×
سیاسی
شناسه خبر : 278738
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/12/10 ساعت 22:37
تشییع 11 شهید دفاع از وطن در تبریز برگزار می‌شود

تشییع 11 شهید دفاع از وطن در تبریز برگزار می‌شود

مراسم تجدید میثاق با قائد امت حضرت امام خامنه‌ای و تشییع پیکر مطهر شهدای اقتدار و دفاع از وطن فردا با حضور مردم شهیدپرور تبریز برگزار می‌شود.

نورنیوز- گروه سیاسی: آیین تجدید میثاق با قائد امت شهید آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای و تشییع ۱۱ شهید دفاع از وطن روز دوشنبه از ساعت ۱۰ صبح آغاز خواهد شد. این مراسم از میدان شهدا به سمت میدان ساعت در تبریز برگزار می‌شود.

از عموم مردم ولایتمدار و قدرشناس تبریز دعوت شده است با حضور گسترده خود در این آیین، بار دیگر با آرمان‌های شهدا تجدید میثاق کنند.

علی‌اکبر سلمانی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم ضمن تسلیت به پیشگاه حضرت ولی عصر و خانواده‌های معظم شهدای دفاع مقدس در برابر رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار اظهار کرد: در پی تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشور، پیکر 12 تن از دلاورمردان ارتش و سپاه استان که به مقام شهادت نائل آمده‌اند در حال انتقال به زادگاهشان است تا در مراسمی باشکوه تشییع و تدفین شوند.

وی افزود: این جنایات بی‌رحمانه و ناجوانمردانه که با هدف وارد آوردن ضربه به ایران انجام شده، نه‌تنها نهضت مقاومت ملت ما را متوقف نکرده، بلکه عزم و اتحاد ما را بیش از پیش تقویت کرده است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی با اشاره به حضور خانواده‌های شهدا و ایثارگران در عرصه دفاع و همراهی با نظام و مردم گفت: خانواده‌های معظم این عزیزان با تمام وجود در کنار نظام و ملت ایستاده‌اند و در مراسم تشییع و تدفین پیکر شهدای گران‌قدر، همراهی و همدلی خود را نشان خواهند داد.

سلمانی تشریح کرد: از مجموع 12 شهید، پیکر 6 نفر در تبریز، 2 نفر در مراغه و مابقی در ملکان، خسروشاه و باغ معروف آرام خواهند گرفت؛ پیکر شهید دوازدهم نیز برای تدفین به مشهد منتقل شده است.

وی خاطر نشان کرد: مراسم تشییع پیکر 11 شهید استان فردا دوشنبه 11 اسفند ماه از ساعت 10 صبح از میدان شهدای تبریز به سمت میدان ساعت برگزار می‌شود و از مردم شهیدپرور دعوت می شود با حضور گسترده، ارادت خود را به شهدا و خانواده‌هایشان ابراز کنند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی جنایات استکبار جهانی و تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را محکوم کرد و گفت: ملت ایران و نیروهای مسلح تاکنون در برابر این تجاوزات پاسخ‌های کوبنده داده‌اند و انتقام این جنایات را گرفته و خواهند گرفت تا امنیت و عزت این کشور حفظ شود.

سلمانی تأکید کرد: خون این شهیدان و دیگر عزیزان در کنار حضور فعال نیروهای مسلح، پیام روشنی به دشمنان است که ملت ایران از آزادی، استقلال و عزت خود کوتاه نخواهد آمد.

وی در پایان با اندوه فراوان اعلام کرد: شهادت مظلومانه ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت‌الله سید علی خامنه‌ای را که در حملات اخیر به وقوع پیوست، به پیشگاه حضرت ولی‌عصر (عج) و ملت شریف ایران تسلیت گفته و این جنایت را شدیداً محکوم می‌کنیم. این رخداد تلخ اراده ملت‌ را برای ادامه راه شهدا و دفاع از ارزش‌ها مضاعف کرده است و همه با هم در مسیر مقاومت و استقامت تا تحقق کامل آزادی، عدالت و عزت کوشش خواهیم کرد.

اسامی شهدا (به تفکیک یگان):

ارتش و پدافند: سروان رضا زرنگار، استوار بهرام صمدیان، گروهبان یکم محمد ابراهیمی (11 توپخانه مراغه) و سرباز علی یگانه (پدافند شمالغرب).

سپاه پاسداران: علی اکبر سخنور (متولد 68)، شهید جواد بشیری (متولد 72)، رضا بشگزی (متولد 77)، فیروز عبداللهی (متولد 66)، داود اکرمی (متولد 68)، عرفان لطفی (متولد 78)، حمید عابدینی و اسماعیل مهرآرا.


اخبار مرتبط
تشییع پیکر 5 شهید حملات موشکی در قم برگزار می‌شود
دوشنبه 1404/12/11 ساعت 23:36
تشییع پیکر 5 شهید حملات موشکی در قم برگزار می‌شود
مراسم وداع و تشییع پیکرهای مطهر پنج شهید حملات موشکی منتسب به آمریکا و رژیم صهیونیستی، صبح فردا در شهر مقدس قم برگزار خواهد شد.
اسامی 10 شهید جنایت تروریستی آمریکایی صهیونیستی در همدان قطعی شد+ اسامی
دوشنبه 1404/12/11 ساعت 19:44
اسامی 10 شهید جنایت تروریستی آمریکایی صهیونیستی در همدان قطعی شد+ اسامی
در پی حمله تروریستی به استان همدان 10 نفر به شهادت رسیدند و پیکرهای مطهر 3 شهید فردا بردستان مردم تشییع می‌شود.
پیکر 11 شهید در توکهور وهشتبندی تشییع می‌شود
دوشنبه 1404/12/11 ساعت 17:44
فردا؛
پیکر 11 شهید در توکهور وهشتبندی تشییع می‌شود
بخشدار توکهور وهشتبندی گفت: پیکر پاک 11 شهید مظلوم جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم غاصب اسرائیل در توکهور وهشتبندی بر دستان مردم انقلابی تشییع و خاکسپاری می شوند.
تشییع 5 شهید حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی در قشم
دوشنبه 1404/12/11 ساعت 01:15
تشییع 5 شهید حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی در قشم
پیکر پاک پنج نفر از شهدای حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی با حضور پرشور مردم شهرستان مرزی قشم تشییع شد.
شهادت 18 نفر در حملات  آمریکا و اسرائیل به لامرد  فارس
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 20:29
شهادت 18 نفر در حملات آمریکا و اسرائیل به لامرد فارس
فرماندار شهرستان لامرد از حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا به چهار منطقه مسکونی این شهرستان در عصر امروز خبر داد و گفت: متاسفانه تاکنون 18 نفر از شهروندان به شهادت رسیدند و این آمار افزایش خواهد داشت.
شهادت 22 مرزبان در پی تجاوز به مقر مرزی مهران
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 17:53
شهادت 22 مرزبان در پی تجاوز به مقر مرزی مهران
فرمانده مرزبانی ایلام از شهادت 22 مرزبان در پی تجاوز به مقر مرزی مهران خبر داد.
نظرات

آخرین اخبار
9 گل در 90 دقیقه! پاریسی ها مونیخی ها را میخکوب کردند
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند