×
بین الملل
شناسه خبر : 278812
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/12/11 ساعت 08:27
هاآرتص: اسرائیل نمی‌تواند جنگ طولانی با ایران را تحمل کند

هاآرتص: اسرائیل نمی‌تواند جنگ طولانی با ایران را تحمل کند

روزنامه صهیونیستی هاآرتص در گزارشی تحلیلی به هزینه‌های رژیم صهیونیستی در جنگ با ایران پرداخت و اذعان کرد که رژیم اسرائیل نمی‌تواند جنگ طولانی با ایران را تحمل کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: این روزنامه صهیونیستی در این گزارشی به موضوع حمله رژیم صهیونیستی به ایران پرداخت. هاآرتص مقاله خود را با این جمله آغاز کرد که «درست است که اسرائیلی‌ها خواهان پیروزی کامل بر ایران هستند، اما پیش از آن لازم است خساراتی را که فقط هشت ماه پیش اسرائیل در آخرین جنگ با ایران متحمل شد، به یاد آورد.»

هاآرتص افزود که صبح شنبه یسرائیل کاتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که رژیم اسرائیل با هماهنگی ایالات متحده به ایران حمله کرده است. فرماندهی جبهه داخلی وضعیت اضطراری سراسری اعلام کرد و حریم هوایی اسرائیل را بست. ایران زیرساخت‌های هسته‌ای و موشک‌های بالستیک را پیش می‌برد و اسرائیل را به نابودی تهدید می‌کند.

این رسانه رژیم صهیونیستی در ادامه نوشت: درست است که آمریکا در این عملیات به صورت کامل مشارکت دارد و قدرت (رژیم) اسرائیل را تقویت می‌کند، این موضوع یک مزیت استراتژیک مهم برای اسرائیل است. با این وجود هنوز پرسش‌هایی جدی در مورد آمادگی اسرائیل برای یک جنگ طولانی مدت، فشار مضاعف بر اسرائیلی‌ها و خودداری برخی از اعزام به جنگ وجود دارد. همچنین باید به اسرائیلی‌ها یادآوری شود که جنگ کنونی، به انتخاب اسرائیل و فقط هشت ماه پس از ادعای بنیامین نتانیاهو مبنی بر پیروزی در عملیات پیشین آغاز شده است.

هاآرتص ادامه داد: خسارات ناشی از آن جنگ ۱۲ روزه هنوز جبران نشده است. ده‌ها ساختمان که ویران شده یا به طور جدی آسیب دیده‌اند و صدها نفر هنوز به خانه‌های خود بازنگشته‌اند. حتی متانیاهو انگلمن بازرس کل اسرائیل و دوست دیرین بنیامین نتانیاهو در مورد شکست جبهه داخلی هشدار داد.

این رسانه رژیم صهیونیستی اینگونه ادامه داد: حال و هوای عمومی پر از درخواست برای پیروزی کامل بر ایران و حذف برنامه‌های هسته‌ای و موشکی آن است، اما هیچ کس نمی‌تواند هزینه انسانی این عملیات را پیش‌بینی کند. آیا جبهه شمالی دوباره باز خواهد شد؟ چند موشک از خطوط دفاعی عبور خواهد کرد؟ چند ساختمان ویران خواهد شد و چند خانواده دوباره بی‌خانمان خواهند شد؟

هاآرتص در انتها نوشت: برای دستیابی به اهداف جنگ علیه ایران، از بین بردن تهدید و افزایش امنیت این حمله باید با یک سیاست مسئولانه که از نظر زمان و اهداف محدود است، همراه باشد. باید مراقب بود که به یک جنگ طولانی کشیده نشویم و به غیرنظامیان آسیب غیرضروری نرسانیم؛ حتی در ایران. مهمتر از همه باید مراقب بود که دوباره جبهه داخلی به حال خود رها نشود.

 آمریکا و اسرائیل روز شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) در اقدامی تجاوزکارانه، غیرقانونی و خلاف منشور ملل متحد به ایران حمله کردند.

در پی این تجاوز، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد که در پاسخ به اقدام دشمن متخاصم و جنایتکار علیه جمهوری اسلامی ایران، نخستین موج حملات گسترده موشکی و پهپادی ایران به سوی سرزمین‌های اشغالی آغاز شده است.

