×
سیاسی
شناسه خبر : 278959
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/12/12 ساعت 23:07
اژه ای: خلل و بن‌بستی در ساختار مدون و منظم جمهوری اسلامی وجود ندارد

اژه ای: خلل و بن‌بستی در ساختار مدون و منظم جمهوری اسلامی وجود ندارد

ایران اسلامی، کشور و نظامی ساختارمند است و براساس این ساختار مدوّن و منظم، هیچ خلل و بن‌بستی وجود ندارد.

نورنیوز-گروه سیاسی: حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، طی مصاحبه‌ای ضمن تبیین و تشریح شرایط کشور، اظهار کرد: مجدداً شهادت امام خامنه‌ای، امام المجاهدین، رهبر فرزانه و حکیم انقلاب اسلامی، عزیز دل‌های مستضعفین و آزادی‌خواهان جهان و مقتدای مردم ایران اسلامی را به ساحت مقدس حضرت بقیة‌الله‌الاعظم (عج) و همه دلدادگان به حقیقت، تبریک و تسلیت عرض می‌کنم. ایضاً شهادت جمعی از اقربا و بستگان رهبر عزیزمان و همچنین فرماندهان و نیرو‌های نظامی، انتظامی، امنیتی و بسیجی را نیز به پیشگاه ملت ایران تبریک و تسلیت می‌گویم. از سویی دیگر، جا دارد مجدداً از صمیم قلب شهادت مردم عادی از زن و مرد و پیر و جوان و بویژه دانش‌آموزان دختر مدرسه میناب توسط آمریکایی‌ها و صهیونیست‌های متجاوز را تبریک و تسلیت بگویم. 

رئیس قوه قضاییه با اشاره به حضور چشمگیر مردم در صحنه بیان داشت: با این شهادت‌ها و خون‌های پاکی که ریخته شده، انگیزه مردم ما برای حماسه‌سازی و انسجام و وحدت، مضاعف شده است؛ مردم متدیّن ما اکنون شوق بسیاری برای حضور در صحنه دارند. حضور آنان در صحنه، همانطور که امام خامنه‌ای شهید فرمود دشمن را مأیوس می‌کند؛ در واقع دشمن غدّار و متجاوز و سفاک، بیش از آنکه از موشک‌ها و پهپاد‌های کوبنده ما در وحشت باشد از این حضور مردمی خیره‌کننده در صحنه، هراس و خوف دارد. 

رئیس دستگاه قضا به تشکیل سریع شورای موقت رهبری اشاره کرد و گفت: قلوب همه ما از داغ امام خامنه‌ای شهید، نایب برحق امام زمان (عج)، بسیار متألم و اندوهگین است؛ لکن ایران اسلامی، کشور و نظامی ساختارمند است و بر اساس ساختار مدوّن و منظم موجود، هیچگونه خلل و بن‌بستی وجود ندارد.

بر همین منوال، وفق اصل 111 قانون اساسی، شورای موقت رهبری به سرعت تشکیل شد و جلسات مربوطه، به صورت مرتب انجام می‌گیرد. شورای مزبور، با تدبیر و تدبر، امور و تکالیف محوله را دنبال می‌کند. این شورا در خصوص وظایف مندرج در بند‌های 1 و 3 و 5 و 10 و قسمت‌های (د) و (ه) و (و) بند 6 اصل یکصد و دهم، اقدامات لازم را انجام می‌دهد. 

عضو شورای موقت رهبری با اشاره به آمادگی بالای کلیه‌ی دستگاه‌های مسئول برای حراست و حفاظت از کشور، بیان داشت: نیرو‌های مسلح ما در آمادگی کامل به سر می‌برند و قابلیت‌ها و توانمندی‌های آنها از جنگ 12 روزه افزون‌تر است. کلیه‌ی نیرو‌های مسلح ما و ایضاً نیرو‌های قضایی و امنیتی و بسیجی برای دفاع از کشور و حراست از مرز‌ها جازم، عازم، پرانگیزه و متعهد هستند و اجازه نخواهند داد شرارت‌ها و شیطنت‌های دشمن و اذناب او به نتیجه و سرانجام برسد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای اظهار کرد: شورای موقت رهبری حمایت و پشتیبانی کامل از همه نیرو‌های حافظ امنیت مردم و نیرو‌های مسلح دارد.

رئیس عدلیه با اشاره به جنگ روانی دشمن، عنوان کرد: دشمن در نبرد فعلی، بسیار به جنگ شناختی و عملیات روانی دل بسته است؛ لذا بر مردم عزیز ما فرض است که به هیچ وجه به شایعات و جنگ روانی دشمن، توجه نکنند و اخبار موثق را از صداوسیما و سایر مراجع خبری معتبر پیگیری کنند؛ ایضاً مردم همانطور که در مقاطع پیشین عمل کردند، هرگونه تحرک مشکوک در حوالی خود را به سرعت به اطلاع دستگاه‌های امنیتی و انتظامی مسئول برسانند. 

قاضی‌القضات افزود: دشمن و بلندگو‌ها و اذناب او، قطعاً در شرایط و مقطع فعلی، نغمه‌های ناموزون بیشتری را خواهند سرود؛ فلذا باید بسیار مراقب بود تا خدای‌ناکرده در داخل، با دشمن همصدایی بوجود نیاید و کسی تحت تاثیر القائات دشمن قرار نگیرد. 

