×
سیاسی
شناسه خبر : 278959
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/12/12 ساعت 23:07
اژه ای: خلل و بن‌بستی در ساختار مدون و منظم جمهوری اسلامی وجود ندارد

اژه ای: خلل و بن‌بستی در ساختار مدون و منظم جمهوری اسلامی وجود ندارد

ایران اسلامی، کشور و نظامی ساختارمند است و براساس این ساختار مدوّن و منظم، هیچ خلل و بن‌بستی وجود ندارد.

نورنیوز-گروه سیاسی: حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، طی مصاحبه‌ای ضمن تبیین و تشریح شرایط کشور، اظهار کرد: مجدداً شهادت امام خامنه‌ای، امام المجاهدین، رهبر فرزانه و حکیم انقلاب اسلامی، عزیز دل‌های مستضعفین و آزادی‌خواهان جهان و مقتدای مردم ایران اسلامی را به ساحت مقدس حضرت بقیة‌الله‌الاعظم (عج) و همه دلدادگان به حقیقت، تبریک و تسلیت عرض می‌کنم. ایضاً شهادت جمعی از اقربا و بستگان رهبر عزیزمان و همچنین فرماندهان و نیرو‌های نظامی، انتظامی، امنیتی و بسیجی را نیز به پیشگاه ملت ایران تبریک و تسلیت می‌گویم. از سویی دیگر، جا دارد مجدداً از صمیم قلب شهادت مردم عادی از زن و مرد و پیر و جوان و بویژه دانش‌آموزان دختر مدرسه میناب توسط آمریکایی‌ها و صهیونیست‌های متجاوز را تبریک و تسلیت بگویم. 

رئیس قوه قضاییه با اشاره به حضور چشمگیر مردم در صحنه بیان داشت: با این شهادت‌ها و خون‌های پاکی که ریخته شده، انگیزه مردم ما برای حماسه‌سازی و انسجام و وحدت، مضاعف شده است؛ مردم متدیّن ما اکنون شوق بسیاری برای حضور در صحنه دارند. حضور آنان در صحنه، همانطور که امام خامنه‌ای شهید فرمود دشمن را مأیوس می‌کند؛ در واقع دشمن غدّار و متجاوز و سفاک، بیش از آنکه از موشک‌ها و پهپاد‌های کوبنده ما در وحشت باشد از این حضور مردمی خیره‌کننده در صحنه، هراس و خوف دارد. 

رئیس دستگاه قضا به تشکیل سریع شورای موقت رهبری اشاره کرد و گفت: قلوب همه ما از داغ امام خامنه‌ای شهید، نایب برحق امام زمان (عج)، بسیار متألم و اندوهگین است؛ لکن ایران اسلامی، کشور و نظامی ساختارمند است و بر اساس ساختار مدوّن و منظم موجود، هیچگونه خلل و بن‌بستی وجود ندارد.

بر همین منوال، وفق اصل 111 قانون اساسی، شورای موقت رهبری به سرعت تشکیل شد و جلسات مربوطه، به صورت مرتب انجام می‌گیرد. شورای مزبور، با تدبیر و تدبر، امور و تکالیف محوله را دنبال می‌کند. این شورا در خصوص وظایف مندرج در بند‌های 1 و 3 و 5 و 10 و قسمت‌های (د) و (ه) و (و) بند 6 اصل یکصد و دهم، اقدامات لازم را انجام می‌دهد. 

عضو شورای موقت رهبری با اشاره به آمادگی بالای کلیه‌ی دستگاه‌های مسئول برای حراست و حفاظت از کشور، بیان داشت: نیرو‌های مسلح ما در آمادگی کامل به سر می‌برند و قابلیت‌ها و توانمندی‌های آنها از جنگ 12 روزه افزون‌تر است. کلیه‌ی نیرو‌های مسلح ما و ایضاً نیرو‌های قضایی و امنیتی و بسیجی برای دفاع از کشور و حراست از مرز‌ها جازم، عازم، پرانگیزه و متعهد هستند و اجازه نخواهند داد شرارت‌ها و شیطنت‌های دشمن و اذناب او به نتیجه و سرانجام برسد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای اظهار کرد: شورای موقت رهبری حمایت و پشتیبانی کامل از همه نیرو‌های حافظ امنیت مردم و نیرو‌های مسلح دارد.

