×
بین الملل
شناسه خبر : 278885
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/12/11 ساعت 13:51
آغاز نشست فوق‌العاده شورای حکام درباره ایران ؛ اظهارات گروسی و نماینده روسیه وایران

آغاز نشست فوق‌العاده شورای حکام درباره ایران ؛ اظهارات گروسی و نماینده روسیه وایران

نشست فوق‌العاده شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ایران با سخنرانی مدیرکل آژانس آغاز شد.مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در آغاز این نشست با گفتن این که تا کنون نشانه‌ای از هدف قرار گرفتن یا آسیب دیدن تاسیسات اتمی ایران در حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی وجود ندارد، خواستار خویشتن‌داری تمامی طرفین در درگیری‌های غرب آسیا شد.

نورنیوز-گروه بین الملل:«رافائل گروسی» سخنرانی خود در نشست فوق‌العاده شورای حکام آژانس درباره ایران را آغاز کرد. این نشست یک ساعت پیش از نشست فصلی شورای حکام و به درخواست مسکو برگزار شده است. 

«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز دوشنبه در سخنرانی آغازین خود در نشست فوق‌العاده شورای حکام که به درخواست مسکو در پی تکرار حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران برگزار شده است، گفت: تا کنون هیچ نشانه‌ای مبنی بر اینکه  تاسیسات هسته‌ای ایران آسیب دیده یا مورد حمله قرار گرفته‌اند، ندیده‌ایم.

او افزود: تلاش‌ها برای تماس با مقامات نظارت هسته‌ای ایران ادامه دارد و تاکنون پاسخی دریافت نکرده‌ایم. امیدواریم این کانال ارتباطی ضروری هر چه سریع‌تر دوباره برقرار شود. گروسی افزود: از همه طرف‌ها می‌خواهیم که در تمام عملیات‌های نظامی نهایت خویشن‌داری را به خرج دهند.

مدیرکل آژانس گفت: بار دیگر از همه طرف‌ها می‌خواهم که بیشترین احتیاط را به خرج دهند تا از تشدید بیشتر تنش‌ها جلوگیری شود.

او با تاکید بر این که «باید به دیپلماسی و مذاکرات بازگردیم»، گفت: وضعیت امروز بسیار نگران‌کننده است و نمی‌توانیم احتمال تشعشع رادیواکتیوی با پیامد جدی، از جمله ضرورت تخلیه مناطقی به وسعت یا بزرگ‌تر از شهرهای بزرگ را رد کنیم.

گروسی بیان کرد: آژانس با نگرانی حملات نظامی در ایران و غرب آسیا را رصد می‌کند. او افزود: حملات به تاسیسات اتمی غیرقابل قبول هستند و ممکن است به تشعشعات رادیواکتیوی با پیامدهای بزرگ بیانجامد.
گروسی بیان کرد: من خواستار بازگشت به دیپلماسی و مذاکرات برای دستیابی به تضمین‌های بلندمدت نسبت به این هستم که ایران به سلاح اتمی دست پیدا نکند.
مدیرکل آژانس گفت: آژانس آماده مشارکت و ایفای نقش در مذاکرات احتمالی درباره برنامه هسته‌ای ایران است.

نماینده ایران: به تاسیسات نطنز حمله شد

«رضا نجفی» نماینده ایران در نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین در نشست فوق‌العاده شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ایران از مورد حمله قرار گرفتن تاسیسات اتمی نطنز در تجاوزگری آمریکایی-صهیونیستی در اسفندماه خبر داد.

«رضا نجفی» نماینده ایران در نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین امروز در نشست فوق‌العاده شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پاسخ به این سوال که کدام یک از تاسیسات اتمی ایران در حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی که از ۹ اسفند آغاز شده، هدف قرار گرفته است، گفت که تاسیسات نطنز هدف حمله بوده است.

اولیانوف: تنها هدف آمریکا و اسرائیل سرنگونی دولت مشروع ایران است

«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در وین در بیانیه‌ای در نشست فوق‌العاده شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ایران با محکوم کردن حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران گفت که این اقدامات و اظهارات مقام‌های واشنگتن و تل‌آویو نشان می‌دهد مذاکرات دیپلماتیک پوششی برای هدف سرنگونی دولت ایران بوده است.

