×
سیاسی
شناسه خبر : 278738
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/12/10 ساعت 22:37
تشییع 11 شهید دفاع از وطن در تبریز برگزار می‌شود

تشییع 11 شهید دفاع از وطن در تبریز برگزار می‌شود

مراسم تجدید میثاق با قائد امت حضرت امام خامنه‌ای و تشییع پیکر مطهر شهدای اقتدار و دفاع از وطن فردا با حضور مردم شهیدپرور تبریز برگزار می‌شود.

نورنیوز- گروه سیاسی: آیین تجدید میثاق با قائد امت شهید آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای و تشییع ۱۱ شهید دفاع از وطن روز دوشنبه از ساعت ۱۰ صبح آغاز خواهد شد. این مراسم از میدان شهدا به سمت میدان ساعت در تبریز برگزار می‌شود.

از عموم مردم ولایتمدار و قدرشناس تبریز دعوت شده است با حضور گسترده خود در این آیین، بار دیگر با آرمان‌های شهدا تجدید میثاق کنند.

علی‌اکبر سلمانی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم ضمن تسلیت به پیشگاه حضرت ولی عصر و خانواده‌های معظم شهدای دفاع مقدس در برابر رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار اظهار کرد: در پی تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشور، پیکر 12 تن از دلاورمردان ارتش و سپاه استان که به مقام شهادت نائل آمده‌اند در حال انتقال به زادگاهشان است تا در مراسمی باشکوه تشییع و تدفین شوند.

وی افزود: این جنایات بی‌رحمانه و ناجوانمردانه که با هدف وارد آوردن ضربه به ایران انجام شده، نه‌تنها نهضت مقاومت ملت ما را متوقف نکرده، بلکه عزم و اتحاد ما را بیش از پیش تقویت کرده است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی با اشاره به حضور خانواده‌های شهدا و ایثارگران در عرصه دفاع و همراهی با نظام و مردم گفت: خانواده‌های معظم این عزیزان با تمام وجود در کنار نظام و ملت ایستاده‌اند و در مراسم تشییع و تدفین پیکر شهدای گران‌قدر، همراهی و همدلی خود را نشان خواهند داد.

سلمانی تشریح کرد: از مجموع 12 شهید، پیکر 6 نفر در تبریز، 2 نفر در مراغه و مابقی در ملکان، خسروشاه و باغ معروف آرام خواهند گرفت؛ پیکر شهید دوازدهم نیز برای تدفین به مشهد منتقل شده است.

وی خاطر نشان کرد: مراسم تشییع پیکر 11 شهید استان فردا دوشنبه 11 اسفند ماه از ساعت 10 صبح از میدان شهدای تبریز به سمت میدان ساعت برگزار می‌شود و از مردم شهیدپرور دعوت می شود با حضور گسترده، ارادت خود را به شهدا و خانواده‌هایشان ابراز کنند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی جنایات استکبار جهانی و تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را محکوم کرد و گفت: ملت ایران و نیروهای مسلح تاکنون در برابر این تجاوزات پاسخ‌های کوبنده داده‌اند و انتقام این جنایات را گرفته و خواهند گرفت تا امنیت و عزت این کشور حفظ شود.

سلمانی تأکید کرد: خون این شهیدان و دیگر عزیزان در کنار حضور فعال نیروهای مسلح، پیام روشنی به دشمنان است که ملت ایران از آزادی، استقلال و عزت خود کوتاه نخواهد آمد.

وی در پایان با اندوه فراوان اعلام کرد: شهادت مظلومانه ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت‌الله سید علی خامنه‌ای را که در حملات اخیر به وقوع پیوست، به پیشگاه حضرت ولی‌عصر (عج) و ملت شریف ایران تسلیت گفته و این جنایت را شدیداً محکوم می‌کنیم. این رخداد تلخ اراده ملت‌ را برای ادامه راه شهدا و دفاع از ارزش‌ها مضاعف کرده است و همه با هم در مسیر مقاومت و استقامت تا تحقق کامل آزادی، عدالت و عزت کوشش خواهیم کرد.

