×
بین الملل
شناسه خبر : 278812
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/12/11 ساعت 08:27
هاآرتص: اسرائیل نمی‌تواند جنگ طولانی با ایران را تحمل کند

هاآرتص: اسرائیل نمی‌تواند جنگ طولانی با ایران را تحمل کند

روزنامه صهیونیستی هاآرتص در گزارشی تحلیلی به هزینه‌های رژیم صهیونیستی در جنگ با ایران پرداخت و اذعان کرد که رژیم اسرائیل نمی‌تواند جنگ طولانی با ایران را تحمل کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: این روزنامه صهیونیستی در این گزارشی به موضوع حمله رژیم صهیونیستی به ایران پرداخت. هاآرتص مقاله خود را با این جمله آغاز کرد که «درست است که اسرائیلی‌ها خواهان پیروزی کامل بر ایران هستند، اما پیش از آن لازم است خساراتی را که فقط هشت ماه پیش اسرائیل در آخرین جنگ با ایران متحمل شد، به یاد آورد.»

هاآرتص افزود که صبح شنبه یسرائیل کاتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که رژیم اسرائیل با هماهنگی ایالات متحده به ایران حمله کرده است. فرماندهی جبهه داخلی وضعیت اضطراری سراسری اعلام کرد و حریم هوایی اسرائیل را بست. ایران زیرساخت‌های هسته‌ای و موشک‌های بالستیک را پیش می‌برد و اسرائیل را به نابودی تهدید می‌کند.

این رسانه رژیم صهیونیستی در ادامه نوشت: درست است که آمریکا در این عملیات به صورت کامل مشارکت دارد و قدرت (رژیم) اسرائیل را تقویت می‌کند، این موضوع یک مزیت استراتژیک مهم برای اسرائیل است. با این وجود هنوز پرسش‌هایی جدی در مورد آمادگی اسرائیل برای یک جنگ طولانی مدت، فشار مضاعف بر اسرائیلی‌ها و خودداری برخی از اعزام به جنگ وجود دارد. همچنین باید به اسرائیلی‌ها یادآوری شود که جنگ کنونی، به انتخاب اسرائیل و فقط هشت ماه پس از ادعای بنیامین نتانیاهو مبنی بر پیروزی در عملیات پیشین آغاز شده است.

هاآرتص ادامه داد: خسارات ناشی از آن جنگ ۱۲ روزه هنوز جبران نشده است. ده‌ها ساختمان که ویران شده یا به طور جدی آسیب دیده‌اند و صدها نفر هنوز به خانه‌های خود بازنگشته‌اند. حتی متانیاهو انگلمن بازرس کل اسرائیل و دوست دیرین بنیامین نتانیاهو در مورد شکست جبهه داخلی هشدار داد.

این رسانه رژیم صهیونیستی اینگونه ادامه داد: حال و هوای عمومی پر از درخواست برای پیروزی کامل بر ایران و حذف برنامه‌های هسته‌ای و موشکی آن است، اما هیچ کس نمی‌تواند هزینه انسانی این عملیات را پیش‌بینی کند. آیا جبهه شمالی دوباره باز خواهد شد؟ چند موشک از خطوط دفاعی عبور خواهد کرد؟ چند ساختمان ویران خواهد شد و چند خانواده دوباره بی‌خانمان خواهند شد؟

هاآرتص در انتها نوشت: برای دستیابی به اهداف جنگ علیه ایران، از بین بردن تهدید و افزایش امنیت این حمله باید با یک سیاست مسئولانه که از نظر زمان و اهداف محدود است، همراه باشد. باید مراقب بود که به یک جنگ طولانی کشیده نشویم و به غیرنظامیان آسیب غیرضروری نرسانیم؛ حتی در ایران. مهمتر از همه باید مراقب بود که دوباره جبهه داخلی به حال خود رها نشود.

 آمریکا و اسرائیل روز شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) در اقدامی تجاوزکارانه، غیرقانونی و خلاف منشور ملل متحد به ایران حمله کردند.

