌اند.

این در حالی است که نیروی هوایی ارتش اسرائیل اعتراف کرده است که موشکهای رژیم ناتوان از رهگیری بوده‌اند. در همین ارتباط، افی دافرین، سخنگوی ارتش با اشاره به شدت خسارات واردشده اذعان کرد که آسیب گسترده در بیت‌ شمش نشان می‌دهد که سامانه پدافند هوایی نتوانسته عمل کند. او افزود که بررسی‌های فنی همچنان ادامه دارد.

با وجود سانسور گسترده در رژیم صهیونیستی،شبکه ۱۳ همچنین اعلام کرد میزان خسارت به حدی بوده که یک محله به‌طور کامل تخریب شده است.

آمریکا و اسرائیل روز شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) در اقدامی تجاوزکارانه، غیرقانونی و خلاف منشور ملل متحد به ایران حمله کردند.

در پی این تجاوز، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد که در پاسخ به اقدام دشمن متخاصم و جنایتکار علیه جمهوری اسلامی ایران، نخستین موج حملات گسترده موشکی و پهپادی ایران به سوی سرزمین‌های اشغالی آغاز شده است.

در حالی که ایران وارد مذاکرات جدی با آمریکا شده بود، صبح دیروز شنبه آمریکا و رژیم صهیونیستی بدون توجه به مذاکرات به خاک ایران تجاوز کرده و به چندین نقطه را در شهرهای مختلف حمله کردند.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا دیروز با انتشار ویدیویی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» که به نظر می‌رسد پیشتر آماده شده بود، نوشت: حملات نظامی گسترده‌ای را علیه ایران آغاز کردیم. وزارت جنگ ایالات متحده، این عملیات را «عملیات خشم حماسی» نامید.

وی در توجیه این حملات علیه جمهوری اسلامی ایران مدعی شد: ارتش ایالات متحده در حال انجام یک عملیات عظیم و مستمر است تا از تهدید آمریکا و منافع اصلی امنیت ملی جلوگیری کنیم.

در پی حملات هوایی رژیم صهیونی و آمریکا علیه کشورمان، روابط عمومی سپاه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: موج حملات گسترده موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران به سوی سرزمین های اشغالی آغاز شد.


نظرات

آخرین اخبار
جزئیات مذاکره چراغ‌خاموش الهلال با فوق‌ستاره فرانسوی
رایزنی مهم ایران و روسیه در مسکو؛ از اوکراین تا قفقاز جنوبی
«علی الزیدی» در تهران؛ آغاز فصل جدیدی از مناسبات راهبردی ایران و عراق
الازرق نماد افزایش هزینه همراهی با سنتکام
غمض عین از دشمن‌شناسی
واکنش سخنگوی وزات خارجه ایران به جنایات جنگی ترامپ
آیا ساماندهی وضعیت کودکان کار اتفاق می افتد؟
آیا وکلای مادورو می‌توانند دیوارهای دادگاه منهتن را فرو بریزند؟
آزمون بزرگ ماشاریپوف در استقلال؛ ستاره ازبک می‌ماند یا می‌رود؟
رقابت نفس‌گیر 17 هزار پزشک در آزمون دستیاری 53
نخستین مأموریت ملی رسانه
برگزاری اولین انتخابات درون لیستی: چپ اسرائیل بازمی‌گردد؟
چرا باتری‌های مخابراتی حریف قطعی‌های دو ساعته برق نمی‌شوند؟
نوراینفو | 5 اشتباه مهلکی که پاوربانک شما را به آتش می‌کشد
رونمایی از نقشه راه جدید دولت برای مدیریت هوشمند آب و فاضلاب
نورنما | ابتکار زیبای مردم اسپانیا برای نشان دادن حمایت خود از فلسطین
ستیز اسپانیا با اسراییل، از میدان سیاست تا زمین فوتبال
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 1 مرداد+ وضعیت استان ها
وزارت راه ضوابط فروش بلیت پروازهای اربعین 1405 را ابلاغ کرد
در سوگ شیرمحمد اسپندار، راوی فرهنگ موسیقایی اصیل سیستان و بلوچستان
حمله به شناورهای امدادی ناجی در آب‌های هرمزگان
بازگشت اجساد 4 نظامی آمریکایی به واشنگتن؛ نمایش ترامپ برای کاهش فشارها و انتقادات
قرعه مرگ برای امیدهای ایران؛ همگروهی با غول‌های شرق و غرب در ناگویا
آخرین وضعیت راه‌های کشور؛ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز
130 آتش نشان کشور در خدمت زائران اربعین
بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از پل B1 کرج
کشف 45 کیلوگرم طلا از معاون بازداشتی وزیر نفت عراق
انفجارهای دزفول کنترل شده است؛مردم نگران نباشند
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح به دشمن در کویت و اردن
ظرفیت نخستین پارکینگ اصلی قصرشیرین تکمیل شد
پیام مهم سپاه به مردم کویت؛ آمریکاست که تمامیت ارضی و سیادت شما را هتک کرده است نه ما
ترامپ به دنبال حمله به کشور مالی
واکنش تند دیپلمات روس به همراهی نخست‌وزیر جدید انگلیس با امریکا
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 1مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
انصراف 9 کشتی برای عبور از باب‌المندب
پنجمین هشدار آمریکا برای سفر شهروندان خود به خاورمیانه
عربستان حمله به نفتکش خود در دریای سرخ را تأیید کرد
قیمت نفت به 96 دلار رسید
پیام تبریک حجت الاسلام والمسلمین رحیمیان به رئیس جدید دفتر سیاسی حماس
تولید نسل جدید داروی هدفمند درمان سرطان در ایران
دیدار رؤسای موساد و سیا پیش از شروع دوباره تجاوز به ایران
تردد 180 هزار زائر از مرز مهران در هفته نخست ماه صفر
عطارد در حال کوچک‌شدن است
کنگره آمریکا بودجه 1.15 تریلیون دلاری جنگی را تصویب کرد
دو نفتکش سعودی در دریای سرخ هدف قرار گرفتند
توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان تهدیدی برای اسرائیل است
افزایش حملات پهپادی به روسیه در آستانه انتخابات دوما
هماهنگی ایران و عراق برای تردد روان زائران اربعین از مرز سومار
حمله به ایران آزمونی برای آینده حقوق بین‌الملل است
مذاکرات لبنان و اسرائیل ماه آینده از سر گرفته می‌شود