×
سیاسی
شناسه خبر : 278959
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/12/12 ساعت 23:07
اژه ای: خلل و بن‌بستی در ساختار مدون و منظم جمهوری اسلامی وجود ندارد

اژه ای: خلل و بن‌بستی در ساختار مدون و منظم جمهوری اسلامی وجود ندارد

ایران اسلامی، کشور و نظامی ساختارمند است و براساس این ساختار مدوّن و منظم، هیچ خلل و بن‌بستی وجود ندارد.

نورنیوز-گروه سیاسی: حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، طی مصاحبه‌ای ضمن تبیین و تشریح شرایط کشور، اظهار کرد: مجدداً شهادت امام خامنه‌ای، امام المجاهدین، رهبر فرزانه و حکیم انقلاب اسلامی، عزیز دل‌های مستضعفین و آزادی‌خواهان جهان و مقتدای مردم ایران اسلامی را به ساحت مقدس حضرت بقیة‌الله‌الاعظم (عج) و همه دلدادگان به حقیقت، تبریک و تسلیت عرض می‌کنم. ایضاً شهادت جمعی از اقربا و بستگان رهبر عزیزمان و همچنین فرماندهان و نیرو‌های نظامی، انتظامی، امنیتی و بسیجی را نیز به پیشگاه ملت ایران تبریک و تسلیت می‌گویم. از سویی دیگر، جا دارد مجدداً از صمیم قلب شهادت مردم عادی از زن و مرد و پیر و جوان و بویژه دانش‌آموزان دختر مدرسه میناب توسط آمریکایی‌ها و صهیونیست‌های متجاوز را تبریک و تسلیت بگویم. 

رئیس قوه قضاییه با اشاره به حضور چشمگیر مردم در صحنه بیان داشت: با این شهادت‌ها و خون‌های پاکی که ریخته شده، انگیزه مردم ما برای حماسه‌سازی و انسجام و وحدت، مضاعف شده است؛ مردم متدیّن ما اکنون شوق بسیاری برای حضور در صحنه دارند. حضور آنان در صحنه، همانطور که امام خامنه‌ای شهید فرمود دشمن را مأیوس می‌کند؛ در واقع دشمن غدّار و متجاوز و سفاک، بیش از آنکه از موشک‌ها و پهپاد‌های کوبنده ما در وحشت باشد از این حضور مردمی خیره‌کننده در صحنه، هراس و خوف دارد. 

رئیس دستگاه قضا به تشکیل سریع شورای موقت رهبری اشاره کرد و گفت: قلوب همه ما از داغ امام خامنه‌ای شهید، نایب برحق امام زمان (عج)، بسیار متألم و اندوهگین است؛ لکن ایران اسلامی، کشور و نظامی ساختارمند است و بر اساس ساختار مدوّن و منظم موجود، هیچگونه خلل و بن‌بستی وجود ندارد.

بر همین منوال، وفق اصل 111 قانون اساسی، شورای موقت رهبری به سرعت تشکیل شد و جلسات مربوطه، به صورت مرتب انجام می‌گیرد. شورای مزبور، با تدبیر و تدبر، امور و تکالیف محوله را دنبال می‌کند. این شورا در خصوص وظایف مندرج در بند‌های 1 و 3 و 5 و 10 و قسمت‌های (د) و (ه) و (و) بند 6 اصل یکصد و دهم، اقدامات لازم را انجام می‌دهد. 

عضو شورای موقت رهبری با اشاره به آمادگی بالای کلیه‌ی دستگاه‌های مسئول برای حراست و حفاظت از کشور، بیان داشت: نیرو‌های مسلح ما در آمادگی کامل به سر می‌برند و قابلیت‌ها و توانمندی‌های آنها از جنگ 12 روزه افزون‌تر است. کلیه‌ی نیرو‌های مسلح ما و ایضاً نیرو‌های قضایی و امنیتی و بسیجی برای دفاع از کشور و حراست از مرز‌ها جازم، عازم، پرانگیزه و متعهد هستند و اجازه نخواهند داد شرارت‌ها و شیطنت‌های دشمن و اذناب او به نتیجه و سرانجام برسد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای اظهار کرد: شورای موقت رهبری حمایت و پشتیبانی کامل از همه نیرو‌های حافظ امنیت مردم و نیرو‌های مسلح دارد.

رئیس عدلیه با اشاره به جنگ روانی دشمن، عنوان کرد: دشمن در نبرد فعلی، بسیار به جنگ شناختی و عملیات روانی دل بسته است؛ لذا بر مردم عزیز ما فرض است که به هیچ وجه به شایعات و جنگ روانی دشمن، توجه نکنند و اخبار موثق را از صداوسیما و سایر مراجع خبری معتبر پیگیری کنند؛ ایضاً مردم همانطور که در مقاطع پیشین عمل کردند، هرگونه تحرک مشکوک در حوالی خود را به سرعت به اطلاع دستگاه‌های امنیتی و انتظامی مسئول برسانند. 

قاضی‌القضات افزود: دشمن و بلندگو‌ها و اذناب او، قطعاً در شرایط و مقطع فعلی، نغمه‌های ناموزون بیشتری را خواهند سرود؛ فلذا باید بسیار مراقب بود تا خدای‌ناکرده در داخل، با دشمن همصدایی بوجود نیاید و کسی تحت تاثیر القائات دشمن قرار نگیرد. 

