×
سیاسی
شناسه خبر : 278673
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/12/10 ساعت 17:37
سرلشکر رضایی: در وعده صادق4  به پایگاه‌های آمریکایی- اسرائیلی آسیب بزرگی وارد کردیم

سرلشکر رضایی: در وعده صادق4 به پایگاه‌های آمریکایی- اسرائیلی آسیب بزرگی وارد کردیم

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در وعده صادق 4 آسیب بزرگی به این پایگاه‌ها وارد شده و طبق گفته رهبر شهیدمان جنگ منطقه‌ای شد و برای اولین بار 2 ناو پشتیبانی-رزمی آمریکا مورد آسیب قرار گرفته و پایگاه‌های آمریکا و اسرائیل بشدت زیر آتش است و دشمن از گستردگی و قدرت وعده‌صادق‌ 4 متعجب است.

نورنیوز- گروه سیاسی: سردار سرلشکر محسن رضایی در گفت‌وگویی ضمن عرض تسلیت بابت شهادت امام خامنه‌ای به امت ایران و همه مجاهدان راه حق و محور مقاومت بیان داشت: ملت ایران شخصیت بزرگی را تقدیم راه آزادی، استقلال و عزت خود نمود و حضرت آیت‌الله خامنه‌ای حقیقتا شهادت افتخار آمیزی را رقم زدند و مصداق واژه ثارالله، بمعنی خون خدا شدند چراکه ایشان مظهر ایمان به خدا و نصرت الهی بودند و از سوی دیگر ایشان قرآن مجسم بودند و در رواج و توسعه قرآن و فرهنگ قرآنی نقشی بی‌بدیل داشتند.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دفاع مقدس در ادامه بیان داشت: از نخستین بار که ایشان را از چند روز مانده به پیروزی انقلاب، در خانه‌ای که در خیابان ایران داشتند، دیدم تا چند روز پیش که ایشان در پاسخ به نامه‌ای از بنده پاسخی زیبا نوشتند؛ خاطرات مهمی از ایشان دارم و اگر پس از امام، رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای نبود چه بسا انقلاب به مهلکه‌های شدیدی گرفتار و از مسیر خود منحرف می‌شد.

سرلشکر رضایی با اشاره به وجود ۶ دولت با عقاید و روش‌های مختلف در طول مدت رهبری آیت‌الله شهید خامنه‌ای؛ یادآور شد: ایشان با بهره‌گیری از حکمتی که خدا به وی عطا کرده بود بارها کشور را از مهلکه‌ها و طوفان‌های عظیمی، سالم عبور دادند.

وی با بیان اینکه دولت آمریکا دچار اشتباه بسیار بزرگی شده است که این رادمرد بزرگ و ثارالله انقلاب مارا ناجوانمردانه به شهادت رساندند؛ اظهار داشت: امام خامنه‌ای به گواه رهبران جهان و حتی مخالفانش یک رهبر مقدر سیاسی و در کنار آن یک مرجع و عالم دینی بزرگ بودند و همچنین یک روشنفکر در عرصه‌هایی همچون هنر و ادبیات بودند.فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دفاع مقدس خطاب به ملت ایران گفت: هرچند امروز همه ما داغدار و اندوهگین هستیم، اما شما همواره نشان داده‌اید که از رهبری خمینی تا خامنه‌ای همیشه در صحنه بوده‌اید و زین‌پس و در آینده نیز اینچنین خواهید بود و این مسیر را پیش خواهید برد.

سرلشکر رضایی افزود: حضرت آقا هرگاه ماها را می‌دیدند، می‌فرمودند: ای کاش مرگ ما همانند مرگ بسیجیان باشد و آرزوی ایشان همواره این بود که مانند فرزندان مظلوم و مخلص مردم شهید شوند و خداوند متعال این افتخار را نصیب ایشان کرد.

وی درخصوص نحوه اداره کشور در شرایط کنونی تصریح کرد: قانون اساسی با تجربه بیش از ۱۰۰ ساله و همچنین در تجدید نظر صورت گرفته، از راهکارهایی منطقی برخوردار است که خلأ در اداره کشور بوجود نخواهد آمد و انشاالله شورای رهبری تشکیل خواهد شد تا اداره کشور را بدست بگیرند و از دیگرسو نیروهای مسلح ما بدون ثانیه‌ای توقف در حال اجرای وظایف خود است و همچنین دولت با تشکیل کارگروه‌های مختلف مشغول انجام وظایف خود است.

دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با اشاره به اقدامات احمقانه ترامپ و نتانیاهو در مناطق مختلف جهان؛ افزود: این دو دیوانه احمق ارتش آمریکا را در مخمصه و نیروهای مسلح ایران را به زحمت انداخته‌اند و من از ژنرال‌های آمریکایی تعجب می‌کنم که چطور تن به این حماقت داده‌اند چراکه خلیج فارس قتلگاه سربازان آمریکایی است و اکنون پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونی زیر آتش نیروهای مسلح ایران است.

سردار رضایی با بیان اینکه ارزش پایگاه‌های آمریکا در منطقه بالاتر از پایگاه‌های این کشور در درون خاک خود است؛ تصریح کرد: در وعده صادق ۴ آسیب بزرگی به این پایگاه‌ها وارد شده و طبق گفته رهبر شهیدمان جنگ منطقه‌ای شد و برای اولین بار ۲ ناو پشتیبانی-رزمی آمریکا مورد آسیب قرار گرفته و پایگاه‌های آمریکا و اسرائیل بشدت زیر آتش است و دشمن از گستردگی و قدرت وعده‌صادق‌ ۴ متعجب است.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب برای اقتدار نظامی ایران زحمت فراوان کشید و معمار اقتدار نظامی ایران بودند و همچنین خودشان نیز مرد جنگ و مجاهدت بودند و در اولین روزهای دفاع مقدس در میدان حضور یافتند و خود ایشان در فرماندهی اظهارنظر می‌کردند.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دفاع مقدس گفت: از امروز به بعد هیچ ناو آمریکایی حق ورود به خلیج‌فارس را نخواهد داشت و ترامپ و نتانیاهو را تنبیه سختی خواهیم کرد و از برادران خود در منطقه می‌خواهیم خود کشورهای منطقه با تشکیل شورایی امنیت منطقه را بعهده بگیرند.سردار رضایی در پایان گفت: بزرگترین میراث رهبر شهید حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، اتحاد مقدس و تاکید بر یکپارچگی مردم بود و انشا‌الله ذیل این اتحاد از مشکلات عبور خواهیم کرد.


فارس
اخبار مرتبط
موج تازه حملات آمریکا و اسرائیل به ایران؛ صدای انفجارهای شدیددر تهران ، ایلام و قم
جمعه 1404/12/15 ساعت 17:09
موج تازه حملات آمریکا و اسرائیل به ایران؛ صدای انفجارهای شدیددر تهران ، ایلام و قم
در ادامه حملات مشترک آمریکا و اسرائیل به اهدافی در داخل ایران، گزارش‌هایی از وقوع چند انفجار در تهران و البرز و سایر شهرستانها منتشر شد.منابع رسمی از افزایش آمار شهدا و تخریب بیش از 4000 ساختمان غیرنظامی درجریان این حملات خبر دادند.در حمله صبح امروز دوساختمان مسکونی درخیابان جامی هدف قرار گرفتند.عصرامروز شرق تهران وخیابان سبلان و مرکز تهران هدف قرار گرفتند.
عارف: پاسخ ایران قاطع و هوشمندانه خواهد بود
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 19:51
عارف: پاسخ ایران قاطع و هوشمندانه خواهد بود
معاون اول رئیس‌جمهور در پی شهادت جمعی از فرماندهان عالی‌رتبه و مجاهدان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در حمله جنایت‌بار رژیم صهیونیستی، با صدور پیامی ضمن تسلیت به ملت ایران و خانواده‌های شهدا، تأکید کرد: پاسخ جمهوری اسلامی ایران به این اقدام تروریستی، قاطع، هوشمندانه و در چارچوب دفاع مشروع از حقوق و امنیت ملت خواهد بود.
«سرایا أولیاء الدم» مسئولیت حمله پهپادی به اربیل را بر عهده گرفت
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 02:15
«سرایا أولیاء الدم» مسئولیت حمله پهپادی به اربیل را بر عهده گرفت
«سرایا أولیاء الدم» از شاخه‌های مقاومت اسلامی عراق، اعلام کرد که با استفاده از سه پهپاد، مقر فرماندهی ائتلاف بین‌المللی در اربیل را هدف قرار داده است.
نظرات

