×
سیاسی
شناسه خبر : 278849
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/12/11 ساعت 10:59
شهادت هنر مردان خدا

فتح‌الله جوادی:

شهادت هنر مردان خدا

زن همچنان که اشک امانش را بریده و بغض راه گلویش را بسته بود، آسیمه سر حتی فرصت نکرد در این آشفتگی روسری‌اش را جلوی دوربین تلویزیون مرتب‌تر کند، با صدایی که به فریاد رسیده بود، انگشتش را تکان می‌داد و می‌گفت: حالا شما بمانید و دنیای بی‌علی...

نورنیوز-گروه سیاسی: انگار داشت با آنها که دل‌خونش کرده و او را به صد تهمت نواخته بودند و نامردی‌ها و نامرادی‌ها با او داشتند، اتمام حجت می‌کرد که حالا با دنیای بی‌علی چه می‌کنید؟ شما که خون به جگرش کرده‌اید و کاری کرده‌اید که دشمن جرئت کند او را چنین مظلومانه به شهادت برساند! 
ریشه دشمنی آمریکا و اسرائیل با او و ایران البته کاملاً آشکار و قابل فهم و تحلیل بوده و هست اما آنها که در همین داخل، آشکار و نهان، در لباس دوست و یا در همراهی با دشمن، کار را به اینجا کشاندند که شوربختانه عده‌ای برای تغییر و اصلاح چشم به بیگانه بدوزند و بستر نفوذ دشمن را مهیا سازند مگر گناهی کمتر از دشمنان بیرونی دارند؟
آنها که معیشت و اقتصاد مردم را به گروگان گرفتند، آنها که به خاطر منفعت‌طلبی و انحصارطلبی و زیاده‌خواهی و با لباس ریا و تظاهر و نفاق پای بر گلوی مردم محروم می‌نهادند و می‌نهند و هنوز هم، آنها که لج کردند و بر فاصلة میان مردم و حاکمیت هر روز بیش از گذشته افزودند و... .
بگذریم که حال در میانه جنگ و در دل سوگی چنین سترگ جای این گلایه‌ها نیست.
البته این را هم باید گفت که گرچه مصیبت بزرگ است و تابسوز و جگرخراش، اما زمین و کشور و ملک و مملکتِ خدای سیدعلی، بی‌حجت نمی‌ماند. گرچه فقدان آن رهبر عزیز ثلمه‌ای بزرگ است که به این سادگی جبران نخواهد شد، اما آنچه پیش آمد، خواسته و مطالبة خودش بود که بارها با اشک در دیدار با خانواده شهدا آرزویش را داشت و از خدایش خواسته بود که شهید شود.
اما چه سحر شگفتی بود، سحر یکشنبه، وقتی نیمه شب چند صدای جغدواره شنیدم که نعره می‌کشیدند، که صدای‌شان رنگ غم نداشت، و انگار از تلویزیون شیطان این خبر را شنیده بودند. خداخدا می‌کردم خبر دروغ باشد اما به سحر نرسیده، شکل و شمایل حرف زدنهای مجریانِ برنامه زنده شبکه ۲، در ساعت دو یا سه صبح، نشان داد که خبر درست است. و دیگر تا سحر چه شد و چه گذشت بماند. اما نمی‌دانم چرا یاد هفتم تیر سال ۱۳۶۰ افتادم و پیام امام خمینی درباره شهید بهشتی. صبح روز بعد وقتی خبر آمد که رهبری نه در پایگاه و نه در پناهگاهِ ضد بمب و نه در هیچ جای دیگری بلکه در خانه خویش و در جمع خانواده به شهادت رسیده است آن پیام بیشتر برایم تازه شد. همان عبارت معروفی که آنچه شهادت بهشتی در برابرش کم فروغ است مظلومیت بهشتی است. و انصاف هم همین بود. و حال هم درباره رهبری و شهادتش همین را باید گفت. 
او که مردم را دوست داشت و ایران را دوست داشت و عزت ایران را بیش از هر رهبر و فرمانده‌ دیگری پاس می‌داشت، چون در برابر متجاوزان بین‌المللی ایستاد، این همه بلا و مصیبت را بر سرش و بر سر مردمش آوار کردند، از گسترده‌ترین تحریم‌ها، تا شدیدترین تجاوزها، و بدترین توطئه‌های اقتصادی. او اما حتی از خانه‌اش بیرون نرفت و همواره با مردم ودر کنار مردم بود. چه تهمت‌هایی را به جان خرید و همین افتخار البته برایش بس که به دست شقی‌ترین ظالمان جهان  ودر ماه مبارک رمضان‌شهید شد. شهادت تاجی است که خداوند بر سر بندگان صالحش می‌نهد و رهبر شهید انقلاب هم عبد صالح خدا بود که جان بر سر ایمان و اعتقادش به اسلام و عشقش به ایران و سربلندی و عزت ایران نهاد. شهادت گوارای وجودش باد و ننگ و نفرین بر شریرترین ظالمانی که در دنیای کفر زدة امروز در اندیشة برقراری نظم شیطانی نوین خود هستند. و به فضل الهی منکوب خواهند شد. 
در قاموس بندگان خدا شهادت آغاز زندگی است و حیات جاوید.


