×
سیاسی
شناسه خبر : 278876
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/12/11 ساعت 12:05
به نتیجه مسیر شورای موقت رهبری اعتماد کنیم

سیدحسن خمینی:

به نتیجه مسیر شورای موقت رهبری اعتماد کنیم

یادگار امام با تاکید بر اعتماد مردم به مسئولان، گفت: شورای موقت رهبری از باتدبیرترین مدیران کشور هستند، به آنان اعتماد کنیم که مسیر قانونی خود را طی می‌کند.

نورنیوز-گروه سیاسی:حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی در گفت‌وگویی تلویزیونی با بیان اینکه همگی از شهادت رهبری انقلاب غصه‌داریم، اظهار کرد: هنوز عزاداری نکرده‌ایم و پس از پیروزی به امید خدا عزاداری خواهیم کرد. این ضایعه بسیار سخت و تلخ بود. حق حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای شهادت بود. بعد از یک عمر مجاهدت شهادت به دست اشق‌الاشقیا در ماه رمضان سعادتی بود و نصیب ایشان شد.

وی با بیان اینکه وظیفه ما ساختن حماسه از مصیبت است، ادامه داد: در حالی که دل‌های ما خون و چشمانمان اشکبار است باید با امید و توکل به خدا نسبت به آینده امیدوار باشیم. باید از این بحران و صدها بحران بزرگتر یا کوچکتر از آن عبور کنیم.

یادگار امام یادآور شد: روزی که امام راحل از دنیا رفتند همه فکر می‌کردیم چه می‌شود اما لطف خدا سایه یک رهبر حکیم را بر جامعه ما حاکم کرد و امروز هم لطف خداوند این مرحله را برای ملت ایران به یک پیروزی بزرگ بدل می‌کند. امروز رهبری شهید انقلاب از ما می‌خواهد به آرمان ایشان که همان آرمان امام و پیامبر است وفادار باشیم.

سیدحسن خمینی با تاکید بر تداوم مسیر رهبری شهید انقلاب، افزود: امروز مردم ایران در حالی که بغض در گلو دارند و کینه از دشمنان را در دل حفظ می‌کنند اما خللی در اراده‌شان پیدا نمی‌شود. صداوسیما را هدف قرار داده‌اند و ممکن است اتفاقات دیگری هم رخ دهد. آنچه ما را تا اینجا نگه داشته قدرت نرم ما و حضور مردم در صحنه است.

وی با بیان اینکه از امروز تا پایان جنگ بر همه واجب عینی است که در صحنه باشند، تصریح کرد: امام راحل شجره‌ای به نام بسیج را نشاندند. همه مردم ایران بسیجی هستند و باید مساجد را پر کنیم. ممکن است دشمن دسیسه کند و ارتباطات قطع شود اما سنگرهای ما مساجد، کوچه و خیابان و میدان‌های شهر ماست. این اماکن باید در تصرف مردمی باشد که سیاه پوشیده‌اند و با بیرق امام حسین (ع) پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند.

یادگار امام با بیان اینکه شک نکنید صدهزار موشک جمهوری اسلامی را با خلل مواجه نمی‌کند اما یک لحظه تردید مردم ممکن است این اتفاق را پدید آورد، تصریح کرد: مردم هر گله و دردی دارند اما در نظر بگیرند که امروز بحث تمامیت ارضی ایران است. با کسانی مواجهیم که عامل مستقیم دشمنان ما هستند.

سیدحسن خمینی با بیان حوادث و رخدادها بسیار سنگین است، اظهار کرد: امروز خامنه‌ای عزیز نیست اما راه و پرچم او هست و همه در هیچ لحظه‌ای نباید مسجد، میدان و کوچه و خیابان را تا روزی که فضا آرام شود ترک کنند.