آخرین اخبار
سفر بین سیاره ای میلیاردر رمز ارزی به فضا
کشف جایگزین کلاژن در پشم گوسفند در پزشکی ترمیمی
نانوذرات قادر به درمان دقیق سرطان هستند؟
چرا نمک فشار خون برخی افراد را سریع بالا می‌برد؟
پرتاب قدرتمندترین موشک جهان با موفقیت انجام شد
درمان طبیعی فشار خون با روغن نعنا تنها در 20 روز
ژنرال اسرائیلی: پیروزی ایران واشنگتن و اسرائیل را در تنگنا قرار داد
بایرن مونیخ قهرمان جام حذفی آلمان شد
دختران ملی‌پوش ترامپولین در قهرمانی آسیا راهی فینال شدند
رایزنی وزیر خارجه قطر با مقامات عربستان و امارات برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا
هشدار؛ رگبار و رعدوبرق در راه مازندران
متولی حقوق بازنشستگان تغییر می کند؟
ماکرون خواستار توافق با ایران شد
مقر کردهای تجزیه‌طلب در اربیل هدف قرار گرفت
رسانه عبری: 20 هزار ملوان در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
به صدا در آمدن آژیرهای هشدار در شمال فلسطین اشغالی با حمله پهپادی حزب الله
طلای کاپ آفریقا بر گردن سبحان حکیمی جودوکار ایران
قهرمان زودهنگام لیگ ایتالیا برابر بولونیا متوقف شد
غریب‌آبادی: غرب جای متجاوز و قربانی را عوض کرد
شوک بزرگ آلمان به اوکراین ؛ عضویت بدون حق رأی!
تکمیل ترکیب تیم ملی در اردوی ترکیه با حضور لژیونرها
عکس های منتخب ایران؛ شنبه 2 خرداد 1405
تاج از تغییر محل کمپ تیم ملی ایران در آمریکا خبر داد
جنایت هولناک در دفتر املاک کرج؛ زن جوان قربانی انتقام‌جویی شد
گزارش چند رسانه خارجی مطرح از نزدیک بودن توافق ایران و آمریکا
هزینه دادرسی از جیب بیرانوند پرداخت شد
محکومیت شدید ایران نسبت به حملات رژیم صهیونیستی در لبنان
آغاز انهدام مهمات رمضان در حومه بندرعباس از فردا
نورویدئو | خرمشهر؛ عهد ایستادن تا شهادت
سی ان ان: کابل‌های زیردریایی؛ اهرم جدید قدرت ایران در تنگه هرمز
جاده چالوس از ساعت 22 دوطرفه می‌شود
حملات تروریستی در پاکستان 30 قربانی گرفت
نیروهای مسلح آماده جان‌فشانی و در حالت آماده باش هستند
وزنه برداران به 4 طلا، یک نقره و یک برنز دست یافتند
تاکید رئیس جمهور بر توقف اتلاف منابع در انرژی و آب
ممنوعیت افزایش قیمت خودسرانه خودروهای مونتاژی
روسیه: غرب با «دستور کار مخرب» به کنفرانس بازنگری ان‌پی‌تی آمده است
چگونه سابقه بیمه خود را به 30 روز کامل برسانیم؟ + آدرس سایت
ادعای ترامپ: ایالات متحده به توافق با ایران «بسیار نزدیک‌تر» شده است
تداوم افزایش قیمت بنزین در هند و آسیا
فتح سکوهای پاراوزنه‌برداری جهان توسط بانوی ایرانی/ دو طلای ارزشمند در جیب حسینی
روایت جدید از آخرین متن‌های ردوبدل‌شده میان تهران و واشنگتن؛‌ چرا مذاکره هنوز آغاز نشده؟
انتقاد شدید رهبر انصارالله یمن از وابستگی اقتصادی دولت‌های عربی به قدرت‌های بیگانه
مردم خواستار استعفای نخست وزیر اسپانیا شدند
وضعیت عرضه مرغ تا هفته دیگر متعادل می‌شود
دوقطبی‌سازی هرمز و هسته‌ای؛ طراحی جدید اتاق عملیات رسانه‌ای غرب
پس‌لرزه‌های اقتصادی جنگ ایران بازارهای آسیایی را لرزاند
منبع مطلع: خبر تعلیق غنی‌سازی ایران کاملاً کذب و ساختگی است
شهادت 5 پلیس و یک کودک در پی حمله رژیم صهیونیستی به غزه/ حماس: اسرائیل به دنبال آشوب است
شهادت محیط‌بان هدایت الله دیده‌بان تایید شد