در حالی که ایران وارد مذاکرات جدی با آمریکا شده بود، صبح شنبه ( ۹ اسفندماه) آمریکا و رژیم صهیونیستی بدون توجه به مذاکرات به خاک ایران تجاوز کرده و به چندین نقطه را در شهرهای مختلف حمله کردند.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا دیروز با انتشار ویدیویی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» که به نظر می‌رسد پیشتر آماده شده بود، نوشت: حملات نظامی گسترده‌ای را علیه ایران آغاز کردیم. وزارت جنگ ایالات متحده، این عملیات را «عملیات خشم حماسی» نامید.

او در توجیه این حملات علیه جمهوری اسلامی ایران مدعی شد: ارتش ایالات متحده در حال انجام یک عملیات عظیم و مستمر است تا از تهدید آمریکا و منافع اصلی امنیت ملی جلوگیری کنیم.

در پی حملات هوایی رژیم صهیونی و آمریکا علیه کشورمان، روابط عمومی سپاه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: موج حملات گسترده موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران به سوی سرزمین های اشغالی آغاز شد.

 


اخبار مرتبط
سنتکام هدف قرار گرفتن 3 جنگنده آمریکایی و سقوط در کویت را تایید کرد + فیلم سقوط
دوشنبه 1404/12/11 ساعت 15:54
سنتکام هدف قرار گرفتن 3 جنگنده آمریکایی و سقوط در کویت را تایید کرد + فیلم سقوط
ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) امروز (دوشنبه) با انتشار اطلاعیه‌ای هدف قرار گرفتن سه فروند جنگنده اف-15 متعلق به آمریکا در کویت را تائید کرد.
درس جنگ و آینده امنیت عربی در خلیج فارس
دوشنبه 1404/12/11 ساعت 15:01
نورنیوز نگاه ابزاری آمریکا به کشورهای منطقه برای تامین امنیت اسراییل را بررسی می کند؛
درس جنگ و آینده امنیت عربی در خلیج فارس
تصمیم آمریکا به راه اندازی جنگ علیه ایران نشان داد اولویت امنیتی واشنگتن اسرائیل است و کشورهای عربی میزبان پایگاه‌های آمریکا صرفا از نظر واشنگتن ابزارهای تامین امنیت اسراییل هستند.
سناتور آمریکایی: اسرائیل و عربستان، آمریکا را به‌سمت حمله به ایران سوق دادند
دوشنبه 1404/12/11 ساعت 06:06
سناتور آمریکایی: اسرائیل و عربستان، آمریکا را به‌سمت حمله به ایران سوق دادند
برنی سندرز، سناتور آمریکایی اعلام کرد: اسرائیل و عربستان، آمریکا را به‌سمت حمله به ایران سوق دادند
هاآرتص:  ایران را رها و فکری به حال اسرائیل کن
چهارشنبه 1404/10/24 ساعت 17:44
انتقاد یک روزنامه صهیونیستی از عملکرد نتانیاهو؛
هاآرتص: ایران را رها و فکری به حال اسرائیل کن
خبرنگار روزنامه هاآرتص، در یادداشتی تند و انتقادی به پوشش گسترده و هیجان‌زده رسانه‌های اسرائیلی از اغتشاشات اخیر در ایران پرداخت و گفت: در حالی که رسانه‌های اسرائیلی از حکومت مذهبی ایران انتقاد می‌کنند اما خود هر روز در حال تریبون دادن به خاخام‌های افراطی صهیونیست هستند.
نظرات

آخرین اخبار
پیش‌ بینی قیمت دلار چهارشنبه 27 خرداد 1405 / دلار در مسیر از دست‌دادن خطوط حمایت
لاوروف: عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا می‌تواند به فروپاشی این اتحادیه منجر شود
توافق ایران و آمریکا در سوئیس امضا می‌شود
سردار ابن‌الرضا: در جریان جنگ تولید سلاح‌های پیشرفته متوقف نشد
سیاست خارجی اروپا میان ادعا و واقعیت
پلاک منطقه آزاد تهران به چه کسانی می‌رسد؟
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 26 خرداد 1405 +جدول
نورنما | رفع عطش عشق فقط نام حسین است
یک گام تا جاودانگی؛ دویستمین بازی ملی مسی در جام جهانی
تداوم انسداد محور کرج ـ چالوس
زمان برگزاری آزمون MSRT وزارت علوم اعلام شد
ویژه‌برنامه‌های محرم شبکه‌های سیما اعلام شد
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت هشتم
هشدار وزیر خارجه ترکیه؛ تل‌آویو برای تخریب توافق تهران و واشنگتن تلاش می‌کند
یک رأی، سه مدعی؛ پرسپولیس در انتظار معجزه استیناف
آخرین جزئیات از اختلال خدمات بانکی ؛اطلاعات مالی مشتریان کاملاً محفوظ است
عضو کمیسیون امنیت ملی:تفاهم اخیر حاصل اقتدار ایران در میدان و دیپلماسی است
پیام ویژه نعیم قاسم به قالیباف : ایران نماد عزت و شرافت است
مرگ مشکوک بازیگر سریال های ترکیه ای؛پلیس به دنبال سرنخ در دوربین های مداربسته
استارمر بازگشایی تنگه هرمز را حیاتی خواند
آماده‌سازی قطر برای افزایش سریع تولید گاز طبیعی مایع
ترامپ حمله اسرائیل به بیروت را وحشیانه خواند
عارف در گفت‌وگو با جانباز هوافضا: فداکاری رزمندگان دفاع مقدس سوم مایه افتخار ملت است
تأکید تهران و بیروت بر اجرای تعهدات و توقف جنگ لبنان
توافق؛ راهی برای خروج آمریکا از جنگ پرهزینه و نامحبوب
واکنش رضاییان به شیطنت خبرنگار: مسائل داخلی ایران به تو ربطی ندارد
قیمت مرغ در میادین میوه و تره‌بار چند؟
تخصیص 1.6 میلیارد دلار ارز به خودروسازان و واردکنندگان
سریلانکا در آستانه تبدیل شدن به مرکز جرایم سایبری جهان
سوئیس محل امضای توافق با حضور قالیباف، ونس و قطر/ترامپ: توافق با ایران وارد «مرحله دوم» شد
چین خواستار نقش‌آفرینی سازمان شانگهای در صلح غرب آسیا شد
تشریح تفاهم 14 ماده‌ای ایران و آمریکا از زبان عضو کمیسیون امنیت ملی
رئیس قوه قضاییه: دیپلماسی ما در امتداد جهادِ «میدان» است
خروج سوخت‌رسان‌های آمریکایی از اسرائیل نشانه چیست؟
لو رفتن طراحی توپ نهایی جام جهانی
بولتون: امتیازاتِ بزرگ به تهران رسید
تفاهم ترامپ با ایران عامل سرخوردگی شدید در اسرائیل
انتقاد گسترده چهره‌های شاخص حزب جمهوری‌خواه از ترامپ
ثبت‌نام‌ها زیر ذره‌بین؛ شهریه اضافه ممنوع
چرا حراج امروز شمش طلا لغو شد؟
افت 24 درصدی تجارت آمریکا با کشورهای خلیج فارس
مسیر تشییع «رهبر شهید» در تهران تعیین شد + جزئیات مراسم
نوراینفو | چرا برای امام حسین (ع) عزاداری می کنیم؟
تخریب 4 ساختمان در یک لحظه در بروجرد + علت حادثه و آمار مصدومان
برنامه جدید آزمون‌های نهایی منتشر شد +جدول برنامه زمانی امتحانات هر درس
شکست واشنگتن در رسیدن به اهداف محصول مستقیم توافق با ایران
سفر نخست‌وزیر عراق به کاخ سفید در ژوئیه
خشم هواداران اسپانیا از یامال؛ حاشیه بزرگ برای ستاره جوان رئال
سند ملی توانبخشی تصویب شد؛ چه کسانی از این خدمات جدید بهره‌مند می‌شوند
پذیرش شکست نقشه‌های براندازی توسط ترامپ در ایران