رئیس قوه قضاییه به نقش مهم دولت نیز گریزی زد و بیان داشت: دولت در مقطع فعلی، برای پیشبرد امورات کشور و تأمین مایحتاج و ارزاق عمومی، اقدامات مطلوبی را انجام داده و تدابیری را نیز در این راستا اتخاذ کرده است؛ سایر قوا نیز معین و معاضد دولت هستند و از هیچ کمکی به دولت در راستای منافع مردم دریغ نخواهند کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای خاطرنشان کرد: مردم ما همواره هوشیار و بصیر بوده‌اند و در مقطع فعلی نیز هوشیاری و بصیرت بیشتری به خرج می‌دهند و دشمن را مجدداً به هزیمت می‌کشانند؛ امامین انقلاب به ما آموختند که باید فقط به خدا توکل کرد و به مردم اعتماد داشت؛ با این دست فرمان، بر همه مشکلات و دشمنان چیرگی پیدا می‌کنیم؛ مطمئناً با این راهبرد خدایی و مردمی، در جنگ فعلی نیز همچون جنگ تحمیلی 12 روزه، دشمن را ناکام می‌گذاریم و هزیمت او را به حول و قوه الهی رقم می‌زنیم.


نظرات

آخرین اخبار
پاسخگویی به بیش از 310 هزار تماس مردمی در تهران از ابتدای جنگ
انگلیس اشتراک‌گذاری اطلاعات با آمریکا را محدود کرد
نمایش برخط «موسی کلیم الله» در شبکه نمایش خانگی
خسارت گسترده در تل‌آویو بعد از اصابت موشک‌های ایرانی
حملات مجدد حزب‌الله به نیروهای اسرائیلی
غول پتروشیمی عربستان به دلیل کنترل تنگه هرمز تعطیل شد
آمریکا برای همیشه از خلیج فارس اخراج شد
واشنگتن آماده آتش‌بس با تهران است
مقام ایرانی به المیادین: زرادخانه ما دشمن را غافلگیر می‌کند
دبیرکل ناتو پس از تهدید ترامپ به آمریکا سفر می کند
انتقاد سناتور آمریکایی از جنگ‌طلبی‌های ترامپ
گفت‌وگوی استاب و ترامپ درباره ایران
ایران در تنگه هرمز «عوارضی» راه‌اندازی کرده است
آمریکا تحریم‌ها علیه دلسی رودریگز را لغو کرد
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
فرانسه و ژاپن اعلامیه همکاری در حوزه انرژی هسته‌ای امضا کردند
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و ویتنام در خصوص تحولات منطقه
گزارش CNN از پیام‌های رد و بدل شده بین ترامپ و اروپایی‌ها
پالتیکو: ترامپ می‌خواهد اعلام کند جنگ با ایران رو به پایان است
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
انفجارهای متوالی پایگاه‌های آمریکا در عراق و بحرین را لرزاند
مرشایمر: اگر دادگاهی شبیه نورنبرگ برگزار می‌شد، ترامپ و نتانیاهو اعدام می‌شدند
سپاه: یک فروند موشک کروز«جی اس اس ام» در بویین زهرا منهدم شد
افزایش قیمت بنزین در ایالت های مختلف آمریکا
ایران قصدی برای ورود به مذاکره ندارد
سردار موسوی: پناهگاه تاریک هدیه نتانیاهو به صهیونیست‌هاست
بقائی: خواسته‌های آمریکا حداکثری و غیرمنطقی است/ برای هر شرایطی آماده‌ایم
ترامپ اروپا را تهدید کرد؛ کمک به بازگشایی تنگه هرمز یا قطع حمایت نظامی از اوکراین
هشدار سازمان ملل درباره سرکوب‌ها و محدودیت رسانه‌ها پس از حمایت از ایران
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله هوایی به اسکله‌های قشم و بندرچارک
شرکت لوفت‌هانزا برای کمبود سوخت جت در خارج از اروپا آماده می‌شود
عارف: ماجراجویی علیه ایران پرهزینه و پشیمان‌کننده خواهد شد
مقاومت اسلامی عراق از اجرای 41 عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا خبر داد
رضایی: پایان جنگ دست رهبر انقلاب و شما مردم است
انهدام موشک کروز در منطقه جاسب کاشان
ماهی‌های قرمز را در منابع آبی کشور رها نکنید
رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در آسمان خمین
آغاز به کار قرارگاه ملی «نوجوان مبارز»
آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران ناکام می مانند
اجرای مرحله سوم موج 89 عملیات وعده صادق 4/ قلب سرزمین‌های اشغالی زیر ضربات موشکی
هشدار پلیس درباره خستگی و سرعت غیرمجاز رانندگان
ایران با مقاومت و اتکال به خداوند بزرگ، پیروز این جنگ خواهد بود
کمال خرازی در حمله دشمن مجروح شد
دیدار پوتین و پاشینیان در سایه بحث روابط ارمنستان با اتحادیه اروپا
مذاکره امارات با شرکت مورد حمایت پسران ترامپ برای خرید پهپاد
فراخوان برای اعتصاب سراسری در آمریکا در 5 آوریل
مقابله موشکی حزب الله با جنگنده صهیونیستی در جنوب لبنان
مشارکت بیش از 6 میلیون نفر در پویش «جان‌فدا»
پیام تسلیت دبیر شورای عالی امنیت ملی در پی شهادت دریابان تنگسیری
برچسب‌زنی آرژانتین به نیروهای مسلح ایران، اشتباه راهبردی است