«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین امروز در بیانیه‌ای در نشست فوق‌العاده شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ایران که به درخواست مسکو در پی تکرار حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران برگزار شده است، شهادت حضرت آیت‌الله «سیدعلی خامنه‌ای» مقام معظم رهبری ایران و «کشتار وحشیانه» در حمله به مدرسه دخترانه در میناب را به نیابت از فدراسیون روسیه به ملت ایران تسلیت گفت.
اولیانوف در این بیانیه که در وبگاه نمایندگی روسیه در وین منتشر شده است، «تجاوز نظامی» به ایران را که از ۲۸ فوریه آغاز شد و «پیامدهای مخرب آن به کشورهای منطقه گسترش یافته است» محکوم کرد.
او با اشاره به انجام شدن این حملات در میانه گفت‌وگوهای دیپلماتیک تهران-واشنگتن درباره برنامه هسته‌ای ایران مانند حملاتی که در ماه ژوئن انجام شد، بیان کرد: بار دیگر روند مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای ایران  که این بار مدیرکل آژانس نیز در آن مشارکت مستقیم داشت، به عنوان پوششی برای حمله استفاده شد. بار دیگر در قلب لفاظی‌ها و تهدیدهای رهبری آمریکا تاسیسات اتمی ایران قرار دارد که تحت توافق جامع پادمانی با آژانس هستند.

این دیپلمات ارشد روس گفت: اظهارات حاکمیت آمریکا و اسرائیل اکنون دیگر تردیدی باقی نمی‌گذارد که تنها هدف، سرنگونی دولت مشروع ایران و از بین بردن آن به عنوان یک کشور مستقل است. به بیان دیگر، نگرانی‌هایی که در ربع قرن گذشته درباره برنامه هسته‌ای ایران ابراز شده است، تنها ظاهرسازی برای دنبال کردن این هدف بوده. این ثابت می‌کند مقررات منع اشاعه تسلیحات اتمی در واشنگتن تنها به عنوان ابزاری برای تسویه حساب سیاسی با کشورهایی تلقی می‌شود که  سیاست‌ها و انتخاب‌های مستقلشان برای آن‌ها غیرقابل قبول است.

حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا بار دیگر با تکرار ادعاهای بی‌اساس وجود اهداف نظامی در برنامه هسته‌ای ایران و تهدید وجودی ناشی از برنامه موشکی آن در ۹ اسفند و در میانه مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن درباره برنامه هسته‌ای ایران و لغو تحریم‌های آمریکا علیه ایران آغاز شد.

این نشست در میانه تکرار حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران در میانه گفت‌وگوهای تهران-واشنگتن درباره حل‌وفصل برنامه هسته‌ای ایران و لغو تحریم‌های آمریکا برگزار می‌شود.

آمریکا و رژیم صهیونیستی در گفت‌وگوهای تهران و واشنگتن در ماه ژوئن نیز در عملیاتی هماهنگ‌شده اقدام به حمله نظامی علیه مراکز نظامی و تاسیسات اتمی برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران کردند.

شبکه سی‌جی‌تی‌ان در حالی این خبر را به نقل از نماینده ایران منتشر کرده است که «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس امروز در این نشست گفت که آژانس نشانه‌ای از هدف قرار گرفتن یا آسیب دیدن تاسیسات اتمی ایران در حملات تازه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه آن ندیده است.

نشست امروز آژانس به درخواست مسکو و در میانه تکرار حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران برگزار شده است. این حملات مانند حملات ماه ژوئن در میانه مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن درباره حل‌وفصل برنامه هسته‌ای ایران و لغو تحریم‌های آمریکا انجام شد.

در حملات ماه ژوئن تاسیسات نطنز، فردو و اصفهان که هر سه تحت توافق پادمانی با آژانس قرار داشتند، هدف بمب‌های سنگرشکن آمریکا و حملات رژیم صهیونییتی قرار گرفتند.

با وجود ادعای «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا پس از حملات ژوئن مبنی بر نابودی برنامه هسته‌ای ایران، ادعای تلاش ایران برای ازسرگیری غنی‌سازی اورانیوم و وجود اهداف نظامی در برنامه هسته‌ای آن، همچنین تهدیدآمیز بودن برنامه موشکی ایران بهانه‌ای برای تکرار حملات غیرقانونی علیه حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران قرار گرفت.

این حملات منجر به شهادت مقام معظم رهبری ایران، فرماندهان ارشد نظامی و غیرنظامیان شده است.