وی با بیان اینکه مردم به مسئولان اعتماد کنند، ادامه داد: در شورای موقت رهبری هم دکتر پزشکیان و حجت‌الاسلام و المسلمین اژه‌ای و هم برادرمان آیت‌الله اعرافی هرسه از باتدبیرترین مدیران کشور هستند و به آنان اعتماد کنیم. در کنارشان دبیر شورای عالی امنیت ملی، رئیس مجلس و نیروهای مسلح و فرماندهان هستند.

یادگار امام با بیان اینکه جمهوری اسلامی قائم به فرد نیست، یادآور شد: بنده و امثال من که کوچکتریم اما بزرگتر از ما هم بروند صدها نفر دیگر هستند که این مسیر را ادامه می‌دهند. جمهوری اسلامی با رفتن خدمتگزارنش آسیب نمی‌بیند با در صحنه نبودن مردم آسیب می‌بیند.

سیدحسن خمینی با اشاره به پشت سر گذاشتن جنگ ۱۲ روزه، تاکید کرد: هزار حادثه دیگر را هم به یمن حضور مردم پشت سر می‌گذاریم. ۲۲ دی و بهمن انسان روزهای بزرگی بود. دشمن اشتباه محاسباتی می‌کنند و فکر می‌کنند مردم ایران با رفتن رهبر شهید انقلاب ممکن است صحنه را ترک کنند. شاهد جمعیت حاضر در میدان امام اصفهان بودیم و چنین صحنه‌هایی را باید هرروز شاهد باشیم.

وی با بیان اینکه باید با تمام توان و نیرو در صحنه باشیم و مساجد و خیابان و محلات خود را حفظ کنیم، ادامه داد: دلگیری‌ها را کنار بگذاریم. فردای جنگ روزهای بزرگی وجود دارد که می‌توان راجع به آن‌ها صحبت کرد. بسیاری هستند که بیایند و مطالبی بگویند اما امروز روز ایران و حماسه مردم ایران است. شک نکنید از این مسئله عبور می‌کنیم.

یادگار امام با بیان اینکه باید خدا را برای وجود مردم فهیم شکرگزار بود، تاکید کرد: به شورای موقت رهبری اعتماد کنیم‌. مسیر قانونی خود را طی می‌کند و هر مسیری به نتیجه رسید جامعه به آن اعتماد کند. در حال حاضر به تصمیمات این سه بزرگوار اعتماد کنید. هر سه را از نزدیک می‌شناسم که هم فهیم هستند و هم مشاورانی در کنار خود دارند. قدرت نیروهای مسلح ما هم که به شکل شکوهمند باعث افتخار و آبرو می‌شود که بعد از سال‌ها توانسته توی دهن دشمنانش بزند و ایستادگی کند.

سیدحسن خمینی همچنین در توصیه‌ای به صداوسیما، تصریح کرد: در این شرایط در صداوسیما را باز کنید تا افراد مختلف بیایند و صحبت کنند. ایران متعلق به تک‌تک ایرانیان است.

وی یادآور شد: در همین سخنان آخر رهبری شهید انقلاب که افراد را به چهار دسته تقسیم کردند، جدای از خبیثانی که هستند و دشمنان داخلی و مزدورانی هستند که برای خارجی کار می‌کنند و باید تکلیف آنان از سوی نیروهای داخلی به شکل محکمی مشخص شود، اما جز آنان، دیگرانی از جوانان و سایرین هستند که گله دارند و معترضند، همه گرد پرچم ایران جمع شویم که اگر کوچکترین تزلزلی رخ دهد ممکن است حسرت‌هایی تاریخی پدید آورد هرچند معتقدم فهم مردم ایران و دعای امام و رهبری و شهیدان مانع می‌شود.