در پی این تجاوز، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد که در پاسخ به اقدام دشمن متخاصم و جنایتکار علیه جمهوری اسلامی ایران، نخستین موج حملات گسترده موشکی و پهپادی ایران به سوی سرزمین‌های اشغالی آغاز شده است.

در حالی که ایران وارد مذاکرات جدی با آمریکا شده بود، صبح شنبه ( ۹ اسفندماه) آمریکا و رژیم صهیونیستی بدون توجه به مذاکرات به خاک ایران تجاوز کرده و به چندین نقطه را در شهرهای مختلف حمله کردند.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا دیروز با انتشار ویدیویی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» که به نظر می‌رسد پیشتر آماده شده بود، نوشت: حملات نظامی گسترده‌ای را علیه ایران آغاز کردیم. وزارت جنگ ایالات متحده، این عملیات را «عملیات خشم حماسی» نامید.

او در توجیه این حملات علیه جمهوری اسلامی ایران مدعی شد: ارتش ایالات متحده در حال انجام یک عملیات عظیم و مستمر است تا از تهدید آمریکا و منافع اصلی امنیت ملی جلوگیری کنیم.

در پی حملات هوایی رژیم صهیونی و آمریکا علیه کشورمان، روابط عمومی سپاه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: موج حملات گسترده موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران به سوی سرزمین های اشغالی آغاز شد.

 


اخبار مرتبط
سنتکام هدف قرار گرفتن 3 جنگنده آمریکایی و سقوط در کویت را تایید کرد + فیلم سقوط
دوشنبه 1404/12/11 ساعت 15:54
سنتکام هدف قرار گرفتن 3 جنگنده آمریکایی و سقوط در کویت را تایید کرد + فیلم سقوط
ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) امروز (دوشنبه) با انتشار اطلاعیه‌ای هدف قرار گرفتن سه فروند جنگنده اف-15 متعلق به آمریکا در کویت را تائید کرد.
درس جنگ و آینده امنیت عربی در خلیج فارس
دوشنبه 1404/12/11 ساعت 15:01
نورنیوز نگاه ابزاری آمریکا به کشورهای منطقه برای تامین امنیت اسراییل را بررسی می کند؛
درس جنگ و آینده امنیت عربی در خلیج فارس
تصمیم آمریکا به راه اندازی جنگ علیه ایران نشان داد اولویت امنیتی واشنگتن اسرائیل است و کشورهای عربی میزبان پایگاه‌های آمریکا صرفا از نظر واشنگتن ابزارهای تامین امنیت اسراییل هستند.
سناتور آمریکایی: اسرائیل و عربستان، آمریکا را به‌سمت حمله به ایران سوق دادند
دوشنبه 1404/12/11 ساعت 06:06
سناتور آمریکایی: اسرائیل و عربستان، آمریکا را به‌سمت حمله به ایران سوق دادند
برنی سندرز، سناتور آمریکایی اعلام کرد: اسرائیل و عربستان، آمریکا را به‌سمت حمله به ایران سوق دادند
هاآرتص:  ایران را رها و فکری به حال اسرائیل کن
چهارشنبه 1404/10/24 ساعت 17:44
انتقاد یک روزنامه صهیونیستی از عملکرد نتانیاهو؛
هاآرتص: ایران را رها و فکری به حال اسرائیل کن
خبرنگار روزنامه هاآرتص، در یادداشتی تند و انتقادی به پوشش گسترده و هیجان‌زده رسانه‌های اسرائیلی از اغتشاشات اخیر در ایران پرداخت و گفت: در حالی که رسانه‌های اسرائیلی از حکومت مذهبی ایران انتقاد می‌کنند اما خود هر روز در حال تریبون دادن به خاخام‌های افراطی صهیونیست هستند.
نظرات

