×
سیاسی
شناسه خبر : 278711
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/12/10 ساعت 19:15
مهاجرانی: در مورد کالاهای اساسی، بنزین و دارو هیچ مشکلی وجود ندارد

مهاجرانی: در مورد کالاهای اساسی، بنزین و دارو هیچ مشکلی وجود ندارد

سخنگوی دولت گفت: در مورد کالاهای اساسی، بنزین و دارو و سایر موضوعات هیچ مشکلی وجود ندارد

نورنیوز- گروه سیاسی: فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در گفتگوی با تسلیت شهادت امام خامنه‌ای (ره)، اظهار کرد : واقعاً غم فراق در باورم نمی‌گنجد، و این جزء موضوعاتی است که اکنون برای همه مردم ایران مصداق دارد و واقعاً زبان نمی‌گردد که بخواهد تسلیت بگوید، ولی باید گفت به هر حال مردان بزرگ‌ این گونه می‌روند که می‌خواهند.

وی افزود: ایشان خودشان هم همیشه می‌خواستند به شهادت برسند و برای اینکه به آرزوشان رسیدند خوشحالیم، ولی برای اینکه ما توفیق درک محضرشان را دیگر نداریم بسیار برای خودمان متأسف هستیم.

سخنگوی دولت در خصوص تمهیدات صورت گرفته در دولت برای تداوم خدمت رسانی مردم با بیان آنکه انصافا نیروهای مسلح ما غرور ما ایرانی‌ها را زنده کردند، عنوان کرد: هیئت دولت در راستای وظیفه ذاتی که در ایام ۱۲ روز دفاع مقدس این کار را یک بار آزموده بود، اختیاراتی که وزرا لازم داشتند به آنها تفویض شده و کارهای خدمت‌رسانی به خوبی در حال انجام است. در عین حال کارهایی که باید در مورد بندرها انجام می‌شد به خوبی در حال انجام است . در واقع ترخیص کالا و محصولاتی که از بندر باید انجام می‌شد، در حال انجام است.در عین حال سایر خدماتی که شهروندان به آن نیاز دارند در حوزه وزارت راه، حمل و نقل و خدمات شهری که باید انجام شود ، صورت می پذیرد.

وی در خصوص کالاهای اساسی ادامه داد: در حوزه کالاهای اساسی، در همه شهرها، به خصوص شهرهایی که مهمان‌پذیری بیشتری دارد نظیر استان‌های شمالی، خراسان رضوی و سایر استان‌هایی که پیرامون به خصوص استان تهران هستند، با بازدیدهای میدانی صورت گرفته دقت خوبی انجام شده، این کار به خوبی در حال انجام است.

مهاجرانی با تشکر از کادر درمان به خاطر رسیدگی به حال مجروحین ،گفت: این اطمینان را به مردم عزیزمان می‌دهیم دولت با تمام توان بر عهدی که با مقام معظم رهبری داشته تا پای خون برای ایران، پایبند است. از سویی در مورد کالاهای اساسی، بنزین و دارو و سایر موضوعات هیچ مشکلی وجود ندارد .همچنین پمپ‌بنزین‌های سیار برای مسیرهای مواصلاتی در جاده‌ها در نظر گرفته شده است زیرا ممکن بود مردم به خاطر حجم بالای مراجعه به پمپ‌بنزین‌ ها، در جاده‌ها گرفتار شوند.

وی تاکید کرد : ان‌شاءالله به لطف خداوند و با نظر همه شهیدان از جمله مقام معظم رهبری از این گذرگاه تاریخی، سربلند عبور خواهند کرد.

مهاجرانی در خصوص کارگروه اقتصادی گفت: کارگروه اقتصادی که حجمی از فعالیت‌هایش در مورد امورات بانکی است که این هفته از هیئت وزیران تعطیل شد، ولی طبیعتاً ارائه خدمات بانکی هم در خودپردازها و نیز در سکوهایی که بانک‌ها خدمات خود را ارائه می‌دهند ادامه خواهد یافت و ان‌شاءالله پس از این یک هفته به صورت معمول بانک‌ها هم در خدمت مردم خواهند بود.


اخبار مرتبط
مهاجرانی: به آمریکا خوش‌بین نیستیم/ دست برتر را در جنگ داریم
شنبه 1405/01/08 ساعت 20:36
مهاجرانی: به آمریکا خوش‌بین نیستیم/ دست برتر را در جنگ داریم
سخنگوی دولت با بیان اینکه ما به اقدام آمریکا خوش‌بین نیستیم و تمایلی به ادامه جنگ نداریم، تصریح کرد: در جنگ دست برتر را داریم و نیروهای مسلح ابتکار عمل را در اختیار دارند.
سخنگوی دولت: هدف قرار دادن مراکز آموزشی و درمانی نقص قوانین بین‌المللی است
پنج‌شنبه 1404/12/14 ساعت 16:38
سخنگوی دولت: هدف قرار دادن مراکز آموزشی و درمانی نقص قوانین بین‌المللی است
سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه دشمن صهیونی-آمریکایی با هدف قراردادن مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز درمانی قوانین بین‌المللی را نقص کرده است، گفت: متاسفانه تا کنون 20 مرکز آموزشی، 11 بیمارستان، 6 مرکز اورژانس، هفت مرکز هلال احمر و 14 مرکز دارویی مورد هدف قرار گرفته است.
رصد کامل ذخایر دارو، تجهیزات پزشکی در حال انجام است
چهارشنبه 1404/12/13 ساعت 18:02
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:
رصد کامل ذخایر دارو، تجهیزات پزشکی در حال انجام است
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: تأکید ما بر این است که سطح ذخایر باید حفظ شده و حتی در صورت امکان ارتقا یابد تا در شرایط فعلی هیچ‌گونه خللی در تأمین نیازهای حوزه سلامت ایجاد نشود.
تأمین کالاهای اساسی با قدرت ادامه دارد
چهارشنبه 1404/12/13 ساعت 13:51
سخنگوی دولت:
تأمین کالاهای اساسی با قدرت ادامه دارد
سخنگوی دولت با اشاره به شهادت 165 کودک دبستانی در شهرستان میناب، گفت: این جنایت نشان می‌دهد که دشمن تمام خطوط قرمز را زیر پا گذاشته و به هیچ اصولی پایبند نیست.
مردم نگران تامین دارو و تجهیزات پزشکی نباشند
چهارشنبه 1404/12/13 ساعت 12:02
رییس جمعیت هلال احمر:
مردم نگران تامین دارو و تجهیزات پزشکی نباشند
رییس جمعیت هلال احمر تاکید کرد که مردم در شرایط جنگی نگران تامین دارو و تجهیزات پزشکی نباشند.
روند تامین کالاهای اساسی در استان‌های مسافرپذیر در جریان است
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 17:03
وزارت جهاد کشاورزی:
روند تامین کالاهای اساسی در استان‌های مسافرپذیر در جریان است
معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر مطلوب بودن وضعیت ذخایر و روند تامین کالاهای اساسی در تهران و سایر استان‌های مسافرپذیر اعلام کرد: در حال حاضر هیچ کمبودی در عرضه کالاهای اساسی و نان وجود ندارد.
رئیس اتاق اصناف: مردم نگران نباشند؛ کالاهای اساسی و نان تامین است
شنبه 1404/12/09 ساعت 17:34
رئیس اتاق اصناف: مردم نگران نباشند؛ کالاهای اساسی و نان تامین است
رئیس اتاق اصناف تهران با تأکید بر ذخیره‌سازی کافی کالاهای اساسی و آرد، اعلام کرد: هیچ نگرانی درباره تأمین اقلام ضروری و نان وجود ندارد و محدودیتی در تخصیص آرد به نانوایی‌ها اعمال نشده است.
نظرات