نیروهای مسلح ایران در پاسخ به این تجاوزگری اراضی اشغالی، پایگاه‌ها و منافع آمریکا در منطقه را هدف حملات موشکی و پهپادی قرار داده‌اند.

نمایندگی روسیه در وین پیشتر در بیانیه‌ای درباره این تحولات تاکید کرد: «پیام این اقدامات به‌ویژه نگران‌کننده است: به جای اینکه فرصت‌هایی برای رسیدن به نتایج معنادار در مذاکرات فراهم شود از ابزار فشار نظامی استفاده می‌شود. این امر به ساختار گسترده‌تر منع اشاعه تسلیحات اتمی آسیب می‌زند و نشان می‌دهد که حتی در مراحل پیشرفته دیپلماسی، عامل نظامی می‌تواند به عنوان وسیله‌ای برای نفوذ استفاده شود.»

این هیات دیپلماتیک با اشاره به حملات ماه ژوئن علیه ایران در میانه مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن درباره برنامه هسته‌ای ایران گفت: «در این شرایط، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نباید این موضوع را نادیده بگیرد. روسیه بارها تاکید کرده است که حملات انجام شده در ژوئن سال گذشته علیه تاسیسات تحت توافق پادمانی آژانس، با ارزیابی یا محکومیت علنی آشکاری از سوی آژانس مواجه نشد. ثبات و موضع اصولی آژانس برای حفظ اعتماد به مقررات کنترل و منع اشاعه بین‌المللی از اهمیت حیاتی برخوردار است.»

گروسی: تاسیسات اتمی ایران در حملات تازه علیه آن هدف قرار نگرفته‌اند

«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز دوشنبه در سخنرانی آغازین خود در نشست فوق‌العاده شورای حکام که به درخواست مسکو در پی تکرار حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران برگزار شده است، گفت: تا کنون هیچ نشانه‌ای مبنی بر اینکه  تاسیسات هسته‌ای ایران آسیب دیده یا مورد حمله قرار گرفته‌اند، ندیده‌ایم.

او افزود: تلاش‌ها برای تماس با مقامات نظارت هسته‌ای ایران ادامه دارد و تاکنون پاسخی دریافت نکرده‌ایم. امیدواریم این کانال ارتباطی ضروری هر چه سریع‌تر دوباره برقرار شود.

گروسی افزود: از همه طرف‌ها می‌خواهیم که در تمام عملیات‌های نظامی نهایت خویشن‌داری را به خرج دهند.

مدیرکل آژانس گفت: بار دیگر از همه طرف‌ها می‌خواهم که بیشترین احتیاط را به خرج دهند تا از تشدید بیشتر تنش‌ها جلوگیری شود.

او با تاکید بر این که «باید به دیپلماسی و مذاکرات بازگردیم»، گفت: وضعیت امروز بسیار نگران‌کننده است و نمی‌توانیم احتمال تشعشع رادیولوژیکی با پیامد جدی، از جمله ضرورت تخلیه مناطقی به وسعت یا بزرگ‌تر از شهرهای بزرگ را رد کنیم.

حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا باری دیگر با تکرار ادعاهای بی‌اساس وجود اهداف نظامی در برنامه هسته‌ای ایران و تهدید وجودی ناشی از برنامه موشکی آن در ۹ اسفند و در میانه مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن درباره برنامه هسته‌ای ایران و لغو تحریم‌های آمریکا علیه ایران آغاز شد.

این حملات منجر به شهادت مقام معظم رهبری ایران، برخی از فرماندهان ارشد نظامی و غیرنظامیان شده است.

آمریکا و رژیم صهیونیستی در گفت‌وگوهای تهران و واشنگتن در ماه ژوئن نیز در عملیاتی هماهنگ‌شده اقدام به حمله نظامی علیه مراکز نظامی و تاسیسات اتمی برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران کردند.

نیروهای مسلح ایران در پاسخ به این تجاوزگری اراضی اشغالی، پایگاه‌ها و منافع آمریکا در منطقه را هدف حملات موشکی و پهپادی قرار داده‌اند.