اطلاعات
نظرات

آخرین اخبار
سرکوب احساسات، کرختی عاطفی به همراه دارد
پیشنهاد بغداد برای شورای امنیتی مشترک ایران، عراق و عربستان
چگونه زنجیره پشتیبانی ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» مختل شد؟
وزیر خارجه پاکستان وارد لندن شد
هشدار نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس درباره تخلف شناورها
عراقچی: ایران از لبنان در دفاع از تمامیت ارضی حمایت می‌کند
مخالفت هیأت دولت با طرح مقابله با نفوذ بیگانگان؛ ایرادات جدی دارد
پاسخ دستیار قالیباف به ادعای رئیس مجلس عراق درباره خلیج فارس
مشارکت یا حمایت از جنگ اقتصادی علیه ایران اقدام جنگی تلقی می‌شود
قطعی برق تهران فردا دوشنبه 2 شهریور + لینک
میدری: طرح افزایش مبلغ کالابرگ برای برخی مشمولان آماده شد
زابل زیر غبار؛ سرعت باد به 101 کیلومتر بر ساعت رسید
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا دوشنبه 2 شهریور اعلام شد + جدول
گزارش خلاصه بازی استقلال و سپاهان امروز یکشنبه در رقابت های لیگ برتر
روزبه چشمی در جمع بزرگان استقلال؛ 200 بازی با پیراهن آبی
ایران با 4 مدال جهانی، چهارم کشتی آزاد جوانان جهان شد
واهمه صهیونیست‌ها از بادبادک‌های کودکان فلسطینی!
تلاش برای خاتمه جنگ علیه ایران
دیدار امنیتی مصر و تشکیلات خودگردان درباره آینده فلسطین
خسروپناه: دانشگاه باید اتاق فکر نظام برای حل مسائل ملی شود
شمس آذر قزوین 0- 2 آلومینیوم اراک/ پیروزی قاطع اراکی‌ها در قزوین
استقلال 2 – 0 سپاهان؛ سپاهان هم حریف استقلال نشد
حملات اسرائیل به غزه؛ چندین فلسطینی زخمی شدند
طلای ثانیه آخری آریا یوشیدا؛ کشتی‌گیر ایرانی‌ژاپنی قهرمان جهان شد
استقلال خوزستان 1-1 نساجی مازندران/اولین امتیاز فصل برای هر دو تیم
ایران، پرونده رقابت‌های قهرمانی جوانان جهان را با طلا بست
قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا دوشنبه 2 شهریور + جدول
رایزنی واشنگتن و مسقط درباره تحولات منطقه
ژنرال آمریکایی: 15 پایگاه در خلیج فارس را از دست دادیم
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا دوشنبه 2 شهریور / طلای 18 عیار در آستانه 22.5 میلیون تومانی
آتلانتیک: از این پس، ایران قدرت برتر غرب آسیاست
هواپیمای شناسایی ترکیه در شمال عراق سقوط کرد
گزارش واشنگتن‌پست از افزایش مشکلات سلامتی ترامپ 80 ساله
رایزنی پشت‌پرده دمشق و تل‌آویو در اردن
تصمیم جدید شورای عالی کار درباره دستمزد کارگران
جزئیات تغییر مدت اعتبار گذرنامه‌ها
پزشکیان: صرفه‌جویی بنزین از دولت شروع شود
اولین مدال طلای کشتی آزاد جوانان ایران به دست آمد
افشاگری فاکس‌نیوز از مشکل «بالادستی» آمریکا
سردار ابن الرضا:جنگ اخیر مسیر صنعت دفاعی را تغییر داد
سخنگوی سپاه: جنگ اقتصادی، فریب ادراکی دشمن است
بومرنگ ایران، به سوی خود آمریکا بازمی‌گردد
کشتی‌ها در تنگه هرمز مشمول پرداخت هزینه خدمات می‌شوند
آخرین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ جهش 8 میلیونی سکه + جدول
عکس های منتخب ایران؛ یکشنبه 1 شهریور 1405
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ سکه یک گرمی 21 میلیون تومان شد
جنایت هولناک در سیدخندان؛ دو مرد جوان با شلیک گلوله کشته شدند
صعود تیم فوتبال زنان خاتون بم به لیگ قهرمانان آسیا
در کاخ الرفاع منامه چه گذشت؟
ناترازی بانک مسکن کاهش یافت