نظرات

آخرین اخبار
از بین‌الحرمین تاصحن رضوی؛ آغاز مراسم بدرقه «رهبر شهید»؛ وداع با حضور ملیت های مختلف
ایران مقابل ماجراجویی امریکا می ایستد
مصر در آستانه هسته‌ای شدن
خروج اضطراری نفت ایران قبل از محاصره دریایی آمریکا
دستگیری سرکرده ارشد داعش در سوریه
3 شهید و 15 مجروح در حمله آمریکا به بندر صیادی سیریک
تداوم حملات کوبنده نیروهای مسلح ایران به پایگاههای آمریکا؛ بیانیه مهم نیروی دریایی سپاه
رایزنی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه عمان و ترکیه
استقبال بن سلمان از نخست وزیر کانادا در جده
بازسازی فوری پل آق قلا پس از حمله امریکا
پدیده لیگ، پرسپولیسی شد
رایزنی اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات
بدرقه 10میلیونی رهبر شهید در عراق
بخشودگی 100درصدی جرایم مالیاتی تا 30 تیر
پرداخت سود سپرده‌های بانکی با رفع اختلال‌
جزئیات جدید بیمه سلامت/ کدام دهک ها رایگان شدند؟+ اعلام نرخ سایر دهک‌ها
این آمار فقط یک عدد نیست؛ یک هشدار است
آخرین خبر از نقل و انتقالات استقلال امروز پنجشنبه 18 تیر 1405 | شوک بزرگ به استقلال
نخست‌وزیر عراق: پس از پایان مهلت، سلاح در اختیار دولت خواهد بود
اصابت 10موشک بالستیک به مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا
جنگنده اف-16 آمریکایی در آتش سوخت
تحلیلگر هندی: ادعای التماس ایران برای توافق، روایت‌سازی ترامپ است
توافق آلمان و آمریکا برای استقرار موشک‌های تاماهاوک
سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد
پرداخت حقوق خانواده شهدای جنگ رمضان ابلاغ شد
رایزنی ایران با 4 کشور برای توسعه هوش مصنوعی
افشای کشتار خانواده‌های لبنانی توسط رژیم صهیونیستی
توطئه‌های دشمن در شمال‌غرب و جنوب‌شرق کشور خنثی‌ شدند
جزئیات اصلاح نحوه محاسبه فوق‌العاده خاص حقوق کارمندان
افزایش دمای هوا در همدان
بیانیه مهم نیروی دریایی سپاه درباره تنگه هرمز
«تفنگ پدری» با صدای پرواز همای منتشر شد+فیلم
توقف فعالیت 5 ایستگاه مترو مشهد به دلیل ازدحام عزاداران
رسانه‌های صهیونیستی: نتانیاهو به پایان سیاسی خود نزدیک می‌شود
واکنش کولینا به جنجال داوری در بازی آرژانتین و مصر
فاجعه در ایلام؛ جان‌باختن دو مادر در «بیمارستان کوثر»
رایزنی قطر با عربستان، ترکیه و امارات درباره تحولات منطقه
قالیباف: خروش مردم عراق، «اعلامیه خونخواهی» و مهر تأیید بر راه رهبر شهید بود
قیمت طلا و سکه امروز پنج شنبه 18 تیر 1405+ جدول
تأکید روسیه و کشورهای ساحل بر گسترش همکاری‌های امنیتی
چرا آرژانتین برای مسی «جان» می‌دهد و پرتغال رونالدو را «طرد» کرد؟
توانیر: امسال خاموشی ناشی از کمبود برق نداشتیم
اسموتریچ: اردوغان فردی بسیار خطرناک است
اختصاص 11 پرواز فوق‌العاده شیراز ـ مشهد برای مراسم تشییع
آلمان اظهارات ترامپ علیه اعضای ناتو را تحریک‌آمیز خواند
بیانیه وزارت خارجه درباره حملات آمریکا؛ تهران بر دفاع از امنیت ملی تأکید کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنج شنبه 18 تیر 1405
شرایط ثبت‌نام خودروی کوییک GX-L اعلام شد + لینک ثبت نام
یارانه نقدی تیرماه 1405چه زمانی واریز می شود + جزییات
جنایت در تبریز؛ وقتی کل کل‌های اینستاگرامی به «چاقوکشی» ختم می‌شود