آخرین اخبار
ارتش، حمله پهپادی به منزل رئیس اقلیم کردستان عراق را محکوم کرد
ونس: ماموریت ما در ایران به زودی پایان می‌یابد
تلفات آمریکا در پایگاه عربستانی، بیش از آمار اعلامی است
گزینه‌های محدود ترامپ برای خروج از جنگ با ایران
الیاس حضرتی: ایستادگی‌ ایران جهان را به شگفتی واداشته است
پرویز پرستویی: الان فقط به حفظ خاک میهنم فکر می‌کنم
تکلیف کنکور تا هفته آینده مشخص می شود
وزیر فرهنگ: خبرنگاران دیگری برخواهند خواست
اختصاص 100 میلیارد برای بازسازی واحدهای آسیب‌دیده از جنگ در لرستان
درآمد 4 میلیارد دلاری ایران از عبور نفتکش‌ها در تنگه هرمز طی یک ماه
دادستان نیویورک: آمریکایی‌ها برای حفظ دموکراسی مبارزه می‌کنند
واشنگتن دی سی و دیگر شهرهای آمریکا صحنه حضور معترضان و مخالفان ترامپ + فیلم
وقوع 3 انفجار در کنسولگری آمریکا در اربیل
صنعا: عملیات نظامی ما فقط دشمن اسرائیلی و آمریکایی را هدف قرار می‌دهد
سه سناریو گلدمن ساکس از آینده بازار نفت
واکنش سیدعلی صالحی به جنگ
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی/حمله به تهران، اصفهان، قم، خمین ، میناب و چگنی
اسرائیل هیوم: ارتش در آستانه فروپاشی است
یک کارشناس اسرائیلی: اوضاع از کنترل اسرائیل خارج شده است
رسانه عبری: ترامپ نگران جنگی ابدی است
ایران جنایت اسرائیل در ترور خبرنگاران لبنانی را محکوم کرد
سرکوب شدید صهیونیست‌های مخالف جنگ در تل‌آویو
اعلام انزجار چهره‌های مشهور جهانی از ترامپ و اسرائیل
محموله 313 تنی کمک دارویی روسیه به کشور رسید
واکنش قالیباف به تلاش آمریکا برای بازگشایی تنگه هرمز
بیست‌وهشتمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران
قدردانی عراقچی از دولت و مردم جمهوری آذربایجان
هواپیمای «آواکس» آمریکا آسیب دید
انهدام یک فروند پهپاد «لوکاس» توسط نیروی دریایی ارتش
آغاز موج 85 وعده‌ صادق 4/ صنایع سنگین دشمن هدف عملیات موشکی- پهنای
نیروهای مسلح به وعده صادق 4 تا پیروزی نهایی ادامه خواهند داد
واکنش عمار حکیم به هدف قرار دادن منزل نیچروان بارزانی
دستگیری 4 نفر از عوامل و سرکرده‌های سلطنت طلب در چهارمحال وبختیاری
شلیک 11 موشک از سوی یمن به سرزمین‌های اشغالی
برپایی تجمع حمایت از ایران در وین
10 شهید و زخمی در حمله به مقر ارتش عراق و حشد الشعبی
ترکیه: اگر امروز چیزی باید تغییر کند، آن دولت نتانیاهو است
هشدار عراقچی نسبت به دسیسه آمریکا و رژیم صهیونیستی برای گسترش دامنه جنگ
بازیکن خارجی پرسپولیس: تهران نظیر لندن یا مادرید باشکوه است
با وجود حملات گسترده ایران توان موشکی خود را حفظ کرده است
اعلام جزئیات طرح 10 ماده‌ای درباره دریافت عوارض برای عبور از تنگه هرمز
نامه مالک تراکتور به رئیس فیفا و سه باشگاه
امیرمهدی ژوله: می‌ترسم فکر کنم به ترس بچه‌های میناب بین دو موشک
چند واحد غیرنظامی درپی حملات دشمن آسیب دیدند؟
حمله سربازان صهیونیست به گروه فیلمبرداری شبکه سی‌ان‌ان
ارتش رژیم صهیونیستی در حال بررسی عدم موفقیت در رهگیری موشک‌های ایرانی
صادرات 3 میلیون تن لبنیات
قطع ارتباط مخابراتی در بخش‌هایی از کوهدشت درپی رانش زمین
اندونزی: مذاکرات مثبتی با ایران در جریان است
واکنش فریبا نادری به ترامپ: شوخی با تنگه هرمز «خط قرمز» است