آخرین اخبار
قیمت نفت صعودی شد
هسته سخت جدید ایران!
آخرین وضعیت ترافیکی محورهای شمالی؛ ترافیک سنگین در چالوس و هراز
قیمت گوشت قرمز امروز 16 تیر 1405 + جدول
بزرگترین تشییع جهان توسط وفادارترین ملت جهان
عراقچی: تا تهدیدها علیه ایران ادامه داشته باشد، مذاکرات برای توافق نهایی آغاز نمی‌شود
آخرین وضعیت هوای تهران؛ کیفیت قابل قبول
میراث‌ ماندگار دوران رهبری قائد شهید
میراث ماندگار سرفرازی
افزایش صادرات نفت عربستان از تنگه هرمز
یک نفتکش بر اثر اصابت پرتابه ناشناس در نزدیکی عمان آتش گرفت
سرمربی مصر: کسی که رنج مردم فلسطین را احساس نکند، انسان نیست
قیمت طلای جهانی امروز سه‌ شنبه 16 تیر 1405
پس از خروش تهران، قم قلب تپنده بدرقه «آقای شهید ایران» شد+ فیلم
بلژیک 4-1 آمریکا ؛ فیفا بخشید، بلژیک نبخشید؛ وداع تحقیرآمیز آمریکا با جام جهانی
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 16 تیر+ وضعیت استان ها
دیسک‌های پلی‌استیشن به‌طور کامل حذف نمی‌شوند
اثر شگفت‌انگیز نگاه نوزادان به آینه بر رشد مغز
بهترین و بدترین غذاها در موج گرما
ایمپلنتی که حس واقعی دندان را باز می‌گرداند
عبور قابل مشاهده یک سیارک از کنار زمین در سال 2029
گزارش تصویری | روز باشکوه پایتخت
گزارش تصویری | روز باشکوه پایتخت
خنده شاید قدمتی 15 میلیون ساله داشته باشد
کارت قرمزِ سیاست؛ وقتی ترامپ قانون فوتبال را عوض می کند
رازهایی که دست‌خط شما از مغزتان فاش می‌کند
اسپانیا صعود کرد، رؤیای آخرین جام جهانی رونالدو فرو ریخت
پایان کار کمیته دولتی حماس در نوار غزه
هشدار نهاد مالی اروپا درباره ادامه جنگ با ایران
جی‌پی مورگان خبر داد: بازار نفت در آستانه موج عرضه جدید
وزیر فرهنگ: دشمنان از حضور میلیونی مردم در بدرقه رهبر شهید درس بگیرند
آلمان: جنگ آمریکا علیه ایران به اقتصاد ما آسیب زده است
قاتل فراری پس از دو سال در شوشتر دستگیر شد
آماده‌باش کامل پلیس برای مدیریت ترافیک تشییع رهبرشهید در قم
ذوالقدر: یک معادله جدید در تهران شکل گرفت/ترامپ با مردم ایران با احترام صحبت کن
مدافع گل‌گهر در آستانه پیوستن به پرسپولیس
وزارت امور خارجه روسیه سفیر سوئد را احضار کرد
تغییر محل اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در مسجد جمکران
محور چالوس و آزادراه تهران–شمال یک‌طرفه شد
بقائی:رهبر شهید میراثی از عزت و استقلال‌خواهی برای ملت به یادگار گذاشت
یزد برای شرکت در تشییع رهبر شهید فردا سه‌شنبه تعطیل است
عارف غلامی در آستانه جدایی از استقلال
نمایندگی ایران در سازمان ملل: تشییع رهبر شهید نمایش پیوند ملت و دولت بود
قالیباف: قاتلان قائد امت به سزای عمل‌شان خواهند رسید
کاهش مشارکت آمریکا در ناتو بجای خروج از ائتلاف
منطقه آزاد قشم هم به جمع شهرهای تعطیل پیوست
پیام فرزند آیت‌الله سیستانی به دفتر رهبر انقلاب چه بود؟
ترامپ: رئیس جمهور چین به آمریکا می‌آید
سی‌ان‌ان: امروز اوج مراسم تشییع در تهران بود
آماده‌سازی نجف برای استقبال رسمی از پیکر رهبر شهید