اخبار مرتبط
تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام و هشدار جدی تهران به آمریکا و اروپا
چهارشنبه 1405/03/20 ساعت 22:37
تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام و هشدار جدی تهران به آمریکا و اروپا
شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تحت فشار آمریکا و تروئیکای اروپایی، قطعنامه‌ای ضدایرانی را با 21 رأی موافق تصویب کرد. نمایندگی ایران در وین با محکومیت این اقدام، آن را حرکتی سیاسی و عاری از حرفه‌ای‌گری دانست و تأکید کرد که تهران حق پاسخگویی به این «نمایش ریاکارانه» را برای خود محفوظ می‌دارد.
پشت پرده قطعنامه ضدایرانی در وین؛ افشاگری دیپلمات روس از «نمایش مضحک» غرب
چهارشنبه 1405/03/20 ساعت 18:08
پشت پرده قطعنامه ضدایرانی در وین؛ افشاگری دیپلمات روس از «نمایش مضحک» غرب
نماینده روسیه در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، فشارهای غرب بر ایران برای ازسرگیری بازرسی‌ها را در شرایط فعلی «نامناسب» و «مضحک» خواند. میخائیل اولیانوف تأکید کرد که توقف برخی همکاری‌ها نتیجه مستقیم حملات آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران است و تهران علی‌رغم این وضعیت، همچنان به تعاملات خود با آژانس ادامه می‌دهد.
بیانیه مشترک سه قدرت در شورای حکام: قطعنامه ضدایرانی تلاش‌های دیپلماتیک را نابود می‌کند
چهارشنبه 1405/03/20 ساعت 16:30
بیانیه مشترک سه قدرت در شورای حکام: قطعنامه ضدایرانی تلاش‌های دیپلماتیک را نابود می‌کند
ایران، چین و روسیه در بیانیه‌ای مشترک، پیش‌نویس قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام را «سیاسی و غیرسازنده» خوانده و درباره پیامد تضعیف همکاری‌های آژانس هشدار دادند. این سه کشور ضمن رد تلاش اروپا برای فعال‌سازی «اسنپ‌بک»، بر ضرورت توقف حملات و تهدیدها علیه تأسیسات هسته‌ای ایران تأکید کردند.
اولیانوف به گروسی: نسبت به ایران بی‌طرف باش
دوشنبه 1404/12/11 ساعت 22:45
اولیانوف به گروسی: نسبت به ایران بی‌طرف باش
دیپلمات ارشد روس اظهار داشت: روسیه از مدیرکل آژانس خواسته که در خصوص ایران بی طرف باشد.
گروسی: ایران هیچ برنامه‌ای برای ساخت سلاح هسته‌ای ندارد
دوشنبه 1404/12/11 ساعت 16:34
گروسی: ایران هیچ برنامه‌ای برای ساخت سلاح هسته‌ای ندارد
مدیرکل آژانس با بیان اینکه ما روی برنامه هسته ای ایران هیچ نظارتی نداریم گفت: «ایران هیچ برنامه‌ای برای ساخت سلاح هسته‌ای ندارد. این ارزیابی آژانس است. اما آژانس نمی‌تواند ارزیابی دیگر کشورها را تأیید یا رد کند.
درخواست مصر برای ادامه همکاری میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سه‌شنبه 1404/09/25 ساعت 14:35
درخواست مصر برای ادامه همکاری میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
وزیر امور خارجه مصر در جریان تماس تلفنی با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بر ادامه تلاش‌ها برای تداوم همکاری ایران و این آژانس تأکید کرد.
بیانیه ضد ایرانی غربی‌ها در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
پنج‌شنبه 1404/08/29 ساعت 17:56
بیانیه ضد ایرانی غربی‌ها در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
نماینده انگلیس در شورای حکام آژانس بین المللی انرژِی اتمی به نمایندگی از فرانسه، آلمان، بریتانیا و آمریکا (گروه چهارجانبه) گفت: قطعنامه ضدایرانی امروز تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند، بلکه فقط اطمینان و قطعیت را بازمی‌گرداند .
نظرات