رئیس قوه قضاییه به نقش مهم دولت نیز گریزی زد و بیان داشت: دولت در مقطع فعلی، برای پیشبرد امورات کشور و تأمین مایحتاج و ارزاق عمومی، اقدامات مطلوبی را انجام داده و تدابیری را نیز در این راستا اتخاذ کرده است؛ سایر قوا نیز معین و معاضد دولت هستند و از هیچ کمکی به دولت در راستای منافع مردم دریغ نخواهند کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای خاطرنشان کرد: مردم ما همواره هوشیار و بصیر بوده‌اند و در مقطع فعلی نیز هوشیاری و بصیرت بیشتری به خرج می‌دهند و دشمن را مجدداً به هزیمت می‌کشانند؛ امامین انقلاب به ما آموختند که باید فقط به خدا توکل کرد و به مردم اعتماد داشت؛ با این دست فرمان، بر همه مشکلات و دشمنان چیرگی پیدا می‌کنیم؛ مطمئناً با این راهبرد خدایی و مردمی، در جنگ فعلی نیز همچون جنگ تحمیلی 12 روزه، دشمن را ناکام می‌گذاریم و هزیمت او را به حول و قوه الهی رقم می‌زنیم.


نظرات

آخرین اخبار
لفاظی های نتانیاهو پس از درگیری جنوب لبنان
برنامه جدید موکب‌های اربعین در مرزها اعلام شد
پایان رقابت‌های جودو نابینایان کشور با صدرنشینی تیم تهران
واکنش تند پکن به برنامه‌های رژیم صهیونیستی در غزه
خبر شوکه کننده برای ستاره مراکش در جام جهانی
محدودیت بی‌سابقه در فضای مجازی امارات
تردید ژاپن برای اعزام نیروهای دفاعی به تنگه هرمز
خبر بد برای پایتخت نشینان؛ موج شدید گرما دراه است
دستور ابوظبی برای بارگیری نفت از بنادر خلیج فارس
پیام تند پاریس به واشنگتن درباره اسرائیل چه بود؟
ترافیک پرحجم در راه‌های مازندران/ جاده چالوس از ساعت 16 یک‌طرفه می‌شود
پشت پرده سفر احتمالی نتانیاهو به واشنگتن
طرح ملی تعویض کولرهای قدیمی کلید خورد
بورس تاریخ‌ساز شد؛ صعود پرشتاب شاخص تا قله 5.1 میلیونی
چه رازی پشت جهش ترکیه و صعود ایران در دیپلماسی نهفته است؟
کدام سریال کره ای با انتخاب تماشاگران روی آنتن رفت؟
حقیقت ماجرای بیماری هدیه تهرانی چه بود؟
قیمت بنزین در آمریکا کاهش یافت
هشدار قوه قضاییه به عوامل مرتبط با دشمن
حسن یزدانی مُهر آخر را زد؛ ترکیب جهانی کشتی آزاد کامل شد
پزشکیان: دولت باید قبل از مردم، صرفه‌جویی را از خودش آغاز کند
شهباز شریف: در مراسم تشییع آیت‌الله خامنه‌ای شرکت می‌کنم
جزئیات تصادف مرگبار صبحگاهی با 10 کشته و زخمی
بامداد جمعه در جنوب لبنان چه گذشت؟از کمین مرگبار مقاومت تا حمله به 80 هدف در جنوب لبنان
ریزش قیمت نفت در بازار جهانی
سپاه پاسداران: در صورت تکرار زیاده‌خواهی دشمن، پاسخ قاطع خواهیم داد
قیمت بیت‌کوین و سایر رمزارزها امروز جمعه 29 خرداد
استقبال غافلگیرکننده از پخش بازی فوتبال ایران در سینما
افزایش بی‌سابقه هزینه واردات انرژی در هند
نور ویدئو | توافق ایران و آمریکا ؛ آتش بس بحران یا آغاز نبردی تازه ؟
حسن یزدانی برنده جنگ گلادیاتورها؛ کاپیتان راهی جهانی شد
امیرمحمد یزدانی و فیروزپور مسافر مسابقات جهانی شد
پیش‌بینی قیمت خودرو در تیر 1405؛ زمان خرید فرا رسیده یا باید صبر کرد؟
چرا معاون رئیس‌جمهور آمریکا در آخرین لحظه راهی سوئیس نشد؟
تصمیم شوکه‌کننده دولت هند؛ چرا تلگرام فیلتر شد؟
احتمال بازنگری بن خواربار، حق تاهل و حق مسکن کارگران
آینده توافق و سئوال مهمی که آمریکا باید به آن پاسخ بدهد
قدرت ایران در مقابله با اسرائیل نباید دست‌کم گرفته شود
مذاکره در سایه بحران؛ جنگ جایگزین دیپلماسی می شود؟
واکنش رهبر اکثریت سنا به توافق ایران
گزارش جدید از منابع آلودگی هوای تهران منتشر شد
جزئیات شهادت مأمور انتظامی در خاش
چند احتمال درباره دلایل لغو مذاکرات سوئیس
سرنوشت تلخ نوجوان 15 ساله در نزاع خیابانی
هشدار تند معاون رئیس‌جمهور آمریکا به نتانیاهو
هشدار نسبت به کاهش شدید سرانه آب تجدیدپذیر در ایران
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 29 خرداد+ وضعیت استان ها
تصاویر جنجالی مهاجم تیم ملی تکذیب شد
درخواست جدید پنتاگون از کنگره برای تأمین هزینه‌های جنگ
جدال دیپلماتیک درباره بحران انسانی غزه در شورای امنیت