رئیس عدلیه با اشاره به جنگ روانی دشمن، عنوان کرد: دشمن در نبرد فعلی، بسیار به جنگ شناختی و عملیات روانی دل بسته است؛ لذا بر مردم عزیز ما فرض است که به هیچ وجه به شایعات و جنگ روانی دشمن، توجه نکنند و اخبار موثق را از صداوسیما و سایر مراجع خبری معتبر پیگیری کنند؛ ایضاً مردم همانطور که در مقاطع پیشین عمل کردند، هرگونه تحرک مشکوک در حوالی خود را به سرعت به اطلاع دستگاه‌های امنیتی و انتظامی مسئول برسانند. 

قاضی‌القضات افزود: دشمن و بلندگو‌ها و اذناب او، قطعاً در شرایط و مقطع فعلی، نغمه‌های ناموزون بیشتری را خواهند سرود؛ فلذا باید بسیار مراقب بود تا خدای‌ناکرده در داخل، با دشمن همصدایی بوجود نیاید و کسی تحت تاثیر القائات دشمن قرار نگیرد. 

رئیس قوه قضاییه به نقش مهم دولت نیز گریزی زد و بیان داشت: دولت در مقطع فعلی، برای پیشبرد امورات کشور و تأمین مایحتاج و ارزاق عمومی، اقدامات مطلوبی را انجام داده و تدابیری را نیز در این راستا اتخاذ کرده است؛ سایر قوا نیز معین و معاضد دولت هستند و از هیچ کمکی به دولت در راستای منافع مردم دریغ نخواهند کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای خاطرنشان کرد: مردم ما همواره هوشیار و بصیر بوده‌اند و در مقطع فعلی نیز هوشیاری و بصیرت بیشتری به خرج می‌دهند و دشمن را مجدداً به هزیمت می‌کشانند؛ امامین انقلاب به ما آموختند که باید فقط به خدا توکل کرد و به مردم اعتماد داشت؛ با این دست فرمان، بر همه مشکلات و دشمنان چیرگی پیدا می‌کنیم؛ مطمئناً با این راهبرد خدایی و مردمی، در جنگ فعلی نیز همچون جنگ تحمیلی 12 روزه، دشمن را ناکام می‌گذاریم و هزیمت او را به حول و قوه الهی رقم می‌زنیم.


نظرات

آخرین اخبار
نورنما | خلاقیت معماران ایرانی برای زندگی بدون کولر !
تماس تلفنی ترامپ و پوتین پس از سفر فرستادگان آمریکا به روسیه
برنامه روسیه برای حملات گسترده زمستانی به اوکراین فاش شد
طباطبایی: هیچ جای تفاهم‌نامه با آمریکا منافع و مصالح کشور نقض نشده است
علی‌آبادی: برق پایدار جنوب در اولویت وزارت نیرو قرار گرفت
تخصیص بودجه برای مرمت بلندترین برج آجری جهان
توپ طلای 2026؛ ستاره‌های بزرگ فوتبال جهان در صف
انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا؛ خطر از دست رفتن سنا برای جمهوری‌خواهان جدی شد
ماجرای قبور میلیاردی در حرم امامزاده‌ها چیست؟
آخرین اخبار جنگ ایران و آمریکا؛ پیشرفت مذاکرات هرمز و هشدار تازه پزشکیان به متجاوزان
بخشنامه سازمان امور مالیاتی درباره مالیات کرایه حمل مسافر و کالا
دشمن موضوع دارو را برای سیاه‌نمایی هدف گرفته است
تحریم گسترده صنعت هوایی ایران؛ اسامی 27 ایرلاین تحریم‌شده توسط آمریکا
برنامه قطعی برق مازندران فردا چهارشنبه 18 شهریور اعلام شد+ لینک
بقایی: تسهیل حداکثری صدور روادید برای زائران اماکن مقدسه کشور انجام شد
برنامه قطعی برق گیلان فردا چهارشنبه 18 شهریور اعلام شد + لینک
ایران در شورای حکام: توانمندی هسته‌ای کشور با حمله و ترور از بین نمی‌رود
ساعات فعالیت اماکن گردشگری تهران افزایش یافت
چرا نتانیاهو در شرایط سختی قرار دارد؟
برنامه قطعی برق تهران فردا چهارشنبه 18 شهریور +لینک خاموشی مناطق
درآمدهای طرح تنگه هرمز چگونه هزینه می‌شود؟
بن‌گویر خواستار تعطیلی کنسولگری انگلیس در قدس شد
انصارالله ادعای هدف قرار دادن غیرنظامیان در عربستان را رد کرد
رایزنی چین و انگلیس با هدف گستر همکاری ها
نورنما | رجز خوانی حماسی نوجوان عراقی بر مزار رهبر شهید انقلاب
شکار و غنیمت‌گرفتن یک فروند زیرسطحی هوشمند دشمن آمریکایی در تنگه هرمز
تأکید سران قوا بر تحکیم وحدت ملی و صیانت از اقتدار ایران در نشست سه‌قوه
مالیات واحدهای مسکن مهر و نهضت ملی مسکن چقدر است؟
پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ دلار برای صعود دوباره آماده می‌شود
هشدار نارنجی هواشناسی در فیروزکوه؛ احتمال سیلاب و روان‌آب در مناطق کوهستانی
واکنش حماس به تشدید تجاوزات اسرائیل در قدس و کرانه باختری
قطعی برق استان البرز فردا 18 شهریور؛ جزئیات خاموشی مناطق مختلف
آغاز پرداخت خسارت آسیب‌دیدگان جنگ
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
دیدار وزرای خارجه روسیه و عربستان در مسکو؛ تأکید لاوروف بر ثبات خاورمیانه
ایران: افشای اطلاعات محرمانه در آژانس زمینه‌ساز خرابکاری علیه تأسیسات هسته‌ای شده است
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ طلا در آستانه ورود به کانال 24 میلیون
پزشکیان:احداث مسیرها باید مطابق با استانداردها باشد
آخرین اخبار وگزارش ها ازسیل مازندران و گیلان؛ ساری زیر آب رفت، خسارت به 772 واحد مسکونی
15 نمایشگاه استانی کتاب در سال 1405 برگزار می‌شود
هشدار پلیس راه گیلان؛ بارش شدید باران جاده‌های استان را لغزنده کرد
جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال تا اطلاع ثانوی مسدود شد
بازار تهران نیازمند بازسازی فوری است؛ انتقال بازار به حاشیه شهر امکان‌پذیر نیست
آخرین قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 17 شهریور 1405؛ سکه بازهم گران تر شد+جدول قیمت ها
حواشی اخراج کاپیتان استقلال؛ تاجرنیا: تنبیه سهراب از سر لجبازی نیست!
تهران رنگ و بوی پاییز گرفت؛ رعد و برق و باران به پایتخت رسید
افشای کنترل آمریکا بر 110 مرکز نظامی در استرالیا
واشنگتن سرمایه‌گذاری بیشتری از سئول می‌خواهد؛ پروژه‌های انرژی روی میز مذاکرات
به شرط دسترسی به ایمیل‌ها، چت‌جی‌پی‌تی مانند شما می‌نویسد
افزایش 59 درصدی سرطان کبد در ایران طی 10 سال؛ زنگ خطر کبد چرب