اسامی شهدا (به تفکیک یگان):

ارتش و پدافند: سروان رضا زرنگار، استوار بهرام صمدیان، گروهبان یکم محمد ابراهیمی (11 توپخانه مراغه) و سرباز علی یگانه (پدافند شمالغرب).

سپاه پاسداران: علی اکبر سخنور (متولد 68)، شهید جواد بشیری (متولد 72)، رضا بشگزی (متولد 77)، فیروز عبداللهی (متولد 66)، داود اکرمی (متولد 68)، عرفان لطفی (متولد 78)، حمید عابدینی و اسماعیل مهرآرا.


اخبار مرتبط
تشییع پیکر 5 شهید حملات موشکی در قم برگزار می‌شود
دوشنبه 1404/12/11 ساعت 23:36
تشییع پیکر 5 شهید حملات موشکی در قم برگزار می‌شود
مراسم وداع و تشییع پیکرهای مطهر پنج شهید حملات موشکی منتسب به آمریکا و رژیم صهیونیستی، صبح فردا در شهر مقدس قم برگزار خواهد شد.
اسامی 10 شهید جنایت تروریستی آمریکایی صهیونیستی در همدان قطعی شد+ اسامی
دوشنبه 1404/12/11 ساعت 19:44
اسامی 10 شهید جنایت تروریستی آمریکایی صهیونیستی در همدان قطعی شد+ اسامی
در پی حمله تروریستی به استان همدان 10 نفر به شهادت رسیدند و پیکرهای مطهر 3 شهید فردا بردستان مردم تشییع می‌شود.
پیکر 11 شهید در توکهور وهشتبندی تشییع می‌شود
دوشنبه 1404/12/11 ساعت 17:44
فردا؛
پیکر 11 شهید در توکهور وهشتبندی تشییع می‌شود
بخشدار توکهور وهشتبندی گفت: پیکر پاک 11 شهید مظلوم جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم غاصب اسرائیل در توکهور وهشتبندی بر دستان مردم انقلابی تشییع و خاکسپاری می شوند.
تشییع 5 شهید حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی در قشم
دوشنبه 1404/12/11 ساعت 01:15
تشییع 5 شهید حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی در قشم
پیکر پاک پنج نفر از شهدای حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی با حضور پرشور مردم شهرستان مرزی قشم تشییع شد.
شهادت 18 نفر در حملات  آمریکا و اسرائیل به لامرد  فارس
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 20:29
شهادت 18 نفر در حملات آمریکا و اسرائیل به لامرد فارس
فرماندار شهرستان لامرد از حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا به چهار منطقه مسکونی این شهرستان در عصر امروز خبر داد و گفت: متاسفانه تاکنون 18 نفر از شهروندان به شهادت رسیدند و این آمار افزایش خواهد داشت.
شهادت 22 مرزبان در پی تجاوز به مقر مرزی مهران
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 17:53
شهادت 22 مرزبان در پی تجاوز به مقر مرزی مهران
فرمانده مرزبانی ایلام از شهادت 22 مرزبان در پی تجاوز به مقر مرزی مهران خبر داد.
نظرات