آخرین اخبار
قیمت معاینه فنی خودرو در سال 1405 اعلام شد + جدول تعرفه‌ها
آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ سکه 4 میلیون تومان گران شد
پاسخ موشکی و پهپادی ایران به حملات آمریکا؛علی‌السالم، کمپ تیتین و شیخ عیسی هدف قرار گرفتند
نورویدئو | لارک؛ جایی که جنگ آمریکا با ایران وارد تله هزینه شد
آخرین قیمت دلار امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ جهش 5 هزار تومانی قیمت دلار
ترکیب احتمالی استقلال و پرسپولیس در دربی 107 اعلام شد + اسامی بازیکنان
دربی 107 استقلال و پرسپولیس؛ نبرد سرخابی‌ها در نقش جهان در سایه تحولات منطقه
واکنش پاکستان به تنش ایران و آمریکا؛ امیدوار به ازسرگیری مذاکرات هستیم
شهرداری تهران به دنبال نسخه جدید جبران خسارت جنگ؛ پای «تراکم مازاد» به میان آمد
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ شاهین، اطلس و کوییک چند شدند؟
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز چهارشنبه 11 شهریور؛ پژو 207 و دنا چند میلیارد شدند؟
قیمت گوشت قرمز امروز 11 شهریور 1405؛ نرخ گوشت گوسفندی و گوساله اعلام شد
شارژ کالابرگ شهریور و پاییز تغییر کرد؛ کدام کدهای ملی زودتر شارژ می‌شوند؟
هوا در ایران گرم‌تر شد؛ افزایش 1.8 درجه‌ای دمای کشور
جزئیات انفجار در ایستگاه قطار آگسبورگ آلمان
قالیباف در واکنش به حملات آمریکا: اگر مثل شیطان بکشی، شیطانی
قبض یک‌ میلیارد تومانی گاز در تهران؛ ماجرای میز آتش چه بود؟!
آخرین قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ دلار توافقی گران شد
حادثه دریایی در استانبول؛ 10 خدمه یک کشتی ناپدید شدند
افزایش قیمت نفت در سایه تنش ایران و آمریکا؛ سقوط طلا ادامه دارد
رعب و وحشت در اتوبان ارتش؛ عامل درگیری و تخریب خودرو دستگیر شد
خبر مهم برای سهامداران عدالت؛ مجلس به دنبال اصلاح مسیر اجرای سهام عدالت
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ طلا 6 درصد ریخت
14 کشته و زخمی در برخورد خودرو با تجمع مردمی در مشهد/ علت حادثه مشخص شد+ فیلم حادثه
استقرار گسترده حشد شعبی در غرب الانبار برای مقابله با داعش
کارشناس دادگستری در حین دریافت رشوه دستگیر شد
خبر تازه آموزش‌وپرورش برای ثبت‌نام دانش‌آموزان؛ شکایت‌ها با یک QR کد ثبت می‌شود
جولان اوباش مسلح در تالار عروسی با برخورد قاطع پلیس مواجه شد
تصمیم جنجالی یک کشور برای قطع رابطه با ایران؛ علت ماجرا چیست؟
زمان جدید شارژ کالابرگ اعلام شد؛ تغییر تاریخ واریز اعتبار کالابرگ
آن سوی نیل چه می‌گذرد؛ چین به دنبال چیست
احتمال افزایش دوباره حقوق کارگران در 1405؛جزئیات جلسه شورای‌عالی کار
دولت؛ رهبر ارکستر سیاست مسکن
در 4 موج حملات ایران کدام پایگاه‌های آمریکا در منطقه هدف قرار گرفتند؟
چین چگونه پای ایران می‌ایستد؟
ایران هرچه قوی‌تر چگونه ساخته می‌شود؟
مدیریت ارز در بحران؛ مُسکن یا درمان؟
توافق نفتی بی‌سابقه ونزوئلا و آمریکا؛ بهره‌برداری از 17 میدان نفتی در راه است
رئیس دانشکده پزشکی تهران: از دریافتی پایین دستیاران شرمنده‌ایم
صدای انفجار در اصفهان؛ سپاه درباره علت ماجرا اطلاعیه داد
اقتصادنگار | خانه‌به‌دوشی مستأجرها و هزینه‌های نجومی اسباب‌کشی
آخرین وضعیت ترافیک جاده‌ها؛ چالوس و هراز همچنان سنگین هستند
ترامپ بازهم فراخوان اغتشاش برای مردم ایران صادر کرد!
برنامه کامل بازی‌های امروز لیگ برتر چهارشنبه11 شهریور؛ ساعت بازی استقلال و پرسپولیس
جدول پخش زنده بازی‌های امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405 + ساعت مسابقات فوتبال
شورای امنیت در آستانه نشست درباره ایران؛ روسیه و چین مخالفت می‌کنند
شایعه بزرگ درباره مسابقه استقلال و پرسپولیس تکذیب شد
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405+ وضعیت استانها
جنگ شب گذشته به قلب آمریکا رسید؛ «سپتامبر سیاه» ترامپ کلید خورد
روبیو: وزیر انرژی آمریکا به ونزوئلا سفر می کند