آخرین اخبار
مخالفت قاطع ائتلاف حاکم عراق با استفاده از حریم هوایی این کشور علیه همسایگان
آژانس: در تاسیسات آب سنگین خنداب هیچ ماده هسته ای وجود نداشته است
اولیانوف در پی تداوم تجاوز به مراکز اتمی ایران: شورای امنیت باید اقدام کند
ضربه 120 میلیارد دلاری جنگ به اقتصاد امارات
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی/ حمله به یکی از واحدهای پتروشیمی تبریز
قیمت نفت هفته را با 115دلار شروع کرد
هشدار قالیباف به بازگشایی بازارهای مالی در آمریکا
حمله پهپادی یمن به جنوب سرزمین‌های اشغالی
جزیره خارک امن و فعال است/ صادرات نفت بدون مشکل انجام میشود
اجماع چهارجانبه در نشست اسلام‌آباد؛ دیپلماسی تنها راه پایان جنگ
مقاومت عراق: 21 عملیات علیه اشغالگران آمریکایی انجام دادیم
نحوه ادامه فعالیت‌های آموزشی دانشگاه تهران در نیمسال دوم
قدردانی عراقچی از دولت و ملت ارمنستان بدلیل حمایت از مردم ایران
کلیه خاموشی‌های تهران برطرف شد/ حل مشکل نقاط باقی‌مانده کرج تا دقایقی دیگر
شاهکار پدافندی ایران ادامه دارد؛ انهدام 5 پهپاد هرمس
حضرتی: جنگ علیه ایران، در افکار عمومی غرب مشروعیت ندارد
سردار موسوی: تقاص تعرض به زیرساخت‌های ایران در حال انجام است
یگان 15 نفره ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان منهدم شد
واکنش عراقچی به بمباران دانشگاه‌ها
اصابت موشکهای ایران به زیرساخت راهبردی صنعتی اسرائیل
سخنگوی قرارگاه خاتم‌الانبیا: منزل فرماندهان و مسئولان دشمن را هدف قرار می‌دهیم
موج 86 وعده صادق اجرا شد/ اهداف آمریکایی و صهیونیستی در منطقه زیر ضرب سپاه
فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی به شهادت رسید
کنایه پاپ به دولت ترامپ: خدا دعای جنگ‌افروزان را رد می کند
مهدی احمدی درگذشت
75 درصد آمریکایی‌ها خواهان استیضاح و حبس ترامپ
پاکستان: در حال رایزنی برای پایان دادن به جنگ منطقه هستیم
تلاش‌های ناامیدکننده دیپلماتیک ترامپ در قبال ایران
نماینده مجلس: کشورهای منطقه به دلیل وجود پایگاههای آمریکا ناامن هستند
پزشکیان: مردم آمریکا از حکومت پادشاهان اسرائیلی خسته‌اند
ایران به امپراطوری جهانی آمریکا پایان خواهد داد
تاکید بر پاسخ قاطع ایران در چهارچوب حق دفاع مشروع
رسانه عبری: وضعیت صنعت مسکن در اسرائیل بحرانی است
مسئول ایرانی: در کویت و امارات مستقیما اوکراینی‌ها و آمریکایی‌ها را هدف گرفتیم
جزئیات روز 30‌ام عملیات وعده صادق 4 از زبان سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیا
مبینا نعمت‌زاده: یک وجب از خاک ایران را به هیچ‌کس نمی‌دهیم
ملاقات هومن حاجی عبداللهی و جناب‌خان با کودکان مجروح+گزارش تصویری
تهدید کتائب حزب‌الله عراق به ازسرگیری هدف قرار دادن مواضع آمریکایی‌ها
دو تانک و یک هواپیما زیر ضربات مرگبار حزب الله
اسپانیا: حمله به ایران باید متوقف شود
جاده چالوس و آزادراه تهران- شمال دوطرفه شد
استاد تمام آمریکایی: ریال ایران در برابر دلار آمریکا رشد کرد
نجات 800 مصدوم زنده از زیر آوار در تهران
کمبود سوخت، صنعت هوایی ویتنام را در آستانه بحران قرار داد
تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی
تاکید معاون وزیر ارتباطات بر پیگیری فوری مشکلات زیرساخت کسب و کار دیجیتال
دستگیری 80 نفر از عوامل مرتبط با شبکه‌های معاند در مازندران
بقایی در واکنش به کاهش ذخایر موشکی آمریکا
فرزانه صادق: فعالیت‌ها به‌طور مستمر ادامه دارد
طبق اعلام مرکز آمار ایران؛ تورم اجاره مسکن منفی شد